Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een van de mooiere dagen in ons land, waarop de temperatuur overal minimaal boven de 20 graden uitkwam. Ideaal strandweer dus. Ik reed naar de het strand van de Maasvlakte en parkeerde mijn auto op de achterste plaats. Het was maandagmiddag en dus rustig. Ik stapte uit de auto en liep de duinen af, naar het strand. Ik zag een aantal naakte mensen en besefte dat ik op het naakstrand terecht was gekomen. Omdat ik mijn zwembroek was vergeten, kwam dit mooi uit. Ik liep langs een aantal naakte mannen en checkte hun piemels uit. Deze aanblik zorgde voor een heerlijk gevoel.

Even later legde ik mijn strandlaken uit en trok ik mijn shirt en broek uit. Wat was ik wit, vergeleken met de meeste mensen om mij heen! Ik ging even staan om te laten zien dat ik er was en om te kijken wie er om mij heen zaten. Er zat vlak achter mij een man die op zijn buik lag. Hij had een behoorlijk grote piemel, omdat die achteruit stak. Iets verderop zat een man met veel schaamhaar. Een enorme bos, kon ik vanaf deze afstand zien. Ik lag een beetje te zonnen toen die man plotseling langs kwam lopen. Nu kon ik zijn piemel van dichtbij bekijken, het was een kleintje met een grote eikel die uit zijn voorhuid stak. Zijn schaamharen waren nat van het zweten. Mijn penis begon bij die aanblik te stijgeren, zonder dat ik het kon helpen.

Omdat ik me geen raad wist, besloot ik te gaan zwemmen. Ik moest van die stijve afkomen, omdat ik anders wel eens reacties kon krijgen. Ik liep de zee in, totdat het water onderaan mijn balzak stond. Die trok zich gelijk terug, zo koud was het! Toch moest ik doorzetten, omdat ik wilde klaarkomen om van die stijve afgelost te zijn. Ik begon te rukken, toen ik eenmaal diep genoeg was. Omdat het zulk koud water was, lukte het me niet om snel klaar te komen. Mijn piemel stribbelde tegen! Toen er een naakte man met een halfstijve lul dichtbij mijn rukplek de zee in kwam, lukte het alsnog. De aanblik van de stijve van een ander deed mijn sperma koken…

Eenmaal terug om mijn plek in de duinen voelde ik mij weer veilig. Ik had geen stijve meer en kon ongestoord gaan liggen zonnen. Ik begon me in te smeren, toen plotseling een zeer aantrekkelijke man, met halflang krullend haar voorbij liep. Hij keek me verleidelijk aan, waarschijnlijk omdat ik me aan het insmeren was.

Even later kwam hij naast me staan. Toen ik hem vriendelijk gedag zei, ging hij naast me zitten. Hij had zijn handdoek om zijn middel geslagen, om niet geheel naakt te zijn. Ik vond dat niet eerlijk! Hij kon mij wel naakt zien en ik hem niet. Ik vertelde hem dat en trok gelijk de handdoek van zijn middel af. Wat ik toen zag, zal ik nooit meer vergeten. Hij had de allergrootste, lekkerste en dikste penis die ik ooit had gezien. Ik was zo verbaasd dat ik zei: “Tering, wat een grote!” Toen kon ik niet anders dan hem gelijk beet te pakken.

Wat voelde dat heerlijk aan. Zo’n enorme penis tussen mijn handen. Ik begon aan zijn ballen te likken en wat later aan zijn eikel. Die was zo groot, dat ik er mijn mond niet omheen kon doen(!!) Hij smaakte goddelijk. Na een korte tijd pijpen, zag ik dat er vocht uit zijn enorme eikel sijpelde. Ik dacht dat het voorvocht was en begon het op te likken. Toen bleek dat het geen voorvocht was, maar dat hij in mijn mond klaarkwam. Zijn kloppende genotsknots kwam schokkend klaar in mijn mond. Elke druppel likte ik op.

Toen begon hij me te zoenen, terwijl hij me tegelijk begon af te trekken. Bij de aanblik op zijn slapper wordende enorme staaf, kwam ook ik schokkend klaar. Ik spoot alle kanten op. Beide zaten we onder mijn sperma.

Toen ik nog lag na te genieten, vertrok mijn adonis alweer. Ik zal nooit weten hoe hij heet of wat hij doet. Slechts zijn penis zal ik mij blijven herinneren. Die was ook zo groot, lekker en dik dat alle anderen erbij zullen verbleken…
Ik hoop je ooit nog eens te mogen likken! Tot die tijd daag ik alle anderen uit hem te proberen te evenaren.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen