Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zomervakantie, eindelijk is het weer zover! Net zoals de voorgaande jaren gaan we dit jaar weer met een groep vrienden op vakantie. Vorig jaar zijn we in Benidorm geweest en dit jaar staat Mallorca op het programma. Laat ik me even voorstellen, ik ben Danniel, 21 jaar en ga al jaren met mijn vaste vriendengroep van 6 jongens op feestvakantie.

Zoals gezegd gaan we dit jaar naar Mallorca. Na een lange vermoeiende reis zijn we dan eindelijk in het appartement aangekomen. Het ziet er goed uit, 3 flinke kamers, keuken, woonkamer en een mooi balkon. We zitten op de 13e etage dus ook nog een mooi uitzicht ook. Na het uitpakken van de spullen is het tijd voor het zwembad, en we hebben geluk, het is een flinke grote.

Zodra we een plekje hebben gevonden neem ik een verfrissende duik en kijk dan eens rustig om me mee heen. Ik zie dat mmn vrienden alweer flink aan het ouwehoeren zijn en de gekste trucs uithalen om in het water te komen. Ik geef m'n ogen eens goed de kost en merk dat de gasten in de appartementen flink verschillen. Er zijn een paar groepen zoals wij maar ook gezinnen. De meeste gezinnen hebben jonge kinderen maar er valt me een gezin op met een dochter van ongeveer 16. Ik zie dat m'n vrienden hun ogen ook flink de kost geven en deze dochter ook al hadden opgemerkt. Maar mij was niet direct de dochter opgevallen en ook niet haar moeder, maar meer de oma van het gezin. WOW wat een vrouw, ik schat haar ergens in de 50 maar ze ziet er zo geil uit.

Ze ligt lekker topless te zonnen in een mooi wit bikinibroekje dat ook weinig te raden over laat, haar heerlijke borsten blinken in de zon. Deze Milf is natuurlijk niet meer zo strak, maar volgens mij wel erg geil. Ik volg haar met m'n ogen als ze even afkoelt in het zwembad en ik merk dat ze me door heeft dat ik zit te spieken, ze kijk me even aan als ze het zwembad weer uit gaat en geeft me een knipoog, ik kijk snel weg.

Aan het eind van de dag gaan wij rustig naar boven om ons voor te bereiden op de eerste avond stappen, terwijl we over de gang lopen richting ons appartement zie ik ineens dat het gezin wat me overdag opviel. Ze staan een beetje te klungelen bij de deur maar het blijk dus dat ze naast ons appartement zitten!

Een paar dagen later liggen we weer aan het zwembad maar het valt me op dat rond een uur of 12 het gezin er nog steeds niet is. Ik besluit even naar boven te gaan om wat te drinken te halen voor iedereen. Boven aangekomen loop ik over de gang richting ons appartement en kan mezelf toch niet bedwingen en kijk bij onze buren of ze misschien daar zijn. Ik probeer niet op te vallen maar toch zie ik dat in ieder geval de geile oma er is.. Ik twijfel even maar trek dan toch maar de stoute schoenen aan en bel aan.

Het duurt even maar na een minuutje gaat de deur open en ik zie de 'buurvrouw' staan, ze heeft het witte bikini broekje aan en daarboven een dus doorschijend t-shirtje, ze lacht een beetje als ze de deur open doet. "Kan ik je helpen?" vraagt ze, ik vertel dat ik even mijn excuses kwam aanbieden aangezien we gisteravond flink wat lawaai hadden gemaakt toen we laat thuis kwamen en dat ik me voor kon stellen dat ze er last van hadden gehad. Al snel blijkt dat ze er juist helemaal geen last van hadden gehad, "wel lief van je dat je het even komt melden" zegt ze er nog achteraan. Ik glimlach en vraag dan maar een beetje brutaal waarom ze niet met zijn allen aan het zwembad liggen vandaag. Ze moet wat lachen om de vraag en zegt dan dat de rest van het gezin naar zo'n zwemparadijs wilden en daar vindt ze niks aan. Ik ben Missy zegt ze, en ze steekt glimlachend een hand uit, ik geef haar een hand, en zeg Danny, aangenaam Missy. Ze houdt mijn hand wel erg lang vast en kijkt me strak aan. Dan vraagt of ik zin heb ik iets te drinken en stapt gelijk opzij. Ik lust wel wat en vindt het niet erg om nog wat langer te blijven dus ik stap naar binnen en ga rustig op de bank zitten.
Na een paar minuten komt ze uit de keuken met twee grote ijskoude glazen drinken, ik zie haar aankomen en het lijkt wel alsof ze stijve tepels heeft van de koude glazen, of vergis ik me nou?

We praten rustig wat verder over hoe onze vakantie is en waar ze vandaan komen en ik vergeet de stijve tepels maar weer. Ze is dus niet de oma kwam ik snel achter maar een vriendin van de familie waar ze mee op vakantie is. Na een tijdje stel ik voor dat ze wel bij ons mag komen liggen beneden als ze liever niet alleen wil liggen.
Ze lacht een beetje en verteld dan dat ze liever niet tussen al die jonge jongens ligt, ze kan zich dan niet inhouden, en houdt niet van die starende en afkeurende blikken van de overig gasten. Niet inhouden vraag ik? Ik merk dat mijn wangen rood worden omdat ze misschien wel een hint geeft richting het staren van mij. Ik ben gek op jonge mannen zegt Missy, zonder te verblikken of te blozen, en ja ik zag je gisteren wel kijken....... We kletsen nog wat verder en na 10 minuten staat ze op en zegt dat ze zich even om gaat kleden, ze loopt een kamer in maar sluit de deur niet waardoor ik haar kan zien staan in de slaapkamer. Ik zie hoe ze langzaam haar shirtje uit trekt en er niets onder aan heeft, dan trekt ze aan het touwtje van het slipje dat vervolgens op de grond valt.
Missy laat zich graag vullen met zaad door jonge mannenMijn mond valt open als ik haar zo zie staan, ze heeft heerlijke grote borden, ik schat een D-cup en is schitterend kaal geschoren van onder. Ik merk gelijk dat mijn lul begint te reageren en langzaam stijf wordt. Ik zie haar door de kamer lopen op zoek naar een bikini setje, ze bukt waardoor ik een perfect zicht krijgt op haar glad geschoren kut en volle kont. Ik heb het bijna niet meer!
Opeens voel ik een kriebel in mijn keel en probeer voorzichtig te hoesten, het lijkt dat ze schrikt en ze draait zich om richting mij.
Ze staart naar de grote bobbel in mijn zwembroek en pakt met haar handen haar borsten en duwt deze bij elkaar en omhoog, kun je het zo beter zien lacht ze. Sorry, roep ik nog maar dan zie ik haar blik veranderen. Ze komt plots op me afgelopen en gaat poedelnaakt voor me staan. Ik zag wel dat je naar me zat te staren in het zwembad, was dit waar je op hoopte vraagt ze aan me?
Ik krijg geen woord uit m'n mond en staar alleen maar. Nu je mij zo hebt gezien, waar blijft jouw tegenprestatie? En ze kijkt me serieus aan. Ik laat alle zenuwen van me af vallen en sta op, maak langzaam mijn broek los en laat hem zakken. Ik zie haar ogen wat vergroten als ze mijn stijve pik ziet. Langzaam zakt ze door haar knieen en pakt mijn harde pik vast. Zachtjes trekt ze mijn voorhuid naar achter en ziet mijn glimmende eikel, ze kijkt naar boven en kijkt me diep in mijn ogen en neemt dan mijn eikel in haar mond. Een zalig gevoel voel ik over me heen komen als ze me zachtjes begint te pijpen en mijn pik steeds dieper in dr mond neemt. Ik zie hoe haar grote borsten langzaam heen en weer bewegen op hetzelfde ritme als ik haar tong over mijn lul voel gaan.


HPIM1781Ze gaat heerlijk door totdat ik haar vlak voor mijn orgasme weg duw en zachtjes op de bank leg. Ik daal langzaam af over haar lichaam totdat ik bij haar kutje ben, met mijn vingers spreid ik haar lipjes en zie een hard clitje voor me. Ik geef eerst kusjes maar ga daarna langzaam met mijn tong erover en ik voel haar lichaam schokken, ondertussen druk ik twee vingers in haar kutje en vinger haar langzaam. Ze begint te kreunen en ik laat mijn vingers ondertussen ook over haar kontje gaan. Na een tijdje voel ik dat de schokken heviger worden, haar handen gaan door mijn haar en drukken mijn gezicht harder en harder op haar kutje. Na een paar flinke schokken komt ze spuitend en hevig klaar en kreunt het hele appartement bij elkaar.

Ze draait zich om op de bank en zit nu op haar knieen met haar heerlijke kontje naar me toe. Ik heb geen condooms maar ga er vanuit dat jij je kan inhouden en niet in me spuit hoor ik haar zeggen. Ja is goed zeg ik, maar in mijn hoofd geniet ik al van de gedachte dat ik mijn zaad diep in deze geile Milf ga pompen! Ik sta op en ga achter haar staan en duw langzaam mijn eikel tegen haar drijfnatte lipjes aan. Missy kreunt, kom neuk me, neuk me! In een harde stoot zit ik diep in haar en begin haar hard te neuken, ik pak van achter haar borsten vast en probeer mijn pik zo diep mogelijk in haar te stoten. Missy kreunt en gilt het uit, met haar knijpende kut om mijn dikke paal is dit het zaligste kutje wat ik ooit geneukt heb, ze weet precies wat ze met haar geile kut moet doen om je klaar te melken die geile slet. Al snel wordt het mij en haar teveel en ik voel een orgasme op komen. Ik laat haar borsten los en grijp haar stevig bij haar heupen en trek haar kut nog diepen over mijn op springen staande paal. Missy voelt dit ook aan mijn kloppende paal en wil zich van me afdraaien, ik heb haar echter stevig vast en pomp keihard door in haar slettenkutkut.

Nee Danny kreunt Missy en probeert nog tegen te stribbelen maar het is al te laat, in een paar keiharde stoten neuk ik me klaar in deze geile Milf, ik kom schreeuwend klaar terwijl ik mijn sperma schokkend en jankend diep in haar geile kut spuit. Na enige tijd laat ik haar heupen los en valt Missy voorover op de bank, ze plet haar grote borsten en kijkt me boos aan, maar schiet dan in de lach, het was heerlijk kreunde ze, eindelijk weer eens wat jong zaad in mijn oude kut!

Nu draait ze zich op haar rug en spreid haar benen, ik zie mijn zaad uit haar geile kut stromen... Ze kijkt me verlekkerd aan en gaat met haar vinger over haar kutje en likt vervolgens mijn sperma van haar vinger.

Afgepeigerd sta ik op en ze wenkt naar de deur, "het werd maar weer eens tijd dat je ging, ik moet zo naar het strand" zegt ze met een knipoog. Ik trek mijn zwembroek weer aan en loop met een nog kloppende pik richting de voordeur, daar geeft ze me een lange tongzoen en fluisterd in mijn oor "breng morgen je vrienden mee kanjer".

Nog steeds wat buiten adem sta ik op de gang en kan moeilijk geloven wat me net overkomen is... Heerlijk!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen