Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik had al enkele maanden geen vast vriendje meer gehad. Ik ging nog wel veel uit en had elk weekend dus wel één of meer jongens waarmee ik lekker neukte.
Het was vlak voor 5 december toen ik dinsdagavond thuis op mijn flatje gebeld werd. Een onbekende stem zei dat hij Zwarte Piet was en vroeg of ik morgenavond thuis was. Ja, ik zou thuis zijn, maar een vriendin van mij, Diana, zou langs komen. De stem zei "O, dat is niet erg. Goed, dan komt Sinterklaas morgen bij je langs, schatje!" en hij hing meteen op. Ik was nieuwsgierig wie het was geweest, maar de stem had ik echt nooit eerder gehoord.

De volgende avond werd inderdaad rond acht uur ineens hard gebonkt op de voordeur. Ik had Diana verteld van het telefoongesprek, dus die keek ook niet gek op toen ik opendeed en drie Zwarte Pieten binnen sprongen. Ze werden gevolgd door een heuse Sinterklaas. Sinterklaas stelde zich netjes aan mij voor en liep ook naar binnen. Een van de Pieten had inmiddels een gewone eetkamerstoel voor Sint neergezet, zodat die hoog zat naast mijn lage bankstel. Ik probeerde te ontdekken of ik bekende gezichten zag, maar ik herkende nog niemand.


Terwijl de Pieten druk deden en zelfs pepernoten rondstrooiden, ging Sint langzaam zitten. Aan zijn schoenen, postuur en gedrag zag ik wel dat hij geen verklede jonge gozer was, maar echt ouder was. De drie Pieten, waarvan twee behoorlijk lang, waren wel jong, ik schat zo rond de 25 jaar oud, in ieder geval een stuk jonger dan ik. Eén van de Pieten ging naast Diana zitten, de twee anderen bleven staan. Ik moest voor Sint gaan staan en toen begon het. Met zware, diepe stem zei Sint tegen mij: "Zo, schatje, klopt het dat jij Missy bent?" Ik zei: "Ja, meneer de Sint." De Pieten lachten. Sint ging verder: "Ik heb nogal slechte verhalen over je gehoord! Jij laat je geile lijfje graag zien, maar je vergeet dat je daarmee menige jongen en man van streek maakt. En ook al laat jij je wel eens pakken, al die andere door jou opgehitste mannen en gozers moeten hun gespannen pikken ergens anders laten behandelen. Weet jij wel hoeveel andere meisjes in de disco het na jouw bezoek moeten ontgelden? Daar heb jij geen idee van!" Ik kreeg een rood hoofd. Zou dat echt zo zijn? De Pieten knikten ook allemaal van ja en zelfs Diana viel bij! Sint ging verder: "Eigenlijk zou ik je door Piet in de zak moeten laten doen en mee moeten nemen naar Spanje. Maar Sint heeft een beter idee. Hij gaat zijn zak gewoon in jou legen!" De drie Zwarte Pieten joelden van plezier. "En mijn Pieten mogen ook. Stoute kinderen krijgen de roe, jij krijgt de roeden van al mijn Pieten te verwerken! Ze zijn al zo vaak opgehitst door jou dat het me een goede straf leek alle Pieten hun kans te geven!"

Het was duidelijk wat Sint en Pieten van plan waren met me, ik ging door ze geneukt worden! De Pieten maakten een vreugdedansje en gooiden nog wat pepernoten op tafel. Sint maande ze tot rust en zei keek me eens goed aan. Hij zei tegen de Pieten: "Pieten, loopt Missy er ook altijd zo bij als ze uitgaat?" De Pieten joelden door elkaar heen, maar de Piet die naast Diana was gaan zitten, nam het woord. Hij zei met verdraaide stem: "O nee, Sint, Missy loopt er dan altijd veel bloter bij, ze laat graag veel van haar borsten bloot zien! En Sint, ze draagt ook graag hele korte rokjes, zodat je de onderkant van haar blote billen ziet. Enne, enne, Sint, nog erger! Ze draagt vaak helemaal geen ondergoed, want ze is zo geil dat ze graag snel geneukt wil worden!" De Pieten joelden en lachten hard. Ook Diana zat te genieten. Maar ineens had ik het door! Die Piet die dat vertelde, verdraaide zijn stem wel, maar hij kwam me bekend voor. Ik keek nog eens goed… Zou dat Hammie zijn, een van mijn vriendjes van afgelopen maanden? Maar ik kreeg geen tijd om daaraan te denken, Sint zei: "O, o, o, meisje, wat ben jij toch gemeen voor al die jongens! Jij verdient geen cadeautjes! Jij verdient straf vanavond! Trek om te beginnen maar eens je bloes en spijkerbroek uit, zodat ik ook kan zien of je het waar is dat je met je geile lijfje al hun hormonen van slag maakt!"

Nu begonnen de Pieten meteen aan mijn kleren te trekken. Ik hielp maar mee en even later ging mijn bloes uit en mijn spijkerbroek. Ik hield nog gauw mijn tangaslipje vast, anders was die ook al meteen mee uitgetrokken. Nu stond ik in mijn ondergoed voor de Sint. Ik had een mooie witte beha aan van kant, maar wist ook dat je daar mijn tepels goed doorheen kon zien. Mijn slipje was een hoog opgesneden smal model. De drie Pieten begonnen te jammeren, de een zei: "Oh Sint, ze is zo mooi, ik voel een vreemd gevoel in mijn onderbuik komen, Sint!" De ander riep: "Sint, sint, mijn roede wordt zo hard, laat haar weer gauw aankleden, anders gebeuren er ongelukken Sint!" Sinterklaas moest er zelf even om lachen, maar viel niet uit zijn rol. "Missy, meisje, je hoort wat je teweeg brengt! Dat gebeurt ook met al die andere mannen en jongens om je heen. In de kroeg, de disco enzovoorts. Je zal voortaan meer mannen van de gevolgen van jouw gedrag af moeten helpen! Dat is een opdracht! En daar ga je nu mee beginnen! Heb je dat begrepen?" Ik knikte en zei: "Ja, Sint, ik zal het doen." Sinterklaas knikte goedkeurend.

De ene lange Zwarte Piet zei nu: "Kom op, laten we haar nu gaan neuken. Ik hou het niet meer!" "Hoho,"zei Sinterklaas, "rustig aan, Pieten! Sint bepaalt hoe en wanneer!" Toen zei hij: "Missy, je maakt met je mooie geile lijfje zelfs mij, de Sint, van streek! Zo'n lekker lijf vraagt erom om geneukt te worden! Mijn oude pik wordt er helemaal hard van. Kniel voor me en maak mijn pik bloot!" De Sint ging nu wijdbeens op de stoel zitten en trok de rode mantel en de lange witte jurk omhoog. Ik ging op mijn knieën en zag zijn onderbroek, een gewone mannen onderbroek, met een hele grote bobbel erin. "Kom op schatje, help een beetje mee! Haal 'm eruit!" Ik schoof op m'n knieën iets dichterbij en zat nu tussen zijn benen. Ik trok aan de rand van zijn onderbroek en meteen sprong er een grote dikke pik tevoorschijn, echt zo'n joekel van een dikke mannenpik. "Goed zo, schatje, neem 'm even lekker in je mondje!" Ik deed mijn mond open om hem te likken, maar Sint pakte me bij mijn achterhoofd en trok met een ruk mijn hoofd naar voren. Zijn dikke pik schoof meteen tot aan mijn keel naar binnen en hij hield me stevig over zijn lul gedrukt. Met mijn neus zat ik in zijn dikke bos schaamhaar gedrukt. Ik stikte bijna van dat grote ding in mijn mond en liet dat goed merken. Ik was blij toen hij iets los liet. Het ding was wel erg groot, maar ik was wel wat gewend. Ik begon 'm toen maar lekker te pijpen. "Goed zo, zo ben je een lief geil mokkel! " Sint zakte iets onderuit en zat te genieten van mijn zuigbeurt op z'n stoel. Terwijl ik zoog en ondertussen in zijn ballen masseerde, hoorde ik hem zeggen: "Pieten, voel eens of Missy al klaar is om genaaid te worden!" Meteen erna voelde ik de handen van de Pieten over mijn billen, borsten en tussen mijn benen. Mijn slipje werd opzij geschoven en ik voelde vingers langs en tussen mijn schaamlippen gaan. Hmm, dat voelde goed. Ik werd er echt geil van!

Kort erna zei Sinterklaas dat ik mocht stoppen met zuigen. Ik moest opstaan. Ik keek even om en zag dat Diana ondertussen met de Piet die naast haar op de bank was bezig gegaan. Ze zat over zijn schoot gebogen en was duidelijk Piet aan het afzuigen! Maar Sint riep me meteen een volgende opdracht: ik moest nu ook mijn slipje en beha uitdoen! Terwijl ik dat deed, zag ik hoe hij zijn dikke stijve penis vasthield, fier recht omhoog tussen zijn benen. Toen zei hij: "Zo, schatje, laat jij je nu maar eens met je kutje over mijn roede zakken!" Ik stapte dichterbij, deed één been omhoog en liet me zo langzaam zakken. Ik voelde de grote knop bovenop zijn penis tegen mijn schaamlippen, mijn schede opende zich, steeds verder, en langzaam ging de penis bij mij naar binnen. Ik kreunde, deels van genot, deels omdat ik voelde dat die dikke mannenpik me helemaal oprekte. Ineens greep Sinterklaar me met beide handen bij mijn schouders en drukte me met alle kracht in één keer op hem. Ik gaf een gil, het leek of de harde pik me bijna openscheurde. Ik zag de ogen van de Sint glunderen. Hij zei: "Zo, schatje, ik kan wel merken dat jouw kutje al vaker flink opgerekt is, anders was dat grote ding van mij niet zo makkelijk tot aan de wortel bij je binnengedrongen!" Ik schaamde me een beetje en keek even naar Diana. Die keek me glimlachend aan, terwijl de Piet naast haar inmiddels met zijn handen tussen haar gespreide benen bezig was. Ik zag aan haar ogen dat ze geil was. Ik besloot toen ook mijn schaamtegevoel te onderdrukken, ik zou ze hun gang laten gaan en ervoor zorgen er zelf ook lekker van te gaan genieten.

Ineens zag ik dat nu ook de twee andere Pieten hun onderlijf ontblootten! Ja, precies wat ik al dacht, het waren echte negers! Ze hadden alle twee een enorm lange, zwarte pik! Gauw keek ik naar Diana en haar Piet; die had een gewone blanke pik die recht omhoog stond. Ja, dat was onmiskenbaar Hammie, een vriend die ik een half jaar geleden leerde kennen en waar ik vaak hele orgies mee had. Ik had hem de laatste maanden niet meer gezien, ik had hem vaak afgepoeierd omdat ik altijd zo hard geneukt werd door hem en zijn vrienden. Ik was vaak kapot na een dagje bij hem. Maar nu zag hij toch weer kans om me te pakken te nemen!

Ineens voelde ik hoe Sint mij beetgreep en mijn hele lijfje op en neer bewoog over zijn harde leuter. Ahh, wat was dat lekker! Ik liet me helemaal gaan en moedigde Sint aan. Ondertussen hield een van de twee zwarte Pieten zijn lange pik voor mijn mond. Ik nam hem tussen mijn lippen en terwijl ik op en neer ging, probeerde ik hem te likken en zuigen.

Het duurde niet lang voordat Sint begon te kermen, hij zei: "O, fuck! O, ik ga klaarkomen, aa, ik spuit je liefdeskanaal helemaal vol, geile slet van me!" Nou, dat was waar, het leek wel of hij al jaren niet meer klaargekomen was, want ik voelde stoot na stoot meer sperma naar binnen spuiten van die Sint! Zijn pik verschrompelde al snel en floepte uit mijn kletsnatte gleuf.

Toen pakten de twee zwarte Pieten me beet! Ze beurden me van de schoot van Sinterklaas af en legden me op de vloerbedekking. Ik mijn ooghoeken zag ik nog net dat de derde Piet mijn vriendin Diana op de bank aan het neuken was. Maar al snel had ik zelf weer alle aandacht nodig voor de twee Pieten. Eén Piet ging liggen en ik moest me over zijn grote zwarte penis laten zakken. Dat ging nog wel, zijn pik schoof er gesmeerd in. Maar meteen ging de tweede Piet gebogen over mij heen staan en zette zijn penis aan tegen mijn anus! Ik vroeg hem alsjeblieft zachtjes te doen, maar hij had weinig genade. Hij riep: "Hierzo, sletje, je hebt hem zo hard gemaakt, dan mag je hem nu zacht maken door me te laten klaarkomen in je kontje!" Zo voelde ik zijn pik naar binnen gaan, met moeite kreeg hij het lange end er voor de helft in. Toen begonnen beide negers mij in een traag tempo te naaien. Ik dacht dat ik gek werd van genot. Die twee konden er wat van, om beurten schoven ze hun leuter er diep bij in. Ik werd natuurlijk al behoorlijk opgerekt door zowel een pik van voren als een van achteren te hebben, maar vooral hun enorme lengte speelde me parten. Ik kwam meerdere keren achtereen klaar, vooral toen ik voelde dat de neger die me in mijn anus naaide er nu ook helemaal in zat. Zijn ballen kletsten bij elke stoot tegen die van zijn maat aan. Ik sloot mijn ogen om te genieten, dit was weer duidelijk een neukpartij zoals Hammie ze graag had. Ik werd weer hard gesandwitched…

De negers voerden het tempo steeds meer op en ik schudde heen en weer van hun stoten. Mijn stevige borsten bengelden ook heen en weer. Ineens voelde ik hoe de neger boven mij zijn pik iets te ver terugtrok en uit mijn anus schoot. Hij greep hem beet en zette weer aan. Maar ik voelde hoe hij te diep zat, tegen de penis van zijn maat. Ik riep nog dat hij ernaast zat, maar hij zei dat ik niet moest zeuren. Hij probeerde hem erbij te drukken, een tweede pik in mijn kutje! Nou had de dikke pik van de Sint mij al aardig opgerekt, maar voor twee pikken in één gat was het erg krap. Ik voelde de pijn toenemen toen hij echt aanzette, maar ineens floepte hij erin. De twee negers juichten even, ze hadden er duidelijk lol in nu tegelijk in mijn kut te zitten! Zo goed als ze ervoor ook samen tempo konden houden, zo goed gingen ze nu verder. Ik werd op en neer gehaald over hun beider pikken, telkens diep gepenetreerd door de twee lange zwarte lullen. Ik wende er snel aan en ging meehelpen. Ik kreeg een compliment: "Ja, schatje, zo gaat het goed, kom op, nog ietsje sneller en harder!" Terwijl ik zo geneukt werd, stond ineens Hammie voor me! Hij had een arm om Diana geslagen, die stond naakt en tevreden glunderend naast hem. Hammie zei: "Zo geil sletje, je bent nog geen haar veranderd. Je geniet er nog steeds van als we je neukgaten eens flink vol stampen, hé? Als toetje mag je mijn pikkie nog even schoonlikken, schatje. Als je het goed doet, proef je ook het kutsap van je vriendin Diana nog!" Hij hield zijn natte leuter voor mijn neus en ik moest hem schoonlikken, terwijl ze me ondertussen gewoon naar een volgend orgasme neukten.

Uiteindelijk kwamen beide negers ook klaar in me. Ik voelde hun warme sperma mijn overvolle kutje tot in mijn baarmoeder vullen. Daarna moest ik opstaan en hun beide pikken ook schoonlikken. Zo had ik Sint en twee echte zwarte Pieten over me heen gehad. Ik was uitgeput. Mijn kutje stond nog gapend wijd open van de lullen, die me daar tot het uiterste opgerekt hadden. Het sperma liep eruit. De Pieten kleedden zich ook weer aan. Voordat Sint vertrok zei hij tegen mij: "Lieve Missy, ik hoop dat je hiervan geleerd hebt. Als je mannen hun hoofd op hol brengt, moet je ook zo eerlijk zijn, dat je ze er weer van af helpt. Of het er nou twee of twintig zijn, biedt ze je lichaam aan. Onderhoudt dat mooie lijfje van je goed, dan kan je er nog lang van genieten! Enne, als je je niet aan de eerste afspraak houdt, komen wij je wel weer even eraan herinneren. Maar dan neem ik meer Pieten mee! Heb je dat goed begrepen, Missy?" Ik zei met een glimlach: "Jahoor, Sint, ik heb het begrepen." En zo verlieten ze m'n flatje, Diana en mij tevreden en lachend achterlaten.

Een week later belde Hammie me op. Hij moest voor zijn oom vragen of Sinterklaas vaker langs kon komen...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen