Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit verhaal speelde zich rond 1999 af, maar ook al is het een oudje, ik wilde het jullie niet onthouden.

Verdwaasd kijkt Missy om zich heen. Ze ziet niets, het is te donker, ze herinnert zich de vorige avond dat ze naar huis liep, ze had de hele avond gedanst in de discotheek. Toen ze bij haar fiets was gekomen had de ketting er af gelegen, waarna ze een schop er tegen aan had gegeven en besloot om lopend naar huis te gaan.

Ze had genoot van de vrijheid na haar scheiding, de kinderen waren bij haar moeder en ze had eindelijk een paar weekjes voor zichzelf. Het was niet zo ver lopen van de discotheek naar haar huis, maar al die drank had het er ook niet gemakkelijker op gemaakt.
Ze was de hoek omgeslagen toen opeens er een man voor haar stond. "Wat doet zo'n mooie vrouw als jij, zo laat op de avond alleen buiten?" "Gaat je niets aan." geïrriteerd en verlangend naar haar bed probeerde ze langs hem heen te lopen. "Zo snel gaat dat niet liefje, je gaat met mij mee!" zijn ene hand greep haar bovenarm en zijn anderen legde hij over haar mond.

Missy verstijfde zich eerst maar al snel zette ze het op een schoppen en probeerde zich los te wringen maar de man was te sterk voor haar. Ze hoorde een auto aankomen rijden. Misschien was dat haar redding! Ze zag nu dat het een busje was, die tot verbazing van haar bij haar stopte. De man duwde haar richting het busje. Ze hoorde de deur open gaan en een andere man greep haar haar en trok haar het busje in. Trappend en huilend probeerde ze weg te komen. Ze hoorde de een van de man vloekend nadat ze hem vol in zijn maag had geschopt. Er werd een natte lap toen in haar gezicht gedrukt, de geur was heel zoetig en ze voelde dat ze haar bewustzijn verloor. Het leek of ze in een diep gat viel, met niemand die haar zou opvangen. En toen niets meer.

En nu lag ze in een een of andere kamer op een bed. Ze probeerde zich om te draaien maar keek verschrikt naar haar handen toen ze een scherpe steek in haar polsen voelde. Ze lag met haar handen aan het hoofdeinde vast gemaakt. Ze probeerde zich los te wrikken maar het had geen zin. Toen pas merkte ze dat ze helemaal naakt op het bed lag. Ook haar voeten waren vast gebonden en op zo'n manier dat haar benen gespreid lagen. Ze begon te snikken, waar was ze nou weer in terecht gekomen. Op het zelfde moment ging de deur open van de kamer en stapte er een man naar binnen.

Hij was niet een van de mannen die haar gisteravond hadden ontvoerd. Ze had willen schreeuwen waarom ze werd vast gehouden, maar haar keel leek dichtgeknepen te wezen. Ze voelde haar hart als een bezetene tekeer gaan. "Rustig maar meisje." zijn ogen gleden over haar lichaam toen hij naar het bed toe stapte. "Als je meewerkt ben je ook weer snel thuis, maar eerst zal ik je een lesje leren voor je schaamteloos gedrag in de discotheek gisteren.

Hij boog zich voorover en veegde haar tranen weg, Zijn hand was warm en toch een beetje geruststellend, opeens voelde ze zijn andere hand tussen haar benen. Ze probeerde haar benen tegen elkaar te drukken, wat natuurlijk niet lukte. "Alsjeblieft niet doen!" jammerde ze. Zijn vinger gleed in en uit haar kutje, als vanzelf reageerde haar lichaam op zijn aanraking. Met zijn andere hand gleed hij over haar borsten, draaide aan haar tepels tot dat ze hard werden. "Ik wil dit niet, stop toch." ze begon wild te draaien op het bed.
Hij grinnikte. "Je lichaam zegt wat anders!" hij haalde zijn vinger uit haar kutje en drukt die op haar lippen. Ze voelde hoe nat die vinger was en walgde op dat moment van haar eigen lichaam. "Klein preuts meisje!" hij liep een stukje van haar vandaan en trok zijn kleren uit. Ze kon haar ogen niet van de bobbel in zijn broek af houden. Toen hij zijn boxershort uit deed en naakt stond was duidelijk hoe opgewonden hij was. Hij klom op het bed en ging zitten tussen haar benen. Zijn vingers masseerde haar clitoris. Een kreun ontsnapte haar lippen. Toen voelde ze zijn tong haar opgewonden plekje te verkennen, speels gleed hij in en uit haar kutje.

Met zijn tanden klemde hij haar clitje vast en trok er zacht aan. De vlammen sloegen Missy uit, ze voelde een orgasme aankomen maar op dat moment stopte hij ook weer. Zijn hand greep iets van het kast wat naast het bed stond, ze kon niet zien wat dat was. Opnieuw waren zijn vingers weer tussen haar benen, ze voelde hoe haar clitje weer gemasseerd werd en opeens was daar een scherpe pijn. Ze schreeuwde het uit. Heftig begon haar lichaam te schokken. Hij had een klein klemmetje op haar klit gezet en keek genietend naar haar schokkende lichaam.

Heel langzaam gleed hij met zijn toch om haar tepels, beet er zachtjes en masseerde de rest van haar borsten met zijn warme handen. Missy voelde hoe ze natter werd van binnen. Hij pakte het klemmetje tussen haar benen beet en begon er licht aan te trekken. Dit werd voor haar te veel, ze kwam schokkend en snikkend klaar. Door het klemmetje leek het orgasme nog intenser. Daarna maakte hij het klemmetje los en gooide hem in de hoek. Ze voelde zijn warme harde penis pijnlijk op haar buik.

Met zijn tong gleed hij van haar tepels naar haar nek en toen naar haar mond. Missy draaide haar hoofd weg van zijn tong maar hij greep haar bij haar haren en hield haar hoofd stevig vast met beide handen. Snikkend smeekte ze hem te stoppen. Maar op het moment dat zij haar mond open deed om om hulp te roepen drukte hij zijn tong diep in haar mond. En opeens was zijn penis ook in haar gestoten. Met doordringende bewegingen bewoog hij in haar.

Voor Missy was dit te veel van het goede, eerst die tong en toen die penis. Haar lichaam werd diep in de matras gedrukt bij elke stoot. Zijn handen gleden van haar borsten naar haar kloppende en een beetje pijnlijke clitoris. Weer voelde ze een orgasme komen. Zijn tong was uit haar mond, ze hoorde zichzelf kreunen van genot.

Schamend schoten haar ogen open. Hij glimlachte naar haar. En toen was daar haar orgasme, ze kreunde hard en verborg haar gezicht in haar armen om het kreunen op te vangen. Ook hij bereikte een orgasme. Ze voelde zijn zaad diep in haar lichaam schieten, wat een heerlijk gevoel. Toen was hij uit haar. Zij lag op het bed na te schokken, ze zag dat hij zich weer ging aankleden.
Zijn ogen keken haar onderzoekend aan toen hij weer op haar af liep. Hij plaatse beide handen aan weerzijde van haar hoofd en boog naar voren. "Ik hou je in de gaten Missy! Ik weet waar je woont, de volgende keer blijft het niet bij een klemmetje op je klit. Snap je wat ik bedoel?" Met grote ogen keek knikte ze naar hem.

Hij glimlachte weer en kuste haar hard en vol op haar mond. "Slaap lekker kleintje." en weer werd er die natte doek in haar gezicht geduwd en verloor ze haar bewustzijn. Toen ze deze keer wakker werd lag ze in haar eigen bed, naakt. Haar kleren lagen op een stoel. Even hoopte ze dat het allemaal maar een boze droom was, maar de rode striemen op haar polsen en voeten vertelde haar anders.
Ze sloot haar ogen en zag zijn gezicht weer voor haar, ze hoopte dat ze hem nog weer zag.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen