Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De studie psychologie was zwaar. De twintig jarige Brenda richtte zich elke dag weer vol goede moed op haar studie. Haar leven leed er echter wel onder. Ze had geen tijd meer om te werken, waardoor ze nauwelijks kon rondkomen. Meestal zat ze na de lesuren op haar studentenkamer te studeren en te zoeken voor extra informatie op het internet. Toch ging ze wel elke donderdag uit. De studentenstapavond wilde ze nooit missen. Ze ging dan altijd met vriendinnen de stad in. Aan een van hen had ze gevraagd hoe ze het voor elkaar kreeg dat die altijd zoveel geld had te spenderen, terwijl ze ook op kamers zat en haar eigen studie moest bekostigen. In vertrouwen had Natasja , die vriendin, haar gezegd dat ze als webcamgirl bijkluste. Brenda had vol verbazing gereageerd. Natasja had haar verteld dat het makkelijk verdienen was en dat je kon werken wanneer je wilde. Je hoefde alleen een beetje geil te doen, en vooral wat geile taal uitslaan. De kunst was een kijker dan zo lang mogelijk te teasen, zodat hij wel bleef kijken. Ondertussen zouden dan de euro’s binnen stromen. Brenda moest er eigenlijk wel om lachen. Ze had dat nooit gedacht van de zo preuts lijkende Natasja. Ze dolde er met haar vriendin wat over.
De volgende dag zat Brenda toch even te kijken hoe dat dan ze. Eigenlijk dacht ze bij zichzelf dat ze het best kon proberen. Een webcam had ze, en het leek haar wel makkelijk. Ze had toch alleen maar een vriend die ze in het weekend zag omdat hij in het noorden van het land woonde.
Al snel liep het op rolletjes. Elke vrije minuut besteedde de zwartharige Brenda voor de cam. Het leukste vond ze dat sommige mannen lang bleven hangen en al klaarkwamen als Brenda haar cup C had laten zien. De inkomsten waren er ook erg lekker bij. Nu deed ze dus twee dingen, studeren en cammen. Niemand hoefde te weten hoe ze aan zoveel geld kwam.
Na een paar weken had ze een paar vaste klanten. Daarbij voerde ze bijna wekelijks wel een geile show op. Ze had zich ook al lekker gevingerd voor de webcam. Brenda schaamde zich helemaal niet om haar kale kutje te beroeren terwijl ze begluurd werd via haar webcam. De meid was helemaal in haar nopjes.
Tijdens weer eens een donderdag stappen, kwam er een man naar haar toe. Natasja, die niet wist dat Brenda het zelfde werk deed als zij, zei dat ze even naar de wc ging. Brenda stond met de man alleen, en hij oogde aardig. Het was een verzorgde man, die al wel tegen de veertig leek. Hij fluisterde in haar oor dat hij regelmatig genoot van haar. Brenda keek hem verbaasd aan. Ze zei hem dat hij haar net twee seconden kent. Toen zei de man dat hij elke woensdag om elf uur van haar genoot. Ineens begreep Brenda het. Dit was een klant. Ze schrok best wel en wist niet wat ze moest doen.
Natasja kwam op dat moment terug. Die vroeg of ze mee ging naar een andere kroeg, want de rest was daar. Brenda zei dat ze later wel kwam, omdat ze een interessant gesprek had. De man stelde zich nu voor als Ron. Ron leek niet het type dat geen dame kon scoren voor in bed. Hij was groot, breed en verzorgd. Alleen wist Brenda niet wat hij van haar wilde.
Toen fluisterde hij iets in haar oor, waar ze helemaal geen raad mee wist. De man vroeg haar of ze hem ook wilde bevredigen zonder cam. Even snapte ze het niet. Toen zei Ron zachtjes dat hij vijftig euro ervoor over had, omdat sex te hebben met haar. Brenda keek hem aan en zei dat ze het voor honderd deed. Dat had ze niet moeten doen. Hij ging gelijk akkoord.
Samen gingen ze de kroeg uit en liepen ze naar een steegje. Ron vond dat een goede plaats. Brenda keek hem aan en drukte zich onwennig tegen hem aan. Daarbij opende ze zijn broek. Ron had al een stijve paal verborgen zitten in zijn boxer. Ze haalde zijn pik tevoorschijn en zakte langzaam door haar knieën. Even likte ze alleen de eikel van Ron zijn grote pik. Ze trok hem langzaam af, terwijl ze rondjes met haar tong om zijn eikel cirkelde. Hij hield haar hoofdje vast. Brenda genoot nu ook. Het lekkere mokkel begon nu met diepe halen aan zijn pik te zuigen. Met moeite kreeg ze hem helemaal in haar mondje. Hij kreunde van genot. Brenda voelde haar kutje nat worden en opende haar broek. Terwijl ze hem pijpte, vingerde ze nu haar eigen natte kutje.
Ron trok haar omhoog en rolde haar broek omlaag. Hij duwde haar tegen de muur en kwam tussen haar benen staan. Ze voelde hoe zijn lage lans langzaam in haar kutje schoof. Hij begon haar met lange halen te neuken. Ze voelde zijn pik lekker diep in haar natte liefdestunnel gaan. Dit was heerlijk bedacht ze zich. Vol overgave neukte Ron nu. Hij hield haar vast bij haar middel, waardoor ze haar benen om hem heen kon slaan. De brede man werd wilder en begon harder te stoten. Ook al was het midden in een steegje achter een café, Brenda weerhield zich er niet van om geen geluid te maken. Haar licht gekreun galmde door het echoënde gangetje. Deze sex was heerlijk.
Ron vond dat blijkbaar ook. Hij gromde dat hij bijna niet meer kon. Brenda wilde wel dat hij ging spuiten, dan had ze haar honderd euro binnen. De geile meid liet zich gewillig van zijn pik af tillen. Ze hurkte weer. Met twee handen nam ze zijn pik beet. Trekkend werkte ze hem tot het einde. Ron hield haar hoofd stevig vast.
Ineens kwam hij. De man hield haar hoofd stevig, zodat de pik diep in haar mondje bleef. Vele stralen sperma vlogen rechtstreeks haar keeltje in. Toen begon Brenda heel zijn pik schoon te likken. Met haar tong gleed ze elke vierkante millimeter langs. Beide hadden flink genoten.
De volgende dag belde ze Ron op. Hij mocht wel vaker zo met haar spelen. Honderd euro werd het vaste tarief. Brenda verliet de webcam en ging meer geld verdienen met het neuken en pijpen van mannen. Dat hoefde echter niemand te weten!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen