Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Angela nam nadat haar vader haar ff gepaald had in de keuken en lekker gedoucht een stevige maaltijd. Ze had met de douche kop en de warme stralen in haar kutje gespoten om de stinkende resten sperma eruit te krijgen, ze moest zich vasthouden aan de glijstang want ze kwam klaar op de warme stralen. Ik kan godv... nog niet eens normaal douchen kermde ze maar uit eindelijk lukte het haar schoon te worden.

Ze gooide de natte stinkende kleding in de wasmand waar een meurende lucht uit opsteeg gatv.. ze bedacht zich, stopte, t hele zooitje in de wasmachine bolletje met vloeibaar erbij aanklikke die handel dat halen we morge erwel weer uit. Ze zocht een mini mini rokje uit zo een met een frivool randje eraan een topje met van die veters van achteren waar haar tietjes een beetje in naar boven werden gedrukt.

Ze was klaar voor de disco, ze gaf haar pa een zoen ze wist dat ze vannacht nog flink gepakt zou worden. Ze pakte haar fiets en aan, t eind van de straat op de hoek stond tanja al te wachten samen fietste ze verder naar zutphen naar de ijsselkade waar de plaatselijke disco staat.

Binnen waren de andere 3  vriendinnen al aanwezig de 1e ronde breezer bestelde ze zelf. In de disco  bonkte de muziek hard het was er warm en druk. Af en toe greep een  voorbijgaande jongen angela tussen haar benen, haar vriendinnen en  andere meisjes hadden daar ook last van. Dat schijnt tegenwoordig  normaal te zijn. Vroeger hoefde je dat nog niet zo te proberen maar  tegenwoordig moet alles harder geiler en bloter.
De avond kabbelde  voort en de meisjes kregen links en rechts drankjes aangeboden. De  breezer vloeide dus rijkelijk. Om een uur of 2 werd er een hitsig nummer  gedraaid, en bij angela ging de knop om. Er gutste af en toe wat geil  uit haar kutje ze had al in de wc een droog slipje aan getrokken en het  natte in een plastic zakje in haar tasje gestopt. Maar er liepen toch  alweer wat stralen geil, glinsterend langs haar dijen naar beneden, t  was donker dus viel, t niet zo op. Maar angela stapte met een breezer in  de hand op de bar en ging seksueel dansen, de jongens konden nu ook  onder haar rokje kijken en zagen zilverachtige strepen over haar dijen.  

De brutaalste tipte er iets van aan zijn vinger en rook eraan, hij zei  godv... die griet staat hier klaar te komen. Dat is kut geil en de  jongens riepen we willen meer zien en angela trok boven op de bar haar  slipje op de knieen en trok haar rokje op zodat iedereen haar kletsnatte  kutje zag. Dit ging de eigenaar te ver, hij trok haar van de bar af en  sommeerde haar de disco te verlaten. Ze werd naar buiten gekegeld en  liep naar de overkant en links af daar kan je onderlangs de bult van  ketjen.
Inmiddels misten haar vriendinnen haar en gingen op zoek. Een 7  tal jongens verlieten ook snel de disco en volgden haar en toen ze langs  de struiken liep trok een van de jongens haar de bosjes in. Zo stoot  die je bent, je gaat ons van onze harde pikken afhelpen.

Ze werd op haar  knieen gedrukt en de eerste harde paal drukte in, t donkere struik  gewas bij maanlicht haar lippen uiteen en stote hard haar mondje in. Een  paar handen trokken haar kontje naar achteren en een leuter drukte hard  haar sterretje binnen, een andere jongen schoof onder haar en plaatste  zijn harde wapen voor haar spleetje, en de jongen die haar kontje binnen  drong beukte exstra hard naar binnen zodat zij op de pik van de jongen  onder haar werd gedrukt. HAHUUhuuuu kreunde ze, t geil liep haar alweer  af ze kwam door deze harde penetratie, s alweer trillend klaar en kneep  de pikken goed af met haar strakke kut spieren, die dus ook al gauw de  hete sperma diep uit hun ballen bij haar naar binnen ketsten.
De jongen  die haar mondje neukte spoot dikke stralen diep in haar keeltje en nog 4  jongens stonden met dikke pikken te wachten omhaar te neuken. 2 van de  jongens wilden dat ze beide pikken tegelijk diep in haar mondje nam en  ze wurmden hun beide staven tussen haar lippen naar binnen.
Ze stoten  hard en diep en de overige jongens en ook die al klaar gekomen waren  rukte, angela kwam weer heftig klaar de jongens hielde haar geile kop  goed vast zodat de pikken er goed diep inbleven stoten. Terwijl ze week  in de knietjes werd en haar ogen wegdraaiden. Op, t moment dat de 2  pikken tegelijk dikke stralen diep in haar mondje loosde, kwamen de  rukkers ook klaar en spoten haar ogen dicht en ook over haar tietjes en  haar dijen.

Zodat angela weer helemaal van onder tot boven van de sperma  droop. De jongens verlieten de bosjes en gingen weer de disco in. Een  van de boot-eigenaren die iets verder lagen afgemeerd had het hele  schouwspel gezien. Hij was snel bij, t nog klaar komende wicht deed haar  een halsbandje om en een riem ze werd klaarkomend de boot ingetrokken.  
De man begon zich direct aan haar te vergrijpen aan haar geile  plakkerige dijen en stote wat vingers bij haar naar binnen onder luid  gegrom en harde woorden.

Zo vies geil sletje !!dat zag ik even vuile  neukhoer dat je erbent ik kan misschien wel een ernstige ziekte oplopen  in die vieze kut van jou maar ik ga je toch verkrachten geil kreng. Hij  drukte zijn gloeind harde pik in haar natte kut en stote keihard, VUILE  HOER je zal m krijgen ook, gore sperma bak, teef, godv.... Angela kwam  onder dat brute geweld heftig klaar.

Haar pulserende kutje trok de pik  diep naar binnen en de man kwam ook heel heftig klaar. Hij had nog nooit  een kutje gehad die zijn pik zo lekker vast klemde en, t voelde aan als  een explosie hoe, t sperma naar buiten werd gewerkt. Diep in dat  nymphomane meisje. God o god wat is dit zalig dit sletje tjeemig kermde  de man ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen. De man wilde haar wel  houden, zodat ie elke keer heerlijk kon neuken, maar de vriendinnen van  angela kwamen er al aan.

Ze dreigden de man de politie in te schakelen.  De man gaf 500 euro omdat te voorkomen. Nou was het inmiddels half 4, de  meisjes besloten dat, t welletjes was we gaan naar huis. Terwijl de  meisjes op de fietsen klommen kunnen we even de situatie bij angela  thuis schetsen(de gordijnen waren gesloten de beide pc's stonden op porno  kettingen hingen aan, t pafond en een winkel aan speeltjes lag klaar, t  zweepje lag er ook bij en met een enorme erektie en een biertje wachte  hij op zijn geile nymphotje).

Duurde zo een 3 kwartier toen hij de  achter deur hoorde open gaan, hij liep haar tegemoet en sloot de deur. Er  hing een verschrikkelijke neuk lucht om haar heen en ze kreeg in de  keuken al 2 pols boeien en enkel boeien om. Hij klikte de pols boeien  bij, t geile meisje op de rug en ze werd de kamer ingenomen.
Hij zei ik  ga jou verschrikkelijk gebruiken. Ze werd voor de grote spiegel gezet de  pols boeien gingen los en haar armen werden boven haar aan de kettingen  vast gemaakt zodat ze geil voor de spiegel stond. Een dikke dildo werd  haar kut ingedreven en aangezet, t slipje omhoog om, t ding op zijn  plaats te houden., T veter topje ging los en viel op de grond.

Hij  storte zich grommend op haar geile tieten en kneep er hard in en zette  metalen tepel klemmen op haar harde spenen wat tussen, t klaar komen  enkele au au ontlokte uit haar geile bek. Terwijl de dildo door draaide  werd er een ketting om haar dijen gedraaid om die bij elkaar te houden.  Hij plaatste zijn 18cm tegen haar dijen en stote er hard tussen door dan  zag je de pik in de spiegel er tusen door komen.
Hij knede haar stevige  dijvlees dat plakte van al het sperma en kutgeil. Angela bleef staan  met die draaiende dildo terwijl hij even een pilsje nam, ze kwam  voortdurend klaar maar bleef overeind door de kettingen. Ze werd een  half uur later van de kettingen gehaald en wat oogjes lager aan de muur  geklikt en kreeg de dikke leuter gelijk in haar geile pijp mondje.

Zo  sletje nou pijpen of je leven ervan afhangt. Ze werd losgamaakt en moest  op zijn hondjes gaan zitten ze kreeg een kunst pik in haar kut waarin  een gat zat daar werd een bezem steel ingedrukt en ze werd gedwongen te  kruipen zodat al dat geile vlees in beweging kwam. Weer wat later werd  er een anus stroker in haar kontje geperst en kreeg ze forse pik van  haar vader in haar kutje ze werd hard genomen en op, t moment van klaar  komen trok hij de stroker uit haar kont ze kwam schreeuwend klaar.
Uren  later na veel gepijp en geneuk vielen ze in slaap, toen ze in de middag  wakker werden stonk de hele kamer naar sperma, kutgeil, zweet en urine.  Er komen nog meer Angela verhalen gebaseerd op de echt bestaande Angela  de verhalen zijn wat aangedikt maar wat de fuck kan dat schelen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen