Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was een warme zomerse dag en zoals wel vaker voorkomt werkte ik thuis. Mijn vrouw was naar haar werk, de kinderen op school, de tuindeuren van mijn werkkamer stonden open, en ik genoot even van een verse kop koffie; het was een uur of tien. De bel klonk en ik was wat verrast toen Debbie daar stond, onze buurvrouw.”Hoi.” “Hoi…. is Manon thuis?” “Nee, die is op haar werk. Kan ik iets….” “Het is misschien een beetje raar….. uuhhh… mag ik even binnen komen?”; ze lachte wat verlegen.

Debbie is een slanke brunette van 32 jaar. Ze is niet echt heel erg knap, maar heeft een heerlijk geil lichaam. Die dag droeg ze ook een frivool geel zomerjurkje met dunne spaghetti-straps. Haar lijf heeft heerlijke ronde vormen. Haar borsten (een C-cup vermoedde ik) zijn stevig en staan mooi puntig vooruit.”Ik hoop niet dat je dit heel erg gek vindt”, zei ze, “maar heeft Manon misschien een zwarte jarretel die ik zou kunnen lenen.” Het verrastte me inderdaad en ik grijnsde wat.”Weet je, het is vandaag onze trouwdag en Steven pikt me na de lunch op. We gaan samen uit en vanvond uit eten. Ik wilde hem verrassen. Ik heb dit weekend een jarretel met kousen gekocht en nu blijkt dat de jarretel kapot is en niet sluit.”Ik vroeg haar of ze ook een kop koffie wilde en vertelde dat Manon een paar jarretels had: zwart, kobaltblauw, rood, en een gele.”Zwart graag, ik heb een kort zwart rokje en zwarte kousen.” Ik keek naar haar borsten. Vanwege het open zomerjurkje waren haar rondingen goed zichtbaar; haar tepels waren hard en prikten door de dunne stof. Debbie zag dat ik naar haar keek.”Vindt je het gek dat ik dit aan jou vraag?” “Nee hoor, loop zo maar even mee naar boven, dan kun je even kijken.”Terwijl ze kleine slokjes nam vertelde Debbie dat het vandaag hun 10e trouwdag was. Ik vroeg stoutmoedig wat voor sexy lingerie ze op haar huwelijksdag had gedragen. Ze vertelde dat dat niets bijzonders was geweest.”Het is eigenlijk de eerste keer, dus het is een beetje onwennig. Maar Steven vindt het zo opwindend en ik wilde hem er nu mee verrassen.” Ze klonk ook wat onwennig, misschien zelfs ongemakkelijk. En ik werd enorm geil van het idee. “Wat draag je verder? Een zwarte slipje met bijpassende b.h.?” Ze bloosde nu, maar hernam zich vervolgens en klonk zelfverzekerd.”Zoals jij ook gezien hebt, heb ik geen b.h. nodig. Ik was eigenlijk van plan ook geen slipje aan te doen.” Mijn pik was keihard en ik verschoof wat ongemakkelijk. Ik zag het helemaal voor me, maar vooral had ik nooit kunnen bedenken dat ik zo’n gesprek met Debbie zou hebben.

Na de koffie stelde ik voor dat zij haar kleding thuis zou pakken en terug zou komen en dan haar keuze zou maken. Geil als ik was wilde ik zorgen dat Debbie extra geprikkeld zou worden en legde in de tussentijd in Manon’s kledingkast haar vibrator en een paar leren handboeien waar we wel eens mee spelen prominent in zicht, zodat Debbie ze niet over het hoofd zou kunnen zien. Na 10 minuten was ze terug, met een zwart minirokje over haar arm, kousen en mooie zwarte pumps. Debbie en ik liepen naar boven en ik opende Manon’s kast. Ik kon haar reactie niet zien, maar wist dat Debbie de vibrator en handboeien moest hebben ontdekt. Ik liet haar een een eenvoudige zwarte jarretel, en pakte daarna ook de kobaltblauwe en de rode, die wat hoerig was. “Er moet nog ergens een zwarte zijn.” Ik groef wat in de lingerie die wat op een hoop lag op een plank en haalde toen een andere zwarte tevoorschijn die was afgewerkt met veel kant. Debbie knikte dat ze die erg mooi vond. Ik ging achter haar staan, terwijl zij voor de passpiegel stond die in de schuifdeur van de kast hing en hield de jarretel voor haar heupen. Ik fluisterde: “Ik denk dat die je erg mooi staat… hij is erg sexy….”; nog zachter en met een tedere stem: “Zal ik je ermee helpen?” Ik zag in de passpiegel dat haar tepels nog steeds hard waren; ze knikte zonder iets te zeggen. Het was inmiddels niet meer de oplossing van een probleem; het was een spel aan het worden.Ik legde de jarretel over mijn dressboy en liet met beide handen de spaghetti-straps over haar schouders glijden. Zachtjes kuste ik een van haar ontblote schouders en gluurde in de spiegel hoe haar borsten ontbloot werden.Debbie had haar ogen gesloten; ik voelde haar mooie ronde billen licht tegen mijn kruis schuren en ik wist dat ze nu ontdekt had hoe hard ik was. Ik genoot van het zicht op haar volle, stevige borsten die inderdaad vrij spits waren maar wel heel erg mooi, uitdagend zelfs, naar voren stonden. Mijn harte bonsde en dat van Debbie ook. Ik bleef naar haar borsten kijken, kuste toen langs haar hals en in haar nek, en schoof het gele zomerjurkje verder naar beneden, over haar heupen. Even leunde ze naar voren om te jurkje gelegenheid te geven langs haar benen naar beneden te glijden, toen liet ze zich weer iets achterwaarts leunen, tegen me aan. Mijn handen gleden rond haar middel; mijn pik drukte in m’n jeans en tegen haar ronde billen; mijn lippen gleden door haar nek, en weer langs haar hals en over haar schouders.

Ik fluisterde: “Wanneer heeft hij je voor het laatste geneukt?” Het was een schot in de roos. “Weken geleden…. het gaat niet zo heel erg goed meer…. geen tijd, druk, moe, op reis”, fluisterde ze terug. Ze kreunde zachtjes toen mijn handen over mijn borsten gleden. Debbie liet haar hoofd iets naar achter zakken en leunde tegen mijn schouder. Ik kneedde haar borsten zachtjes en bekeek haar schaamstreek: een iets te volle bos donker haar. Ik bleef haar borsten kneden en rolde haar harde tepels door mijn vingers. Ze kreunde opnieuw, met nog steeds gesloten ogen, en haar rug en billen draaiden langzaam tegen mijn voorkant aan terwijl ik haar zo vasthield voor de spiegel.”Mag ik je een advies geven?, fluisterde ik zacht maar plagerig in haar oor. Debbie knikte. “Gedraag je vanavond in het restaurant hoerig…. chique en stijlvol, hoerig met klasse…. ik weet zeker dat dat hem enorm opgeilt en je vanavond een enorme geile beurt krijgt.” Geen reactie.”Dan moet er nog iets gebeuren…..” Geen reactie behalve de zachte kreuntjes die Debbie slaakte terwijl ik met haar tepels bleef spelen.”Je kutje moet geschoren worden.” Ze fluisterde terug: “Ik wil heel graag zijn hoer zijn….. een hoer zijn….. kun jij me scheren?”

Ik draaide Debbie om en nam haar in mijn armen en kuste haar diep. Ze beantwoorde intens terwijl ze haar naakte lijf tegen me aandrukte. Ik nam haar mee naar de slaapkamer en legde haar op bed. Langzaam kuste ik naar beneden, haar tepels, de rondingen van haar borsten, haar middel, en een kusje op haar nog behaarde kutje. Even later kwam ik terug met een handdoek, scheerschuim en mijn Gillette. Debbie lag zich te vingeren en vroeg zachtjes of wij die vibrator en handboeien vaak gebruikten. Ik knikte en vertelde dat ook Manon graag hoerige sex heeft en dat ze het dan lekker vindt om mijn pik en gezicht te berijden terwijl ik geboeid onder haar lig. Debbie kreunde en grijnsde ondeugend: “Een slaaf en zijn hoer…. wat opwindend.” Vakkundig en voorzichtig schoor ik Debbie’s kutje. Haar roze schaamlippen waren gezwollen; haar clitoris ook. De lippen waren mooi glad. Op haar venusheuvel stond alleen nog een kortgetrimd toefje, in een kleine v, waarvan de punt boven aan haar gleufje eindigde. Ze ging op haar knieen zitten en vroeg speels wat ik het mooiste aan haar lcihaam vond. Ik vertelde dat ik verzot was op haar borsten. Ze lachtte en kustte me nog een keer hartstochtelijk. Ze begon, op de rand van ons bed, haar kousen aan te doen, gleed in haar zwarte pumps en vroeg of ik wilde helpen met de jarretel. Ze ging staan en ik knielde voor haar. Ik trok de straps strak en bevestigde de kousen aan de knopjes. Ze zag er heerlijk uit en mijn pik was nog steeds hard, maar behalve dat we intens gezoend hadden had Debbie me verder nog helemaal niet aangeraakt. Ik boog iets voorover en likte heel kort aan haar gezwollen clit: “Ik heb nog iets voor je.”Ik liep naar Manon’s kast en keerde terug naar Debbie in de slaapkamer. Ik opende mijn hand en liet haar drie afneembare piercing-ringetjes zien.”Sierraden voor je tepels en clitoris…. als je er als een echte hoer uit wilt zien.” Ze kirde en stond gewillig toe dat ik de ringetjes een voor een op haar tepels plaatste en zachtjes de uiteinden in haar vlees drukte om ze vast te zetten.Er ging een huivering door haar heen. Ik duwde haar achterover op bed en vroeg haar zich open te spreiden. Ze luisterde en bood haar pasgeschoren, inmiddels vochtige kutje aan me aan. Ik boog voorover en cirkelde met de punt van m’n tong rond haar nog steeds harde clit. Ik rook haar geile geur. Mijn harde pik klopte in mijn jeans maar ik vermeed elke suggestie dat ik haar wilde neuken. Behoedzaam plaatste ik het laatste ringetje op haar genotsknopje. Ze huiverde en kreunde diep.

“Ga liggen en haal je lul uit je broek”, zei ze hees en verlangend. Ik deed wat ze vroeg. Ze draaide zich over me heen en duwde haar ronde billen naar achter. De kanten jarretel-straps liepen geil over haar bovenbenen; haar kutje glinsterde. Het ringetje aan haar clit hing uitdagend boven mijn mond. Zonder een woord te zeggen duwde ze haar natte kut tegen mijn mond aan en begon ik haar te likken. Haar bekken draaide geil toen mijn tong bij Debbie naar binnen schoof. Al heel snel kwam ze klaar en perste ze haar druipende kut tegen mijn gezicht aan. Snel draaide ze zich om, en kwam over mijn heupen zitten. Terwijl ik haar had gelikt had ze mijn pik nog niet aangeraakt. Ze kromde zich en kwam laag tegen me aan liggen. Haar tepelringen schuurden over mijn borst. Haar kut vond mijn eikel en krachtig duwde ze door zodat ze over mijn kloppende paal schoof.

Diep nam ze me in zich en kwam toen recht overeind. Haar handen steunden op mijn borst terwijl ze me wild en smachtend bereed. Ze neukte mij in plaats van ik haar. Haar stevige, puntige borsten deinden op en neer en ik bewonderde haar geilmakende aanblik die de ringtjes in haar tepels veroorzaakten. Ze liet haar bovenlichaam naar me toe zakken terwijl haar heupen roteerden en ze me stevig neukte. Ze kuste me hartstochtelijk; haar tong roerde diep in m’n mond.”Jij mag nu niet in me spuiten”, hijgde ze toen ze opnieuw een orgasme bereikte. Ik kuste haar diep. Ze fluisterde tegen me lippen aan.”Ik zal zorgen dat we vanavond rond een uur of elf thuis zijn… ik laat de gordijnen van de slaapkamer open… ik wil dat je in onze tuin komt gluren in het donker, zodat je kunt zien wat voor een hoer ik ben… en ik wil dan dat je je aftrekt…. en van me geniet….”Ik grijnsde. Ze kuste me opnieuw diep, klom van me af en trok haar zwarte minirokje aan en een dunne blouse van wit satijn. Ik liep met haar mee naar de voordeur. We kusten elkaar lang. Ik fluisterde dat ze op me kon rekenen.

 
 

Bewaren

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen