Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ik begin ma weer met, t zelfde me mail werkt niet das dus me msn, klaar. er zijn weer wat hardere foto, s van mij gemaak ik moet de pijngrens verhoge en kreeg was knijpers op me tepeltjes. ben daarna bruut geneukt voor de spiegel omdat ik nou eenmaal een geile onderdanige slet ben had ook een oogmasker voor zag dus zelf niks maar voelde wel eerst een harde pik tussen me dije op en neer gaan en later in me kutje stote. ik wor daar zo ranzig geil van. nou enne er is me ook gevraagd door 2 meisjes om voor thomas een vies slipje op te sturen dat is hun vriendju dus ik stuur hun deze week een vies slipje die heb ik nu nog aan, t ding stinkt al want ik heb er ingeplast en zondag nadat ik dus hard geneukt werd liep me eige geil met de sperma in da slipje. en nu ben ik dus weer gewoon nat van mezelf en dat loopt er nu ook in. ik weet zekur als thomas dat slipje krijg via zijn vriendinne in doetinchem zijn kamertje echt geil gaat stinken als ie, t slipje uit de plastic zak haalt. ik kan natuurlijk dat de postbode niet aan doen die lucht dus plastic zakje. nou ben ik ook nog wezu line dance helemaal in zundert bij een relatie planet vriendin van me vader was gezellig veel drinku erg laat de meeste danse kende ik. nou zondag weer thuis gekome en meteen weer een flinke beurt gehad. ik vind da zo lekker een harde pik die overal ingaat stote mmmmmmmmm. ik heb voor sinterklaas weer mooie seks kleding gekrege enne een speeltje zo een eende bek van plastic als je die er induw dan kan je ergus op drukke dan gaat die bek verder ope en gaat me kutje helemaal los kunne ze er in kijken das, t zelfde wat de dokter van staal heeft voor die controle, s.
as ik dit type daar word ik ook al extra geil van. gelukkig las ik in, t gaste boek bij natasja dat ik niet de enige ben die door haar vader gebruikt wordt en, t lekkur vind dus wat mij betreft is die discussie geslote.
ik ben baas over me eige lichaam en ik vind seks nou eenmaal lekker dus moete ze niet tege mu gaan zeuren van ga met je beertje naar bed en zo want dan hebbe ze aan mij een verkeerde. is jammer dat dan de admins van chat plaza die zeur kouse steunt en mij eraf kegel. maar as ik op seniore kom worre er toch echt wel veel oudere manne erg geil en da kunne die oma, s weer niet hebben he, ik heb niks tegu oma, s hoor. nou de meeste wete wel dat er veel sneeuw is gevallen allus stond hier stil ennu ik ben ook niet naar de disco geweest toen. wat ik wel raar vin is dat sommige niet snappen dat ik niet zomaar op een stille plek iemand wil ontmoeten, ik bedoel moet toch wel een beetju aan me veiligheid denken.
als ik 18 ben ligt dat anders dan is er een chauffeur die je brengt en haalt en dan laat een klant dinge die niet zijn afgesproke wel uit ze hoofd denk ik? nou vind ikwel veel goed pijpe zonder slikken in gezicht klaarkomen neuke met anaal ook met heb niks tege handboeien dus ik denk dat ik later best wel een goeie studente escort girl ben omdat ik nou eenmaal beregeil van mezelf ben. verhaal is nie zolang was best wel een rustige maand daardoor kwam me hond wel wat vaker buite in, t bos. nou heb ik verder in de straat ook een buurmeisje die volgus me vader er hoerig uitziet ze is blond licht blond en had zwart om haar oge gedaan dus wil me vader kijke of ze voor beetju zakgeld neukbaar is haha zo noem die dat ze heet lotte ik ben benieuwd. nou prettgu kerst en zo ik zal dan wel wat meer gebruikt worde omdat ikzelf vakantie hep en me pa daar staat de boel ook stil dus.mmmmm groetjes angela

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen