Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een mooi en groot park met een leuke disco, en ook dans mogelijkheden. Angela die line dance kampioen is, ging daar tijdelijk een aantal weken les geven, en tanja die ook op line dance zat als assistente. Aangezien er veel jeugd was ook, was er redelijk veel belangstelling, want wie wil er nou geen les van een misschien wel toekomstig nederlands kampioene. Verder hingen ze veel aan de bar en had angela via msn contact met, t thuis front van hun clubje en kreeg ze uitgebreid info over de vorderingen van sabine. De snelheid waarmee sabine van onwetend een sletje werd verbaasde haar, t wicht had een nieuwe wereld ontdekt, nu wist ze dat veel mannen haar al lekker en geil vonden, en, t knobbeltje bij haar kutje wat ze alwel had gezien, maar wat ze maar een soort wrat vond? Had opeens een andere betekenis, klaar komen, klaar komen en nog eens klaar komen, op msn kreeg ze snelle theorie over, t fenomeen pijpen en zie daar volwaardig clublid. Maar hoe verging, t angela nu ze haar dagelijkse portie, s sperma wat ze slikte miste van thuis, en van jan en van de voetbal club. Ze was een beetje de schrik van de camping, de meeste mannen hier op de camping lieten zich graag pijpen door dat mooie geile jonge blondje, maar sommige mannen schrokken toch wel als er opeens een meisje bij hun in de wc kwam met de vraag of ze mocht pijpen, een enkeling rende zelfs geschokt weg. Af en toe liet ze zich goed neuken door een stevige vent die haar goed diep en hard nam en in top conditie verkeerde, zodat ze regelmatig de halve camping wakker schreeuwde, zelf dook ze wel is een tent in waar een groep jongens met veel bier kratten om zich heen de vakantie doorbracht en liet ze zich de hele nacht van alles welgevallen.
Gangbangs, flesjes in haar kut en veel geneukt en afgewerkt zodat ze redlijk aan haar trekken kwam en de vakantie wel doorkwam. Het thuis front jan en de buurman en de voetbal club moest zich een tijd redden met de handkar, en haar vader kwam ook een stuk minder vaak aan zijn trekken en spaarde, t op voor geile sabine voor op de woensadag middag, maar volgende week zou alles weer normaal worden.
De plannen om suzan en sabine als lustmeisjes te verhuren liepen op schema, en vooral sabine daar was veel belangstelling voor zo lekker vond iedereen er haar uitzien, dus de eerste keren dat sabine vreemde kerels in zich zou krijgen kwam nu snel naderbij. Tanja daarin tegen had zich rustig gedragen op de camping, ze was dan ook geen nympho zoals angela en kon best een tijd zonder, maar ze vertelde wel gewoon mee te draaien met de club. De enigste 2x dat ze de rest van de club had gezien was tijdens, t dagje uit naar walibi en deze week efteling, de club was hecht en er was een goede sfeer onderling, geen concurentie. Suzan was niet boos dat sabine al veel meer mannen op een lijst had staan die haar willen gebruiken dan zij. Suzan was met haar lange blonde haren, vooral als ze die in 2 staartjes deed ook erg geil om te zien, en ze is ook geil daar bestaat geen twijfel over. Tanja ging verder op de school waar ze al opzat en angela moet naar velp zodat ze elkaar alleen nog maar in de vrije tijd zouden zien voorlopig want allebei wilde ze naar utrecht wel voor verschillende discipline, s maar ze zouden wel met elkaar op een kamer zien tekomen. Dat angela erbij in de studente, s escort wilde was haar al bekend. De plannen om een apartement in de stad te gaan bewonen hebben ze opgegeven omdat ze over pakweg 2 jaar naar utrecht gaan en dit dus niet echt zinvol vonden. Tanja had dan beter zicht op wat suzan deed, en, t clubhuis en de vader van angela miste voorlopig zijn dagelijkse lozingen in angela, s geile bekkie niet, en had, t ras neuk meisje dus gewoon bijdehand. Vanavond de laatste x op de camping naar de disco, nog wat mannen laten schrikken en dan zondag weer richting, t oosten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen