Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik heb al een poos een vriend... We neuken heel wat af en fantaseren erop los. Op een dag sms-te hij me. Maak je klaar voor een weekendje lol, neem je setjes en je speeltjes mee, ik kom je morgen om 10.00 uur ophalen.


Ik ging die avond vroeg naar bed, wel erg geil maar deed er niets mee... Ik zou wel aan mijn trekken komen het komende weekend. De volgende morgen was het mooi weer, ik trok een sexy outfit aan na me nog even goed geschoren te hebben en was er helemaal klaar voor. Om 10.00 reed hij voor, toeterde en met mijn koffertje liep ik naar de auto.
Goedkeurend keek hij me aan.
Zo sletje... ben je klaar voor een weekendje geile lol??


Nou dat was ik wel.... Ik stapte in de auto en we reden naar Amsterdam. Daar gingen we naar een hotelletje en uiteraard moesten we eerst even het bed uitproberen. Ik wilde gaan douchen maar nee, meneer vond het wel geil als ik de hele dag met zijn zaad tussen mijn benen liep... We gingen de stad in en hij leidde me naar een sexshop.
Daar kochten we een paar zeer hoerige pakjes en een leuke pruik...


Oooh ga ik incognito vroeg ik en hij lachte geheimzinnig. We liepen wat rond, pakten wat terrasjes en om een uur of vijf gingen we naar het hotel.


Daar ging ik lekker in bad en toen ik de slaapkamer in liep lag een van de vanmiddag gekochte setjes klaar. Ik kleedde me aan en hij had zichtbaar moeite om van me af te blijven...
De pruik ging op en ik herkende mezelf bijna niet meer... Wauw.... wat stond daar een geil lekker ding in de spiegel te kijken !
Zijn telefoon ging, de taxi stond klaar.

We liepen het hotel uit en gingen in de taxi zitten. Die reed ons naar een restaurantje waar we blijkbaar wat gingen eten. Hij begroette twee kerels die aan een tafeltje zaten en we gingen bij ze zitten. Hij vertelde de mannen dat ik van niets wist en dat het een verrassing was.
Goedkeurend bekeken ze me en nadat we gegeten hadden vroeg een van de mannen of ik even mijn make-up wilde bijwerken.


Mijn vriend gaf me een kus... vertrouw maar op ze, ik zie je vanavond weer en hij liep weg...


Hmmmm ik was toch wel gespannen en een beetje zenuwachtig liep ik naar het toilet om even mijn make-up bij te werken. Toen ik terug kwam lopen bekeken ze me weer van top tot teen en we gingen weg.
De ene man kwam bij me achter in de auto zitten en begon me wild te betasten onder mijn rokje...


Hmmm ik wist niet of ik dat wel leuk moest vinden maar het maakte me toch ook wel geil. De andere man lachte naar me in zijn spiegel en gaf me een knipoog.
We reden naar een huis in Amsterdam aan een van de grachten. We liepen naar binnen en ik kreeg wat te drinken.


Volgens mij hadden ze er wat ingedaan want ik werd opeens supergeil.... De man die bij me in de auto had gezeten kwam naar me toe lopen en maakte mijn rokje los..
Al gauw stond ik voor me in die hoerige zwart met rode lingerie.
Hij vroeg me mijn laarzen uit te trekken en gaf me een paar torenhoge pumps... Pff daar kan ik echt niet op lopen zuchtte ik... Geloof me jij loopt vanavond niet veel lachte hij.


Hij nam me mee naar een voorkamertje.... Daarin zat een groot raam en er hing een gordijn. Hij zette me voor het gordijn neer en ging zo staan dat niemand hem van buiten kon zien.


Wauw ik zat gewoon als een hoertje voor het raam, schoot door me heen.


Hij vertelde me wat ik moest doen en heupwiegend ging ik voor het raam staan... Er stond een kruk waar ik af en toe op ging zitten en ik spreidde dan mijn benen....
Ik mocht mezelf af en toe strelen net niet met me zelf spelen.


Het duurde niet lang voor er op het raam getikt werd en er een grote stoere kerel voor de deur stond. De "chauffeur" deed de deur open en ik hoorde ze praten. De grote stoere kerel pakte zijn portemonnee en haalde er wat uit. Hij kwam de kamer binnen, de mannen verdwenen en toen waren we samen.


Goedenavond zei de man. Hoi... ik ben Missy zei ik glimlachend. Het gordijn voor het raam zat dicht en ik trok het andere gordijn open. Daar stond een kingsize bed, er lagen schone handdoeken, condooms en wat speeltjes....
Ik ging op de rand van het bed zitten en klopte op de plek naast me..


Kom maar even bij me lekker ding zei ik bemoedigend en de man kwam naast me zitten. Ik begon zijn schouders te strelen, zei dat ik het een lekker ding vond en hij begon zich uit te kleden...
Hij stond in zijn boxer voor me en ik ging staan en trok hem tegen me aan.


We streelden elkaar, hij zoog op mijn tepels, ik trok zijn boxer naar beneden en keek hem aan. Wat wil je lekker ding? vroeg ik..... Pijp me... kreunde hij.
Behendig deed ik hem een condoom om en begon hem lekker te pijpen.......


Hij kreunde nog harder en zei me op het bed te gaan liggen.. Hij begon me lekker te vingeren en het duurde niet lang voor ik klaar kwam... Wauw... zei hij, een hoer die echt klaarkomt.. geweldig !!!
Ik lachte en vroeg hem wat hij nu wilde.


Kom bij me, kom op me zitten en neuk me stamelde hij.... Hij ging op zijn rug op het bed liggen en ik begon hem keihard te berijden..... Het duurde niet lang voor hij klaarkwam.
Achter een scherm was een douche, hij spoelde zich even af en verdween weer....


Wauw dit was gaaf!


Ik friste me ook weer even op en ging weer op mijn plekje voor het raam staan. Al gauw kwam de volgende klant en de derde stond al te wachten. Uiteindelijk ben ik die avond door zes klanten geneukt en had ik een leuk centje verdiend. De laatste man die die avond aanklopte was mijn vriend, hij kwam me ophalen en we gingen naar het hotel waar ik hem vertelde wat er was gebeurd.


Uiteraard wond dat hem ongelooflijk op zodat we ook weer een geile neukpartij hadden samen.


De volgende dag gingen we weer even naar een sexshop, even wat spulletjes kopen van mijn verdiende geld.... Voor die avond had hij wat anders in gedachten zei hij... Weer zo geil? Vroeg ik... Jaah schatje weer zo geweldig...


We gingen weer naar de mannen van gisteren, dit keer reden we ergens anders heen en kwamen terecht in een club. Daar zag ik foto's van mij hangen in de outfit van gisteren terwijl ik met mijn klanten bezig was. Uiteraard waren de klanten onherkenbaar gemaakt....
Eronder hing een tekst dat ik vanavond beschikbaar was in de bovenzaal.


We dronken weer wat en bloedgeil gingen we naar boven. We kwamen in een zaaltje met daarin wat soft-sm spullen. Handboeien, kettingen, een gynaecologenstoel.
Een verstelbare tafel met klemmen voor mijn handen en voeten. Wat zweepjes, een masker en ga maar even door.


Mijn vriend ging mee naar binnen en daar kleedde ik me om. Ik trok een latex pakje aan met gaten bij mijn tieten, mijn kutje en mijn kont. Aan het pakje zaten allemaal ringen en ik droeg lekkere kinky sieraden waaronder een halsband met ook allemaal ringen.


Een paar hoerige laarzen eronder en ik droeg vanavond een zwarte pruik met heel lang haar. Flink zwaar in de make-up en Missy was er klaar voor. Mijn vriend droeg ook een kinky latex outfit en ging bij de deur staan.....


Ik zag in een flits een aanplakbiljet op de deur hangen...


Gangbang met onderdanige slet die alles doet wat jij wilt!!!!


De deur ging weer open en de eerste twee die binnenkwamen waren de heren van gisterenavond... Gekleed in het leer, masker voor en zo te zien heel wat van plan....
Er werden allemaal kettingen aan mijn ringen vastgemaakt.. twee strakke tepelklemmen op mijn tepels en gewichtjes aan mijn kutje.... Ik stond vastgeketend op een verhoging en eerst werden mijn billen flink bewerkt... ik schreeuwde het uit, van de pijn en van genot en iedere keer dat ik schreeuwde werden of de tepelklemmen wat strakker gezet of er kwam een gewichtje bij aan mijn schaamlippen....


Al snel kwamen er nog wat mannen bij die zich ook lekker op me uitleefden... Na een poosje werd ik op de verstelbare tafel gezet.
Mijn kut werd lekker ingesmeerd met een creme waardoor mijn kutje gigantisch ging gloeien ! Ik zat op mijn knietjes met voor me een man die me keihard in mijn mond neukte.... ik stikte zowat maar ik liet me niet kennen.... hij greep me bij mijn halsband en mijn haren en toen hij bijna klaarkwam trok hij zich terug en spoot mijn mond en gezicht vol.


Het zaad droop op de tafel... Toen kwam er een man achter me staan en begon me keihard op zijn hondjes te neuken. Hij trok ook aan de halsband zodat ik met mijn hoofd zover ik kan naar achteren zat...
Om ons heen stonden heel wat kerels met hun stijve pik te spelen. Terwijl hij me neukte sloeg hij me keihard op mijn billen... ik gilde het weer uit..... kwam spuitend klaar en genoot....


Mijn vriend kwam ook even kijken en goedkeurend knikte hij me toe...... Er waren zeker twintig mannen binnen en ze gaven me allemaal een beurt, maar nu zonder condoom!


Ik was perplex, dat mijn vriend dit zo geregeld had! Maar veel tijd om te klagen had ik niet, er zat constand een dikke paal in mijn mond, en de een na de andere lul verdween in mijn kutje en kontje,... op de tafel, op het bed, in de stoel...... ik was bijna bewusteloos, zo ontzettend geil... zo hard geneukt...mijn tieten waren beurs, mijn kutje was gevoelloos, mijn kont was rood en beurs..... maar jezus wat voelde ik me lekker..... het zaad droop uit mijn kontje en kutje op de vloer....


Als toegift begon ik dit op te likken, ik was zo geil het kon me allemaal niets meer schelen.....


Aan het eind van de avond werd ik nog gesandwiched door de chaufeur en een grootgeschapen neger die zo diep in mijn kontje zat dat er geen druppel zaad uitkwam nadat hij me had volgespoten...
Wat een geweldige avond.... voor herhaling vatbaar vooral toen mijn vriend liet zien wat we dit weekend verdiend hadden....

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen