Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ons even voorstellen: Yvette en Peter, zij 49 en ik 47 jaar. We kennen elkaar al jaren, maar wonen nu bijna twee jaar samen. Ik kende haar al verschillende jaren en hadden een “aan en af”- relatie. Ieder ging zowat zijn eigen weg. We kende heel wat relatiecrisissen maar zijn met up en downs toch steeds terug naar elkaar gekomen. Uiteindelijk besloten na de ruzies en weer vrede sluiten om toch te gaan samenwonen. We maakte ruzie over van alles en nog wat, we zijn beide vreemd geweest, bloempotten, … je kan het niet zo gek bedenken of we hebben er ruzie over gemaakt. Maar wat belangrijk is; we hebben eruit geleerd en nu bijna een jaar is ze mijn echte nieuwe vriendin, in de grootste betekenis van het woord. Ze is enorm veranderd, daarom noem ik haar “mijn nieuwe vriendin”. We zijn zeer open tegen elkaar en praten overal ronduit over, ook over sex . Ruzie maken we bijna nooit meer, het vertrouwen is zeer sterk en jaloersheid kennen we nog amper. Ik geef een voorbeeld: Tweemaal per jaar begeleidt Y. vanuit haar werk een groep van alleenstaande moeders met kinderen. Ze is telkens 2 weken weg. Ik steek dan telkens een pakje condooms in haar reistas. Als teken van vertrouwen en mocht het gebeuren… dan liever veilig. Telkens brengt ze ze steeds weer terug mee, maar bedankt me er wel voor. Ohja, met uitzondering van éénmaal eentje minder. Tja na zovele jaren samen weet ik hoe actief en vurig ze kan zijn. Wie doet dat na met zijn vrouw of vriendin?

 

Ik durf te beweren dat vrouwen na hun menopauze een veel actiever sexleven beginnen te leiden. Eigenlijk verschillen vrouwen in dit opzicht niet veel van mannen. Ook zij zoeken bevestiging en testen hoe goed ze nog in de markt liggen. Doen wij mannen dit ook niet? We vrijen we gemiddeld twee keer per week, niet echt heel veel, maar ze staat voor alles open.
 

Het eigenlijke verhaal begint toen ik op een nacht wakker werd door gewoel en gehijg van mijn vriendin. Ze had duidelijk een sexdroom. Nieuwsgierig bleef ik haar bekijken en beluisteren. Ze was in haar droom aan het neuken. Het werd zo hevig dat ze er zelf van wakker werd. Ze keek me geschrokken aan en ik vroeg; “was het lekker?” Ze moest erom lachen en na een zucht vertelde ze dat ze met handen en voeten vastgemaakt was aan een bed. Ze kon geen kant op. Twee vreemde mannen, zonder gezicht, verkrachtten haar en beukten erop los. Eén van hen was een neger met een enorme penis. Ze dacht dat ze zou scheuren. “Een nachtmerrie”; zei ze. Ik nam haar troostend in mijn armen en ze wou plots vrijen. Ze wou dat ik haar direct begon te neuken, zonder voorspel of opwarming.. Tot mijn verwondering had ze reeds een kletsnatte poes. Ze was door haar droom enorm opgewonden geraakt, niet echt een nachtmerrie dus. Het duurde niet lang of ze kwam schokkend klaar. Daarna draaide ze zich om zodat ik haar op z’n hondjes kon nemen. Ze weet dat dit de houding is waarbij mijn uithoudingsvermogen heel sterk afzakt. Ik spoot haar na enkele stoten reeds vol en beide voldaan sliepen we zalig verder.

 

Enkele avonden later sprak ze weer over haar “nare” droom. Het hield haar nog steeds bezig. Ik stelde haar voor om haar te blinddoeken en ook met handen en voeten vast te ketenen aan het bed. Ze stemde toe in het spel. Ze genoot van de vrijpartij door het onvoorspelbare en het weten dat ze niets kon beginnen, het machteloze. Ze wist niet van tevoren wat ik zou gaan doen. We herhaalden dit spel van toen af regelmatig en daarbij gebruikte ik soms een blokje ijs, slagroom,… tot choco toe. Ik smeerde haar dan in en likte het zorgvuldig af. Telkens werd ze zeer heet. Ik nam haar terwijl ze vasthing. Het was voor haar een spel waarbij ze haar fantasie de vrije loop kon laten gaan. Vermoedelijk beleefde ze in haar achterhoofd opnieuw haar verkrachting. Tijd om weer een stapje verder te gaan, er broedde een plan in mijn hoofd.

 

Ik vertelde aan mijn broer over ons spelletje en vroeg hem of hij in het geheim mee wou doen. Hij is beneden ietsjes beter bedeeld dan ik, misschien niet zoals die neger, maar het mag er best wezen. Mijn plan: hij zou zich verstoppen, ik zou haar weer vastbinden, heet maken en hij zou haar dan neuken zonder ook maar één woord te zeggen of zich te verraden. Ze mocht niet weten wie het zou zijn. Hij stemde maar al te graag toe.

 

Die bewuste avond, knevelde en blinddoekte ik haar weer. Bewerkte haar met een vibrator tot de sappen in haar kut glommen. Ze stond heet en smeekte me om haar te nemen. “Nog even wachten”; zei ik, “ik ben dadelijk terug”. Ik verliet de kamer en liet in stilte mijn broer binnen, die voor de woning in zijn auto zat te wachten. Hij ontkleedde zich vlug en stapte stilletjes mee de slaapkamer in. Y. lag daar vastgebonden, geblinddoekt en naakt met de benen opengespreid. Het aanzicht deed hem wel wat. Hij keek van in het deurgat recht haar poesje in en kreeg op slag een erectie. Zijn lul stond, met de gedachte dat hij weldra in haar poesje zou mogen klaarkomen, op springen. Ik nam een spuitbus slagroom en spoot haar buik vol. Ik likte het weer zachtjes op. Ze bewoog op en neer met haar bekken. Haar natte spleetje opende zich daarbij. Mijn broer kreeg het er warm van. Ze smeekte om haar te neuken. Ik trad opzij en mijn broer ging tussen haar benen liggen, nam zijn stijve paal en zocht het zalige plekje tussen haar schaamlippen. Hij kon maar net een kreun van genot onderdrukken en begon haar zachtjes te neuken.

Ik merkte toch een kleine aarzeling bij haar op, maar uiteindelijk gaf ze mee het ritme aan met haar bekken. Voelde ze dat het iemand anders was? Nadien vertelde ze me dat ze de andere beharing aan zijn benen voelde, maar schoof dit onwetend weg. Ze begon heviger te hijgen en te kreunen, wellicht had ze weer het beeld van haar verkrachting in haar hoofd. Wat fantaseerde ze nu? Maar ditmaal was het echt, al ze wist dit nog niet. Tijd om het haar duidelijk te maken. Mijn broer was intussen met zijn ene hand haar borst aan het kneden en zoog terwijl aan de tepel van de andere. Ze genoot en hoe. Nu was het mijn beurt. Ik betastte mee haar borsten. Ze voelde vier handen, vervolgens zogen er twee monden aan haar tepels. Ze besefte wat er gaande was en riep; “nee stop, dat wil ik niet, niet doen, nee alsjeblief, stop, wie ben je?, zeg me wie je bent,…”. Mijn broer bleef haar verder neuken. Zijn stoten versnelde. Ook al smeekte ze en wou ze dit zo gezegd niet, we bleven haar verder neuken en strelen. Ze lag vast en kon nergens heen of had geen verweer. Ik verstomde haar smeekbede met een zoen op haar mond. Ze beantwoordde hem uiteindelijk en ze gaf zich over aan het genot. Haar smeken ging om naar hijgen en kreunen. Ze werd nog heviger, nu was het net als in haar droom. Ik bracht mijn stijve lat naar haar mond en ze zoog er gretig aan. Mijn broer neukte haar in haar kut en ze bewoog haar kut met het ritme van de stoten, ik neukte haar in haar mond terwijl ze eraan zoog. Het duurde niet lang of ze kwam spetterend klaar. “Blijf verder doen neuken, niet stoppen”; riep ze. Na enkele minuten kwam ze nogmaals klaar. Mijn broer kon het schouwspel niet verder meer aan en spoot zijn lading in haar kut. Hij had de grootste moeite om geen geluiden te maken. Toen zijn zak was leeggespoten, trok hij zijn half slappe paal uit haar kut en kwam ook naar haar mond. Stak hem ook in haar mond en ze likte hem proper. Ze proefde haar eigen sappen vermengd met zijn sperma. Ik nam plaats tussen haar benen en begon haar ook te neuken. De sappen en sperma liepen uit haar kut die nog open stond van de vorige neukbeurt. Ze zoog heftig aan de staaf van mijn broer en kwam stilaan weer recht. Opgehitst door het gebeuren neukte ik er hevig op los. Ze kreeg er ook weer zin in en begon mee te bewegen. Nu neukte mijn broer in haar mond en ik in haar kut. Mijn broer spoot als weer, ditmaal in haar mond en ze trachtte het allemaal door te slikken. Tevergeefs. Een deel kwam op haar wang terecht. Het bracht haar weer op de rand van het klaarkomen en na enkele pompbewegingen van me, kwam ze voor een derde keer klaar. Het idee alleen al deed mijn hoogtepunt naderen en schoot me ook leeg.

Na het terugtrekken, lag er een serieus plasje van sappen en sperma tussen haar benen. Het liep letterlijk uit haar openstaande spleetje.


Met dezelfde stilte als hij gekomen was, vertrok hij nu weer. Toen ik de deur hoorde dichttrekken, ontdeed ik haar van haar blinddoek. Enerzijds bevreesd om haar reactie. Half verdoofd bedacht ze me met een glimlach. Ze had het dus lekker gevonden. Ik maakte haar verder los en we lagen nog nagenietend in elkaars armen. Na een tijdje vroeg ze me; “Stouterik, wie was dat?” Ik gaf als enige antwoord; “iemand die je heel goed kent”. Hoeveel ze ook wou lospeuteren en doorvragen, ik bleef zwijgen en heb het haar tot op heden niet verteld. Misschien leest ze dit wel. Dan weet ze het.

 

De eerste dagen bekeek ze iedereen met vreemde ogen. Ogen die leken te vragen; “Was hij het? Of hij daar?” Ietwat gegeneerd, nu nog steeds een beetje.

 

Als we er nu nog over praten zegt ze me; “ik heb er toch van genoten, je bent bedankt, maar verwacht maar een tegenzet”. Die tegenzet zal ik zeker mogen incasseren, ik ken haar.

Reacties   

0 #1 Lone Ranger 03-09-2012 16:50
Supergeil verhaal, meer AUB
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen