Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een leuke avond. De discotheek was vol en iedereen leek het naar zijn zin te hebben. Frans en Naomi hadden het ook naar hun zin. De twee vermaakten zich prima met het dansen en het bekijken van andere mensen. Vooral meisjes werden aan hun kritische blikken onderworpen. Het tweetal had ook al de nodige cocktails op. Hierdoor waren ze al aardig op dreef.
Tijdens het dansen schuurde Naomi telkens met haar prachtig kontje tegen het kruis van Frans aan. Ze wist dat ze zijn pik hiermee stijf kreeg. Eigenlijk had ze best wel zin om zijn leuter weer even te bevrijden uit zijn broek. Heerlijk danste ze op die manier door. Naomi keek af en toe zwoel met haar blauwe ogen naar Frans. Ze zag telkens hoe hij genoot. Al vaker had ze hem op deze manier lekker opgegeild. Zelf werd ze daar ook behoorlijk geil door. Ze baalde dat ze nu ongesteld was. Hierdoor vond ze het niet echt uitnodigend om geneukt te worden. Toch wilde ze zijn harde pik nu hebben.
Naomi lokte Frans mee. Ze liepen wel vaker naar een andere discotheek of café. Frans had nog niet in de gaten dat de meid hele andere plannen met hem had.
Buiten sloeg ze haar arm om hem heen. Ze stuurde hem alleen niet de kant op die hij had gedacht. Ze zorgde er voor dat ze in een stiller gebied van het centrum kwamen. Daar leidde de wulpse dame hem naar een steegje. Frans genoot al. Naomi was een bijzonder knappe meid. Haar lieve gezichtje was waar hij het meest voor viel. Verder was de meid ook lang en slank. Haar benen waren mooi en eindigde in een lekker kontje. Menig keer had hij dat al mogen voelen.
De achttien jarige meid wist wel waar hij zin in had. Uit het zicht van de straat duwde ze hem tegen de muur. Ze zoende hem vol op zijn mond. Hun tongen dansten even om elkaar. Ondertussen greep ze naar zijn kruis. Door zijn jeans heen, masseerde ze zijn pik. Hij genoot al zichtbaar. Naomi zakte door haar knieën. Tergend langzaam opende ze zijn broek. Knoopje voor knoopje plaagde ze hem. Toen schoof ze langzaam zijn boxershort omlaag. Zijn pik was al volledig stijf. Naomi bracht haar tong naar zijn eikel, terwijl haar handen om zijn staaf pakten. Terwijl ze nu zijn eikel likte, trok ze hem snel af. Ze meid wist wel wat ze met een mannelijk geslacht moest doen. Ze liet nu het trekken voor wat het was en liet zijn pik langzaam in haar mondje glijden.
Met lange halen begon Naomi de harde pik te pijpen. Frans was in tijden niet zo lekker gepijpt. Naomi begon steeds sneller met haar mondje op en neer te gaan. Elke keer kwam de pik van Frans tot diep in haar mondje. Hij voelde zich super. Zijn zaad begon al te borrelen door deze geile pijpbeurt. Naomi merkte dat en voerde het tempo nog maar eens op. Dat werd Frans te veel. Met een kreun spoot hij een flinke lading in het pijpmondje van Naomi. De geile meid slikte alles keurig door. Een druppel drupte zo op de neus van haar modieuze pumps. Met haar vinger haalde ze die er af en likte deze geil naar Frans kijkend af. Daarna fatsoeneerde ze hun kleding en gingen ze terug naar de discotheek.
Ondertussen was het nog drukker geworden. De twee bewonderden het nieuwe vrouwelijk schoon. Al snel komen ze aan de bar in gesprek met een leuke meid. Ze blijkt Mirthe te heten. Mirthe is een slanke meid met donkerblond haar. Haar blauwe topje verhulde haar lekkere borsten niet. De handvol was mooi gevormd. Het leek alsof ze geen bh aan had. Verder had ze een zwarte, ietwat alternatieve rok aan. Mirthe viel bij het tweetal in de smaak.
De drie dansten een tijd en dronken nog wat drankjes. Mirthe leek helemaal vergeten te zijn met wie ze was. De hele tijd was ze bij Frans en Naomi. Het meisje oogde een beetje onzeker, maar door de alcohol was daar niet veel meer van te merken. De avond vloog om. De lichten van de club waren al sneller aan dan gedacht. Het drietal had nog helemaal geen zin om het feestgedrag te stoppen. Frans had een kamer dichtbij. Daarom besloten ze om nog daarheen te gaan voor wat afzakkertjes.
Mirthe en Naomi zaten bij Frans op de bank. Naomi vroeg wat Mirthe van Frans vond. Met wat blozende wangen zei ze dat ze hem wel lekker vond. Daarop riep Naomi Frans bij haar. Hij had geen idee wat deze geile meid nou weer in petto had.
Toen hij voor haar kwam staan, maakte ze zonder pardon zijn broek open. Behendig haalde ze zijn pik te voorschijn. Even trok ze er aan. Dat zorgde ervoor dat zijn neuklat weer hard stond. Mirthe keek een beetje onwennig. Naomi vroeg of ze hem nog steeds lekker vond. Mirthe knikte nog meer blozend dat ze dat wel vond. Geil keek Naomi naar de meid. Met een knipoog zei ze dat ze hem wel mocht proeven. Mirthe schoof wat dichterbij. Toen ze zijn lid een stukje in haar mond had, duwde Naomi haar tegen hem aan, waardoor de pik diep in het mondje van het onschuldige meisje verdween. Mirthe wist wat ze te doen stond, pijpen.
De meid begon geil te pijpen. Ondertussen ontkleedde Naomi de meid. Mirthe had een gaaf huidje. Toen Naomi het topje uit had, bleek dat deze ondeugende dame inderdaad geen bh aan had. Mirthe pijpte ondertussen echt heerlijk. Naomi zat nu lekker met haar hand tussen de benen van Mirthe. Hij begreep uit de geile taal die Naomi uitsloeg dat ze met twee vingers diep in het natte kale kutje van Mirthe zat.
Hij haalde zijn pik uit het mondje van Mirthe en zei dat we beter naar mijn ruime tweepersoonsbed konden gaan. Daar hadden de dames wel oren naar. Al snel lag Mirthe languit in haar volle naaktheid op bed. Hij stond ervoor met zijn pik in haar mondje. Naomi likte nu haar kutje en kontje. Dat laatste was voor Mirthe iets totaal nieuws. Ze zinderde van genot. Even sloeg ze een gilletje. Naomi duwde een vinger in het maagdelijke aarsje. Frans zijn pik begon harder te kloppen. Diep verdween deze nu in het keeltje van Mirthe. Naomi kende de weg bij hem en haalde een tube glijmiddel uit zijn nachtkastje. Behendig wipte ze er wat uit en begon ze verder te spelen met het kontgaatje van Mirthe. Aan het gekreun van Mirthe hoorde hij dat er nu twee vingers in zaten. Hij werd zo geil, dat hij zijn pik uit het lekker pijpende mondje haalde en naar de andere kant van het bed liep. Daar duwde hij zijn stapvriendin weg om zijn pik tegen het opgerekte kontgaatje van Mirthe te zetten. Die keek met grote verlekkerde ogen. Naomi ging naast haar op bed zitten en begon over Mirthes klit te wrijven. Frans duwde nu zijn pik in het maagdelijke kontje. Het nauwe gaatje voelde strak om zijn pik. Langzaam duwde hij door. Mirthe kreunde van de pijn.
Toen zijn pik er helemaal in zat, begon hij te stoten. Haar nauwe gaatje voelde super voor hem. Rustig neukte hij haar kutje, terwijl Naomi het kale kutje van Mirthe snel vingerde. Die was alleen nog in staat om geil te kreunen. De pijn van een pik in haar aarsje, was nu overgegaan in genot. Dat kwam ook omdat Naomi haar heerlijk vingerde.
Mirthe voelde een geil hoogtepunt naderen. Ze greep de pols van Naomi vast. Die beantwoordde haar greep met een vurig tongzoen. Mirthe moest die beëindigen omdat ze klaar kwam. Schokkend kwam ze omhoog. Ze voelde de lul van Frans nu nog in haar kontje.
Die hield het echter ook niet meer. Geil als hij was begon hij te kreunen dat hij kwam. Hij trok zijn pik uit haar kontje. Dat was net op tijd. Klodders sperma vlogen over het strakke buikje van Mirthe. Een paar druppels kwamen op het kaalgeschoren kutje. Alle drie keken ze verlekkerd naar elkaar. Het bed was groot genoeg om met zijn drieën in te liggen. Dat werd dan ook gedaan, zodat ze de volgende ochtend hier een vervolg aan zouden kunnen geven! Mirthe wilde verder na haar anale ontmaagding.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen