Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vorig jaar in dec was margo maagd af en inmiddels is alles weer prima in orde met haar, dat ze nog niet alles weet en het doel ervan geeft niet dat komt nu. Ze vind het erg leuk bij de club en is daar eigenlijk nu elk weekend en de woensdag middag en soms ook wel een avond beetje chatten, er staat een flipper kast en muziek draaien filmpjes kijken en lol onder elkaar, het saaie leventje is in ieder geval voorbij en de seksuele kant van de club ach alles went zegt men zelfs hangen alleen dat laatste merk je maar heel even. De vader van margo ontving via e-mail een test rapport over zijn dochter en het kwam er opneer dat ze er klaar voor was om door hem in gebruik genomen te worden, ze had er in totaal nu 4 flinke lullen in gehad las hij en bij hem groeide er snel iets in de broek bij het lezen van de e-mail, hij printe het uit en verwijderde het bericht van de comp. Hij had natuurlijk begin van dit nieuwe jaar ook al met geile ogen naar haar gekeken en met een harde pijnlijke tamp in de broek rondgelopen en complimentjes gemaakt als ze in kort rokje rondliep, en margo droeg daardoor vaker een kort rokje nog niet wetend dat haar vader er geil van werd en bijkans klaar kwam van de spanning in zijn broek. Maar nu hij die e-mail had ontvangen moest het er toch maar eens van komen vond hij. Het is zondag morgen 13 januari, en normaal zouden de ouders naar oma gaan maar de man vertelde zijn vrouw zich niet echt lekker te voelen, en zij vertrok dus al vroeg in de morgen alleen naar oma. Even later kwam margo naar beneden en was verbaasd dat haar vader nog thuis was, niet naar oma? vroeg ze. Margo had weer een lekker kort rokje aan en een topje waardoor haar buik en navel zichtbaar waren, ook keek de vader tegen een paar lekkere dijen aan en bolde het rokje zeer lust opwekkend over haar ronde kontje, ze had haar lange donkere haren in 2 van die geile staartjes. Margo was eigenlijk van plan om nu meteen naar de club te fietsen, dat had ze afgesproken gisteren, maar papa had de club al gebeld en kreeg suzan aan de lijn, en vertelde haar dat margo niet komt, suzan begreep gelijk, dat margo dus nu in gebruik genomen zou worden. De man pakte een zakdoek om zijn mond af te vegen, hem liep het slijm van geiligheid al uit de mond, en zijn pik klopte pijnlijk in zijn broek en was keihard en ekstra dik opgezwollen.Wat zag ze er lekker uit en die geile neukpoten van haar. Nee zei hij, ik had eens geen zin om naar oma te gaan.
Hij liep op margo af en tilde haar rokje op, ze had een oranje slipje aan zag hij, en haar volle dijen waren goed gesloten, het slipje was wat nat omdat ze net naar het toilet was geweest. Wat doet u nu? vroeg margo verbaasd. Maar de man greep haar vol bij de kut, ik heb een e-mail gehad lispelde hij met schorre stem van opwinding, en las daarin dat je al 4 harde lullen in je lichaam hebt gehad. He? zei margo van wie? Van jou clubje, daar ga je toch graag heen ? of niet. Ja vind het leuk, zei margo. Oke, wat zal jou moeder er wel niet van denken als ze dat leest he!! Mama mag het niet weten, zei margo met een bang stemmetje. Nee dat snap ik wel hoor, en hij kneep in haar volle dijen, en zei je bent al erg lekker, tegen margo. Ik vertel haar ook niets hoor, wees maar niet bang!! een zucht van opluchting kwam uit de mond van margo. De man pelde langzaam haar slipje tot op de knieen en bekeek haar mooie bolle kale kut.
Maar wat doet u nu? vroeg margo. Ik ga je nu in gebruik nemen geil sletje, zei hij. Je bent gewoon een hoertje weet je dat? De man dreef 2 vingers haar kut in en bewerkte haar klitje, een siddering ging door haar ranke lijf en ze sloot de ogen, haar vader begon haar stevig te vingeren, terwijl zijn andere hand haar geile vlees bevoelde. Daar stond ze midden in de kamer zondag morgen 8 uur met het slipje op de knieen, 2 vingers stoten diep bij haar naar binnen en eentje wreef over haar klitje, de gordijnen waren nog los, besefte ze opeens. Papa lispelde ze met trillende stem, de gordijnennn zzzijnn noogg los, en ze kwam staand klaar op zijn ervaren vingers, ze knikte door haar knieen en de man hield haar tegen, zodat ze niet erdoorheen zakte, kutgeil kabbelde over zijn vingers naar buiten, ze kreeg kippevel en sidderde van genot. Huhhh mm huhh oooooggg mm kwam eruit dat geile bekkie, de kamer vulde zich met een geile neuklucht. Pa zette haar al klaar komend op de bank en liep naar het raam om gauw de gordijnen te sluiten, hij ritste zijn broek los en deed, m snel uit, zijn leuter wees keihard schuin omhoog, en wat voor vocht parelde op de glimmende eikel. Hij liep terug naar de bank, ging zitten en trok de nog nahijgende margo op schoot zette haar op zijn paal die heel gemakkelijk naar binnen gleed. Zijn schacht schuurde strak langs de kutwanden, WAUW wat strak mmm wat ben je lekker margo, gromde hij geil. De man begon haar op en neer te drukken en iedere keer als ze naar beneden kwam stootte hij zijn pik omhoog zodat margo, t goed diep in haar lichaam kreeg, de pik kon er helemaal in mmm WAUW wat geil. De spanning was zo groot dat de vader al na 5 stoten zijn hele voorraad neukvet met dikke stralen haar kutje in spoot, mmmmm ooogggg mmmm OOOGGHHH, de ene na de andere straal ketste naar binnen. De stam verslapte niet echt toen hij zijn pik uit de kut liet glijden, een golf kutgeil en sperma liep over zijn ballen. Ga is op je geile knieen margo!! zei hij. Zo naar voren tussen mijn benen, doe je geile hoerige mondje is iets los, margo opende haar mond iets, de man plaatste zijn onder haar kutgeil en zijn sperma zittende paal tegen haar lippen en gleed naar binnen, margo hield haar lippen er goed strak op (had ze al geleerd) zijn handen pakten de 2 geile haar staartjes, en hij begon haar goed diep in de mond te neuken.
MMMM Hoertje, slettebak, gromde hij, naar 10 minuten goed in haar mond geneukt te hebben spoot hij een nog behoorlijke hoeveelheid neukvet in haar mond en sauste ook haar geile smoeltje ermee onder.
Sidderend kwam hij klaar aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh. Nu wilde hij haar kutje wel is proeven, ze mocht op de salon tafel gaan liggen en haar vader nam plaats tussen haar dijen, en zijn tong verdween diep in haar neuk holletje mmm smaakte erg fris, dat hij ook zijn eigen sperma proefde vond ie wat inder.
Na 5 minuten likken kwam margo met een gilletje voor de 2e maal klaar. Ze waren zo al een uur of 3 bezig, en pa zei, pfff lekker was dat zeg, oke je kan nou nog wel naar de club hoor dan zet ik de ramen los want die lucht moet eruit he hahaha. Margo ging alsnog naar de club, waar ze haar verhaal deed, suzan was er en maaike. Veel later nog steeds zondag zal rond 23.00 zijn en iedereen al in bed lag want ja maandag weer vroeg op. Pa hoorde zachtjes een deur piepen en lichte voet stappen op de trap, hee margo gaat naar de wc besefte hij, en zachtjes om zijn vrouw niet wakker te maken sloop hij de slaapkamer uit ook de trap af. Bij het toilet gekomen de deur stond iets los, hoorde hij margo plassen en wist hij dat ze op de pot zat met haar slipje op de enkels. Zijn pik groeide snel, hij trok de deur verder open, margo keek verbaasd op? Hij pakte haar achter het hoofd en dreef zijn staaf in haar mond en stote zich leeg in haar, het geil liep haar er bij de mondhoeken uit langs de tamp die hij diep in haar mond hield, margo slikte veel sperma door en de rest drupte op haar dijen, een zachte aaaaaahhh van haar vader mmm lekker zeg. Zijn verslappende pik weer in zijn pyama broek, margo veegde met wc papier de sperma van haar mond en dijen en de rust keerde weer terug in het huis. De volgende morgen nog net voordat bij margo de wekker afliep en ze nog in diepe slaap was, kwam haar vader stilletjes op de slaapkamer, hij trok de dekens van haar af ze lag op haar zij, en had een long t shirt aan, zodat haar geile dijen weer goed zichtbaar waren. De man trok voorzichtig haar slipje naar beneden ging achter haar liggen en dreef zijn paal haar kutje in, onder het stoten werd margo wakker, en merkte dat haar vader haar nam, in een razend tempo stote hij haar geile lichaam in en spoot andermaal een flinke hoeveelheid zaad visjes naar binnen die als gekken zwommen maar geen eitje konden vinden. Die dag vorderde margo naar school, de ouders gingen na 12 naar hun winkel en, pa wist dat margo om 15.15 uur thuis zou komen dus met een smoes verliet hij even de winkel was toch niet druk, reed naar huis en was er 5 minuten vordat margo zou komen. Ze zou eerst de fiets in de schuur zetten, dus hij ging zelf alvast de schuur in even later ging de deur open en duwde margo de fiets naar binnen, toen ze achterin was, kwam pa achter de kast vandaan deed de deur dicht, margo keek verbaasd om? De man liep op haar af deed haar jas uit, trok haar slipje op de enkels, margo leun maar over de werkbank, zei hij. Margo deed het gevraagde, haar vader smeerde zijn tamp in met glijmiddel en drong snel haar kontje in, best wel gemakkelijk passeerde hij de kring spier en zijn tamp zat diep in haar darmen en lekker strak beukte hij zo diep als maar kon erin mmm hoertje lispelde hij en spoot vrij snel weer alles haar darmen in.
Ik kom vannacht op je kamer om je nog eens te neuken lekker ding, zei hij schor, voor margo was het jaar dus inderdaad anders begonnen dan andere jaren, ze was in gebruik genomen door haar vader en ja dat is incest, maar dat gebeurd gewoon erg veel en als margo er geen probleem mee heeft so what??
Hij zal de komende dagen haar wel veel neuken en allerlei geile spelletjes met haar doen, maar ze komt zelf al goed klaar en het is gewoon een sletje. Ze kunnen nu mooi via de kleding winkel van haar ouders aan leuke dingen komen, bedacht ze zich. En dat sperma slikken, er zat eigenlijk weinig smaak aan vond ze, een beetje een lauw glibberig goed je was het. Op de club hebben ze gemerkt dat er zelf al een soort van fanclub van hun was en de verhalen elders ook stonden, maaike heeft iemand op de chat ontmoet die haar leuk vond raimon heet hij, hij is nog niet op de hoogte wat voor een slettebak ze is maar dat komt nog wel. Sabine is na angela verreweg het geilste meisje geworden dat wordt gewoon een hoer kan niet missen. Nou dit was voorlopig weer even de gang van zaken, ruud de dames hebben geen zin om jou te gebruiken als slaaf ook al krijgen ze er geld voor, ze willen niet aan sm beginnen gewoon, onder het motto, het moet leuk blijven.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen