Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit is een vervolg op de zolder van tanja en tevens laatste deel over hun belevenissen.
Nadat suzan nog een aantal harde lessen heeft gehad, om te wennen aan het hard en diep stoten in haar geile lichaam en al een beetje gewend was op msn voor hoer en slet te worden uitgemaakt.
Kreeg ze ook bijna elke nacht wel even een pik in haar lichaam van haar vader of oom die natuurlijk zoveel mogelijk diep dat geile lichaam in wilde.

Op een avond zeurde ze weer is teveel op msn over wat krijg ik dan ervoor tegen de mannen, dat angela het even zat werd en tanja belde om dat sletje maar voor een paar uur exstra de zolder op te sturen.
Tanja haalde suzan van haar kamer en nam haar mee zoals ze aangekleed een geil babydolletje dat net 15cm over haar geile dijen kwam.
Haar vader die op zolder wat aan het vertimmeren was zag opeens suzan voor hem staan en zag dat tanja bij suzan, t slipje op de knieen trok en, t babydolletje iets op tilde zodat de vader haar kale kut zag.
Zijn pik stijgerde snel, hij zei tegen tanja dat ze een oom moest ophalen zodat ze haar wel even met zijn twee zouden afwerken, want ze zag er weer veel te geil uit.

Tanja liep de trap af en hoorde suzan nog wat gillen zodat ze wist dat suzan alweer een pik in d, r lichaam had, ze wende er al aardig aan.
Beneden trof ze de oom, die nadat ie het hoorde snel de zolder opging, daar trof hij suzan aan met de pik van haar vader erdiep in en zelf trok hij snel zijn broek uit ging bij haar hoofd liggen en duwde zijn half slappe pik in haar mond waar ie snel hard werd hij pompte, m diep in die geile bek en ragde zijn geilheid op haar af, ze werd er goed hard genomen door de mannen.

Tanja en angela hebben, t voorbereid dat suzan vrijdag avond de zolder op moest voor een 48 uurs afwerk beurt, dit wist suzan nog niet, op msn waren ze al op de hoogte, dus de gore opmerkingen waren niet te stoppen (zo vies sletje je gaat er, m er goed in krijgen he, we hopen dat ze je keihard neuken en dergelijke opmerkingen)maar ze zou het wel merken.
Op het terrein was het huis voor suzan klaar zodat ze medio sept de eerste mannen kon ontvangen die haar betaald gingen neuken.
Ze was er klaar voor met dat geile pijpsmoeltje d, r ronde kont en volle dijen een lichaam dat niet ongeneukt mocht blijven.
Er was al een klant geboekt voor 1 sept die s, middags zou komen een eigen dildo meenam om in haar kont te stoten terwijl hij haar keihard wilde nemen, hij komt uit oss helemaal (en sorry het gaat dus wegens omstandigheden niet door).

Rond 24.00 uur kwam ze weer vrolijk van de zolder klus geklaard zeggen we maar.
Maar op msn trof ze een vreemde vent en tanja vond dat, t afgesloten moest worden, de meiden vonden, t beter tijdelijk de msn te verwijderen.

Het is nu vrijdag avond suzan was al op de zolder een paar keer hard geneukt en de heren heerlijk klaar gekomen in haar kut.
Toen er opeens veel lawaai was beneden een paar agenten stormden naar boven en troffen een neukende suzan aan met nog 2 kerels die stonden te wachten met hun harde pik.

Elders was ook een inval waar net angela lekker gillend klaar kwam.
, T hele stel werd afgevoerd naar het bureau.
De mannen werden in een cel geplaatst, suzan naar een opvang tehuis en angela en tanja naar een opvoedings gesticht voor moeilijk opvoed bare meisjes.

De moeder van tanja staat er alleen voor en moet personeel in huren, t huis van angela en pa staat te koop, konijn is naar de buren en hond naar, t asiel.

De mannen die een date hebben met angela hebben dus pech, mede als vele mannen in de buurt.
De mannen die suzan wilden neuken ook dat word dus rukken.
We beeindigen hiermee de serie, s over angela-tanja-ellen en suzan, wat uitgeblust, blijven we hier verhalen lezen en misschien ooit nog een nieuwe serie als de meiden als ze 21 zijn en het gesticht uitkomen.
Angela zal wel gelijk de seks industrie induiken met haar eeuwige natte kut en misschien tanja ook wel want dan zijn ze nog bij elkaar.
lezers bedankt, ik moet stoppen want ik ben echt erg ziek op dit moment en kan amper typen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen