Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sinds een jaar heb ik een jonge hond, Elfie geheten. Het is een mooie Duitse Herder en toen ik haar kreeg, was ze nog echt een puppie van een paar weken oud. Ondertussen ben ik heel erg aan haar gehecht en ik zou haar voor geen goud weer willen missen. We kunnen het heel goed vinden samen en ze luistert goed, mede dankzij een gedragscursus gehoorzaamheid. En behalve dat ik het gevoel heb niet meer alleen te zijn, voel ik me ook veiliger in huis en op straat, tenminste als ik haar uitlaat. Als vrouw alleen ben je namelijk toch kwetsbaar, vooral als het al donker is. Maar met mijn trouwe viervoeter aan mijn zijde durf ik zelfs in de donkerste plekjes van het park te komen. Daar is vandaag overigens geen sprake van, want het is zaterdagmiddag en de zon staat hoog aan de hemel. Ik heb niks te doen en ik zie Elfie lui in haar mand liggen geeuwen.

Dat brengt me op een idee - ik zal het luie zweet er eens uitjagen. Ik loop naar de gang en ik merk dat ze me met haar ogen volgt. Zodra ze merkt dat ik haar halsband met ketting pak, staat ze blij enthousiast naast me te blaffen en kwispelstaart opgewonden. Ik doe haar de halsband om en trek zelf het jasje van mijn joggingpak aan. Ik zal haar wel krijgen:we gaan lekker hardlopen in het park - dat is goed voor haar en voor mij. Even later lopen we samen buiten en in sukkeldrafje lopen we de straat uit. Maar Elfie werkt niet best mee. Ze vindt het lekker om buiten te zijn, maar heeft weinig belangstelling voor haar stok en voor hollen. Ze ruikt liever aan elk paaltje en blijft daar het liefst een kwartier bij staan. Ik trek haar mee en word haast een beetje knorrig. Opeens komt er een andere hond aangelopen en begint om Elfie heen te draaien. Het is een zwarte bouvier en gaat aan haar staan ruiken. Ik probeer hem weg te jagen, maar hij geeft geen krimp.

En Elfie, die anders weinig van vreemde honden wil weten, laat het zich allemaal aanleunen en schijnt het wel prettig te vinden om besnuffeld te worden. Ze laat zelfs toe, dat de hond aan haar kont ruikt en ik zie, dat de andere hond er een stijve van krijgt. En wat ik ook doe, hij laat zich niet wegjagen. Even later komt er nog een bastaard Deense Dog bij en hetzelfde ritueel herhaald zich. Ook dit is een reu en hij krijgt ook al een stijve pik van Elfie en dan met een schok besef ik, wat er aan de hand is: Elfie is loops. Ze is dit nog nooit eerder geweest en ik had haar eigenlijk aan de pil moeten doen, maar realiseer me dat het daar nu een beetje te laat voor is. Ik probeer verder te lopen, maar Elfie heeft daar totaal geen belangstelling voor en de andere twee honden ook niet. Ik trek en sjor, maar het helpt allemaal geen zier en ik zie mijn middagje joggen de mist in gaan.

De honden hebben maar één ding voor ogen: neuken!



Na nog een paar mislukte pogingen om van de reuen af te komen en met Elfie verder te lopen, geef ik het op en besluit naar huis terug te gaan. De andere twee honden lopen braaf mee en snuffelen constant aan de kont van mijn viervoetige huisgenoot. Ik zie dat hun pikken op knappen staan en ik verbaas me erover, dat ze zo'n grote afmeting hebben. Vooral die van de dog kan zich meten met een doorsnee kerel en ik betrap me er op, dat ik er geil van wordt. Ik laat mijn fantasie de vrije loop en stel me voor, hoe het aan zou voelen om zo'n pik in mijn kut te hebben. Ik voel, dat ik nat wordt in mijn kruis en opgewonden loop ik verder. Ik overweeg hoe ik het aan moet pakken om de twee reuen kwijt te raken, maar besluit tenslotte om hun een pleziertje te gunnen en ook Elfie gun ik een fikse beurt. Ik doe nu geen pogingen meer de vreemde honden van me af te schudden en aai de twee mannetjeshonden af en toe.

Met de drie honden ga ik mijn huis naar binnen en Elfie gaat meteen in haar mand liggen. Ze vindt het toch wel vreemd om twee andere honden op haar terrein te hebben en weet even niet hoe ze er op moet reageren. De twee reuen gaan bij haar staan snuffelen en Elfie begint te grommen. Ik snap, dat ik even bij moet sturen en trek de mannetjeshonden bij haar weg. Maar de bouvier bedenkt zich niet en slaat de poten om me heen. Hij begint gelijk met zijn stijve pik tegen me aan te schurken en ik voel zijn piemel hard tegen mijn been aan stoten. Ik kijk naar beneden en wordt werkelijk bloedgeil van hetgeen er gebeurt. Mijn kut drijft in mijn slip en ik krijg zin om me ter plekke klaar te vingeren.

Dan krijg ik een werkelijk te gek idee. Ik roep de dog bij me en grijp onder zijn buik. Ik probeer uit te vissen of hij toe laat, dat ik aan zijn pik zit. Na aanvankelijk wat gegrom, staat hij toch toe dat ik zijn pik aanraak en nu weet ik zeker, dat mijn plan slaagt. Ik duw de bouvier weg en trek snel mijn joggingbroek uit, alsook mijn slip. Met ontbloot onderlijf zak ik naar beneden en strijk even tussen mijn schaam- lippen door. Ik huiver als ik mijn clitoris raak en bevend van opwinding laat ik mijn vinger daar even rusten. De twee reuen staan alweer bij Elfie te snuffelen en ik roep haar bij me. Terwijl ze naar me toe loopt, proberen de twee andere honden bovenop haar te klimmen,wat natuurlijk niet lukt. Ik zet Elfie voor me neer en manoeuvreer haar voor de bouvier. Die bestijgt haar meteen en ik leidt zijn pik in haar kut. Hij begint haar snel te naaien en ik raak er nog geiler van. Ik wrijf nog een paar keer over mijn klit en ga dan op knieën en ellebogen voor de nieuwsgierig toekijkend dog liggen. Die bedenkt zich geen seconde en begint tegen me aan te rijden. Ik breng hem in positie en voel zijn pik tegen mijn kut aan stoten. Hij slaat nu z'n poten om me heen en begint me te neuken. Het lukt me om zijn pik in mijn kut te krijgen en genietend laat ik me pakken. Ik masseer mijn kittelaar hard en snel en lig zuchtend te genieten.

Ik slaak geile kreetjes en soms kreun ik diep van intens genot.

Mijn hoofd bevindt zich ter hoogte van de in en uitschuivende bouvierpik en ik zie, hoe hij en Elfie genieten van het potje neuken. Ik ben nu werkelijk botergeil en mijn kut produceert hopen vocht. Dan schiet de pik van de bouvier uit de kut van Elfie en hij probeert er weer in te komen. Dat lukt niet 1-2-3 en ik krijg opnieuw een geile gedachte. Zonder verder nadenken hap ik zijn pik op en nu begint hij in mijn mond te stoten. Hij vindt dat minstens even lekker als in de kut van Elfie en volgens mij merkt hij niet eens dat er iets veranderd is. Ik vind het geweldig en voel een hondenpik in mijn kut en ik mijn mond. Ik ga uit mijn bol en bedenk, dat ik nog nooit zo geil ben geweest.

Maar Elfie schiet er bij in en die staat met haar kont te zwaaien om maar weer pik in zich te krijgen. Ik kan die schat niet langer zien staan hunkeren en stop mijn middelvinger in haar kut. Pulserend beweeg ik in een uit en zo krijgt ze het gevoel alsof ze normaal geneukt wordt. Ik vind alles bij elkaar zo'n geile bedoening, dat ik plotsklaps een enorm orgasme krijg. Geil zuchtend lig ik over mijn klit te wrijven en met een lange kreun kom ik klaar. Blijkbaar beweeg ik daarbij wat ongelukkig en de dog schiet uit m'n kut. Hij probeert er weer in te komen, maar het resultaat is dat zijn pik, die glibberig is van mijn kutsappen, in mijn kont glijdt. Ik word acuut weer supergeil en zuig de bouvier vaster in mijn mond. Ik wordt knettergeil en vinger Elfie nog intensiever.

Dan proef ik opeens zaad en bijna blaffend spuit de bouvier zijn zaad naar buiten.

Hij glipt tussen mijn lippen vandaan en met wijd opengesperde mond wacht ik op de volgende straal sperma. Een dikke sliert verlaat zijn piemel en bekleed de binnenkant van mijn wangen. Ik voel dat het op mijn tanden en kiezen terecht komt en begerig slik ik het door. Opnieuw loost hij een straal en ik zorg ervoor dat er geen druppel verloren gaat. Door het orgasme van de bouvier ga ik waarschijnlijk zo heftig in de kut van Elfie te keer, dat die ook klaar komt. Ze trekt haar lichaam helemaal samen en stapt dan naar voren, zodat mijn vinger uit haar kut floept. Op datzelfde moment schiet de dog uit mijn kont en begint te spuiten tegen mijn billen en schaamlippen aan. Ik hou het niet meer door al deze acties, die elkaar binnen een paar seconden opvolgen en schreeuwend kom ik voor de tweede keer klaar. Ik stop de glimmende vinger, waarmee ik Elfie klaar gemaakt heb, in mijn mond en trillend voel de stralen zaad over mijn dijen naar beneden lopen.

De bouvier spuit nog een paar druppels in mijn gezicht en ik verneem, dat de slapper wordende pik van de dog nog even tegen mijn kut aan komt. Ik druk nogmaals lang en hard op mijn kittelaar en beweeg mijn vinger nauwelijks merkbaar, maar net voldoende om lang en intens weg te glijden in een bijna eindeloos hoogtepunt. Als ik uiteindelijk moe, maar bevredigd op de grond zak, glijdt de dog van mijn rug af en de bouvier loopt bij me vandaan. Ik voel, dat de dog diepe krassen in mijn huid heeft gekerfd en merk, dat er bloed uit de wonden vloeit. Ik sta op en bekijk de situatie. Elfie sluipt moe en uitgeput naar haar mand en de twee reuen staan bij de deur. Ik loop naar de keuken en roep de honden bij me.

Ze krijgen als dank een flink aantal hondenkoekjes en als ze die op hebben, laat ik de reuen naar buiten, zodat ze hun eigen baasje weer kunnen opzoeken. Elfie krijgt een stevige aai en ik kruip onder de douche. Ik denk nog na over hetgeen voorgevallen is en genietend berg ik de onvergetelijke herinneringen in mijn hersenen op. Ik bedenk,dat het voor herhaling vatbaar is en draai dan de kraan dicht. Ik verzorg de pijnlijk aanvoelende wonden op mijn rug en als ik daarmee klaar ben, trek ik mijn kleren weer aan. Teruggekomen in de kamer zie ik mijn herdershond liggen te pitten in haar mand. Ik bedenk, dat ik na al het genot van deze middag, eigenlijk het meest blij ben over één ding: dat ik Elfie nog niet aan de pil had gedaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen