Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na alle uitspattingen van Marieke met de lullen van de groentemannen, meester Gerard en al de andere mannen was Petra, Marieke’s moeder, ervan overtuigd dat haar mooie kleine geile meid toch een keer door een arts onderzocht moest worden. Dus toen Marieke thuis kwam uit school en ze samen met een kopje thee in het nieuwste nummer van het bekende buitenlandse Lolita tijdschrift, waarin ook een serie foto’s van Marieke gestaan hebben, zaten te kijken legde Petra haar hand op de blote dij van Marieke en liet haar hand strelend haar het kale trutje van haar dochter gaan. Natuurlijk had Marieke geen broekje aan, dat had mama immers verboden. En terwijl Petra het kale spleetje van haar dochter zachtjes vingerde zei ze “Lieve Marieke, omdat je van de week over kramp in de kaken klaagde bij het pijpen van al die lekkere grote dikke lullen lijkt het me verstandig dat we daar eens een dokter over raadplegen.

Hij kan je misschien vertellen hoe je moet pijpen om die kramp te voorkomen. Ook lijkt het me zinvol om je mooie kleine lolitakutje dan ook door hem te laten inspecteren op rekbaarheid, want ik geloof dat je jezelf toch wel een beetje pijn gedaan hebt met die komkommer bij de groentemannen?

Tenslotte wil je een volwaardige lolitasletje worden en moet je dus alles van mannen kunnen verdragen”. “Zal die dokter mij nog meer kunnen leren dan Meneer Dupuis of Meneer Rob?”, vraagt het meisje met een nuffig stemmetje. “Vast wel meid, want dokters hebben daarvoor gestudeerd. Ook moeten we er rekening mee houden dat je over niet al te lange tijd een ‘echt’ klein vrouwtje wordt en ongesteld gaat worden en zo, maar ik zal je daar straks wel een boekje over geven”, antwoordde Petra terwijl ze twee vingers in het elastische trutje van haar dochtertje door laat dringen. “Ah mam… wat speel je lekker met m’n kutje”, zegt Marieke onbevangen en draait lekker geil met haar billen, zodat Petra het hele kale onderlijfje van haar dochter kan betasten. “Maar naar welke dokter moet ik dan mam”, vraagt ze even later tussen twee diepe zuchten door. Petra geniet van het geile kutje van haar dochter en knijpt even fiks in het kleine bolle kutje. “Mmmmmm”, kreunt Marieke, “vind je het lekker mam om met mijn meidenkutje te spelen?”. “Ja lieverd”, bevestigd Petra en knijpt nog eens stevig. “Maar wat betreft de dokter… ik denk dat ik maar een afspraak probeer te maken met die schooldokter, die ook verhalen schrijft voor Natasja.

Ik zal morgen of zo z’n e-mailadres opzoeken en eens met hem over jouw mailen, schatje”. “Waarom doe je dat niet gelijk mam”, vraagt Marieke, “anders vergeten we het weer en ik wil graag wat leren over pijpen en neuken”. Petra is het eigenlijk wel met haar dochter eens en verbreekt het contact en terwijl Marieke doorgaat met het lezen van de het nieuwste Lolita blaadje duikt Petra achter de pc en tikte het e-mailadres van “Schooldokter Jos” in. Vervolgens legt ze uit waarom ze contact met hem zoekt. Hierbij refereert ze o.a. aan de verhalenserie van de geile lolita. Hierna is het afwachten, maar nog voor de avond, is er al een bericht van “dokter Jos”, zoals we hem in dit verhaal zullen noemen. In zijn antwoord laat hij weten dat hij graag een afspraak voor Marieke wil verzorgen en dat ze maar even moeten bellen voor een afspraak (zijn telefoonnummer was vermeld). Kordaat pakt Petra de telefoon en belt met het opgegeven nummer.“Met de praktijk van schoolarts Jos, u spreekt met Trudy”, klinkt het in de hoorn. “He… mevrouw, u spreekt met Petra de moeder van Marieke en ik heb een e-mail van dokter Jos gehad met het verzoek om hem te bellen”, begint Petra het telefoongesprek. “Ah… de moeder van Marieke, leuk om kennis te maken”, hoort Petra enthousiast aan de andere kant. “U wilt een afspraak voor uw dochter Marieke? Nou dat komt goed uit, we hebben nog wel wat tijd voor die jonge dame van u, we zullen haar eens uitgebreid onderzoeken”, vervolgt ze heel ontspannen. “Wanneer kan de dokter ons ontvangen?” vraagt Petra even later, “want ik wil zelf graag bij het onderzoek zijn. “Aanstaande woensdagmiddag…, dat is goed…” bevestigd Petra, “geen broekje aan en plasje mee…, dat is goed. Ja daag” zo beëindigt Petra het gesprek. “Zo lieverd, dat is geregeld” zegt ze tegen Marieke terwijl ze over de schouder van het meisje naar de tekening kijkt die ze aan het maken is. Het is een tekening van een grote blote pik en ze tekent hem verrassend echt flitst het door Petra heen. Haar meisje is helemaal geobsedeerd door grote mannenpikken, goed dat ze een afspraak met die dokter gemaakt heeft, mijmert ze verder. Eigenlijk zou ze best wel willen weten hoe ze haar kleine meid nog beter op kan leiden tot een zeer ervaren kleine geile lolita.

Ze neemt zich voor om woensdag aan dokter Jos om de nodige adviezen te vragen. “Mam, moeten Anja en Maaike ook niet naar de dokter om onderzocht te worden?”, vraagt Marieke even later, “want Maaike klaagde ook over pijn in haar kutje, nadat ik die komkommer er bij haar ingeduwd had”. Petra denkt even na en zegt dan “dat weet ik niet, ik weet niet hoe hun pappies daar over denken, maar ik vind dat juist wel belangrijk”. “Oh, als ik het vraag, kunnen zij dan ook door die dokter onderzocht worden?”, vraagt Marieke vasthoudend. “Meisje”, kreunt Petra, “dat weet ik niet, ik heb alleen een afspraakje voor jouw gemaakt. Jij bent mijn lieve geile lolita en ik wil graag weten hoe ik je nog beter moet voorbereiden om een volleerd lolita te worden!”. “Nou mam Anja en Maaike willen ook graag geile lolita’s worden hoor!”, dramt Marieke door. “Lieve schat”, zegt Petra met een diepe zucht, “als Anja en Maaike ook met de dokter willen praten, dan moet je dat woensdag maar tegen de dokter zeggen”. “Ja dat doe ik”, roept Marieke enthousiast, “en als hij wil kan hij ons daarna tot kleine lolita’s opleiden!”. Petra weet zeker dat haar kleine ondernemende dochter dat a.s. woensdag ter sprake zal brengen. Petra zucht tevreden als even later blijkt dat Marieke het hele voorval vergeten is want ze zit met veel aandacht naar “beugelbekkie” op Fox te kijken. Gelukkig heeft Marieke woensdag de hele dag vrij, dus kunnen ze op de afgesproken tijd bij de dokter zijn, ze moeten tenslotte best wel een eindje rijden om er te komen.

Al vroeg maakt Petra Marieke wakker en neemt haar mee naar de douche om de gevraagde plas te doen. Marieke heeft er geen probleem mee dat haar moeder toekijkt terwijl zij met haar beentjes wijdt op de wc zit met een schaaltje ertussen om het door de dokter gevraagde plasje op te vangen. Best wel geil denkt Petra terwijl ze belangstellend toekijkt hoe het straaltje urine tussen de strakke lipjes van haar meisje tevoorschijn komt en kletterend in het schaaltje neerkomt.

Zonder zich te bedenken doet Petra een stap naar voren en streelt met de rug van haar vingers over de buitenkant van de dikke lipjes van Marieke, die ietsje uitpuilen onder de druk van het “pisklusje” dat direct erna stopt. Marieke op haar beurt kijkt naar de stevige volle borsten van haar moeder die voor haar neus zacht heen en weer zwaaien. Schaamte hebben ze niet voor elkaar en al meer dan een jaar staan ze samen naakt in de badkamer als het zo uitkomt. Zou ik ook van die dikke borsten krijgen mijmert Marieke en kijkt even steels naar haar eigen pukkeltjes. Ook kijkt ze naar de dikke hangende schaamlippen van haar moeder en vergelijkt die met haar eigen nog steeds gesloten spleetje (he nee kutje – denkt ze; dat zeggen alle mannen tegen haar). “Zo meisje, nu lekker onder de douche en jezelf goed wassen hoor!” zegt mama Petra als ze het schaaltje urine overneemt en overgiet in een flesje. Marieke stapt in de ruime douchecabine en zet de massagekolom aan. Het meisje geniet van de massagestralen op haar frêle tengere lijfje. Ook richt ze een van de stralen op haar kleine bolle kutje en staat bijna kreunend te genieten van het gevoel van de harde straal tegen haar kale kutje. Onder de straal schiet er een lekker gevoel door haar buikje heen als ze plots een pets voor haar kleine strakke meisjeskontje krijgt. “Kom meis, opschieten, ik wil ook graag nog even douchen” hoort ze haar moeder zeggen. “He mam nog even”, zucht ze bijna voldaan.

Maar Petra moet onverbiddelijk zijn en draait de kraan dicht, waarna Marieke zichzelf afdroogt. Intussen staat Petra onder de douche en is in mum van tijd klaar, zodat ze even later haar kleine meid mee kan nemen naar haar kamertje en haar een mooi dun kort rokje aan laat trekken met een leuk bijna doorzichtig wit bloesje en haar stropdasje met de bekende letters “V” en “L”. “He mam je vergeet m’n broekje”, zegt Marieke even later. “Nee hoor”, zegt Petra, “de dokter heeft gezegd dat je zonder broekje moet komen”. “Oh…”, mompelt het kleine meisje, maar trekt vervolgens netjes haar sokjes en schoentjes aan. Petra toont zich solidair met haar dochter en trekt zelf ook geen slipje aan. Best wel geil, flitst het door haar heen terwijl ze zelf een leuk kort zwart rokje aantrekt en er een bijna doorzichtige zwarte blouse bij kiest, zodat haar donker paarse kwartcup beha royaal door het bloesje schijnt. Om elf uur vertrekken ze om op tijd bij dokter Jos te zijn.Woensdag even voor een uur, de praktijk van schoolarts Jos. Trudy is bezig om het onderzoek van Marieke voor te bereiden. Zowel zij als Jos hebben de verhalenserie over Marieke en haar vriendinnetjes gelezen en daar al de nodige geile insinuaties over gemaakt. Zoals gewoonlijk heeft Jos alleen zijn witte artsenpak aan en is Trudy gekleed in een witte jas, waaronder ze alleen een mooie donkerrode stringslip draagt. Natuurlijk weet ze dat dit door haar dunne witte jas heen goed te zien is en wat voor effect het sorteert. Het heeft al talloze malen geleid tot een heerlijke geile vrijpartijtjes met Jos in de gynaecologenstoel en zelfs al twee keer met een schooljongen die voor onderzoek langs moest komen.

Dokter Jos zit achter zijn bureau en heeft alvast een blanco patiëntenfile voor Marieke op de computer aangemaakt. Ook test hij, vanaf de pc, nog even de webcam camera die is ingebouwd bij de lamp van de onderzoekstafel, zodat hij later gebruik kan maken van deze beelden. Gelukkig was deze speciale voorziening net gisteren aangebracht, dus kan hij deze nu mooi als test in dit onderzoek gebruiken.Iets na enen gaat de bel en Trudy gaat opendoen. Voor de deur staan Marieke en haar moeder. Trudy nodigt hen binnen en hangt de jassen op de kapstok in het kleine wachtkamertje en loodst Marieke en Petra mee naar de spreekkamer.Ik stel me voor als Dokter Jos en geef beiden een hand. Ook Petra en Marieke doen hetzelfde, waarna ik ze allebei vraag om in de diepe fauteuils voor het bureau plaats te willen nemen. Ik begin het gesprek door naar de personalia van Marieke te vragen, terwijl Trudy de antwoorden onmiddellijk via haar terminal begint in te voeren. Ook vraag ik waarom Petra vindt dat Marieke door mij onderzocht moet worden. Petra is duidelijk en vertelt me dat Marieke, na haar laatste lolita actie klaagde over pijn in haar mondje na het pijpen en pijn in haar kutje omdat ze daar met een komkommer in had zitten peuteren. Ik kijk nog eens goed naar het kleine meisje voor me en vindt dat ze een lekker geil pijpbekkie heeft.

Daar zal ik straks eens even goed gebruik van maken flitst het door me heen en hierbij voel ik dat mijn pik omhoog komt. Ook mama Petra ziet er goed uit, vind ik, lekker geil met die tieten half bloot onder dat doorschijnende bloesje. Kan Trudy fijn wat mee proberen, gaat het door mijn hoofd. Ik kijk Marieke nogmaals aan en vraagt haar om haar rokje uit te doen en zich aan mij te presenteren. Marieke staat snel op en met een glinsterende blik in haar oogjes, ze duwt haar rokje naar beneden en zet haar handjes in haar zijde, drukt haar buikje naar voren en zet haar beentjes goed uit elkaar zodat ik haar onderlijfje met het mooie kleine bolle lolitakutje goed kan zien. “Nou Marieke, je ziet er lekker uit, meid”, geef ik haar een complimentje en sta op uit mijn stoel. Ik heb er geen moeite mee dat zowel Petra als Marieke kunnen zien dat ik een erectie heb, want hij zit immers nog steeds opgesloten in mijn dunne witte broek. Ik loop naar Marieke toe en pak haar stropdasje vast en bekijkt die. “Zo dus jij bent een volwaardig lolita”, zeg ik goedkeurend. “Ja dokter”, antwoord Marieke trots, “ik ben lekker al een volwaardig lolitameisje en mijn vriendinnetjes nog niet”. “Zo, zo”, zeg ik met een glimlach, “dus je hebt ook vriendinnetjes!” “Ja”, bevestigt Marieke, “Anja en Maaike”. “Nou Marieke doe je bloesje ook maar uit, maar je mag dit stropdasje wel omhouden hoor, ik vind dat het je best leuk staat”, ga ik verder. “Zo kom hier maar eens even op deze stoel zitten”, nodig ik haar uit en laat haar in een soort tandartsenstoel plaatsnemen. “Laat mij nu maar eens even in je mondje kijken”, ga ik verder. Zacht streel ik met mijn vingertoppen over de parmantige lipjes van het jonge ding terwijl zij bereidwillig haar mondje opent. “Steek je tong maar naar me uit”, zeg ik en grijp zacht haar fluweelzachte tongetje als ze die naar buiten steekt. “Lekker tongetje heb je”, zeg ik terwijl ik er met mijn duim overheen streel en het tipje nog even vast hou. Met een wijsvinger duw ik haar tongetje naar beneden en kijk zo haar keelsgat in. “Het je al een pik achter in je keeltje gehad Marieke?, vraag ik nadat ik haar tong losgelaten heb. “Ja dokter”, zegt ze vlot, “meneer Rob en Meneer Dupuis hebben allebei hun grote pikken al diep in mijn mondje gestoken”. “Vond je het fijn om die grote pikken in je mondje te hebben?”, vraag ik met een iets piepende stem van geile spanning. “Ja dokter, alleen van de groenteman van de week, die ging zo diep, dat ik er pijn van kreeg”, gaat ze argeloos verder.

Nog voor ik kan antwoorden vraagt Petra vanuit haar stoel, “kan ze kramp in haar kaken gekregen hebben dokter?”. “Ja, dat is goed mogelijk”, antwoord ik terwijl ik opnieuw zacht de iets vochtige lipjes van het meisje streel. “Doe je mondje nog eens open meisje”, vraag ik en duw voorzichtig een vinger naar binnen en vraag haar hierbij, “zuig mijn vinger eens naar binnen Marieke, doe maar net of het een lekkere pik is”. Marieke zuigt enthousiast aan mijn vinger en al snel voel ik haar huigje tegen mijn vingertop aan botsen. Hierbij maakt Marieke even een kokhalzende geluid. Tegen haar zuigende werking in trk ik mijn vinger terug en streel weer langs haar lipjes. Het is net of ze iets opzwellen. “Dit had ik van de week ook”, zegt Marieke wijs terwijl ze toelaat dat mijn vingers zachtjes haar lipjes betasten. “Mmmm, mmm”, mompel ik, “toch weer te gehaast geweest meisje”. “Als je goed wil pijpen, dan moet je er de tijd voor nemen Marieke”, begin ik de uitleg terwijl ik me bewust ben dat Petra intussen naar ons zit te kijken, “Kom ik zal het eerst eens met een vinger voordoel”, ga ik verder, “nu eerst je mondje lekker vol laten lopen met speeksel en met je tongetje je lipjes goed nat maken. Als je mondje goed vol is met speeksel dan lok je met likkende bewegingen van je tong de piemel je mondje in, kijk zo”. Hierbij laat ik Marieke aan mijn binnendringende vinger likken, die ik tot halverwege in haar mondje duw. “Zo, nu probeer je rustig door je neus adem te halen en kringel je met je tong om het puntje en lik je eraan, net alsof je van een ijsje aan het likken ben”. “Goed zo”, vervolg ik, “nu opnieuw lekker aan de indringer zuigen en hem dieper je mondje in lokken”. Hierbij duw ik mijn vinger met zachte neukende bewegingen in haar mondje in en uit. “Zorg ervoor dat je de pik, of zoals nu mijn vinger goed nat hou. Kwijl er maar lekker op”, moedig ik haar aan.

Mijn pik staat ondertussen snoeihard in mijn broek en ik wou dat Petra of Trudy actie ondernamen om hem te bevrijden. Dit gebeurt niet, want zeker Petra is een en al aandacht voor mijn vinger die in het mondje van haar meisje neukt. Ik trek mijn vinger, die kleddernat is terug en wrijf het speeksel over haar lipjes. “Zo doe nu je mondje eens heel wijd open”, vraag ik haar en streel hierbij haar lipjes. Nu haar mondje helemaal open is voel ik zacht aan haar lipjes, die nog steeds heerlijk elastisch en uitrekbaar zijn. “Je hebt een lekker pijpmondje Marieke”, zeg ik prijzend, “ik kan me wel voorstellen dat ze jouw graag laten pijpen”. “Zo, nu je mondje iets sluiten en met je tong opnieuw mijn vinger naar binnen lokken”, zeg ik. Even later zit mijn vinger weer lekker nat in haar mondje. “Nu moet je proberen weer door je neus adem te halen en je kaken te ontspannen”. Hierbij wrijf ik met de vingers van mijn andere hand zacht over de plaats waar haar kaken bij elkaar komen. “Goed gedaan meid, nu gaan we kijken of het ook met een pik lukt”. Marieke knikt begrijpend en kijkt met grote ogen naar mijn kruis terwijl ik mijn witte broek laat zakken en mijn pik tevoorschijn springt. “Zo nu eerst even de stoel op de juiste hoogte zetten”, zeg ik terwijl ik uit mijn broek stap. Stel laat ik de stoel zover zakken dat Marieke lekker ontspannen rechtop kan zitten en mijn pik op de hoogte van haar mondje is. Gelukkig is de stoel vrij smal en kan ik er gemakkelijk in spreidstand overheen staan en posteer mezelf op enkele centimeters van haar mondje. “Zo Marieke, nu lekker aan de kop van mijn pik likken en hem lekker nat kwijlen”, instrueer ik haar.

Oh, wat kan dit kind heerlijk likken, bijna nog beter dat Trudy en Sonja (haar dochter), gaat het door me heen. “Ook moet je nu met je handjes mijn balzak pakken en er zachtjes mee spelen door hem zacht heen en weer te schudden en met de balletjes jongleren, zoals je vroeger met een netje met ballen deed”, instrueer ik haar. Ongeveer de helft van mijn 24 centimeter pik is nu lekker nat gekwijld en Marieke vraagt, “dokter mag ik uw piemel nu naar binnen lokken, ik krijg kramp in mijn tong”. “Ja lieverd”, zeg ik lachend, lok mijn pik maar lekker naar binnen”. Gulzig slurpt Marieke mijn pik naar binnen, maar in haar enthousiasme bijt ze ook gevoelig in de stam van mijn lul. “Stop”, zeg ik zacht, “laat mijn pik weer uit je mondje glijden!”. “He, het werd net zo lekker”, zucht Marieke. “Ja, maar je deed me zeer ik moet je nog even wat vertellen”, ga ik verder, “je zette per ongeluk je tanden in mijn pik en de meeste mannen vinden dat vervelend. Dus je moet ervoor zorgen dat je lipjes altijd om je tanden gevouwen zitten, voordat je een pik naar binnenzuigt”, leg ik uit, “kom dan beginnen we nog eens opnieuw”.

Opnieuw breng ik mijn stijve pik voor haar mondje en begint Marieke er opnieuw heerlijk aan te likken en op te sabbelen. Ook grijpt ze automatisch naar mijn dikke grote klootzak en duwt met haar vingertjes de ballen zachtjes omhoog en laat ze weer in haar handen vallen. Oh, wat is dit kind toch een prachtig natuurtalent. Zacht dring ik aan en duw voorzichtig mijn lul een centimeter naar binnen. “Goed zo Marieke”, prijs ik het meisje want nu heeft ze prima haar lipjes rond mijn lul zitten en lokt ze met haar tong mijn lul verder naar binnen. “Kan ze goed pijpen, dokter?” hoor ik Petra vragen als ze naderbij is gekomen. “O… jazeker”, bevestig ik, “alleen moet ze nog wel leren om een man diep te pijpen, maar dat gaat ze zo direct leren hoor”. “Zo Marieke”, richt ik me nu tot haar, “nu ga ik mijn lul wat dieper in je mondje steken, duw je tong omlaag en probeer te slikken en door je neus adem te halen”. Zacht leg ik mijn hand op haar achterhoofdje en pers mijn lul wat nar binnen. Ik voel hoe de top van mijn dikke paddestoelkop tegen haar huig aankomt. Ook voel ik dat Marieke, wat kokhalzend probeert te slikken. Ik let nu even goed op haar, want ze mag niet in paniek raken. Na nog twee korte kokhals bewegingen voel ik hoe mijn lul in haar keeltje glijdt. Ik hoor hoe Marieke nu snuivend adem haalt. “Goed zo Marieke, je bent al een grote meid, die lekker op een lul kan zuigen”, prijs ik haar opnieuw.

Zacht begin ik haar hoofdje heen en weer te bewegen met mijn handen en voel hierbij haar fluweelzachte hoofdhaartjes. “Ooohhh… meisje, meisje, wat pijp je lekker”, breng ik zuchtend uit, “en je speelt ook heerlijk met mijn knikkers”. Vanuit mijn ooghoek zie ik beweging naast me en als ik mijn blik hierop richt, zie ik dat Petra en Trudy met geile blikken naar Marieke staan te kijken, maar dat ze tegelijkertijd wel bezig zijn om elkaars tieten te strelen. Marieke schudt met haar hoofdje, dus richt ik me onmiddellijk weer op mijn kleine patiëntje. “Lukt het niet meer Marieke”, vraag ik en trek voorzichtig mijn pik uit haar mondje. Marieke laat mijn pik schieten en haalt een paar keer diep adem en zucht van teleurstelling. Ik streel haar over haar hoofdje en mijn vingers glijden weer naar haar mooie zachte meisjeslippen. “Oh dokter”, zucht ze gefrustreerd, “ik kreeg weer last van kramp in mijn kaken”. “Arme meid”, zeg ik zacht en streel liefdevol over haar natte begerige lipjes, “kom maar even op adem, dan proberen we het straks nog een keer. Hou in tussentijd mijn pik maar lekker met je handjes vast”, verzucht ik. Marieke grijpt mijn pik alsof het een honkbalknuppel is en trekt er lekker aan. “Ho meidje, niet te enthousiast, anders spuit ik je straks onder”, mompel ik diepzuchtend. “Mijn mannenpap moet straks in je keeltje hoor”, laat ik haar weten.

“Hoeveel sperma kan ze eigenlijk hebben dokter”, vraagt Petra naast me plotseling. Ik kijk haar aan en zie dat haar borsten lekker door Trudy gestreeld worden. “Eh, is even zien”, mompel ik terwijl ik zie hoe Trudy aan haar tepels staat te trekken. “Ik denk dat ze wel een liter of zo kan hebben, maar het is eerder zo dat het hierbij niet om de hoeveelheid gaat maar om de manier waarop haar mondje geneukt wordt”, probeer ik uit te leggen. “Kijk normaalgesproken kan ze ook best wel een paar glazen water of limonade achter elkaar op, nu met sperma is dat hetzelfde. Het is weliswaar wat taaier en stroperiger, maar het blijft vloeistof. Eigenlijk moet je bij dit soort meisjes meer aandacht besteden aan de manier waarop ze de pik te verwerken krijgen”. “Ik zal hem opnieuw in haar mondje stoppen en dan moet je zelf maar aan haar kaken voelen”, zo nodig ik Petra uit. Opnieuw zuigt Marieke met een lekkere natte mond mijn harde grote lul naar binnen en ik voel hoe het meisje haar mond probeert te ontspannen. “Goed zo Marieke”, hoor ik Petra zacht zeggen, “zuig de dokter zijn pik maar lekker diep naar binnen, mama zal je mondje wel helpen!”. Opnieuw voel ik mijn lul de keel van het gulzige meisje binnendringen en ik begin zacht in en uit te stoten.

Oh, wat een heerlijk geil gevoel, dit pijpende grietje, flitst het door me heen en doet mijn pik nog verder opstijven.

Ook voel ik hoe Marieke probeert om met haar tongetje mijn pik te beroeren, terwijl haar handjes weer op zoek zijn naar mijn dikke klootzak. Helaas is hij te groot en blijft het bij sporadische kleine likjes aan de onderzijde van haar mond. Ik kijk goedkeurend naar het zuigende mondje en de lange slanke strelende vingers van Petra, die haar dochter zacht aanmoedigt om lekker door te zuigen. Ook zie ik dat Trudy inmiddels met Petra’s kutje staat te spelen. Ze is achter de vrouw gaan staan en heeft haar hand, onder het rokje tussen de dijen van Petra door het kutje aan het masseren. Wat een lekkere geile assistente heb ik tegenwoordig flitst het door me heen. Intussen voel ik hoe het speeksel van Marieke langs mijn pik en zak naar beneden druipt. Het meisje heeft een behoorlijke speekselfabriek en ik merk dat haar mondje en keeltje steeds gemakkelijker mijn lul verwerkt. Dus ga ik haar mondje ook nadrukkelijker neuken. “Goed zo Marieke”, kreunt Petra opnieuw en duwt zacht haar hoofdje tegen mijn buik aan, zodat ik opnieuw de volle lengte van mijn lul door haar mondje en keeltje voel glijden. Ik moet mezelf blijven zeggen dat ik rustig aan moet doen anders zit het mooie pijpbekkie zo meteen barstens vol met mijn geil. Ik trek mijn staalharde lul opnieuw uit het mondje van Marieke die teleurgesteld zucht. “Ooohhh… dokterrrr…”, zucht ze zacht, “u was net zo lekker bezig. Zoals u me neukt voelt het best lekker aan”, mompelt ze met ondeugend twinkelende oogjes. “Ja meisje, maar je moet nog wat leren, dus gaan we even wat anders doen”, zeg ik moeizaam. Ik stap opzij en laat Marieke uit de stoel komen. Ik trek Marieke naar me toe en neem haar op schoot terwijl ik op de tandartsenstoel ga zitten. “Luister lieve Marieke”, begin ik, “hoe voelt je keel nu?”. “Oh, best wel goed”, zegt ze niet begrijpend. “Oké”vervolg ik, “als je zo bezig ben, dan wil een man je bij het pijpen eigenlijk liever in je mondje neuken en dat is precies wat er voor zorgde dat je kramp in je mond kreeg laatst. Als je een andere positie aanneemt dan kan je veel langer en beter in je mondje geneukt worden. Ik zal je nu laten voelen wat het is om in je mondje geneukt te worden”. Ik duw haar van m’n schoot af, pak haar hand en neem haar mee naar de brede onderzoeksbank en laat haar erop plaatsnemen. “Kom, ga maar eens op die bank liggen”, wijs ik haar. Als ze ligt pak ik een klein stevig kussentje en leg dat onder haar nek, zodat haar hoofd wat achterover net op de rand van de bank ligt. “Kijk Marieke, als je nu je mondje opent en ik schuif mijn pik erin dan duik ik rechtstreeks je keeltje in en heb jij geen last van mijn hard neukende lul.

Als je precies op dezelfde hoogte met je hoofd ligt als de pik van de man, dan schuift hij zo bij je naar binnen”. “Kom dan zal ik het je demonstreren”, zeg ik zacht. “Kan ze in die houding ongelimiteerd geneukt worden dokter?” vraagt Petra met warrige stem. “In principe wel”, mompel ik terwijl ik mijn nog steeds vochtige pik opnieuw in Marieke’s mondje stop. “Als ze zo ligt kan ze als een echt spermasletje lekker hard en diep in haar mondje geneukt worden”, vul ik nog aan terwijl ik mijn lul opnieuw door Marieke in laat slikken. Onmiddellijk begin ik haar nu veel feller te naaien terwijl Marieke geen moeite heeft om mijn harde dikke lange lul te verwerken. Petra is onder de indruk en buigt zich verbaast over haar dochter en ziet hoe ze mijn stevig neukende lul in haar mondje verwerkt. “Hier heeft mijn meisje van gedroomd!” zucht ze geil, “dit wil ze al zo lang. Lekker diep en wild in haar mondje geneukt worden”. Marieke knippert koortsig met haar ogen en begint met haar lijfje te bewegen en ook nu weer spelen haar vingertjes heerlijk met mijn volle zak. Ik buig me over haar heen en neem zacht haar kleine kutje tussen duim en wijsvinger en begin er zacht mee te spelen. “Kijk Marieke, dit is ook een voordeel. In deze houding kunnen mannen jouw ook een beetje laten genieten door met dat mooie kale kleine kutje van je te spelen. “Oemmmpppffffff…”, zucht Marieke, “oooeeemmmpppfffffff…, oooeeeemmmpppfff….

Ook kronkelt ze lekker met haar jonge geile lijfje en ik voel dat haar mooie jonge kutje wat vochtig wordt. “Word je lekker in je mondje geneukt Marieke?” vraagt Petra met een geile stem en haar hoofd ligt bijna op het buikje van haar dochter om te zien hoe haar mondje nu wild door mij geneukt wordt. Ik voel dat Marieke probeert om te knikken, maar ik hou het niet meer uit, ik moet mijn zak legen in dat heerlijk pijpende mondje. “Aaaahhh, jjjaaaaa… iikkk kooommmmm”, kreun ik en spuit een eerste straal sperma diep in Marieke’s keeltje. Ik probeer me in te houden, maar Marieke speelt geestdriftig met mijn zak en uiteindelijk leeg ik hem bijna geheel in haar mondje. Ik voel mijn pik wat slapper worden en trek hem terug uit Marieke’s mondje. Allebei hijgen we van de geleverde inspanning terwijl Petra met een rood hoofd staat te genieten van het sperma wat uit het mondje van haar kleine meid druipt. Het rode hoofd komt trouwens van het feit dat Trudy heel ongegeneerd maar lekker genietend aan Petra’s kut staat te voelen.

Ik help intussen Marieke overeind en neem haar mee terug naar mijn bureau, waar nog steeds een glas limonade voor haar staat en laat haar hiervan drinken. “Zo Marieke, hoe vond je het om zo wild in mondje geneukt te worden?” vraag ik. “Oh dokter het was lekker, zo wil ik altijd geneukt worden”, antwoordt het kleine ding enthousiast. Ik vul dit in op haar patiëntenfile en vraag vervolgens, “en heb je verder nog iets gevoeld, want in merkte dat je kutje ook een beetje nat werd”. “Ja dokter”, antwoordt ze glimlachend, “ik voelde ook een lekker warm gevoel in mijn buikje, vooral toen u mijn kutje begon te strelen”. “Dat was ook de bedoeling, lieve Marieke”, zeg ik glimlachend, “want je kutje moet ook lekker geil worden, anders kan je niet goed neuken”. “Dat weet ik”, antwoordt Marieke weer nuffig, “dat heeft tante Sas en Meneer Rob al uitgelegd”. “Juist ja”, zeg ik met een lach, “je bent al behoorlijk ervaren he?”. “Ik sta zelfs in een lolitablad”, zegt ze vervolgens trots. Ik ga er niet verder op in, want ze moet nog wat andere onderzoeken ondergaan, waar ik me op moet concentreren. “Zo Marieke”, vertel ik, “er is nog een fijne manier om in je mond geneukt te worden”. “O ja”, vraagt ze. “Ja, dat is dezelfde manier van zojuist maar dan lig jij boven op de man, met je mondje boven zijn pik en je mooie parmantige kontje naar het gezicht van de man gericht. In die houding kun jij alles sturen, want je kunt dan met je mond en je handjes zelf zorgen hoe die dikke pik je mondje binnenkomt”. “Kom maar mee, dan laat ik je dat nog even zien, want we kunnen dat niet goed oefenen, want mijn piemel is nog niet stijf genoeg”. Ik neem Marieke opnieuw mee naar de onderzoekstafel, waar Trudy en Petra nog steeds staan te geilen.

Ik zie nu tot mijn genoegen dat Petra de volle tetters van mijn assistente Trudy gevonden heeft en er opgewonden mee staat te spelen. Ik ga op de bank liggen en vraag Marieke om bovenop me te klimmen, zoals ik haar verteld heb. Marieke bewijst opnieuw een goede leerlinge te zijn want spoedig voel ik haar zijdezachte haren op mijn buik en haar hete adem op mijn pik. “Goed zo Marieke, zo moet je het doen”, zeg ik, “pak mijn lul maar vast en stop hem maar in je mondje. Kijk nu hoef je hem niet nat te maken, want hij is nog zo klein dat je hem gemakkelijk toegang kan geven”. “Zuig er maar lekker even aan”, vraag ik haar en ondertussen grijpen mijn vingers weer naar het strakke meisjeskontje en het dikke meisjeskutje, dat zo lekker zichtbaar aan me getoond wordt.

Het zicht op het kleine reeds gebruikte ietsje openstaande meisjeskutje maakt me weer geil en daardoor groeit mijn pik weer in Marieke’s mondje. Ik voel het neusje van Marieke op mijn onbehaarde onderbuik en geniet van dat gevoel. Ook voel ik dat de tip van mijn opzwellende lul weer gemakkelijk in haar mondje heen en weer gezogen wordt en dat Marieke schijnbaar moeiteloos mijn pik weer in haar keel laat glijden. Het is nu niet de bedoeling dat ik me door het kleine geile groetje laat verleiden om weer klaar te komen, dus ga ik wat overeind en kus zacht haar bolle kutje en het sterretje van haar anus. “Oké, Marieke, hier moeten we mee stoppen, want ik moet je nog verder onderzoeken”, geef ik een beetje buiten adem aan en hierbij duw ik Marieke zacht van me af. Een beetje onwillig en met een teleurgestelde zucht laat Marieke mijn weer kliedernat gekwijlde pik uit haar mondje glippen en gaat rechtop zitten en klimt uiteindelijk van me af. “He, jammer”, zucht ze obstinaat, “ik was net zo lekker aan het zuigen en ik voelde hem lekker groot groeien in mijn mondje”. “Ja meisje, “geef ik toe, “het was erg lekker, maar de dokter moet ook nog even naar je kutje kijken”. Ik richt me tot de intussen wild vingerende Trudy en Petra en vraag aan Petra, wat er aan Marieke’s poesje onderzocht moet worden.

Petra is helemaal in een geile roes en ik moet tot drie keer toe mijn vraag herhalen voordat ik een rauw klinkend antwoord krijg. “O ja dokter”, zegt ze met frustratie en een kreun omdat Trudy gewoon doorgaat om haar te vingeren, “ik wil graag weten of Marieke alle typen lul in haar kleine doosje kan verdragen?”. “We zullen dat straks even onderzoeken”, antwoord ik vriendelijk en neem Marieke mee naar een grootbeeld tv bij mijn bureau. Ik geef haar opnieuw een flink glas priklimonade en start de DVD met daarop de instructies, zoals ik die gemaakt heb als voorlichtingsfilm voor mijn eigen schoolklassen. Ik ga direct naar het hoofdstuk waarin jonge meiden met dikke lullen geneukt worden en waarbij nogal wat sperma langs die mooie jonge gladde dijen stroomt. “Kijk goed, Marieke”, zeg ik, “dit is een voorlichting over neuken met grote lullen. Straks na het onderzoek wil ik van je weten wat je van deze film onthouden hebt”.

“Ga maar lekker gemakkelijk zitten en kijk goed. Ja, doe je benen maar lekker ver uit elkaar, dan kan ik intussen goed zien hoe je reageert op de beelden”, vervolg ik. Ik maak nog even een aantekening voor Petra, dat ze Marieke moet laten oefenen met dildo’s en kijk dan naar Marieke, die enthousiast en gespannen naar de beelden zit te kijken met daarop de harde neukscene’s, waarbij heel close-up getoond wordt hoe die dikke worsten de kleine kutjes binnengaan. Ook zie ik dat Marieke er opgewonden van raakt en af en toe over haar naakte tepeltjes strijkt en vervolgens een handje in haar kruis legt en lekker met haar eigen kutje begint te spelen. Dit laatste had ik nog niet verwacht, maar kennelijk heeft de vooropleiding van Meneer Rob en Tante Saskia hier aan bijgedragen. Ik geniet van het enthousiasme van de leuke tiener en besluit om haar nog wat geiler te maken, door een prikkelende pasta op haar kutje en tepeltjes te smeren. Ik pak de pot met crème en ga bij Marieke zitten. “Zo Marieke, als voorbereiding op het volgende onderzoek moet ik je kleine meisjeskutje en je tepeltjes insmeren met dit spul”, leg ik uit en voeg de daad bij het woord door een flinke lik van de blauwige crème uit de pot te pakken en daarmee wrijf ik eerst op elk tepeltje een dot en de rest smeer ik op en in haar kleine dikke kutje. Ik geniet van het gevoel van het warme meisjesvlees tegen mijn vingers en in neem uitgebreid de tijd om de crème over haar dikke bolle buitenste lipjes te smeren, vervolgens wat aan de dunnere kleinere binnenste lipjes en tenslotte een redelijk dikke klodder op het nauwelijks waarneembare harde topje van haar kleine klitje. Het verrast me en maakt me extra geil als ik merk dat haar kleine klitje al een eigen willetje heeft en spontaan stijf begint aan te voelen.

Als Marieke verrast uitroept, “dokter die zalf begint te prikken en maakt mijn kutje helemaal warm”, glimlach ik verrukt en smeer snel de twee kloddertjes op haar tepeltjes uit. Ook nu maakt het me geil als ik merk dat haar kleine bijna niet waarneembare tepeltjes zich ook verharden onder de crème. Marieke kijkt me opnieuw aan en zucht, “dokter ook mijn tepeltjes beginnen te prikken en jeuken”. “Vind je het gevoel lekker Marieke?” vraag ik terwijl ik haar goed observeer. “Ohh… jjaaaa… dokterrrr…”, zucht ze, “het is zo’n lekker gevoel. Ik geloof dat ik helemaal nat word tussen mijn benen”. “Laat maar eens kijken liefje”, zeg ik en buig me voorover. Het is ongelofelijk dat dit grietje zo snel reageert op deze crème, normaal gesproken begint het pas na een kwartiertje te werken, maar bij dit grietje al na vijf minuten. Snel duik ik achter de computer en schrijf dit fenomeen op. Ook besluit ik om Marieke dit middel voor een paar weken voor te schrijven – dit moet ik natuurlijk nog met Petra bespreken, maar die heeft het veel te druk met klaarkomen op de vingers van Trudy. Als ik terugkeer naar Marieke zie ik dat haar kutje nog iets boller is geworden en ook een stuk roder, een kenmerk van de crème is dat het de bloedtoevoer naar de plekken die ingezalfd zijn verhoogd. Ook streel ik nog even over haar kleine harde pukkeltjes van tepeltjes en zet de DVD stil, waarna ik Marieke meeneem naar de gynaecologenstoel en laat haar daarin plaatsnemen. Als ze goed in positie ligt zet ik haar benen vast met de brede zachte leren banden die eraan zitten. Vervolgens stel ik de rugleuning zo af dat Marieke goed kan zien wat er tussen haar benen gebeurt. Ik stel haar op haar gemak en vertel haar dat ze haar armen langs haar lijfje moet leggen. Vervolgens knip ik de operatielamp aan en richt die op haar lekker rood opgezwollen kutje en met een snelle blik naar mijn computer zie ik dat de webcam in de lamp prima zijn werk doet. Snel loop ik even terug naar de pc en zorg ervoor dat alle beelden opgenomen worden. Als ik terug ga naar de gynaecologenstoel zie ik dat Trudy en Petra amechtig hijgend tegen elkaar aanhangen bij de onderzoekstafel.

Zo te zien hebben ze elkaar intussen goed verwend. Bij de stoel waarin Marieke zit aangekomen ga ik op mijn kruk tussen haar wijd gespreide benen zitten en open de lade met de eendenbektangen. Ik neem de kleinste en maak de bek met mijn eigen handen wat warm, waarna ik de bek met KY-gel lekker glad maak. Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke, die zacht kreunt als hij contact maakt met haar hete poesje. Met de vingers van mijn linkerhand duw ik zacht de buitenste lipjes opzij, waarbij ook de binnenste lipjes wijken en het neukgaatje van het meisje zichtbaar wordt. Snel richt ik de operatielamp wat bij en duw de bek zacht een vijftal centimeter in het kleine kutje. Marieke kijkt grote ogen naar hetgeen ik doe en als ik de bek wat verder haar vaginaatje in duw stel ik haar gerust met de woorden, “rustig maar Marieke, je hebt al vaak een grote lul in je kutje gehad, dus deze tang gaat er ook prima in. Het is alleen een beetje vreemd voor je, kijk maar goed en waarschuw me als het zeer begint te doen”. Tijdens deze woorden duw ik de tang helemaal naar binnen en begin haar kutje te openen door de bekken van de tang uit elkaar te draaien. Al snel blijkt dat deze tang veel te klein is en vervang in hem door een middelmaat. Nu krijg ik al een prachtig inzicht in de ribbels, die de binnenzijde van het vaginaatje van het meisje bekleedt. Ook schijn ik er even met een fel lichtje in en alles ziet er prima en lekker geil uit. “Het gaat allemaal prima, Marieke”, zeg ik met een dikke stem van geilheid. “Ik voel nog geen pijn dokter”, zegt Marieke zonder aarzelen. Nu laat ik de bekken van de tang open en trek hem voorzichtig uit haar kleine kutje. “Daar zit al aardig rek in Jos”, hoor ik Petra achter me zeggen, “ik wist niet dat kleine kutjes zo gemakkelijk opgerekt kunnen worden”. “Dat komt omdat ze al diverse malen met een grote lul en een komkommer geneukt heeft”, verduidelijk ik, “maar ik wil toch nog even met de grote tang kijken”. Ik pak nu de grootste tang en smeer hem in met KY-gel en duw de top tussen de iets openstaande lipjes van Marieke. “Ohhh… die is kouddd…”, kreunt Marieke. Ik vertel haar maar niet dat ik dat expres heb gedaan om te kijken hoe ze daar op reageert. Als dit formaat tang voor bijna driekwart in het kleine opgerekte kutje zit kreunt Marieke plotseling vrij hard “aauuwwwww… dokterrr…. het doet nu wel pijn!”. Ik stop de penetratie onmiddellijk, maar laat de tang op zijn plaats en begin ook deze open te draaien. Trudy is aan de andere kant naast me komen staan en richt de operatielamp op de opening die ontstaat door het opendraaien van de tang. “Ziet er goed uit Jos”, zegt ze met een professionele stem. “Ja mooi rood”, grinnik ik en biedt Petra de gelegenheid om ook even te kijken. “Ze is helemaal slijmerig daar binnen”, zegt ze verwonderd. “Ja je kleine meid is behoorlijk geil”, zeggen Trudy en ik bijna tegelijkertijd. “Je mag trots op haar zijn”, vul ik aan, “ze heeft een prachtig geil kutje dat zelfs de dikste lullen kan hebben”. Als we alle drie nog een keer genietend gegluurd hebben pak ik de maatdildo uit het tweede laatje en duw die voorzichtig door de opening in de eendenbektang naar binnen. “Wil je het zeggen als je hem voelt of als het pijn gaat doen, Marieke?” vraag ik haar en schuif de dildo steeds dieper ik het openstaande kutje.

Als Marieke kreunt en grote ogen opzet, lees ik 22 cm af en laat het aan Trudy zien. “Wil jij dit in de computer zetten Trudy”, zeg ik haar. “Dokter betekent dit dat mijn kleine meid een lul van 22 cm kan hebben?”, vraagt Petra met overslaande stem van geilheid. “Mmmmm, jaaa… in principe wel”, brom ik goedkeurend, “maar je moet wel bedenken dat we dit nu kunstmatig meten. Als ze een echte lul heeft en de man heeft eerst goed met haar gespeeld kan ze misschien meer hebben of zelfs minder als er niet met haar kutje is gespeeld”, ga ik verder. “Ik adviseer je om een paar flinke dildo’s te komen en haar daar mee te laten spelen”, zo verduidelijk ik haar. “Je krijgt de instructie DVD mee en daarin staat dat meisjes met een dildo kunnen oefenen om hun kutjes lekker wijdt te maken”, vervolg ik. Na deze uitleg, die nu ook op de computer staat, verwijder ik de dildo en de eendenbektang. Zacht kneed ik het nog steeds openstaande bolle kutje van Marieke en geniet van het zachte vel onder mijn vingers. Ik voel dat mijn lul weer stijf overeind staat en me eigenlijk wil dwingen om het meisje te gaan neuken, maar ik wil eerst mijn onderzoek afmaken. Zacht kneed ik om de beurt de twee bolle stukjes vlees die haar buitenste lipjes vormen. Ze zit nog heerlijk in het z.g. babyspek waardoor deze kleine heuveltjes lekker dik opgezwollen zijn. Vervolgens rek en rol ik ook om de beurt de beide binnenste lipjes en voel dat Marieke natter en natter wordt tijdens dit stukje van het onderzoek. “Vind je het plezierig, Marieke, als ik zo je meidenkutje onderzoek?” vraag ik het nog steeds met grote ogen kijkende tienertje. “Ja dokter”, zucht ze geil, “ik wou dat er altijd zo met mijn kutje gespeeld werd”. “Wacht maar af lieverd”, zeg ik lachend en begin haar gleufje te vingeren met twee vingers en zorg ervoor dat ik telkens ook het topje meeneem. Hier voel ik hoe haar kleine klitje opstandig begint te worden en ik merk ook dat Marieke harder begint te zuchten. “Ohhh dokter… wat doet u nuuu…, het voelt zo lekker aan… Ik word helemaal warm in mijn buikje en ook mijn borstjes beginnen weer te prikken”. “Ik ben je geil aan het maken, lieve Marieke”, antwoord ik lachend, “dit is nodig om kleine meisjes lekker geil te maken en te zorgen dat hun kleine kutjes straks de grootste lullen kunnen ontvangen om lekker te neuken”. “Ook wordt je er lekker geil van en daardoor wordt je mooie kutje lekker nat en is het voor een man gemakkelijker om je kutje binnen te dringen”, vertel ik verder. “O, wat een heerlijk kutje”, kreunt Trudy bij mijn rechteroor, “ze is al beter toegankelijk dan Sonja”. “MMmmm”, bevestig ik, “maar daar zijn we hard mee bezig toch?”. “Zo nu even meten met de spreider”, mompel i terwijl ik een glanzend metalen apparaatje pak. Het is een stangetje met een viertal klemmetjes erop. Voorzichtig zet ik het buitenste lipje van Marieke klem en daarna het binnenste lipje, daarna de andere binnenste lip en tenslotte de tweede buitenste. “Auw”, kreunt Marieke geil. “Dat gaat zo over en het hoeft maar even”, leg ik uit. Langzaam schuif ik de klemmetjes naar buiten totdat alle vier de lipjes maximaal opgerekt naar buiten open kieren. Opnieuw geniet ik van het geile uitzicht op het lekkere kutje. “12 cm Trudy”, geef ik aan en pak opnieuw de maatdildo. Nu wring ik deze voorzichtig naar binnen, maar eerst heb ik hem in een tweede pot met blauwige prikkelende crème gestoken, zodat er een flinke klodder aan de top zit. Rustig duw ik de dildo al draaiend naar binnen en opnieuw gaat hij iets meer dan 22 cm naar binnen. Even laat ik hem zitten en rol Marieke’s klitje tussen mijn wijsvinger en het rubber van de dildo. “Oooohhhh….”, schreeuwt Marieke zacht. “Wat is er meisje?” vraag ik quasi ernstig, “het doet toch geen pijn?” “Nee dokter”, ontkent ze hevig, “maar het is zo griezelig die stang en dan die kunstlul die helemaal in mijn buikje dringt!”.

Zacht maak ik pompende bewegingen met de dildo en probeer met mijn andere hand de lipjes nog wat verder uit elkaar te trekken met de stang. Als Marieke begint te hijgen pomp ik de dildo wat feller in en uit haar kleine kutje en beweeg ik de stand van links naar rechts en terug. Marieke zit nu helemaal te shaken in de stoel en ik vraag haar opnieuw of er iets zeer doet. “Nee dokter, maar het bewegen jeukt zo in mijn buikje en het is net of ik daar in de brand sta. Ik moet geloof ik plassen, zo’n gevoel heb ik”, kreunt ze opnieuw. Natuurlijk wist ik wel dat ze geen pijn had, maar dat ze nog mar nauwelijks haar opkomende orgasme kan keren, ondanks het feit dat ze zich van dit laatste niet eens bewust is. Als Marieke wat gekalmeerd is verlos ik haar lipjes van de spreider en leg die weg. Ook de dildo verdwijnt in de bak met schoon te maken instrumenten en tenslotte pak ik een dildo die opgeblazen kan worden. Ik wil graag weten wat dit geile grietje kan hebben. Ik laat Marieke de opblaasdildo pijpen, zodat hij lekker nat is van haar eigen speeksel. Voorzichtig duw ik hem in haar kutje en kijk goed naar de gelaatsuitdrukking van Marieke. Als ze twee keer een pijnlijk gezicht trek weet ik zeker dat de dildo helemaal achter in haar lekkere neukgrotje zit. Zacht begin ik hem wat heen en weer te draaien en pomp hem ondertussen op. Ik pomp net zolang door tot Marieke begint te kreunen. Haar kutje is nu tot barstens toe gevuld met lul, haar schaamlipjes staan strak gespannen rond de indringer en haar klitje wijst als een heel klein rood puntje in mijn richting. Ik beweeg de dildo voorzichtig een beetje in en uit Marieke’s kutje en plaag met de vingers van mijn andere hand het kleine rode puntje. “Zo, nu even je klitje stimuleren, Marieke”, zeg ik zacht. Zacht rol ik hem over de oppervlakte van de dildo heen en weer. Ook knijp ik er zacht in. Wat een heerlijk stukje speelgoed, gaat het door me heen, eigenlijk zou je dit ding op moeten kunnen spuiten met een injectie, zodat hij lekker groot wordt. Maar ik weet niet of er zoiets bestaat en mijn professionele inzicht zegt me dat Marieke daar dan nog veel te klein voor is. Wel pak ik een donsveertje en begin het klitje ermee te strelen. “OOOOhhhhhhhhh…. Aaaaaaaahhhhhhhh… jjjjjjjjaaaaaaaa…” schreeuwt Marieke zacht als ze ziet en voelt wat ik doe. “Vindt je dit lekker schatje?”, vraag ik lachend. “Oooohhhhh… jjjaaaa… hheeetttttt… isss… zoo… geeeiiilllll…” zegt ze plotseling terwijl ze opnieuw in de stoel ligt te rillen en shaken. Ik wil haar laten komen, dus ga ik gewoon door met het plagen van haar klitje. “Mag ik haar klitje likken?”, vraagt Petra plots naast me. “Natuurlijk, mag de mama van Marieke het klitje van haar kleine meid klaarlikken”, geef ik toe. Ik maak plaats voor haar en even later begint Marieke zacht te gillen als Petra het opstandige klitje begint te zuigen en likken.

Omdat Petra tussen mijn benen staat kan ik het niet laten en duw haar benen uit elkaar en voel dat haar volwassen kut ook helemaal nat is. Snel zet ik de kruk wat hoger en richt mijn pulserende lul op de plek waar ik Petra’s kutje vermoed en stoot in een stoot omhoog. Raak! Ik zit in een keer in de kut van Marieke’s mama. “Oohh…” kreunt Petra tussen twee likken door, “ik heb een lekkere lul in mijn kut!!” Ik stoot een paar keer goed door als Marieke plotseling begint te krijsen ten teken dat ze klaar ligt te komen. Petra schrikt hier van en springt opzij, waardoor mijn harde lul uit haar kutje glipt. “Ahhh”, kreunt ze gefrustreerd, “nu had ik zo’n lekkere lul in mijn kutje”. Ik moet wel naar Marieke kijken, want zij is tenslotte mijn patiënte. Maar een beetje gefrustreerd ben ik toch ook wel. Als Marieke wat bijgekomen is trek ik de dildo voorzichtig een flink stuk uit haar kutje en zie ik hoe ze met grote ogen zit te kijken naar de omvang van de dildo. Nu trek ik hem er helemaal uit en laat haar eraan ruiken. “Dit is nu je eigen geil, Marieke”, zeg ik lachend. Marieke ligt amechtig achterover met gesloten ogen na te genieten van haar orgasme. De aanblik van het verheerlijkte gezichtje van het meisje is te veel voor me en met een diepe grom zet ik me in postuur en ram mijn lul pardoes in het kleine kutje en begin haar tamelijk fel te naaien. Marieke’s ogen vliegen open en vallen dan weer dicht met een gelukzalig lachje om haar mondje. “Eindelijk heb ik je pik in mijn kutje dokter”, zucht ze diep tevreden. Heel tevreden laat ze zich door mij naaien. Al snel krijg ik de controle terug over mijn frustraties en verander ik het tempo van mijn neukende heupen. Ik wil Marieke opnieuw laten genieten en zo mogelijk laten komen. Dit laatste is kennelijk niet moeilijk want al spoedig begint het jonge ding gelukzalig te zuchten en zachte gilletjes te geven, “ooohhh… dokterrrrr… wattt… neuktttt… jjeeee… lekkerrrr…”. Nog weer later gevolgd door eenzelfde diepe gil en dan voel ik hoe het kleine kutje zich wild samentrekt in het tweede orgasme van het meisje in korte tijd. Ik stop nu met bewegen en geniet van het krampen van het kleine wilde tienerkutje. “Wat een heerlijk klein lolitameisje ben je toch Marieke”, zeg ik lachend en daarbij streel ik haar zachte staartjes. “Mag ik uw geil in mijn gezichtje”, zegt ze plotseling en kijkt me erg geil aan. “Waarom”, vraag ik. “Oh dokter ik wil zo graag dat mannen mij lekker met hun geil onderspuiten, lekker in mijn gezichtje”, zegt ze lachend. “Vooruit dan maar”, lach ik. “Dan wil ik helpen”, zegt Petra resoluut en trekt mijn lul uit het kleine kutje en begint me geraffineerd af te trekken.

Al na een paar stevige halen ben ik zover en met een diepe kreun spuit mijn zaad spetterend in het leuke gezichtje van kleine Marieke. Ik sta te trillen op mijn benen en heb de steun van de stoel nodig om overeind te blijven zo heftig zijn mijn klaarkom gevoelens. Als ik weer op adem ben merk ik dat Petra nog steeds, met een gelukzalige glimlachje op haar gezicht aan mijn lul staat te trekken en dat Trudy er voor zorgt dat alles met de webcam opgenomen wordt, maar dat laatste weet Petra niet. “Dit is wel het hoogtepunt van dit onderzoek”, geef ik lachend toe, terwijl ik mijn pik met zachte drang uit de hand van Petra bevrijdt. Na nog eens diep adem gehaald te hebben, merk ik dat Trudy ondertussen bezig is om Marieke schoon te maken en haar te bevrijden van de aangebrachte banden. Vervolgens helpt ze het meisje uit de stoel en neemt haar mee naar de kleine kleedkamer om haar schoon te maken. Ik ga zelf naar de wasbak bij mijn bureau en was mijn handen en haal een doekje over mijn verslapte penis, waarna ik weer in mijn witte broek stap. Als Trudy met Marieke terugkomt nemen Petra en Marieke weer in de fauteuils plaats en tik ik nog snel wat resultaten in op mijn pc. Vervolgens zet ik de webcam af en neem me voor om straks onmiddellijk te kijken hoe de resultaten zijn. “Nou dokter, hoe is het met mijn kleine meisje?”, vraagt Petra met een enigszins rood hoofd van spanning.“Prima”, zeg ik, “het is een eerste klas klein lolitaatje, zo kan wat mij betreft overal voor ingezet worden. Ze heeft een heerlijk pijpmondje, wat je misschien nog wat kan trainen door met een dildo te oefenen. Je kunt dan zelf bepalen wanneer ze moet oefenen en je kan zelf het resultaat wel bijhouden. De DVD, die je meekrijgt, is een goed hulpmiddel. Ook kun je haar het tongen nog wat laten oefenen door jezelf of je man hiervoor aan te bieden. De lipjes en het tongetje van Marieke zijn nog niet zo sensueel als ze zouden moeten zijn, maar dat is ook iets wat pas tot ontwikkeling komt als ze ongesteld is geworden en haar vrouwelijke hormonen wat meer de overhand krijgen, maar je kunt vast oefenen.Ditzelfde geldt voor de sensuele prikkeling van haar tepeltjes. Nu heeft ze nog totaal geen borstjes, maar haar tepeltjes reageren al wel.

Ook hier heb je de keuze om ermee te oefenen door ze lekker te zuigen en likken en dat afgewisseld met knijpen en kneden, maar je kan ook wachten tot de hormonen hun werk doen en haar borstjes beginnen te groeien, want dan begint ze vanzelf geile gevoelens voor haar tietjes te krijgen. Tenslotte haar kutje. Je beschikt over een heerlijk naaikutje. Ze kan elke fatsoenlijke vent hebben, maar extra groot geschapen mannen zullen toch voorzichtig met har moeten zijn. Dit kun je, als Marieke dat wil, verbeteren door opnieuw met een stevige dildo te spelen. Hiervoor raad ik je aan om een opblaasbare dildo aan te schaffen, zodat je opnieuw zelf kunt bepalen hoe wijdt ze moet worden. Een geil grapje wat je hierbij kunt uithalen is het aanschaffen van een rubberslipje in de sekswinkel met een of twee ingebouwde dildo’s. Dit broekje kan je Marieke elk gewenst moment van de dag laten dragen en dan wordt in tussentijd haar kutje mooi opgerekt, als je tenminste een grote maat dildo neemt. Het allergeilste hierbij is zo’n broekje met twee dildo’s die opblaasbaar zijn. Je laat Marieke het broekje aantrekken, je stopt de dildo’s in haar gaatjes en pomp hem net zover op tot Marieke aangeeft dat ze gevuld is. Vervolgens laat je haar de kamer rondlopen en de trap op naar haar kamertje, daar aangekomen laat je haar wijdbeens voor het bed gaan staan en geef je elke pik nog een of twee kneepjes extra. Hierna kan ze onder de wol en lekker gevuld gaan slapen.Je had ook nog vragen over haar kontje? Nu daar zijn we vandaag niet aan toe gekomen, mocht je har kontje ook nog getest willen hebben dan moet je via Trudy maar een tweede afspraak maken”. “Zo Marieke, hoe vond je het onderzoek?” vraag ik tenslotte aan Marieke.“Echt te gek dokter, ik weet nu dat ik nog veel met mijn mondje moet oefenen, want ik wil wel graag alle grote mannenpikken kunnen afzuigen. De meeste mannen die van lolita’s houden willen erg graag in onze mondjes klaarkomen”, zegt ze wijsgerig.“Goed zo meisje, je bent een eerste klas lolita”, zeg ik en geef haar een kus op de mond. “En als je vriendinnetjes ook onderzocht moeten worden dan laat je hun mama mij maar bellen” zeg ik tot slot.Dit was het onderzoek van Marieke, als u, beste lezer vindt dat de vriendinnetjes van Marieke ook onderzocht moeten worden laat het me dan weten.

Mocht ik een stukje behandeling overgeslagen hebben dat u graag alsnog zou willen lezen, schrijf het me dan. Misschien kan ik er dan rekening mee houden bij een eventueel vervolg.

Reacties   

0 #1 Pietje 15-04-2013 11:28
Geachte dokter,Ik vind dat u zich optimaal inspant om maagdelijke, in ieder geval zeer jonge meisjes sexueel te testen. Wel heb ik een vraag: hoe jong kunnen meisjes hier al mee opgevoed worden? Vanaf 10 jaar????liefs en nog veel heilsame neuksessies
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen