Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voordat ik aan mijn verhaal begin zal ik me eerst maar voorstellen. Ik ben Margo, ben 19 jaar en ben driftig aan het zoeken naar een baan, nu ik mijn Havo heb gehaald. Iedereen zegt dat ik knap ben, dus zal dat wel zo zijn. Ik draag tamelijk strakke kleren, je weet wel, strakke spijkerbroek, korte rok of jurkjes en strakke truitjes omdat me borsten (cup 85b) daar zo mooi in uit komen. Mijn borsten zijn dermate stevig dat ik maar zelden een BH behoef te dragen. Mijn vader vindt het maar niks.- Je loopt met jezelf te koop, - zegt hij altijd wanneer hij me zo ziet. –Nou, als ik dat nou zelf leuk vind? Waar of niet?-

Op mijn 18e verjaardag mocht ik een feest geven terwijl mijn ouders het weekend weg waren. Tenslotte ben je met 18 meerderjarig, nietwaar? En verantwoordelijk voor jezelf, toch?

Ik had een stel schoolvriendinnen en wat jongens uitgenodigd. Het werd een dolle boel en er werd meer gedronken dan alleen maar limonade. Op het laatst waren we allemaal een beetje dronken en werd er veel gezoend en gevoeld. Ik ook met de jongen waar ik mee was. Hij was 19 en ik kende hem omdat hij bij me in de straat woonde. Het was een leuke jongen waar ik allang een oogje op had.

Op een gegeven moment vroeg ie mij om mee naar boven te gaan en ik vond dat goed. In de slaapkamer van me ouders trok hij me op bed en zoende en voelde me hartstochtelijk. Ik kan me niet meer herinneren hoe het gebeuren kon, maar ineens lag hij bovenop me en voelde ik een stekende pijn vanonder tussen me benen. Hij had me ontmaagd en wipte me als een dolle. Het deed ontzettend zeer in het begin, maar gelukkig kwam hij snel klaar. Toen hij terugtrok vloeide ik erg en zag ik dat er wat op de sprei van me ouders was terechtgekomen. Die heb ik die nacht nog snel gewassen en ze hebben daar nooit iets van gemerkt.

In de paar weken daarna hebben we nog verschillende keren met elkaar geneukt, wat steeds beter en lekkerder ging. Daarna is het uitgegaan. Ik zie hem nog dikwijls en dan zeggen we elkaar gedag, meer niet.

Wat hierboven staat wilde ik alleen maar vertellen om te laten weten dat ik best wel weet waar Abraham de mosterd haalt maar sinds afgelopen zaterdag weet ik dat ik tot dan nog maar een doetje was.

Nu jullie zo'n beetje weten wie ik ben, dan nu mijn verhaal:

Ik was op een zaterdagavond met 3 vriendinnen gaan stappen in de stad. Eerst Wat drinken en daarna de disco en, wie weet, werden we wel door een leuke knul versierd. Omdat ik uit ervaring wist dat het in de disco wel weer warm zou zijn, had ik onder me jas een laag uitgesneden topje en een kort rokje aan. Ongeveer na twaalven hadden 2 meiden van ons een jongen, maar ik en me derde vriendin nog niet. We wilden dan ook ergens anders naar toe maar vanzelfsprekend hadden die 2 daar geen zin in. Dan maar met zijn tweeën, besloten wij.

Onderweg kwamen we langs zo'n besloten club en voor de grap zei mijn vriendin ( ze is iets meer dan een jaar ouder als ik) - Zullen we hier naar binnen gaan?-

- Joh, - giechelde ik , - daar komen we nooit in. –

- Kunnen we toch proberen?- giechelde ook zij,- Wedden.?-

-Ok,- ging ik akkoord. - Lukt toch niet,- dacht ik bij mezelf.

Tot m'n opluchting wilde de portier ons er inderdaad niet inlaten, maar nadat me vriendin nog eens probeerde over te halen en hij ons nog eens goed had bekeken zei hij ineens van wel. We konden niet meer terug. Aarzelend gaven we dan ook onze jas af en gingen naar binnen. 't Was binnen een beetje donker met veel rood licht. In het midden was er een soort dansvloer waar door verschillende stelletjes dansten. We kregen beiden een hoofd als vuur omdat de vrouwen zonder uitzondering topless dansten. Sommigen hadden alleen nog maar een bikinibroekje aan. We kregen een tafeltje aan de rand van de dansvloer en er werd champagne voor onze neus neergezet. We hoefden niets te betalen want dames kregen gratis van het huis, zeiden ze.

We zaten nog maar net of er kwamen 2 mannen naar ons tafeltje en vroegen of ze bij ons mochten zitten. Ze waren een jaar of 35 en zagen er beiden goed uit. Goed in het pak . Typisch twee mannen die hun tijd voor een groot deel van de dag in de sportzaal doorbrachten. Het enige verschil tussen hen was dat de ene blank was en de ander zwart. We zeiden ja, dat mag. Ze gingen beiden aan een kant van ons zitten, de donkere aan mijn kant en de blanke naast mijn vriendin, bestelden wat te drinken, ook voor ons, hoewel onze champagne nog niet op was en stelden zich voor:

-Ik ben Sjors, - zei de blanke, - En hij heet Ron.-

-Carrie en Margo,- zeiden wij op onze beurt.

Na een tijdje zag ik dat Sjors dichter naar mijn vriendin was toe geschoven en zijn hand op haar dijbeen had gelegd, waar hij langzaam heen en weer wreef. Ze vond dat kennelijk niet erg want zij deed geen moeite om hem tegen te houden.

Ron, die naast mij zat vroeg of ik misschien wilde dansen en ik zei, ja. De eerste en de tweede dans waren net zo wild als in de disco en ik probeerde zo goed mogelijk mijn best te doen om hem niet teleur te stellen. De derde dans was echter zo'n hele langzame waarbij hij heel dicht tegen me aan danste. Hij trok mijn armen om zijn nek en legde zelf zijn armen om mijn middel. Algauw kon hij zich niet meer inhouden en gleden zijn handen over me rug naar mijn billen en liet ze daar liggen. Hij trok me zelfs zo mogelijk nog dichter naar zich toe. Vrijelijk maakte hij hiervan gebruik en liet zijn handen over mijn billen en het blote deel van mijn rug onder mijn topje dwalen. Ik kreeg het er warm van en hij kennelijk ook want ik voelde zijn stijve tegen mijn buik drukken. Wegduwen dorst ik niet om niet de aandacht te trekken van anderen rondom ons heen. Dus ik liet hem maar doen. Eerlijk gezegd had ik er eigenlijk wel plezier in om hem te plagen en wreef zo nu en dan onder het dansen met mijn onderlijf tegen zijn stijve. Reden voor hem om mij nog dichter tegen zich aan te drukken. Ik voelde mezelf nat worden.

Toen de dans, die eindeloos leek te duren, eindelijk was afgelopen nam hij me bij mijn arm en begeleidde me terug naar onze tafel. Daar zagen we dat mijn vriendin en Sjors waren verdwenen. Op de dansvloer waren ze niet, anders had ik ze daar ongetwijfeld wel gezien.

-Ik denk dat ik wel weet waar zij zijn,- zei Ron,- Kom maar mee.-

Hij trok me mee een trap op, een gang in waar, net als in een hotel een aantal deuren op uit kwamen. Doelbewust, hij wist inderdaad waar hij moest zijn, trok hij me met zich mee , deed een van de deuren open en duwde mij naar binnen.

Ik verstijfde ter plekke. Hij had me een kamer in geduwd waarin hoofdzakelijk een groot bed stond. Dat hij mij een kamer induwde verbaasde me niet. Half om half had ik dat verwacht. Nee, dat wat ik op dat bed zag deed mij het bloed me naar de kaken stijgen.

Mijn vriendin lag op haar rug op het grote bed terwijl haar "vriend" in omgekeerde richting over haar heen gebogen zat. Zijn hoofd bewoog tussen haar benen waar hij verwoed haar kutje likte. Kennelijk deed hij haar daar een enorm plezier mee want haar onderlijf bewoog ritmisch tegen zijn tong en zij kreunde en steunde dat het een lieve lust was. Deze grondige behandeling was echter niet de enige reden dat zij zo hartstochtelijk kreunde. Zijn penis bewoog op en neer in haar mond en zo te zien had zij de grootste moeite om zijn enorme wapen te bergen. Eerlijk gezegd had ik zoiets tot nog toe alleen maar in sexboekjes gezien die op school stiekem de ronde deden en had ik eigenlijk gedacht dat die foto's allemaal gefaked waren. Met open mond keek ik naar het stel op het bed en vroeg me af hoe zij zoiets kon doen. Op school leek het zo'n net en verstandig meisje maar nu liet zij zich wel van een heel andere kant zien. Het stootte mij af maar tegelijkertijd wond het me ook enorm op.

Ik stond zo intens naar het stel te staren dat ik nauwelijks merkte dat mijn "vriend" van achter langs zijn armen om mij heen sloot en mij vast tegen zich aan trok. Zijn handen gleden naar boven en kneedden mijn borsten, eerst op het topje, maar al gauw gleden zijn handen er onder. Mijn tepels reageerden prompt en richtten zich op. Natuurlijk merkte hij dat. Zoveel ervaring had hij. Hard trok hij aan mijn tepels tot ik kreunde en fluisterde in mijn oor: - Zo, zo, het vrouwtje heeft er wel zin in, hé? Doe je armen eens omhoog? – Gewillig deed ik wat hij vroeg en het topje werd over mijn hoofd getrokken en achteloos in een hoek gegooid.

Onmiddellijk gingen zijn handen terug naar mijn borsten, woog ze, masseerde en kneedde hen en liet de tepels tussen duim en wijsvinger rollen.

-Lekkere tieten, - gromde hij goedkeurend in mijn oor. Nou, dat wist ik dan ook weer.

Ik liet hem zijn gang gaan, gebiologeerd als ik was door de voorstelling welke er zich voor mijn ogen afspeelde. Mijn vriendin kreeg het zo te zien behoorlijk benauwd. Het was duidelijk dat het stel simultaan op het punt stond klaar te komen. Zijn penis was tot een enorme proportie opgezwollen en zat tot diep in haar keel, terwijl zij zijn hoofd tussen haar dijen gevangen hield en als een razende haar kut tegen zijn lippen en bezige tong aan wreef. Beiden trilden verstart en kreunden gesmoord als in een heftige koortsaanval. En met open mond zag ik hoe de penis krampachtig in haar mond pulseerde. Of zij nu wilde of niet, het was duidelijk dat zij al zijn zaad te slikken kreeg.

Ik kreeg geen tijd om het einde volledig "mee" te maken. Ron eiste mijn volledige aandacht. Zonder vragen maakte hij mijn rokje los, schoof het zover over mijn heupen tot het in een hoopje rond mijn voeten op de grond viel. Hij legde een hand in mijn nek en duwde: - Steun je handen op het bed.- zei hij.

Mijn bikinislipje volgde al snel dezelfde weg als het rokje, en ik stond naakt en voorovergebogen voor hem.

Als in een droom hoorde ik het openen van een rits, gevolgd door het zachte plofje waarmee zijn broek op de grond viel.

Door dat hele gedoe rondom me, het dansen en nu dit, was ik zo ontzettend geil geworden dat het zelfs niet in mij opkwam hem tegen te houden. Waarom zou ik ook? Er kon mij niets gebeuren wat mij al niet eerder was gebeurd. Tenminste, dat dacht ik.

Vingers gleden gretig over mijn buik en over mijn venusheuvel op zoek naar mijn vagina. Met gemak gleed er een vinger naar binnen, al snel gevolgd door een tweede . – Ah, klonk het tevreden in mijn oor, - Goed zo, je bent al lekker nat – en in een gestaag tempo begon hij me te vingeren.

Hij had gelijk, ik was drijfnat! Iedere keer wanneer hij inwaarts langs mijn klitje wreef, werd ik alleen maar natter. En iedere keer wanneer hij zijn vingers weer terug haalde, krampte mijn kut zich automatisch samen en duwde ik me naar hem op alsof het mij speet dat zij verdwenen. Ik stond zo heet als een bos uien en wilde maar één ding; Zo snel als maar kon klaar komen!

-Ben je er klaar voor, slet? – vroeg hij, - Klaar voor mijn lul? –

-Ja, - Ik schreeuwde het bijna uit, - Asjeblief.... Schiet op! Ik hou het niet meer. –

Ik miste direct zijn vingers toen die verdwenen, maar dat was maar even. Bijna onmiddellijk nam zijn pik de plaats in, wreef tegen mijn schaamlippen en drong ze uit elkaar om naar binnen te kunnen glippen. Ik wist nog net een kreet binnen te houden. Hij was GROOT! Groter...., VEEL groter dan ik tot dan toe gewend was.

-Was het dan toch waar,- dacht ik nog, - Zijn negers echt groter geschapen dan blanke mannen. –

Nou deze in ieder geval wel. Slechts met de grootste moeite slaagde hij erin zijn lulkop in mijn kutje te duwen. Ik kreeg het er benauwd van. Het zweet brak me uit langs alle kanten. Met kleine, korte stootjes vorderde hij centimeter na centimeter.

-Oh, man,- zei hij tot niemand in het bijzonder, - Wat een nauwe kut! –

-Oh, man, - dacht ik, half in paniek, - wat een enorme pik. Die kan er nooit in! –

-Voorzichtig, - kreunde ik onder het geweld, - je bent zo...grootttt! –

Als antwoord hoorde ik hem alleen maar grinniken. Hij ging rustig door waar hij mee bezig was. Ik zuchtte, steunde en kreunde alsof ik opnieuw ontmaagd werd.

Plotseling trok hij zijn lul terug tot alleen de kop nog tussen mijn schaamlippen geklemd zat. Hij greep mijn heupen stevig vast en, nog voor ik goed en wel opgelucht kon ademen dat ik van de druk in mijn geteisterd kutje verlost was, ramde hij de enorme paal naar binnen, alles voor zich uit schuivend wat hij maar aan weerstand tegenkwam tot hij onmogelijk diep en tot de wortel in mijn onderbuik begraven zat. Dit keer kon echt een gil niet onderdrukken. Ik schreeuwde het uit, zo hard dat hij genoodzaakt was om met een hand voor mijn mond het lawaai te smoren.

Door een mist van tranen zag ik dat mijn vriendin en Peter op de rand van het bed zaten toe te kijken hoe ik zo bruut gefolterd werd. Zijn handen zaten aan haar borsten en knepen en kneedden er afwezig in.

Ik snakte naar adem toen hij weer terugtrok en opnieuw zijn paal in mijn poesje ramde en me met lange, diepe stoten begon te neuken. Al gauw kreeg ik in de gaten dat hij een zeer ervaren minnaar was en daarmee mijn eigen vroegere ervaringen afdeed als een beetje gehannes en gerommel op de achterbank van een auto. Zijn ballen klapten herhaaldelijk tegen mijn venusheuvel en zijn alsmaar bonkende lul leek mijn hele lijf te vullen.

Een hand kletste op mijn achterste. – Kom op, teef, verlangde hij,- Breng eens wat leven in dat geile lijf van je! –

Ik slaagde er wonderwel in om mijn achterste omhoog te duwen om zo zijn stoten beter op te kunnen vangen. Duwde me naar hem op wanneer hij naar binnen stootte en draaide met mijn kont als hij terugtrok. Dat was in ieder geval al beter en langzaam verzwakte de pijn om plaats te maken voor een gestaag groeiende hitte die door mijn hele lijf trok. Ik liet me helemaal gaan, precies zoals hij het wilde.

-Zo, ja, - gromde hij in mijn oor, - Dat is al een stuk beter. –

De opwinding in mijn lijf groeide. – Beweeg je kont, schat. Duw het omhoog. Hoger! – Hijgend stootte ik mijn achterste naar hem op en nam zoveel mogelijk pik diep in mijn kut. tegelijkertijd spanden mijn kutspieren zich om de harde schacht om hem maar niet te laten ontsnappen. _ Oh, ja, - klonk het tevreden achter me, - Je weet hoe je moet neuken, lekkere teef. - Zwaar leunde hij op mijn rug, neukte me harder en sneller. Ik vermoedde dat hij niet lang meer nodig had of hij kwam klaar. Gelukkig maar, want ik was er ook niet ver vanaf. Koortsachtig bonkte ik tegen zijn snelle stoten in. Mijn hele lijf begon te trillen en te tintelen. Tussendoor gaf hij mij allerlei geile complimentjes, zoals:

-Wat een lekkere hete kut heb je, baby. Daar hou ik van. Die krijgt een beurt die je nog lang zal heugen. – en:

-Oh, ja, schat, dat vind je poesje lekker, hé? Zo'n grote zwarte lul. Vanaf dat je zo geil tegen me aandanste wist ik dat je een hete was!

Zijn vingers trokken mijn billen uit elkaar en bespeelde mijn aars. Onverwachts schoof hij er een vinger in. Het deed zeer maar ik was al te ver om te protesteren.

-Oooohh, - kreunde ik hulpeloos aan het dubbele spit.

-Ik ga klaar komen – dacht ik wild bokkend tegen zijn stoten in. – Oh, shit, ik kom klaar. Ohhh, Shittt! –

Wat nog geen van mijn vriendjes had klaargespeeld, presteerde hij . Ik kwam klaar op zijn grote lul als nooit tevoren. Snelle opeenvolgende krampen schoten vanuit mijn kut door mijn hele lijf. Ik schokte en trilde. Ron had de grootste moeite om mij op zijn plaats te houden. Zijn lul stak me dieper en harder. Uit alle macht klampte ik mij aan het bed vast om maar niet voorover te vallen, terwijl de laatste krampen door mij heen schokten.

-Oh, kut! – gromde hij achter me, - Ik hou het niet meer. Dat nauwe poesje is te veel. Hou je goed vast, slet. Aaiiieeeeieee!!!- Hij neukte me zo snel en hard hij kon. Een tel later explodeerde zijn grote pik en spoot zijn zaad in dikke, hete stralen in mijn oververhitte poes. Het gebeurde met zo een kracht en de hitte in mijn poesje was zo groot dat ik een tweede keer klaar kwam, heviger en heftiger dan de eerste keer. Zo heftig zelfs dat het me zwart voor mijn ogen werd en de wereld totaal aan mij voorbij ging. Nog net voor ik een flauwte kreeg hoorde ik hem zeggen: - Oké, baby. Rust maar even uit voordat we verder gaan. –

Op het moment dat hij dit zei, begreep ik nog dat de nacht voor mij en mijn vriendin nog maar pas begonnen was.

Wordt vervolgd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen