Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is vrijdagmiddag en erg rustig op de zaak. Door de aankomende vakantie hebben veel klanten de beslissing over de aankoop van nieuwe spullen uitgesteld tot na de vakantie. Enkele collega's hebben vandaag al vrij genomen, en de collega's die uren moeten maken bij klant, zijn dat vandaag nog aan het doen. Alleen Anneke zit nog achter de receptie, als ik mijn hoofd een beetje naar links buig kan ik haar zien zitten vanuit mijn kantoor. Ze kijkt verveeld naar haar beeldscherm, ze zal wel aan het MSN-en zijn met een van haar vele schoolgenootjes.

Anneke is een stagiaire bij ons. Drie dagen per week neemt ze de telefoon aan en doet wat administratief werk. Ze is 19 jaar oud, kleedt zich niet al te gewaagd maar wel lekker vrouwelijk. Rokjes en laarzen zijn geen uitzondering, en samen met haar lange benen en lange haar hebben die mij al menig keer doen wegdromen in een kortstondige fantasie. Ze neemt geen blad voor de mond en is altijd in voor een geintje. Toen we een keer op een vrijdagmiddag op mijn kantoor met drie mannen een pilsje aan het drinken waren en we voor de gein naar haar riepen of ze drie mannen wilde plezieren (door nog een pilsje te halen) riep ze zonder na te denken “Ja hoor, maar niet hier!”. Wij keken elkaar op dat moment aan, en ieder van ons dacht heel even na over de mogelijkheden die in die opmerking besloten zaten…

Anneke zit nog steeds naar haar beeldscherm te kijken en af en toe zie ik haar wat typen … die is aan het MSN-en. Ik vraag me af of ze ook wel eens erotisch chat. Ik kom tot de conclusie dat het me eigenlijk niets zou verbazen. Ze lijkt me sexueel een open en vrij mens die “er wel van houdt” om het zo maar eens te zeggen. Ik zou wel eens willen meekijken over haar schouder zonder dat ze het in de gaten heeft. Technisch moet het natuurlijk kunnen dat ik via het netwerk kan zien wat ze allemaal verstuurt en ontvangt maar ook al werken we dan bij een computerbedrijf, zo technisch ben ik ook niet helaas.

De telefoon gaat en ik zie haar opschrikken. “Die zat diep in de chat” denk ik bijna hardop. Snel zie ik haar een paar keer klikken en de telefoon opnemen. Nadat ze de klant gemeld heeft dat mijn collega al op vakantie is en weer heeft neergelegd, verdiept ze zich weer in wat zich op haar scherm afspeelt. Ik word steeds nieuwsgieriger, hoe zou ik stiekem even kunnen meekijken? Ik sta op en loop richting de wc. Zo kan ik binnen kantoor een rondje lopen en achter haar uitkomen! Zachtjes loop ik door het kantoor achter haar. Ze zit inderdaad zeer geïnteresseerd naar een MSN-chat scherm te kijken, maar op deze afstand kan ik nog niet lezen wat er allemaal geschreven wordt. Ik loop voorzichtig nog een beetje dichterbij als ze zelf aan het typen is om maar niet haar aandacht te trekken. Plotseling minimaliseert ze het scherm en kijkt achterom! Ik doe net of ik kom aangelopen terwijl ik een papier lees, maar ik kan eigenlijk niet geloven dat ze daar in zal trappen.

“Wat is het rustig vandaag he, heb jij nog iets voor met toen zo vlak voor de vakantie?” vraagt ze me.

Er zit een zenuwachtig ondertoontje in haar stem, die me nog sterker doet vermoeden dat ze niet met alleen een gezellige chat bezig was. Ze voelt zich duidelijk betrapt!

“Eh … nee ik kan eigenlijk ook niet veel bedenken. Ik ben zelf een beetje aan het opruimen” antwoord ik haar. “Nog een uurtje of twee dan kunnen wij ook vakantie gaan vieren”.

Om haar maar een beetje op haar gemak te stellen, vraag ik of ze vakantieplannen heeft.

“Ik ga met mijn vriend en een paar vriendinnen naar Malorca maandag!” zegt ze enthousiast.

“Nou, jouw vriend zal het wel fijn vinden om met zo'n horde meiden op stap te gaan!”.

Mijn fantasie slaat gelijk weer op hol bij de gedachte alleen, en haar lachende antwoord hierop doet daar niets aan af: “Ja, hij vertelt iedereen dat ie met zijn harem op stap gaat”.

“De lucky devil!”zeg ik nog terwijl ik weer naar mijn kantoor loop en achter mijn bureau ga zitten.

Ik doe maar weer een beetje of ik aan het werk ben, maar ondertussen spookt de laatste zin van haar door mijn hoofd en zie ik haar weer geconcentreerd naar het scherm kijken. Terwijl ze verder chat zie ik haar opeens een beetje heen en weer bewegen. Kennelijk zit ze niet gemakkelijk en verscheidene keren slaat ze haar benen over elkaar onder tafel om ze dan weer naast elkaar te zetten. Voorzichtig zie ik haar linkerhand onder tafel verdwijnen. Ik vermoed dat ie tussen haar benen belandt en de licht schommelende beweging die ze maakt met haar lichaam verraadt wat er hier gebeurt. Tussen mijn benen is het ondertussen ook niet stil blijven staan en ik wrijf zachtjes met mijn hand over mijn hard geworden penis. Ze typt nu langzaam met één hand terwijl de andere druk over haar poesje wrijft, door de stof van het rok heen. Ik meen zelfs te kunnen zien dat de tepels op haar kleine borsten zich hebben opgericht en door haar shirtje naar buiten proberen te kijken. Dan ineens kijkt ze me recht in de ogen, haalt verschrikt haar linkerhand weer naar boven en doet alsof ze weer aan het werk is. Maar de rode blos op haar wangen verraadt dat ik haar heb betrapt. Gelukkig kan ze niet zien waar mijn handen waren, anders had ik hier met net zo´n boei gezeten!

Hoe opwindend het ook was om haar zo te zien, toch voel ik me een beetje schuldig. Ik sta op en loop naar haar toe om een praatje te houden.

“Zijn jullie al vaker met dezelfde vriendinnen op vakantie geweest?” vraag ik geïnteresseerd.

Terwijl ze vertelt over eerdere vakanties aan zee in Nederland, verdwijnt de rode blos weer wat van haar wangen. Ze heeft niet in de gaten dat haar tepels zich van dit alles niets aantrekken en nog steeds duidelijk zichtbaar zijn onder haar bloes. Kennelijk doet de herinnering aan die vakanties aan zee niets af aan haar opgewonden toestand van zo-even.

“Nou dat moet dan wel klikken tussen al je vriendinnen en je vriend. Ik ken toch wel een paar vriendinnen van mijn vrouw waar ik niet mee op vakantie zou willen”, zeg ik lachend, “die zouden me helemaal dol maken”.

“Ja, we kunnen allemaal héééél goed met elkaar opschieten”. antwoordt Anneke met een ondertoon die meer doet vermoeden dan alleen gezelligheid.

Ik besluit onschuldig door te vragen, te kijken hoever dit gaat en hoever Anneke bereid is prijs te geven.

“Huren jullie dan een huisje of zo, of zitten jullie in jullie eigen tenten?”.

“Vorig jaar aan zee hadden we één grote tent waar we allemaal in sliepen, lekker allemaal bij elkaar, dat is toch het gezelligst?”.

Weer die ondertoon in haar antwoord. Die chat van net heeft kennelijk het een en ander bij haar losgebracht want ik zie haar af en toe een beetje glazig wegkijken terwijl er allerlei herinneringen boven komen drijven.

“En 's avonds flink dansen en drinken natuurlijk, tot in de late uurtjes? Dat zal elke avond wel een heel gedoe zijn voordat iedereen in bed ligt”, probeer ik eens.

Verrassend antwoordt ze echter “Nee wij zijn niet van die hele grote stappers. Na een dagje aan het strand bleven we 's avonds vaak bij de tent met een drankje en deden spelletjes of zo”.

“Spelletjes? Scrabble en Rummicub? Ik wist niet dat de jeugd van tegenwoordig dat nog leuk vond”, antwoord ik oprecht verbaasd.

“Nou we deden geen Scrabble en Rummicub”.

Deze open deur moest ik natuurlijk even open trappen, dus ik vroeg haar lachend “Jouw vriend speelde dan vast veel spannender spelletjes met zijn harem … ?”.

Aarzelend kwam het bevestigende antwoord “eh … zo zou je het wel kunnen noemen”.

Alsof mijn fantasie al niet de hele tijd overuren maakte, ging die nu met me aan de haal. Spetterende beelden schoten door mijn hoofd, terwijl Anneke me lief en onschuldig trachtte aan te kijken. Lief kwam over, onschuldig lukte niet helemaal. Al deze toespelingen hadden ook duidelijk hun invloed op mijn gemoedstoestand en ik kon niet anders dan even gaan verzitten om te voorkomen dat mijn erectie dubbelgevouwen tussen mijn benen kwam te zitten. Anneke had duidelijk in de gaten wat er hier gebeurde, maar ze maakte geen aanstalten om het gesprek te beëindigen. Sterker nog, ik meende haar weer een beetje heen en weer te zien schommelen op haar stoel, terwijl ze met haar benen over elkaar zat! Ik moest en ik zou meer weten …. dus vroeg ik met een glimlach “Oh, vertel eens wat jullie dan zoal deden”.

“Wil je dat echt weten” vroeg ze aan me, alsof we hiermee een weg in zouden gaan die geen terugkeren kende.

“Ja natuurlijk, je maakt me kei nieuwsgierig!”. Ik wilde die weg wel ingaan!

“Nou we speelden veel Truth or dare. Dan moet je omstebeurt aangeven “Truth” of “Dare” en dan moet je een vraag naar waarheid beantwoorden of een dare uitvoeren”.

Ik had hier wel eens van gehoord en gelezen in de vele erotische verhalen op internet, maar ik had nog nooit iemand “live” ontmoet die het ook gespeeld had. Zou het er net zo heftig aan toe zijn gegaan als in de verhalen?

“Is dat zo'n spannend spelletje dan? Wat voor vragen worden er dan gesteld?”, vroeg ik onschuldig.

“Alles mag, zolang er maar geen gewonden vallen” was het antwoord.

“Zelfs sexueel getinte vragen en opdrachten?”

“Natuurlijk dat zijn juiste de spannendste!” was haar spontane reactie.

Het was eruit voordat ze er erg in had en achteraf schaamde ze zich er een beetje voor.

“Geef eens wat voorbeelden dan”, probeerde ik haar uit te lokken.

“Eh even denken hoor … Ik heb een beter idee … zullen we het nu spelen?”

“Meen je dat? Kan dat dan met zijn tweeën?”, vroeg ik?

“Ja hoor, wil jij beginnen?”.

Jeetje nu ging ze opeens wel erg snel! Het onschuldige meisje had duidelijk ook een andere kant die minder onschuldig, maar veel opwindender was.

Ik trok er een stoel bij en ging tegenover haar aan het bureau zitten. Onze knieën raakten elkaar net niet terwijl we elkaar gespannen maar verwachtingsvol aankeken. Ze vroeg “Truth or dare”. Ik begon maar met een Truth … ”

“Hoe oud was je toen je voor het eerst sex had?”

“23” antwoordde ik naar waarheid, wat kennelijk voor haar een verrassend antwoord was.

Voordat ze verder kon vragen zei ik “Mag ik nu?”

“Ja” zei ze, “jouw beurt, doe maar een Truth”.

“Waarover was je aan het chatten toen ik vanmiddag opeens achter je stond?”.

Deze vraag had ze niet verwacht, maar na enig aarzelen kwam er toch een antwoord uit “Met mijn vriend”.

Dit was niet het antwoord op mijn vraag dus ik drong aan “Nee, waarover!”.

“Over wat we vanavond zouden gaan doen”

Dit was nog niet het antwoord wat ik graag wilde horen, maar het was wel een antwoord op de vraag dus ik liet het er maar bij.

“Doe nog maar een Truth” zei ik.

“Oe, even denken … Waarom was je me vanmiddag aan het bespioneren?”.

Hahaha zie je wel dat ze het door had, maar dit gaf mij wel de kans om haar een beetje uit de tent te lokken

“Ik had het idee dat je nogal opgewonden raakte van het chatten met je vriend en het wond mij weer op om naar jou te kijken terwijl je je hand tussen je benen had en je tepeltjes duidelijk zichtbaar waren”

Een beetje beschaamd keek ze van me weg, niet wetend hoe ze hierop moest reageren. Ze had kennelijk niet door dat ik dat ook allemaal gezien kon hebben. “Truth” zei ze om maar snel verder te kunnen gaan.

“Vertel me wat je vriend je allemaal vertelde tijdens de chat vanmiddag”,was mijn snelle vraag.

“Wat?” zei ze, “alles?”.

“Ik weet ook een alternatief .. laat me de chat lezen, je hebt hem vast nog wel openstaan…”

Ze dacht er even over na en realiseerde zich dat ze het dan in ieder geval niet hardop hoefde te zeggen en dus ging ze akkoord. “Dan kom ik wel even naast je zitten”

Maar dat past niet helemaal achter haar bureau, dus uiteindelijk ging ik maar op haar bureau zitten.

Ze opende het chat window weer en ik zag veel messages van haar vriendje die vroeg waarom ze niet meer antwoordde (hij moest eens weten). Ik scrolde helemaal naar boven en begon te lezen. De eerste pagina's liep ik snel door op zoek naar een wat opwindender gedeelte van de tekst. Een stukje verder begon hij te vertellen wat ze vanavond aan moest doen … mmm dat klonk veel belovend. Terwijl ik de steeds opwindender boodschappen doorlas, keek ik naar Anneke. Ze las met me mee en ik zag dat de tekst hetzelfde effect had als vanmiddag. Ik las verder over de steeds explicietere teksten en kon me een zeer grafische voorstelling maken over hoe Anneke vanavond geneukt zou worden door haar vriend terwijl ze zelf met haar stijve tepeltjes moest spelen. “zo te lezen hou jij er wel van als je met je tepels speelt”.

Toen ik Anneke aankeek besefte ik pas dat ze haar hand weer tussen haar benen had en stevig over haar poesje aan het wrijven was. “Hm hm” was dan ook haar enige antwoord, tussen twee diepe ademhalingen door. Ik streek met mijn hand langs haar wang en liet een vinger over haar lippen glijden. Ze opende haar lippen en zoog aan mijn vinger. Jeetje wat was dat geil zeg!

Ik liet mijn hand afzakken en beroerde zachtjes met een vinger haar harde tepel. Meteen haalde ze diep adem en duwde haar hand nog steviger in haar kruis. “Nu of nooit” dacht ik en terwijl we elkaar aankeken trok ik voorzichtig haar shirtje omhoog. Wat een heerlijke kleine borstjes had ze zeg!! Nog veel mooier dan ik me in mijn fantasie had voorgesteld. Terwijl ik ze zachtjes beroerde vroeg ze me zacht “Mmmm speel met mijn tepels …. lik ze”.

Ik pakte een tepel tussen wijsvinger en duim en speelde met het harde knopje. Ik boog me voorover en nam de andere tepel in mijn mond. Een heerlijk gevoel om met mijn tong langs dat tepeltje te glijden en Anneke was het kennelijk met me eens. Ze begon harder en harder te hijgen en haar heupen bewogen ritmisch tegen haar hand aan. Terwijl ik hard zoog op haar borstje en met een hand steeds zachtjes tegen de andere tepel aan stootte hield ze het niet meer en begon heftig tegen haar hand aan te duwen, ondertussen heftige kreetjes uitstotend “uh uh uh uh uh oohhh mmmmmmmmmm” Ze hield zich duidelijk in om niet te veel herrie te maken. Ik kreeg het idee dat als ze zich liet gaan de hele buurt mee kon genieten van haar orgasme…

Terwijl ze voldaan achterover leunde in haar stoel zei ze na een diepe gelukzalige zucht “Ik zag vanmiddag net voordat ik klaarkwam dat je me in de gaten hield … als ik dit geweten had, was ik niet gestopt.”

Plotseling kwam er een geluid uit haar computer, het was haar vriend die nog maar eens probeerde of zo online was … “Hallo geil diertje van me …. heb je nog wat tijd voor je haremleider?”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen