Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Joop verkracht de babysitterHelen was ziek. Ze lag al maanden op bed en wist niet wat ze had. Joop wilde maar wat graag met zijn vrouw neuken, maar Helen kon zich er gewoon niet toe zetten. Hoe Joop ook aandrong, ook op goede dagen, het kwam er gewoonweg niet van. Dus had Joop besloten om de oppas die op de kinderen van zijn allerbeste vriend paste, te neuken. Zijn vriend was dat weekend weg en de oppas zou er zijn. De kinderen waren nog klein, een tweeling van 1 jaar, dus die zouden lekker op tijd op bed liggen. Joop had de sleutel van het huis en sloop naar binnen. Daar zag hij de lekkere oppas zitten. Ze was 17 jaren jong en had kort blond haar. Ze had ree bruine ogen en een mooi rond mondje, waar je zo je pik in zou willen drukken om te voelen hoe zacht het allemaal was. Haar benen waren lang en lenig en lekker gespierd. Daar hield Joop wel van. Verder had ze een echte La Lopez kont en een stel tieten die perfect in je handen zouden passen. Joop schatte ze op cc. Het meisje zat lekker een boekje te lezen toen ze ineens de handen van Joop in haar nek voelde. Ze wilde hard gillen, maar Joop hield zijn enorme hand voor haar mond en fluisterde zachtjes in haar oor dat ze op haar buik moest gaan liggen en dat er dan niets gebeuren zou. Het arme meisje wist niet wat er gebeurde. Ze ging op haar buik liggen, maar toen ze voelde dat de belager van haar rug afging, draaide ze zich plotsklaps om. Nu zag ze dat het Joop was, de beste vriend van haar werkgever. Ze had altijd al een oogje op deze geile dertiger gehad. Ook al was hij dan wat oud voor haar eigenlijk, ze wist dat hij goed kon neuken, dat kon ze zien aan zijn ogen, zo dacht ze althans.
Joop verkracht de babysitter?Liet ik je schrikken meisje?? Ze knikte schuchter. ?U had mij daar zo kunnen?aanranden? bloosde het meisje,terwijl Joop zijn pik voelde groeien bij de gedachte van haar neuken op die bank. ?Meisje toch, dat zou ik je toch niet aandoen.? Ze keek bedroefd naar Joop. ?Jammer.? Joop wist niet wat hij hoorde! Kon hij haar gewoon nemen, daar op de bank? Stond ze dat toe? Joop besloot een alles of niets poging te wagen. Hij stond op en trok zijn riem los, deed de knopen van zijn broek los en liet zijn 21 cm naar buiten veren. Het meisje schrok toch een beetje van dit alles en wilde toch maar niets met dit hele gebeuren te maken hebben. Maar Joop liet het hier niet bij zitten en terwijl het meisje opstond om het vertrek te verlaten, trok hij haar naar zich toe en drukte haar hoofd in zijn schoot. En omdat ze wilde gaan gillen, was haar mond open, waardoor Joop zijn harde leuter z? naar binnen kon schuiven. Het meisje proefde zijn warme pik en kokhalzend begon ze wanhopig zich los te rukken van Joop zijn schoot, maar deze was te sterk voor haar.

Joop verkracht de babysitter
Het meisje voelde de harde pik achterin haar keel glijden en ze kon niets anders dan zuigen en slikken, anders was ze aan het stikken. Joop deed behendig een schoen en een sok uit en toen hij zijn lul uit het meisje haar mond liet verdwijnen, drukte hij de sok in haar mond en deed de riem om haar hoofd heen. Het meisje was helemaal van de kaart, toen haar rokje van haar kont werd gerukt en haar slipje in drie stukken gescheurd een hoek in verdween. Joop drukte twee vingers in de kut van het meisje die al gauw nat werd, zonder dat ze daar daadwerkelijk de behoefte toe had. Joop wist genoeg en drukte zijn lul diep en hard in de kut van het meisje. De oppas gilde, maar door de sok heen kon niemand wat horen. Joop grijnsde. Hij zat lekker strak in dat jonge kutje. Als hij geweten had dat een jong kutje z? goed zou voelen, dan had hij haar veel eerder geneukt.
Joop verkracht de babysitterHet arme meisje begon te huilen, maar Joop had geen oog voor haar tranen. Hij draaide het meisje op haar zij en neukte haar zo heerlijk verder. Doordat haar benen nu bij elkaar gedrukt waren, zat zijn pik nog strakker in het tienerkutje. Joop voelde haar kutharen tegen zijn pik kriebelen. Alleen het idee al om de meid helemaal vol te spuiten bracht Joop al bijna tot een geweldig hoogtepunt, maar hij wist het beter gemaakt. ?Trek mijn pik af en ik laat je leven.?gromde hij tegen de oppas. Huilend pakte het meisje de pik van Joop - die hij net uit haar kut had getrokken - vast en begon ze hem hard met flinke halen af te trekken. ?Harder slet, harder? brulde Joop iets te hard, maar gelukkig werden de kinderen niet wakker. Nu voelde Joop hoe hij ging klaarkomen en het meisje moest tijdens zijn klaarkomen blijven rukken en de pik op haar gezicht richten. Haar haren en gezicht zaten helemaal onder. Joop was voldaan. Nadien bedreigde hij het meisje. Hij zou haar en haar familie wat aandoen als ze hierover sprak en dat zou hij ook doen, als hij niet zijn gang mocht blijven gaan met haar heerlijke, strakke, jonge lijf. Sidderend ging ze akkoord.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen