Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na een hele week intensief gewerkt te hebben zoals altijd, heb ik behoefte aan een heerlijk massage. En ga elke vrijdag naar mijn vaste massage salon. Daar geef ik me geheel over aan een van de mooie dames. De dames zijn zo mooi dat ik niet meer weet welke masseuse ik moet kiezen. Nadat ik een dame heb uitgekozen, nam ze me met een stiekeme lach op haar gezicht mee naar de kamer. Ze zei dat ik een heerlijk massage zou krijgen waarna ik al mijn werkstress en vermoeidheid zou vergeten.

Na mezelf te hebben ontkleed, nam ik mijn plaats en liet me over aan mijn masseuse. Ze pakte haar massage olie erbij en begon daarna langzaam te masseren. Ik had niet verwacht dat ze zo lekker kon masseren. Ze vroeg: Vind je het lekker?’’ Ja zeker te weten zei ik met een fluisterende stem. We raakten aan de praat en terwijl ze me aan het masseren was voelde ik haar handen steeds naar mijn benen zakken en bleef de hele tijd alleen maar mijn benen masseren. Ze vroeg of ik op mijn rug wilde gaan liggen, ik draaide me eigen om en mijn handdoek viel op de grond. Pakte het op en wilde het terug leggen. Op dat moment pakte ze mijn hand vast en zei: Ik ben wel wat gewend, je hoeft het niet te bedekken en pakte mijn handdoek af. Ik hield mezelf tegen om geen stijve te krijgen, maar ze was zo heet dat ik het niet kon verbergen. Ze lacht en kijkt me aan, Mmm… je bent een stouterd!! Ze greep mijn paal vast en zei wil je dat ik je heerlijk verwen? Kreeg geen woord meer uit mijn mond en gaf me gewoon weer over. Ze streelde mijn ballen en langzaam voelde ik haar tong vanaf mijn borsten naar mijn keiharde paal gaan. Ze begon me te pijpen en maakte me zo geil dat ik het bijna niet meer vol kon houden. Ik pakte haar borsten vast en streelde ze, ze waren zo vol en groot dat ik lekker begon te sabbelen. Na een poosje heerlijk zoenen en strelen, pakte ik haar vast en legde haar op me. Ze keek me geil aan en zei, Neuk me, ik wil je en verlang naar je. Ze ging met haar heerlijke kutje op mijn gezicht zitten, begon haar heerlijk te beffen naar een hoogtepunt, voelde haar geile sap druipen. Ik stak mijn tong dieper en dieper haar heerlijke natte grotje in en kreunend kwam ze op mijn mond klaar.
Ik verlangde zo enorm om haar natte kutje helemaal keer op keer klaar te neuken.

Ze keek me weer aan en zakte met haar natte kutje over mijn keiharde paal en begon al te schokken. Ik begon rustig van onderen steeds dieper in haar te stoten, pakte haar volle tieten en likte ze om en om en beet zachtjes in haar tepels. Met mijn handen pakte ik haar strakke kont en begon met mijn vingers richting haar strakke gaatje te strelen. Mijn vingers glijden soepel haar gaatje in. Ze wilt graag van achteren genomen worden, ze stond voorover gebukt en kreunde steeds harder. Ik duwde mijn harde paal haar kontje in en neukte haar dieper dieper in haar kontje. Ik kom klaar schatje fluisterde ik, ze keek me aan en zei: Spuit lekker over mijn gezicht schat, ik wil je proeven mmmmm…. Ik stootte nog een paar keer diep in haar en trok mijn paal uit haar en spoot haar gezicht vol. Het was inderdaad een massage van mijn leven en was alles vergeten, vermoeidheid was ook over, was wel moe maar niet meer van mijn werk. Heb met haar afgesproken en ben daarna keer op keer naar haar toegegaan voor een heerlijk massage.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen