Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al jaren heb ik een eigen bedrijf. Het tuinderbedrijf maakt sinds enkele jaren gebruik van de gewillige Polen. Die komen graag het werk doen, waarvoor veel regionale mensen zich te goed voelen. Daarom heb ik telkens tijdens sommige oogsten wat Polen in dienst naast de vaste mensen uit de regio. Het zijn gezellige mensen die hard willen werken. Dat moet je hebben. Ze blijven meestal maar kort en verdienen in die tijd weer een extra zakcentje voor als ze terug naar Polen gaan. Bij mijn sector zijn het vooral vrouwen die werkzaam zijn.
Ik heb nauwelijks contact met de mensen zelf. Ik loop wel in het veld, maar ze kunnen slechts sporadisch een woordje Nederlands. Daarom ken ik ze eigenlijk niet. Ik ben wel altijd vriendelijk. Het is ook niet zo dat ze veel bij me aankloppen. Meestal zie ik ze alleen wanneer ze hun loon in ontvangst nemen.
Ditmaal zat ik op mijn kantoor. Het was al na drie uur ’s middags. Dat betekende dat de meeste werknemers al richting huis waren. Ik was dan de enige die nog toegang had tot de kassen. De werknemers waren ook allemaal zo van aard dat ze zodra ze mochten ook snel richting huis waren. Nu zat ik nog op mijn kantoortje en had geen erg in de tijd. Na enige tijd zette ik me er dan toch maar toe om de cijfertjes achter wegen te laten en de kas te gaan controleren. Dat was gewoon routine. In al de jaren dat ik de kassen had, had ik nog nooit iets gemerkt wat ongeoorloofd was. Een compliment aan mijn werknemers.
Ik liep wat rond in de kassen. Niets bijzonders. Op een gegeven moment hoorde ik wat. Al mijn zintuigen werden gelijk geactiveerd. Ik was super alert. Ik liep op het geluid af. Mijn hart voelde ik door mijn hele lichaam. Je weet maar nooit. In mijn broekzak controleerde ik mijn mobiele telefoon al. Daarmee kon ik in een druk op een knop de alarmcentrale waarschuwen, zonder dat iemand het zou merken.
Ik kwam nader en nader tot het geluid. Het verbaasde me wel. Het leek namelijk of er nog iemand zat te werken. Dat zou een hele opluchting betekenen. Het geluid was inmiddels aan de andere kant van de struiken. Ik sloop er om heen. Met grote ogen zag ik dat een van de Poolse dames nog druk bezig was. Heel mijn lichaam zuchtte van opluchting. Hier had ik dus alle spanning in mijn lijf voor laten gieren.
Sarah was de naam van de Poolse dame. Ze was rond de dertig en zag er nog goed uit. Ze was niet mager, maar had een mooi figuur. Haar lichaam accentueerde ze niet met haar kleding, maar als je goed keek, kon je het wel zien. Haar kontje leek me stevig en haar borsten moeten een cup C zijn geweest. Verder vielen haar bruine haren op. Die had ze altijd in een staart. Haar wollen truien deden haar een saaie griet lijken. Ik had haar echter al twee keer in het weekend gezien in de supermarkt, en toen droeg ze hippe kleding en zaten haar haren ook ineens een stuk beter. Daarom moet je er soms een beetje doorheen kijken. Sarah mocht er zeker wel zijn.
Haar onschuldige bruine ogen keken me aan. Ze kroop wat ineen. Duidelijk schaamde ze zich nog voor haar aanwezigheid in de kassen. Ik vroeg Sarah hoe het kwam dat ze er nog was. In een gebrekkige combinatie van Duits en Nederlands antwoordde ze dat ze wat aan het overwerken was, in de hoop dat ze wat extra kon verdienen. Ik keek haar aan. Ik was helemaal niet gewend dat iemand aan het overwerken was. Ik was de enige die dat deed binnen mijn bedrijf. Daarom wist ik ook niet hoe ik haar moest belonen. Sarah vertelde me dat ze in problemen zat met de huur en het eten. Ze had nauwelijks geld en liep het risico op straat te worden gezet. Haar vochtige ogen keken me aan met de vraag of ze een voorschot kon krijgen. Ik keek wat om me heen. Wat moest ik hiermee? Ik legde haar uit dat de werknemers die zo kort blijven dan best ineens de volgende dag vertrokken konden zijn. Ik kon dus niet zeker weten of ze echt wel terug zou komen.
Het gezicht van Sarah veranderde. Haar bedroefde blik verdween. Ze keek ineens een stuk zekerder. Het leek wel geil. Haar donkere ogen keken me zwoel aan en ze stapte naar me toe. Hees fluisterde ze in mijn oor dat ze nog wel een andere manier wist om een paar tientjes te verkrijgen. Gelijk streelde ze zachtjes over mijn kruis. Ik begreep het. Ik vroeg haar of vijfentwintig genoeg was. Ze stemde in. Ik zei dat als ik erg tevreden zou zijn, ik het bedrag zou verdubbelen. Sarah zakte gelijk door haar knieën en begon het gebied waar mijn broekspijpen bij elkaar kwamen, te kussen. Mijn pik werd hard.
Sarah opende mijn broek en haalde mijn harde paal tevoorschijn. Ze keek er verlekkerd naar. Via mijn ballen ging ze likkend naar mijn eikel. Dit voelde geweldig. Ik had zoiets al lang niet meer meegemaakt. De Poolse nam mijn hele leuter in haar mond, en pijpte in een geil tempo. Het voelde verdomde lekker. Af en toe nam haar hand het even over, zodat ze op adem kon komen. Dan keek ze me verlekkerd aan. Gelukkig hervatte dit geile dametje het pijpen dan snel.
De geile meid rechte haar rug. Ze trok aan haar rits en opende haar knoop. Langzaam rolde ze al heupwiegend haar jeans naar beneden. Haar slipje ging gelijk mee. Haar doosje was licht behaard. Ze liet haar vingers er doorheen glijden. Toen draaide ze zich om en ging op handen en knieën op de grond zitten. Ze liet me haar achterste duidelijk zien. Een heerlijk kontje. De meid liet haar vingers door haar natte kutje glijden en duwde toen twee vingers zonder pardon in haar kontje. Het geile mokkel vingerde haar kontje nu vlak voor mijn ogen. Wat was dit heerlijk. Verleidelijk keek ze me aan. Ik wist wat te doen.
Ik nam plaats achter haar en zette mijn kloppende eikel tegen haar kontgaatje. Langzaam duwde ik door. Het ging makkelijk. Ik had nog maar zelden iemand in haar kontje geneukt. Het voelde lekker nauw aan. Ik pakte haar bij haar heupen en begon rustig te stoten. Met lange halen neukte ik haar. Af en toe kwam mijn hele pik uit haar achterste. Die hield ik dan, door haar billen strak te houden, open. Ik liet er dan nog een extra druppeltje speeksel in vallen voordat ik verder ging met neuken. Steeds voerde ik het tempo wat op. De meid zei me in haar mengelmoesje dat ik haar kontje lekker mocht volspuiten. Over haar billen mocht ook. Dit maakte me dat ik het hoogtepunt wilde voelen. Ik begon haar nu als een bezetene te neuken. Ze kreunde geile woorden in allerlei talen. Ik hield het niet meer. Mijn eerste straal spoot diep haar darmen in. Snel haalde ik mijn pik eruit, zodat ik de rest op haar ronde kontje kon laten druipen. Ik kneep mijn pik er boven uit.
Vragend keek ze achterom. Ik zei dat ze het dubbele zeker had verdiend. Haar gezicht straalde. We kleedden ons aan ik gaf haar vijftig euro. Ze zoende me uit dankbaarheid.
De volgende dag kwam er tegen drie uur een andere Poolse dame op me af. Haar verhaal luidde dat ze in geldnood zat en dat ze wilde overwerken. Ik wist echter dat het de beste vriendin van Sarah was. Ik gaf haar een knipoog en de rest kun je wel raden.
Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nlPlaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen