Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Als vrouw van midden veertig voel ik mij in de kracht van mijn leven. Alles loopt goed, de kinderen ontwikkelen zich goed, de carrière loopt naar wens en mijn huwelijk is echt goed te noemen. Met andere woorden; mijn leven is goed! Toch mis ik soms iets van spanning; de vlinders in de buik zeg maar. Mijn man heb ik leren kennen toen ik vijftien was en hij is de eerste waarmee ik seks heb gehad.

De nieuwsgierigheid naar het onbekende bleef echter aan mij knagen. Ik heb hier samen met mijn man regelmatig over gesproken en plotseling op een goede dag stelde hij voor dat ik mijn nieuwsgierigheid maar eens moest 'bevredigen'. 'Je bedoeld dat jij er geen problemen mee zou hebben als ik eens seks met anderen zou hebben?' vroeg ik mijn man nog steeds verbaast door zijn opmerking. 'Nee', was zijn stellige antwoord; 'sterker; ik raak stiekem wel opgewonden als ik mij voorstel dat jij eens met een ander neukt'.

We spraken af hoe we een-en-ander zouden aanpakken. Het meest eenvoudig was om mensen via datingsites op het internet te leren kennen. Ik wilde wel de 'lusten' maar niet de lasten van een relatie zeg maar, dus was ik erg duidelijk in mijn advertenties. Het ging mij puur om de seks en niet om de relatie. Binnen een week stroomde mijn mailbox over van de leuke reacties.

Een ervan greep onmiddellijk mijn aandacht; een groep van zes vrienden van begin dertig jaar die een weekendje in een luxe bungalowpark in het zuiden van het land door gingen brengen zochten een leuke vrouw die hen kon plezieren en omgekeerd. Ik schrok aanvankelijk terug van de gedachte om met zes volslagen vreemde mannen in een vakantie-bungalow te gaan zitten met doel seks te hebben. Toch bleef de hele week na het mailtje een onbestemd maar wel heel geil gevoel de overhand houden.

Ik overlegde met mijn man en die was er niet erg gelukkig mee terwijl hem de gedachte ook wel kon opwinden. We bespraken alle mogelijke scenario's en besloten dat ik zou gaan met een aantal 'veiligheids-maatregelen' ingebouwd. Ik stuurde de mannen een mailtje dat ik zou komen en dat we er een spetterend feest van zouden gaan maken. Zo die beslissing was in ieder geval genomen. Een tweetal weken later was de dag dat het zou gaan gebeuren.

Missy tieten

Op zaterdagmiddag rond drie uur verliet ik mijn man en kinderen gekleed in een strak zwart jurkje met laag uitgesneden decolleté, zonder BH en slip, maar met kousen en zwarte laarzen met hoge hakken. Anderhalf uur rijden later was ik op de plek van bestemming. Ik stuurde mijn man een SMS ter bevestiging van mijn aankomst en nummer van het huisje en ging toen met een van de mannen, Martin, op weg naar het luxe vakantie-huisje.

Ik had in de rit van bijna anderhalf uur een gigantische hoeveelheid seksuele energie opgebouwd. Mijn glad geschoren kutje was al kletsnat toen Martin mij op stond te wachten bij de poort van het bungalowpark. Hij stapte bij mij in de auto en reed met mij mee naar de juiste parkeerplaats. Onderwijl maakte hij een compliment over mijn strakke lichaam; hij vond mij een echte MILF (Mother I'd Like to Fuck). Terwijl ik naar de parkeerplaats reed waren zijn vaardige handen mij overal al heerlijk aan het ontdekken. Zij rechterhand gleed tussen mijn benen en hij was blij verrast met het sappige cadeautje wat hij daar aantrof.

Hij stapte op de parkeerplaats uit en liep om de auto heen om mij te helpen uitstappen. Ik had geen tijd om adem te halen of na te denken; direct begon hij mij heftig te tongzoenen terwijl zijn handen onder mijn jurk gleden. Zijn sterke handen gleden over mijn hele blote lichaam; van over mijn rug naar mijn kontje tot mijn pronte tieten en kletsnatte kutje.

Hij draaide mij om zodat ik met mijn kontje naar hem toe kwam te staan.

Hij schoof mijn korte jurkje omhoog tot over mijn heupen zodat ik gewoon in mijn blote kont midden op de parkeerplaats stond. Ik had een been op de dorpel van de auto gezet zodat hij een vrije doorgang had tot mijn kloppende kutje. Ik hoorde zijn rits opengaan en binnen enkele tellen schoof zijn grote en keiharde lul tussen mijn lippen terwijl zijn handen mijn heupen heen- en weer bewogen. Het is toch altijd weer heerlijk de eerst stoot van een stevige pik in je kutje te voelen. Hij begon mij als een heimachine te nemen daar midden in het openbaar. Zijn handen kneedden ondertussen mijn heen- en weer wiebelende tieten heerlijk zachtjes terwijl hij met lange stoten in- en uit mijn kutje gleed. Trillend op mijn benen kwam ik voor de eerste keer klaar die middag.

Na enige tijd doorhalen fluisterde hij mij zachtjes in mijn oren dat de andere vijf jongens zaten te wachten en dat hij de rest graag voor later bewaarde. Zeker wilde hij nu nog niet direct zijn zaad verschieten. Ik deed mijn kleding weer een beetje goed, pakte mijn tas, en sloot de auto af. Samen liepen we naar de bungalow verderop in het park. Mijn hele lichaam gloeide van geilheid en al mijn eventuele remmingen waren inmiddels verdwenen. Ik wilde echt meer en zou er dus zeker voor zorgen dat Martin en zijn vrienden dit mij zouden gaan geven.

Aangekomen bij de bungalow ging Martin mij voor naar binnen. Ik deed mijn zwarte overjasje uit en hierdoor kregen de mannen een goed zicht op mijn heerlijk strakke lichaam en diepe decolleté. Ik stelde me voor aan de mannen door ze een-voor-een een hand en kus te geven. We namen plaats op de bank in de woonkamer van de bungalow en ik kreeg iets te drinken. Aangezien de mannen en ikzelf ook nog niet gegeten hadden besloten we eerst maar eens wat energie tot ons te nemen voordat het feest los zou barsten (welke energie zou gaan vreten!) Ik kreeg een bord macaroni (die zeker geen Michelin-ster verdiende overigens) van de kok van het stel.

Tijden het eten vertelde ik de mannen dat ik vandaag lekker passief verwend wilde worden door hen. Ze wisten dat ik alleen kwam voor de seks en dus daar waren dan in ieder geval geen onduidelijkheden over.

De bungalow had een grote hoekbank. Ik mocht van de mannen in de hoek van de bank gaan zitten en net doen of ik 'de Koningin' was. De mannen voerden een striptease voor mijn neus op. De kledingstukken vlogen 1-voor-1 van de lichamen af en vielen op de grond. Na een kwartiertje zat ik met zes heerlijke, volledige naakte kerels en grote wiebelende lullen voor mijn neus. Hou het dan maar eens droog hè?

Ik zat in de hoek van de bank met mijn benen opgetrokken en gespreid, mijn jurkje was iets opgetrokken, zodat de mannen goed zicht hadden op mijn kutje. Het geil lekte langzaam uit mijn kutje over mijn benen naar beneden. Mijn lippen waren volledig opgezwollen en daardoor stond mijn hete kutje open als een roos. Dit alles had tot gevolg dat de wiebelende pikken steeds minder goed konden wiebelen doordat ze steeds harder werden.

De mannen vonden het tijd worden dat ik ook iets actiever aan het feest zou gaan meedoen. Martin had in mijn tas gezien dat ik mijn roze Tarzan meegenomen had en vroeg of ik niet iets geils kon doen met mijn rubberen vriend. De mannen namen volledig naakt plaats op de hoekbank.

Ik ging op de salontafel  voor hen staan en kleedde mij daarop tergend langzaam uit. Aangezien ik alleen maar mijn zwarte jurkje uit hoefde te doen om geheel naakt te zijn besloot ik hier voldoende tijd voor te nemen.

Eerst liet ik de jurk van een kant van mijn schouder zakken en liet daarmee een borst bloot vallen. Ik maakte een vinger nat en draaide met de natte vinger rondjes over mijn ontblote tepel, die daardoor keihard werd. Vervolgens deed ik dat ook voor de andere borst. Hierna liet ik de hele jurk in een vloeiende beweging van mijn lichaam op de salontafel glijden. Ik stond helemaal naakt, met keiharde tepels, voor zes heerlijke kerels die hun geilheid niet langer konden verbergen.

Ik had alleen nog de zandkleurige hold-up kousen en zwarte laarzen met hoge hakken aan toen ik langzaam, met mijn dildo in de hand, naar de keukentafel liep. Ik leunde met mijn beide handen tegen de keukentafel aan en wiegde mijn heupen heen- en weer met mijn kontje richting de bank. De dildo liet ik plagend over mijn glimmende poesje glijden.

Daarna ging ik met mijn rug op de keukentafel liggen en stak mijn benen gestrekt omhoog, met mijn geopende kutje richting de mannen.

Ik hield mijn benen omhoog en spreidde toen mijn benen. Ik likte mijn vingers nat en masseerde mijn lipjes helemaal uit elkaar. Met de andere hand bracht ik mijn dildo voor mijn gewillige kutje. Zonder enige moeite gleed deze zachte roze staaf in mijn smachtende kut. Ik zette hem aan en liet de oortjes van de Tarzan mijn gezwollen kittelaar masseren. Ik sloot mijn ogen en liet me nu helemaal gaan. Het is een verschrikkelijk geil idee als zes kerels toekijken terwijl je gewoon voor hun neus al masturberend klaarkomt...

De mannen konden zich ook niet langer afzijdig houden en na enkele ogenblikken kwamen zij ook richting keukentafel en ik zag links en rechts van mij verschillende grote en keiharde pikken. Patrick, de brutaalste van het stel, hield zijn echt indrukwekkend gigantische lul voor mijn happende mondje en terwijl ik hem begon te pijpen met lange halen nam ik de pik van Martin in mijn linkerhand en die van Johan in de rechterhand. De andere mannen waren inmiddels zeer druk in de weer met mijn kutje, kontje en verder blote lichaam.

Voor de vrouwen die dit nog nooit meegemaakt hebben; twaalf masserende handen en zes dikke pikken maken veel in je los! Ik voelde tongen over mijn clitje en in mijn kontgat en over mijn tepels. Beffen, likken, vingeren en masseren. Mijn hele lichaam schreeuwde het uit 'MANNEN NEUK ME ALSJEBLIEFT!' Niet veel later ramde de eerst pik mijn lipjes wijd uit elkaar. Het was echt verschrikkelijk geil; zo geil dat je bijna niet meer weet waar je je op moet concentreren.

De zes mannen draaiden rondjes om de keukentafel heen mij om de beurt nemend. Ik draaide voortdurend van de buik op de rug en weer terug.

Ondertussen werd ik in elk gat tegelijk genomen. Stel je voor; boven mijn gezicht bungelen twee grote lullen waarop ik afwisselend zuig, in beide handen een harde pik die ik tegelijk aftrek, in mijn kontje wordt ik geneukt door een lekkere harde lul en voeg daarbij een groot aantal vaardige handen die mijn kutje vingeren en clitje masseren.... 100% KlaarkomGarantie! Op een gegeven moment had ik geen enkel idee meer van plaats en tijd, zo heerlijk en ongeremd werd ik geneukt. Regelmatig merkte ik dat er weer een man was klaargekomen doordat een zaadlozing door de lucht vloog en als een hete aanraking met mijn huid op een willekeurig plek landde.

Na ruim twee uur op de keukentafel gelegen te hebben (TWEE volledige klokuren!) schrok ik dat ik helemaal het gevoel van tijd kwijtgeraakt was. Ik besloot even te gaan douchen omdat mijn hele lichaam onder het geil zat. De mannen volgden mijn voorbeeld. Met moeite kon ik mij in de douche staande houden, zoveel energie had de neuk-sessie gekost. Martin kwam ook even bij me in de douche en begon mij liefdevol te wassen. Hij droogde mij af en daarna kleedde ik mij weer aan en deed mijn make-up en haar weer goed. De mannen wilden nog even naar het dorp om een paar biertjes in de plaatselijke kroeg te drinken.

In de stampvolle kroeg aangekomen dronken we allemaal wat en toen kwamen de stoere praatjes al snel weer opzetten bij de heren. Ik zei dat ik echt niet bang voor ze was en dat een tweede ronde voor mij geen enkel probleem zou zijn. Sterker; als opwarmertje voor later zou ik ze om de beurt naar de toiletten laten komen alwaar ik ze dan allemaal individueel naar een zaadlozing zou pijpen. Zo gezegd, zo gedaan en na een half uurtje lagen er zes kwakjes in de toiletten. Helaas zetten de heren het toen op een zuipen. Dronken kerels is niet mijn ding en ik besloot dat de avond voor mij ten einde liep.

Martin vroeg of ik zin had om alleen met hem nog even naar de hut te gaan zonder zijn vrienden om toch nog even waardig afscheid te kunnen nemen. Aangezien Martin de knapste was en het leukste karakter had was dit voor mij geen enkel probleem. Aangekomen in het huisje hebben we het hele programma van de avond nog eens in het klein opnieuw gedaan.

Hij neukte mij met zijn blanke sabel heerlijk en had aandacht voor mijn zachte kant door mij heel rustig en beheerst te berijden en telkens te stoppen om mij te kussen en te likken of te masseren.

Milf Missy's kutje vol zaadDe rillingen liepen mij over mijn rug. Deze jongen is echt goed! Na een uurtje ongeremde seks plaatste hij zijn eikel voor mijn sterretje en drukte langzaam zijn lul in mijn kont. Pfff... ik kreeg bijna geen lucht meer. Terwijl hij mijn kontje neukte masseerde hij met zijn handen mijn kittelaar en borsten. Steeds sneller- en sneller begon hij te pompen en gelijktijdig te masseren. Na een kwartier kon ik mijn orgasme echt niet meer uitstellen; ik schoot van zijn paal en kwam spuitend klaar en squirte zijn lul en buik zeiknat. Martin was blij verrast omdat hij nog nooit een spuitende vrouw meegemaakt had, en gromde 'als jij mag spuiten, dan ik ook' rukte het condoom van zijn lul en drukte zijn grote en nu echt keiharde paal diep in mijn zeiknatte grotje. Binnen enkele minuten pompte Martin me weer naar een spetterend orgasme, en mijn knijpende kutje zorgde er voor dat ook Martin zich niet meer in kon houden, grommend en kreunend spoot hij zijn volle zak leeg tegen mijn baarmoeder. Toen we lagen bij te komen sijpelde zijn daad langzaam uit mijn beurse kutje 'dat was natuurlijk niet de bedoeling' zei ik tegen Martin, hij keek me schuldig aan en ik schoot in de lach. Het was heerlijk zei ik en kust hem.

Snel even douchen en me fatsoenlijk aankleden, snel opmaken en weer naar man en kinderen op aan.

Het was het echt de hoogste tijd om te gaan en nadat we nog wat gedronken hadden gaf ik bij vertrek een geile tongzoen aan Martin. Ik beloofde hem plechtig dat ik meer van hem wilde en dat vanavond alleen maar smaakte naar meer. Hij liep met mij terug naar de parkeerplaats en ik reed midden in nacht, helemaal uitgewoond en met gloeiende kut en kont weer terug naar mijn dagelijkse leven als trouwe moeder van een leuke man en twee kinderen.

Mijn gedachten dwalen nu nog zeer regelmatig af naar die prullenbak met bijna vierentwintig volgespoten condooms. Ik mag wel uitkijken dat ik niet verslaafd raak aan dit soort enorm geile CenterParcs uitjes! Maar een ding is zeker; dit gaat nog wel eens vaker gebeuren.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen