Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

m, n dochter goed gebouwd met lang donker haar en beginnende tietjes, leuk koppie maar nog helemaal onwetend.en haar vriendinnetje een buurmeisje blond lang haar wat steviger gebouwd op de juiste plekken, een mooi rond kontje zodat een mini rokje er geil overheen bolt en een geil koppie al maar ook nog helemaal nat achter de oortjes.
de vrouw moest voor een operatie aan de voet naar, t ziekenhuis en was dus wat dagen weg en daarna nog een tijdje op krukken.
het was hartje zomer en ik was geil maar ja vrouw was weg niks dus.
zat ik s, avonds met een biertje op de bank kwam dochter ernaast zitten in een geel zeer kort mini rokje en topje met blote navel je kent dat wel.
en ik kreeg rare tintelingen in de onderbuik toen mijn ogen naar haar dijen werden getrokken, zo dat zag er al behoorlijk geil uit en ik kreeg een spontane erectie tjee wat moet ik daar nou mee mijn hand ging onbestuurbaar naar haar dijen en gleed er tussen ze keek me aan maar zei niets en haar blik ging weer naar de tv.
mijn hand stuurde zichzelf heel langzaam naar boven tot in haar kruisje ging over haar kleine slipje en verdween achter, t elastiek en taste daar haar kutje af alles plakte zomer he de hand stuurde zich erweer uit en kneep in de stevige dijen en eindelijk liet mijn hand zich weer controleren en ging er tussen uit.
wauw wat was dat ?zij reageerde niet en bleef tv kijken.
maar ja de grens was reeds overschreden.
de volgende avond zei ik plomp verloren tegen haar ga je mee douchen?
ze had er geen problemen mee waarom ook he.
in de slaapkamer was zij snel uitgekleed en wauw wat mooi was ze en die kleine tietjes, in m, n hoofd zij een klein engeltje niet doen niet doen!maar een grote duivel sloeg met een klap, t engeltje plat.
ik gaf haar een kort doorzichtig zwart sex jurkje (ja die van m, n vrouw)en zei trek maar aan, waarom is dat ?vroeg ze, nou dat vind ik gewoon leuk ze haalde haar schouders op maar trok, t aan ik hielp haar, t in de nek te strikken en trok, t goed kort.
doe de douche maar vast aan zei ik ze liep erin en zette, m aan ondertussen kleed ik me uit en keek om de hoek en zei ga maar onder de waterstraal staan dat deed ze ik zag de jurk geil aan haar dijen plakken en, t toch wel geile vlees schemerde er door heen.
ik liep met een enorme erectie de douche in 18cm en wat dikker dan gemiddeld (hier kwam ik achter toen ik is een verleng stuk had gekocht die was voor de gemiddelde maat en moest om je pik dat paste van geen kant doe ik nou op de bezemsteel maar dat is een ander verhaal).
zij zag voor, t eerst een pik keihard en keek met grote ogen, ik zei ooh nou dat komt door jou hoor geeft niet.
over een tijdje krijg jij, m erin en ik tikte haar kutje aan.
ik wilde weten of ze makkelijk was en zei ga op je knieen en dat deed ze en de pik hing ongeveer op mond hoogte.
ik liet haar op z, n hondjes moest ik eerst voordoen wat ik bedoelde toen zag ik de kleine tietjes hun best doen ooh wat zijn die jonge onwetende meisjes geil.
ik nam achter haar plaats en drukte m, n pik tussen haar dijen en stootte me er tussen leeg tjjjjj wat een diep orgasme zoo geil.
, t sperma spoelde weg en we gingen verder met douchen.
de dag erna maakte ik haar wakker om 10 uur s, avonds en zei kleed je maar uit en trek dit jurkje weer aan en de jarretels en netkousen en kom op schoot zitten met de pik recht omhoog ik liet haar de dijen ertegen aanklemmen en tilde haar op en neer en ik stootte zelf mee ik spoot 40 cm hoog en, t sperma kwakte op haar dijen.
ik maakte foto, s van haar in hondjes stand en op haar knieen.
de volgende dag moest ze op de knieen naakt voor, t bed ik ging ontkleed voor haar zitten en zei je mondje iets open dat deed ze en ik zette m, n harde pik tegen haar lippen en gleed naar binnen 10 cm en nu je lippen er strak op ik pakte haar lange haren en begon haar te neuken in de mond ik stootte alles erin en voelde al snel dat ik kwam ik spoot in haar mond en haalde, m eruit en de rest kwam in haar gezicht.
ma kwam weer thuis en op een zaterdag morgen lag dochter tussen ons in toen ma eruit ging hield ik dochter vast en ma verliet de slaapkamer en, t slipje vanhaar ging naar beneden en ik schoof, m tussen haar dijen en stootte me grommend leeg tussenhaar stevige geile dijvlees.
de buurvrouw en mijn vrouw gingen samen weg s, avonds dat betekende dat ik ook op angela moest passen ze speelde in de kamer kropen over de vloer en over de bank en mijn schoot die angela had veel meer geil vlees en ze ging op haar knieen voor de salon tafel ik greep onder haar rokje en taste aan haar dijen ze keek me aan en tilde, t rokje op???van wie heeft ze dat??
ik praatte met m, n dochter over angela en ik had een plan en vertelde dat ik haar hulp nodig had.
2 dagen later kwam de uitvoering de meisjes speelde boven en m, n dochter zorgde ervoor dat ze allebei alleen in mini rokje liepen en ze stuurde angela naar beneden om mij op te halen ik zat met een pilsje heerlijk grolsch.
de deur ging open kwam er een langharige blonde in alleen een mini rokje de kamer in behoorlijke tietjes en stevige dijen ze ging op m, n schoot zitten.
ze vroeg ga je mee naar boven?
ik ging mee natuurlijk.
op de slaap kamer fluisterde dochter haar iets in, t oor en angela zei ik wil jou harde pik zien!
nou dat was geen probleem die wilde eral een tijdje uit.
grote ogen van angela en dochter ging op de knieen jij ook zei ze.
angela ernaast dochter pakte de stijve en deed, m in haar mond, nu jij zij ze gebiedend en angela nam, m er ook in daar wachte ik op ik pakte haar hoofdje en stootte, m er diep in.
maar wilde niet klaar komen, dochter zei poeslief tegen angela papa wil jou neuken ga maar op je rug liggen dat deed angela en ik smeerde m, n pik in met glijmiddel en smeerde wat op haar kutje zette m, n tamp op haar spleetje en stootte, m hard erin en omdat ze op de harde grond lag kan je diep en hard toestoten de tranen sprongen in haar ogen van de pijn maar wauw wat strak he.
ik pomte me leeg in haar jonge kutje.
3 dagen later ging ik de hond uit laten in, t bos angela speelde buiten en ik vroeg ga je mee halen we onderweg een ijsje.
ze ging mee en bij, t bos aangekomen was, t ijsje op en moest ze haar slipje inleveren en dieper in, t bos ging ik een kant op waar bijna nooit iemand komt.
hond even aan een tak vast en angela op d, r knieen leunend over een tak ik stootte gelijk toe, t deed al minder pijn en ik spoot diep in haar.
ze mocht staan en, t sperma liep langs haar dijen ik liet haar, t slipje aantrekken dat ook vol met sperma kwam te zitten.
toen we bij de drukkere plek kwamen veegde ik, t sperma met een zakdoek weg.
ik dacht daar kan ik nog lang plezier van hebben maar helaas ze verhuisden.
Deel 29 Voetbalteam versie 2
angela verveelde zich en ging nar de overkant van waar ze woonde daar waren de sport velden.
ze ging langs de lijn staan bij de voetbal club waar haar buurjongen jan ook speelde.
angela is een mooi meisje met blond lang haar beginnende tietjes en leuk koppie een paar mooie stevige dijen.
in mannen taal zou je dus zeggen lekker geil ding.
en aangezien, t midden in de zomer is had ze een kort rokje aan en een leuk klein wit slipje met wite korte franjes op de achterkant die een paar mooie ronde billen omspande er stond wat wind zodat af en toe haar rokje opwoei en de jongens een blik op haar slipje kregen en als ze goed keken zagen ze wat blonde haartjes er langs komen, angela had dus geen geschoren poesje, dat was duidelijk.
ze droeg verder alleen een kleine bikini die goed zicht lieten op haar kleine doch lekkere tietjes.
jan kwam even langs de lijn en zei hoi angela kom je naar mij kijken?
na nee zei ze ik verveel me stierlijk het is warm en saai.
jan ging, t veld weer in en werd aangesproken door een van de team leden piet, wie is dat jan?oh mijn buurmeisje angela, zo hee lekker ding al is door jou gepakt jan?
nee zou best wel willen, maar volgens mij is ze zelfs nog maagd.
ze loopt er anders geil bij jan.
ja ik kreeg al een erectie net verdorie van dat geile meisje.
zou ze te pakken zijn jan?
weet het niet piet het is wel mijn buurmeisje he!!
nou wat dondert dat?
pas op daar komt de bal laten we eerst maar is de wedstrijd uitspelen he we staan al achter met 4 tegen 0 moet niet erger worden.
na een kwartiertje was, t gedaan jan had toch nog de ere treffer kunnen maken en met een 4 tegen 1 nederlaag gingen ze, t veld af.
heeee jan gilde angela mooi doelpunt en ze stak haar duim op.
piet stootte jan aan vraag of ze wat te drinken van jou wil hebben gaat ze mee de kantine in en moet je haar een stoel geven zodat wij allemaal onder haar rokje kunnen kijken.
kees hoorde, t ook ja lekker die blonde bedoel je toch he piet?
zie je nog wat anders lekker dan kees?
nee eigenlijk niet nee.
fred doe je ook mee riep kees, zeker weten en ook de andere jongens ff tippen he.
is kijken of we bij haar wat breezertjes naar binnen krijgen zij piet tegen jan
oke zei jan ik doe mee ik ga nu naar haar toe gaan jullie maar vast in de kantine, de plaats achter, t scherm lijkt me, t beste dan heeft niemand ons in de gaten en zij moet zo zitten dat wij er allemaal wat aan hebben.
dus die ene stoel waarvan de zitting aan de voorkant heel hoog is is voor haar dan glijd ze lekker naar achter en zien we, t meest.
hee en zet voor mij maar vast een biertje neer he ik bied haar dan wel wat aan als we binnen komen en maar hopen dat ze aan de breezer wil.
oke tot straks he ik moet haar wel eerst ompraten he ?want van haar ouders mag ze dat niet.
angela wilde net weglopen, toen ze jan hoorde schreeuwen ANGELA wacht ff.
angela draaide zich om en liep op jan af, ja wat is er?
vond je mijn doelpunt echt mooi?
ja mooi hoog in de hoek haha.
nou wil je wat drinken van mij dan?
na ma vind dat niet goed dat ik met jongens optrek.
waar is je moeder nou dan ik zie haar niet?
op haar werk jan.
nou dan maakt, t toch niets uit he.
kom mee krijg je wat te drinken, gezellig bij de jongens, ik ben er ook bij dus kan er niets fout gaan toch.
jan reikte haar de hand en angela pakte die lachend aan haha okee eventjes dan zei ze.
ze liepen samen de kantine in en bij de bar zei jan breezertje?
zou ik dat nou wel doen ik drink bijna nooit alcohol.
na kom op doe gezellig mee angela.
okee als jij betaald.
welke wil je?
met wodka lime maar.
okee breezer graag marian okee jan hier komt ie.
kom mee en ze liepen achter, t scherm en jan zette, t flesje en, t glas bij de aparte stoel en zei jongens dit is mijn buurmeisje angela.
hee angela kom er gezellig bij riep, t hele koor.
dat is piet, daar zit kees die dikke is jan, wie is er hier dik?riep jan, en de keeper is bert (ballen raper zei angela)ja bedankt jij he zei bert, daar zit johan, theo, frans.
2 jannen dus ja, ja vandaar dikke jan en ik gewoon jan he!
ik ben niet dik zei jan 2.
angela ging op de stoel zitten pakte haar breezer en gleed wat naar achter en, t rokje trok wat op daardoor zodat haar dijen tot bijna aan, t kruisje ontbloot werden en de jongens inderdaad tegen haar slipje aankeken.
ze stootte elkaar aan zo van mmm en angela had niets door en nam een slok, en zei ik drink, t zowel anders moet ik steed weer die stoel uit, rare stoelen hebben jullie hier.
er werd over de wedstrijd gepraat en piet ging een rondje halen en zette ook en nieuwe breezer bij angela neer en bla bla angela vond dit onderwerp niks dus luisterde alleen maar en begon aan haar 2e breezer toen ging kees een rondje halen en weer werd er een breezer bij haar neer gezet.
jan ging ook johan en ze had ongemerkt al 5 breezers op zoveel had ze nog nooit gedronken.
ik moet even naar, t toilet zei angela ze stond op en liep wat onvast weg struikelde over de lange benen van johan viel voorover bij dikke jan op schoot zei oeps sorry krabbelde weer overeind en liep naar, t toilet.
wauw zei dikke jan ik voelde haar tieten.
die heeft nog iets extra, s nodig dan is ze teut en van ons zei piet, piet liep weg en kwam terug met een nieuwe breezer en een glaasje wodka, nam een slok uit, t flesje en goot de wodka erbij in en zette, t op tafel en ging zitten.
angela kwam licht slingerend terug zag, t nieuwe flesje en zei dat is de laatste hoor ik voel me al beetje licht in m, n hoofd.
ja hoor zei piet en lachte hij keek zijn kameraden aan en ze grinnikte allemaal.
zei ik wat verkeerds?riep angela.
nee hoor zei piet.
angela pakte, t flesje en ging weer zitten, t rokje schoof nu helemaal mee en de jongens zagen een grote natte plek in, t slipje van de urine en ze begonnen allemaal geil te worden en de pikken zwollen op in hun voetbal broekjes.
hee angela zei piet en wat doe jij zoal?
ikke niets eigenlijk.
heb je al een vriend vroeg kees.
nee mag nog niet met jongens van ma.
angela nam een grote slok van haar breezer maar omdat ze er al wat op had proefde ze niet meer dat hier veel meer alcohol in zat.
piet fluisterde jan in, t oor als ze weer naar de wc moet ga jij er achter aan en laat haar de kleed kamer zien komen wij wat later ook oke?
ja zei jan en lachte gemeen, t bier deed zijn werk, ik heb wel zin in haar en wreef over zijn stijve.
toen angela de breezer helemaal leeg had zei kees moet je opletten wat ik ga doen nu.
kees stond op met zijn bierglas in de hand en struikelde zogenaamd iets en goot, t bier bij angela over haar lichaam in haar bikine over haar rokje en slipje.
shit zei angela zo kan ik me niet thuis vertonen.
ai zei jan wat doe je nu kees?
ja sorry ik deed, t ook niet expres!
wat moet ik nu ??vroeg angela
kom maar even mee zei jan misschien kunnen we, t in, t kleed lokaal het er nog afwassen en dan vlug in de droger met je kleding.
ja ja en ik in m, n blootje zeker?
ik draai me wel even om angela we moeten toch wat he, zo kan, t ook niet zeg jezelf.
nee dat is zo, nou kom maar mee, jongens nemen jullie maar een biertje, en hij seinde geef me 5min.
angela sjokte onvast ter been achter jan aan en, t bier lekte nog van haar af liep over haar dijen haar schoenen in, jasses zei ze nou worden m, n sokken ook nog nat.
jan dacht wacht maar wat er zo dadelijk nog meer nat wordt en hij zag de bierstrepen op haar dijen veranderen in sperma stroompjes en zijn pik was nog nooit zo hard en groot geweest.
hier heen angela en hij duwde haar de kleed kamer in daar is de was plaats zei hij en angela liep er naar toe schopte haar schoentjes uit en trok haar nate sokjes uit en jan keek tegen haar strak gespannen billen in dat slipje aan.
hee omdraaien jij he !!riep angela jan draaide zich lachend om.
hij kon alles in de spiegels zien en zag dat angela haar bikinitje af deed en het gloeide in zijn onderbuik als nooit te voren.
wauw wat een geil lichaam, en hij hoopte dat de jongens snel genoeg waren zodat ze, t rokje nog aan had want dat was eengeil gezicht.
angela trok, t slipje naar beneden en net toen ze, t slipje op de knietjes had ging de deur los en kwamen de jongens binnen.
angela stopte van schrik met, t slipje en stond rechtop zodat de jongens een adem benemende aanblik kregen haar jonge mooie tietjes priemde naar voren en, t slipje hing geil op haar knieen.
piet kwam als laatste binnen en draaide de sleutel om.
wat willen jullie van me? vroeg angela en hield haar handen voor haar borstjes, doe die handjes maar weg geile slet zei kees, wij hebben allemaal een harde pik van jou gekregen en die ga jij allemaal leeg maken en de jongens trokken allemaal hun sport broek en slipje uit en angela zag 8 harde pikken ze had er nog nooit een gezien en nu opeens 8 verschillend van vorm en grootte piet had de grootste en dikste zo een 22cm schatte angela in.
ze keek verschrikt naar de jongens en zei met bibberende stem nee jullie gaan me toch niet verkrachten he?jan zeg er wat van?
ik wil jou al jaren neuken geile angela zei jan.
ik ga schreeuwen hoor zei angela ga je gang zei piet en draaide radio een stuk harder.
piet liep op haar af en trok een arm voor haar tietjes weg en dikke jan pakte moedig haar 2e arm ze trokken haar midden in de groep bij de massage tafel en piet taste naar haar borstjes en kneedde ze hard geil wijf zei ie je moet gewoon geneukt worden.
hij greep onder, t rokje en drukte een vinger naar binnen, aaahauau kermde angela en traantjes liepen over haar wangen, zo die is lekker strak zei piet zal ik haar als eerste lekker open neuken voor jullie?
ja doe maar piet wij kijken wel hoe je haar neemt.
zo angela sprak piet met donkere stem ik ga jou vreselijk hard verkrachten meisje en hij draaide angela om duwde haar tegen de massage tafel en beet haar toe voorover met die geile kop van je en johan trok aan haar blonde lokken zodat ze met haar hoofd op de massage tafel kwam, piet tilde, t rokje op plaatste zijn 22 cm tegen haar jonge nog maagdelijke kutje en joeg, m in een keer helemaal naar binnen wauw wat strak zei piet, aaaaahhah auauaaaah schreeuwde angela ze was iets uitgescheurd omdat ze nog droog was toen hij, m erin beukte, de pijn was verschrikkelijk ze werd er misselijk van en raakte buiten bewust zijn.
piet beukte zijn staaf hard naar binnen en stootte heerlijk door angela kwam weer bij en johan schoof direct zijn staaf tussen haar lipjes diep haar mond in en stootte hard je zag de pik de wanden van de wangen hard raken en hij stootte steeds dieper zodat ze moeilijk ging ademen en kokhalste omdat de pik haar keeltje indrong opeens verkramte piet en spoot een enorme lading diep in angela, s kutje die goed gesmeerd werd zo, zijn hardheid nam niet af dus stootte hij gelijk haar sterretje in weer die pijn maar angela kon niet schreeuwen omdat ze de pik van johan tot in de keel heeft zitten en ook johan voelde als een uitbarstende vulkaan zijn sperma een weg omhoog zoeken en harde stralen ketste angela, s keeltje in ze kreeg, t benauwd met die pik in de strot en al die sperma en alsof dat nog niet genoeg was kwam dikke jan al trekkend klaar en spoot in haar gezicht haar ogen dicht en ze voelde vele handen aan haar tietjes en dijen knijpen, piet stootte haar kontje tot pulp en bert nam de plaats in van johan en dreef zijn pik haar mondje binnen en ze voelde iets hards in haar kut stoten dikke jan had er een bezem steel ingeramd.
piet stootte lustig door en, t duurde 20 min voordat hij opnieuw een lading sperma bij haar naar binnen spoot en nu in haar konje, t sperma lekte van alle kanten op de grond en piet zei tegen theo en frans jullie gaan haar sandwichen en de rest zorgt ervoor dat haar mondje goed gevuld blijft.
theo ging op de grond liggen en angela werd met haar tietjes naar theo toegericht op z, n paal geschoven voorover gedrukt zodat frans over haar heen kon hangen zijn paal bij haar in de anus stootte en haar tietjes kon fijn knijpen.
intussen lag piet op de knieen bij haar hoofd trok hard aan haar, haar en haar gezicht kwam op pik hoogte en de grote paal verdween in haar mond ook piet perste, m er helemaal in zodat angela een behoorlijk aantal centimeters haar keel voelde in stoten en oprekken.
ze werd meerdere malen hard geneukt en, t duurde al met al 2 uur voordat de jongens verzadigd waren en haar als oud vuil achter lieten met de waarschuwing haar geile bek te houden omdat ze anders nog erger zou meemaken.
de jongens verlieten, t kleed lokaal en angela bleef even liggen niet zo gauw wetende wat nu ze was verkracht ontmaagd op brute wijze alles deed zeer en ze kon ook nog in verwachting raken.
ze stond op raapte haar kleding en schoenen bij een toen de deur weer open ging en een schoonmaker een karretje naar binnen duwde hij keek haar aan zag al die sperma en zei zo slet goed aan je trekken gekomen?
angela wilde reageren maar de man foeterde door en dan ik die rotzooi weer opruimen?
wie denk jewel dat je bent hoerig sletje op likken die zooi en de man pakte haar in de nek en duwde haar met grote kracht tegen de grond likken teef alles schoon hier en angela likte de sperma en, t bloed van de grond.
zo braaf meisje zei de man en dan ga ik jou ook nog even als beloning neuken en hij dreef zijn vette pik in haar en lag met zijn dikke vette lichaam van 150 kilo hard op dat slanke lichaam te raggen en zij rook zijn vieze stinkende adem en zag een hele vieze slip van hem dus wist ze dat er een heel smerige pik in haar kut zat zodat een of andere ziekte er ook nog wel bij kon.
en net toen ze dat dacht zei de man ik neuk clamidia bij je naar binnen hoer heb ik van een heroine snol opgelopen.
de man spoot in haar en liet, t karretje voor wat, t was en verdween snel angela krabbelde snel op liet alles liggen en verliet gauw de kleed kamer voordat er nog iemand kwam ze rende een andere deur in dat was pech de scheids rechter was net klaar met douchen en stond in z, n blote reet voor de spiegel achter de deur toen angela naar binnen stormde en de deur achter zich dicht gooide wat krijgen we nou zei de scheids en draaide de deur in, t slot.
ben jij niet dat geile blondje wat in bijna blote kontje langs de lijn stond iedereen op te geilen.
nee nee niet weer huilde angela.
je vroeg er wel om anders meisje we konden je kut haartjes zien.
dus laat me jou even lekker neuken zei de scheids.
nee zei angela maar ze kreeg een enorme dreun op haar neus en, t bloed spoot eruit wat zei je meisje?
nee nee zei ik piepte ze zacht, een harde klap op haar wang volgde en zwiepte haar hoofd om ze voelde iets kraken in haar nek.
wat zei je??
ze bleef nu stil en de scheids zei bek los pijpen op je hoerige knieen gedwee zakte ze en nam zijn pik in haar mond en begon te pijpen de scheids bleef even stoten en zei toen op z, n hondjes neuk sletje angela draaide zich om en ging op handen en knieen en de scheids stootte zijn pik in haar getergde kutje en spoot haar kut vol.
hij sloeg haar alle hoeken in en met, t koord van de scheidsrechters fluit wurgde hij haar deed de kleding kast open stopte haar daarin deed, m opslot en verliet, t voetbal terrein.
hij wist zeker dat anderen hier voor zouden worden opgepakt, uiteindelijk werden de 8 voetballers gestraft voor verkrachting en moord ook al bezwoeren ze alleen verkracht te hebben en geen moord de schoonmaker slaakte een diepe zucht van opluchting en de jongens kregen allemaal 15 jaar

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen