Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 

Het was dus haar moeder die de kamer stomdronken binnen kwam. Ze zat nu in een vreemde taal tegen haar dochter te praten en af en toe te schreeuwen, wonder boven wonder zat de meid nog steeds op mijn pik en ging af en toe ook nog een beetje omhoog. Ik had een vuurrode kop en durfde de vrouw niet aan te kijken. Ik zag mezelf al in de gevangenis belanden omdat ik waarschijnlijk een minderjarige alcohol had gegeven en dat ik haar lekker aan het neuken was! Maar de moeder kwam opeens naar mij toe en vertelde met haar dronken kop “if you want that i keep this quit?

Than you have to fuck me aswell!” ik keek haar aan en had zoiets nooit verwacht. De stom dronken moeder wilde nu ook geneukt worden. De moeder zat nu met haar hoofd bij mijn hoofd en kwam dichterbij, opeens pakte ze me op de bek en gaf me een dikke tongzoen, ik proefde alle drank die ze had gedronken. Tering maar het was wel een geile moeder, dat moet ik wel toegeven. De meid ging gewoon verder met het rijden op mijn pik alsof er nooit iemand was binnen gekomen, tering dit was me wel een familie. De moeder was zich al half aan het uitkleden en ze wilde dat ik haar tieten betaste, ze had mooie grote tieten die ook nog mooi naar voren staken! Nu deed ze haar broek uit en ook direct haar string, ze begon zelf met haar kutje te spelen en kwam toen opeens met haar kutje richting mijn hoofd. Ze ging opeens boven op mijn hoofd zitten ik moest haar gaan beffen, ze had wel aardig wat haar maar ik deed maar even mijn ogen dicht, met mijn tong vond ik haar klitje en daar begon ik hard aan te likken. Ik voelde dat ze er van genoot en ze begon helemaal te schokken!! De meid zat achter haar moeder ook nog keihard op mijn pik te rijden en ik moest echt keihard mijn best doen om niet te komen. Toen ik opeens naar de geile tieten van de moeder keek hield ik het niet meer. Ik riep dat ik moest komen!! De meid ging snel van mijn pik af en begon er aan te trekken, ik voelde dat ik begon te spuiten maar kon niks zien, ik hoorde de meid genieten en kreunen en toen voelde ik dat ze de pik weer in haar mond nam. Toen de moeder van mijn hoofd af ging zag ik dat haar geile tietjes helemaal onder mijn sperma zat. Toen comandeerde de moeder onbeleefd dat zij even weg moest gaan, de moeder begon heftig aan mijn pik te zuigen en te zuigen, volgens mij wilde ze er nog wat sperma uit halen. Maar het enige wat ze wilde was dat mijn pik weer helemaal hard werd. En toen mijn pik weer helemaal hard was, ging ze er meteen opzitten en ramde ze hem in haar kutje!

Ze begon net zo te rijden als haar dochter alleen bounchde haar tieten op en neer en dat was echt super geil om te zien! Ik wilde deze moeder wel eens van achteren nemen en ik maakte dus duidelijk dat ze van me af moest komen. Ze ging voor me zitten op het bed en ik ging op mijn knieen achter haar zitten. Ik pakte haar aardig dikke reet vast en begon haar te neuken, Ik had uitkijk op haar anus en de gedachte ging nog even door mijn hoofd “zou ik haar anaal nemen, ze is zo dronken daar voelt ze toch niks van!” Ik keek op eens naar rechts en daar stond de meid in een hoekje haarzelf te vingeren ze keek me heel onschuldig recht ik mijn ogen! Ik keek haar geil aan en neukte haar moeder verder. Ik was helemaal gek in mijn kop, na alles wat er in die kamer gebeurde dat ik dacht scheit ik neem haar gewoon in haar kont, misschien vind ze het nog wel lekker ook. Ik spuugde vanuit de lucht een klodder spuug op haar anus en ik ging er met mijn vingers al helemaal in. E kreunde alleen nog maa harder toen ik 2 vingers in haar kontje drukte, ik dacht nu of nooit!! Ik pakt mijn pik uit haar kut en hield deze voor haar anus, ik begon te drukken en ja hoor hij gleed er rustig in, het was wel erg strak en ik had het idee dat ze nog nooit eerder anale sex had gehad! Ik begon haar zachtjes te neuken! Ze kreunde nu op een andere manier... de dochter kwam opeens naar me toe lopen en ze pakte mijn hand. Ik moest haar even vingeren! Maakte ze me duidelijk. Ik begon haar te vingeren terwijl ik haar moeder lekker anaal aan het nemen was. Ik voelde al weer een orgasme komen en deze kon ik ook echt niet meer stoppen. Ik ging keihard met mijn vingers over de klit van de meid! Tering de meid was echt super geil... Ik spoot de hele kont van de moeder vol! En toen ik mijn pik er uit haalde liep het sperma er ook mee uit. Niet alles maar het drupte er een beetje uit. De moeder ging anders om liggen en zei wat in haar taal, ik verstond er geen reet van. Daarna viel ze in slaap. Ik heb nog een breezer met de meid gedronken en heb me daarna aangekleed. Heb de meid nog een dikke kus gegeven en ben weggegaan. Toen ik op de lift stond te wachten moest ik keihard lachen, en dacht bij mezelf dit moet ik aan iedereen vertellen. Vandaar dat ik het heb toegevoegd op deze site. 
Bedankt voor het lezen!

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen