Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Missy kleedde zich aan voor de barbecue op de camping in Renesse. Haar man was al vooruit gegaan. Ze besloot een stak wit shirtje met diepe v-hals en een kort groen rokje aan te trekken. Ze zag er nog goed uit voor een 54 jarige dacht ze terwijl ze haar hand door haar blonde coupe haalde. Mooi vakantiebruin over heel haar lichaam verfraaiden het plaatje des te meer.
Eenmaal aangekomen op het feest mengde ze zich tussen de gasten waaronder ook Ronald.

Ronald zit ook al jaren op de camping en "woont" een straatje verder dan Missy en haar man. Hij was een slanke gespierde veertiger mat een mooi gebruind lichaam. Ze kennen elkaar voornamelijk van dag, hallo en een kort praatje. Ze kende hem niet zo goed, maar zag altijd wel de enorme bult in zijn zwembroek, wat haar aandacht altijd aantrok. Wat Missy niet wist is dat Ronald altijd wel een oogje op haar heeft gehad. En nu keek Ronald helemaal zijn ogen uit! Die heerlijke cup-D borsten en haar verrukkelijke bilpartij werden Ronald echt te veel. Zijn vrouw was dit weekend even naar huis dus dit was de ultieme mogelijkheid om iets "uit te vreten". Na een uurtje of anderhalf merkte Ronald dat Missy enigszins aangeschoten begon te raken.

Hij keek goed rond of haar man niet in de buurt was en begon wederom een praatje met haar te maken. Hij had nog spare-ribjes thuis liggen en nog wat drank. Of ze misschien zou willen helpen om dat op te halen. Behulpzaam als ze is, zei Missy ja en liep met Ronald mee naar zijn huisje. Onderweg praatten ze honderduit en al vlot kwam het onderwerp kleding aan bod. Net op dat moment liepen ze het huisje van Ronald binnen. Missy vervolgde het gesprek en vertelde dat ze twijfelde of ze wel het goede had aangetrokken. Ronald antwoordde lachend dat ze er prima uit zag en dat het maar goed was dat Missy 13 jaar ouder was dan hij. Missy boog zich inmiddels over de eettafel en ontfermde zich over de in folie verpakte spare-ribs. Haar heerlijke billen staken uitdagend naar achteren en Ronald had het niet meer! Hij ging schuin achter haar staan, legde brutaal zijn hand op haar billen en zei:"Dit bedoel ik nou, in dit rokje zien je billen er heerlijk uit...". Missy schrok van de actie maar het enige wat ze kon uitbrengen was:"Vindt je dat...?". Ronald wreef nu over haar billen en zei:"Jazeker, jij hoeft je echt nergens voor te schamen Missy. Ik zou er graag meer van willen zien".

Missy voelde dat de drank zijn werk had gedaan want het voelde eigenlijk wel fijn. En in deze naïeve toestand dacht ze dat alleen kijken geen kwaad kon. Langzaam trok ze haar rokje omhoog en een heerlijke ronde zongebruinde kont met een kleine string kwam tevoorschijn. Ronald kreeg spontaan een stijve lul in zijn broek en legde nogmaals zijn hand op haar billen. Wederom schrok Missy en ze zei: Hey! "Alleen kijken buurman!".

Maar Ronald ging door en begon over haar kont te wrijven. Missy vond het stiekem wel spannend maar vreemdgaan was nog bij haar opgekomen. Ze liet het maar toe en boog nog iets dieper over de eettafel. Missy voelde dat zijn hand richting haar kutje ging en inderdaad, hij legde zijn hand nu vol op haar kruis! Ze voelde nu zelf dat ze een beetje nat was en slaakte een kreetje. Met een verbaasd gezicht voelde ze dat Ronald haar string opzij schoof en plotseling twee vingers in haar kutje stopte. "Aaahh!", kreunde Missy zacht,"Ronald, wat doe je..??".

Ronald begon langzaam haar kutje te vingeren. "Ik geil op je Missy...! Voel eens hoe hard ik ben van jou...". Missy voelde dat Ronald haar linkerarm beetpakte en deze naar achteren leidde. Ze voelde dat Ronald zijn broek al half uitgedaan had en daarna belande zijn grote harde pik in haar hand. Het enige wat ze op dat moment dacht was dat die zo groot en hard was. Ronald liet Missy haar aftrekken door haar pols op en neer te bewegen. Missy liet het maar toe en besloot al haar remmingen los te laten. Ze voelde de harde pik van Ronald heen en weer in haar hand bewegen. En het leek wel of ie steeds harder werd!

Ronald haalde nu zijn vingers uit haar kutje en ging achter haar staan. Ze voelde dat zijn hand nu naar borsten beetpakte. Nog steeds liet Ronald Missy zijn lul aftrekken en ze hoorde hem zachtjes in haar oor kreunen:"Ik wil je Missy...! Ik wil je neuken...". Voordat ze kon antwoordden voelde Missy dat ze stevig met één hand op de tafel werd gedrukt en dat Ronald zijn keiharde lul in haar kutje stopte. "Aaahh!!! Ronald...!!", slaakte Missy uit maar overmand door opwinding liet ze het maar toe. Ze voelde hoe Ronald haar heupen greep en hard zijn lul in en uit haar kutje stootte. Het geklets van zijn buik op haar kont en de soppige geluiden van haar kutje dat gepakt werd maakten haar alleen maar geiler.

Deze man is gewoon geil, dacht Missy. En als hij mij nu snel wil pakken dan laat ik hem maar. Gewillig ontving ze de keiharde stoten van Ronald in haar soppende kutje en ze voelde dat ze zou gaan klaarkomen. "Oooh.., ik ga komen buurman.... Ooohh jee..!", kreunde Missy in trance. "Kom maar klaar Missy...", zei Ronald terwijl hij bij elke stoot zijn best deed om Missy zo diep mogelijk te penetreren, "ik kom kom ook bijna.... Ik wil je helemaal volspuiten!".

Kermend en kreunend kwam Missy klaar. Ze voelde dat haar kutje zich spande om de keiharde lul van Ronald. Precies op dat moment kwam ook Ronald grommend klaar. Hij trok Missy bij haar heupen stevig tegen zich aan, en spoot zijn zaad diep in haar kutje. Missy voelde de explosie van warm sperma in haar kutje en de harde nastoten van Ronald deden haar bijna weer klaarkomen.

Half uitgeput plofte Ronald op Missy. Missy voelde zijn gewicht op haar rug maar voelde ook dat zijn lul, dat nog steeds in haar kutje zat, niet veel slapper werd. Plotseling trok Ronald zijn lul uit haar kutje en duwde Missy naar het bankstel. Hij liet haar zitten en ging zelf voor haar staan. Missy was een beetje verrast van de ruwe aanpak maar aangezien ze nog steeds een beetje opgewonden was, was die grote pik voor haar gezicht niet echt een straf. Ze voelde de handen van Ronald op haar achterhoofd en haar gezicht werd richting zijn lul geduwd. Missy opende haar mond en Ronald stopte zijn hele lengte naar binnen. "Zuigen Missy...", gromde Ronald streng, "pijp me maar weer keihard..!".

Missy had nooit verwacht dat ze zo kon genieten van een vreemde man die ongegeneerd haar mond neukte! Gewillig liet ze Ronald haar mondje neuken. Ze voelde dat zijn lul weer op volle oorlogssterkte begon te komen. Ronald haalde zijn lul uit haar mond, trok snel haar strakke shirtje uit en duwde Missy achterover op de bank. Missy lag nu half onderuit op de bank met haar rokje op haar heupen, in haar blote tieten en met zaad wat langzaam uit haar kutje druppelde. Ronald knielde voor haar tussen haar benen en legde deze op zijn schouders. Nu boog hij over haar heen zodat haar komt een klein stukje los kwam van het bankstel.

Missy wist al wat er ging gebeuren. Ronald zou zijn harde paal diep in haar kontje stoppen. En inderdaad voelde ze zijn eikel voor haar gaatje. "Ik ga je kont neuken Missy...", gromde hij in haar oor, "dat wil ik al zo lang met je doen...!". Missy was een beetje nerveus daarvoor, maar vond het wel best. Ze voelde dat Ronald langzaam zijn eikel naar binnen duwde en toen deze er eenmaal in zat, stootte hij plotseling zijn hele lul in haar kontje. "Aaahh...!", kermde Missy geil, "je zit er helemaal in... Oohhh!".

Haar benen gleden af van zijn schouders naar zijn bovenarmen en vonden daar rust. Ronald leunde over haar heen en ramde hard met veel gekreun en gegrom zijn lul in het kontje van Missy. Missy was nog nooit in haar kont geneukt. Haar man deed dat nooit. Maar ze vond het heerlijk om ruw door een vreemde pik in haar kontje geneukt te worden. Gillend en kreunend kwam ze nog twee keer klaar. Ze werd gek! "Neuk me dan, geile vent..!", kreunde ze het uit,"neuk die reet van me met die harde lul van je...!". Ze voelde dat het tempo van Ronald omhoog ging. "Ik ga weer komen Missy..!", gromde hij haar toe terwijl hij haar aankeek,"ik wil op je gezicht klaarkomen...!".

Dat had Missy nog nooit gedaan maar voordat ze er überhaupt over na kon denken haalde Ronald zijn lul uit haar kontje en knielde op de bank met zijn lul voor haar gezicht. Ze zag hoe Ronald met een hand haar haren greep en met zijn andere hand snel zijn lul aftrok voor haar gezicht. Missy keek Ronald aan en wist dat haar gezicht bedolven zou worden onder zijn zaad. "Ik ga komen Missy..!", gromde Ronald terwijl haar haar streng aankeek,"ik ga heel dat gezichtje van je volspuiten...!".

Grote klodders zaad belandden op het gezicht van Missy.

Ze voelde het warme goedje terecht komen op haar wangen, tussen haar ogen, haar voorhoofd en in haar mondje. Ronald zorgde er wel voor dat bijna heen plekje werd overgeslagen. Plotseling stopte hij ruw zijn lul in haar mond en stootte nog enkele keren zijn lul leeg in haar mondje. Ze kon niets anders doen dan dit in te slikken. Haar haren werden losgelaten en ze viel achterover op de bank. Ronald knielde nog steeds boven haar. Druppels sperma dropen van haar gezicht af op haar tieten.

Ze vond het heerlijk! Ik wil meer lachte Missy tegen Ronald, morgen kom ik terug, zorg jij voor nog een paar kerels? Ronald lachte terug en zeo dat hij dat ging regelen. Nog nooit was op de camping zo los gegaan, dat ze thuis een hoer was wist hier niemand, nou ja Ronald nu dus wel.....


Ronald gaf haar een handdoek aan en nadat ze zich enigszins schoon had gemaakt liep ze weer terug naar het feest. Terug naar haar man die niets in de gaten had.

Het vervolg KLIK

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen