Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij zijn een spontaan stel dat graag met sex bezig is. Missy is gek op sex met meedere mannen in de buitenlucht. Met haar 45 jaar ziet ze er nog erg goed uit en heeft een mooi figuur waar ze veel op let. Ik vind het heerlijk om soms mee te doen en anders lekker te kijken. Vaak spreken we met mannen af ergens buiten. Dit zijn vaak vaste mannen die we wel vaker zien. Missy heeft kort blond haar en een paar 85D d borsten met lekkere tepels. Mooi ronde billen en altijd een heerlijk geschoren kut.

 

Ze is gek op meedere lullen en het liefst grote lullen. 1 van onze vaste plekken is de duinen van Zandvoort. Zo ook Afgelopen zaterdag een dag voor pinksteren. We waren er rond de klok van 2 uur en Tom en Clyde waren er ook. Tom is een man van mijn leeftijd 42 jaar en heeft een behoorlijke lul23 cm en Clyde is 38 jaar oud en een echte neger met een echt groot stuk gereedschap. 24cm en 5,5 cm dik. Dat is echt een beste lul en daar is Missy dus gek op.

We liepen snel een verboden stuk van de duinen in waar nog een bunker staat. Echt heel beschut en weinig tot geen mensen weten deze plek.

 

Onderweg werd er gelachen en de koelbox was mee omdat we daar nog wel even zouden blijven. Het is niet alleen maar sex en dan weg nee ook lachen en kletsen en wat drinken hoort daarbij. We kwamen bij ons plek en iedereen werd stil. Daarlag een leuke jonge griet te zonnen en had niet doordat wij er aan kwamen. Ik schat haar net in de 20 en haar mooie jonge lichaam lag ingesmeerd in de zon. Ze lag naakt en had een mooi klein geschoren kutje en mooi kleine borsten. Donker har tot net op haar schouders en had een zonnenbril op maar bleef liggen toen wij er aan kwamen. Blijkbaar sliep ze. Ze was alleen en had een koeltas bij zich en een grote handdoek en 1 tas met andere spullen. We keken even en ik klikte zachtje met mijn spiegel reflect camera een aantal mooi foto's van dit jonge geile ding. We gingen aan de andere kant van de bunker zodat ze ons wel zou horen maar niet gelijk zou zien. Iedereen was eigenlijk gelijk behoorlijk opgewonden en had het over die jonge griet die daar lag.

 

Onder tussen kwamen er nog twee vrienden aan en die hadden haar ook gezien en ze bleek nog steeds zo te liggen. Jerom en Alex. Beide heren in bezit van 22cm lul en beide net 40 jaar oud. Tja dat was even lachen en lol. Missy lag al snel aan die grote lullen te zuigen en was extra geil en zei ook ik hoop dat ze kijkt of wie weet meedoet. Nou dat wilde iedereen wel. Ik klikte een paar geile foto's van het hete spel voor mij neus en keek wat rond. Ik dacht dat ik wat hoorde. Ik keek scheef en ja hoor ik zag het goed. Die jonge meid keek naar ons stiekum. Ik zei het tegen Missy die keek me met een hele geile blik aan en zei waar staat ze dan. Ik legde het zachtjes uit en Missy draaide wat en gaf har zo een uitzicht op de vier lullen die ze pijpte. Vier grote lullen wel te verstaan. Ik ging iets verder staan en richte mijn camera en kon haar zien staan zonder dat ze doorhad dat ik haar zag staan. ik zoomde wat en kon zien dat ze alleen een bikini broekje aan had een gele.

 

Ze keek met een open mond waarschijnlijk had ze niet eerder zulke lullen gezien. Ze liep weer weg en ik dacht jammer. Missy lag onder tussen met en dikke paal in haar kut en liet zich nemen door clyde. Naq 10 minuten keek ik weer die kant op en zag haar koppie weer. Nu was ze niet alleen en blijkbaar was haar vriend erbij gekomen. Beide stonde te kijken en ik zag dat hij haar borsten streelde. Tja je ziet niet elke dag buiten een vrouw in een gangbang liggen met vier heren. Ik klikte weer en zoomde in op hun. Ik zag dat hij haar nu aan het vingeren was en zij zijn lul streelde. Oke ze waren nu ook geil maar hoe kreeg ik ze bij ons geile spel. Ik ging anders staan met mijn rug naar hun en deed net of ik ze niet zag.

Toen draaide ik me om en keek haar echt in haar gezicht aan. Ze schrok net als hij en ik lachte en zei hoi. Ze keken me veschrikt aan en zeide bijde ook hoi. Ik liep naar ze toe en zei, geil he. Ze lachte beide en zei ja best wel. Ik stak mijn hand uit en zei hoi ik ben Henk. Hoi ik ben Kim en Stef. Ik keek naar Kim en zei, grote pikken he. Ze lachte en zei ja best wel erg groot. Missy stond nu naast me en reikte die twee de hand en zei tegen Kim kan wel wat hulp gebruiken hoor. Kim keek haar vriend aan die lachte en zei , he ze vraagt het aan jouw. Kim lachte en zei dat durf ik niet hoor. Missy pakte haar hand en nam haar mee. Ze gingen op de grote deken zitten die er lag en ze streelde Kim haar kleine borsten.

 

Ze duwde haar mond op die van Kim en ze begonnen te tongen. Ik lietp met Stef dichterbij we zagen de naakte heren om de dames heen gingen staan. Ik keek naar stef en zei wat een geil gezicht. Stef lachte en zei echt wel mega geil gezicht. Waarom doe jij niet mee. Ik kijk graag zei ik tegen Stef. Hij lachte en zei ja dat begrijp ik als je dit ziet. Missy speelde met de mooi kleine borsten van dit geile jonge ding. Ze zoog aan dde tepels en Kim pakte nu twee lullen begon deze met haar jonge bekkie te pijpen. Kim zat op haar knieen en pijpte die grote lullen en Missy trok haar broekje uit en streelde dit jonge kleine kutje. Ze duwde haar mond erop en dit was de eerste keer dat ik haar een kut zag likken. Kim keek hijgend naar Stef en zei, aaaaaaaahhhhhhhh dit is echt lekker. Moet je die lul eens zien. Dat was de lul van Clyde. Stef lachte en zei lekker hoor en je word nog gelikt door een vrouw ook. Kim hijgde en zei ja best wel geil.

 

De overige drie mannen speelde met het jonge lichaam van Kim. Haar borsten en billen. Stef zat achter Missy en opende haar kut en zei, wauw geil kut met grote lippen en lekker nat. Missy draaide zich om en zei, komt door jouw meisjes lekkere kut. Stef begon haar kut te vingeren en likte haar kont. Missy genot daarvan en bleef kim likken. Nu werd ze over genomen door tom en hij wreef zijn grote pik in de kleine kut van Kim. Missy was er onder gaan liggen en likte haar en zijn ballen. Na een paar minuten wilde clude zijn grote lul wel eens in een jong ding schuiven. Kim hijgde stevig toen clyde zijn zwarte eikel in dit jonge spleet je schoof. Heel rustig duwde hij jem steeds iets dieper en dieper. Kim had moeite met pijpen en genot van die grote zwarte lul in haar kut. Iedereen begon nu zijn lul om en om in dit jonge spleetje de duwen en naaide Missy ook. Stef lag mijn vrouw ook te naaien en bleek een prima neuk partner te zijn.

Kim lag nu Missy te likken terwijl deze op haar knieen zat en een dikke pik in haar kont liet glijden.

Ik was nu ook zo geil dat ik dit jonge vlees ook wel eens wilde voelen. Ik kroop tussen haar benen en begon dit geile jonge mega natte kale kutje te likken. Stef bleek Bi te zijn en voor dat ik het door had speelde hij met mijn lul en zei geile kut heb ze. Ik lachte en Missy keek met grote ogen en zei, geil een man die ook van mannen houd. Jerom en Alex waren al gekomen over Kim. Ik ging goed zitten en zei nou laat maar eens voelen hoe een man pijpt dan. Daar liet hij geen gras over groeien en hij pakte mijn lul en deed mijn natte eikel in zijn mond en begon me daaar heerlijk te pijpen. Shit dat ded hij echt goed. Kim en Missy keken hiernaar en Clyde en Tom ook. Jerom en Alex gingen weg en zwaaide nog. Clyde ligde Kim op haar rug en zei ik weet wat leuks. Hij dwude zijn grote pik weer in haarkrappe kutje en Kim had het zwaar met die grote neger lul in haar jonge spleet. Hij kon niet ver dat was ze niet gewend maar ver genoeg. Clyde liep naar Stef en zei, proef nu maar eens. Stef likte die grote neger lul en zei mhmhmhmh lekker ik proef Kim. Ik kroop op Kim en stak mijn oude lul in haar heerlijk strakke spleet. Ik kroop helemaal over haar heen en tongde geil met haar en speelde met haar geile tepels.

 

Missy was Stef gaan helpen en likte samen met hem die grote neger lul. Tom bood zijn lul aan bij Kim en die pijpte hem. Hij lachte naar me en zei, zo twee oudjes die een jong ding pakken. Ik draaide van Kim af en ze kwam op me zitten met haar rug naar mijn gezicht. Ze liet haar kontje nu zakken over mijn lul en keek Tom aan en zei, ik wil nu wel eens weten hoe het voelt als je er twee krijgt van plaats een dildo en een lul. Tom duwde rustig zijn lul in haar kut terwijl ik in haar kont gleed. Ik zag dat Missy door Stef en clyde werd dubbel genomen en ik lag met Tom Kim heerlijk dubbel te neuken. Kim hijgde zwaar en zei yes dit voelt veel beter dan een dildo en een lul. Zo naaide we Kim naar een geile hoogte punt en werd er gewisseld. Clyde ruilde met Tom en hij stak zijn grote beger lul weer zachtjes in haar kut terwijl ik nog in haar kont zat. Kim opende haar mond ver en zei ooooohhhhhh wat is die dik zeg. Tom duwde zijn lul in haar mond en Kim had er nu drie. CLyde begon haar te neuken en duwde zijn lul steeds dieper en dieper tot hij erbij helemaal in zat. Ik hield het niet meer en sppot mijn zaad in dit jonge kontje en Tom in haar bekkie.

 

Missy werd hard en stevig genomen door Stef in haar kont en Clyde draaide Kim op haar rug en zei, nu iets nieuws. Hij wreef zijn dikke eikel langs haar kont en duwde deze rustig naar binnen. Ik had haar al aardig opgerekt maar deze lul rekt je echt helemaal op Kim hijgde zwaar en Missy lag haar kut telikken om zo de meeste pijn weg te krijgen. Clyde hield haar billen open en begon haar nu echt uit tewonen. Zijn grote pik gleed steeds sneller in haar kont. Missy likte haar geile natte kut en Kim kwam trillend en spuiten klaar. Dit door dat Missy haar likte en vingerde op de juiste plek. Hierdoor bewoog Kim haar kont harder naar achteren en Clyde zijn lul gleed diep in haar en dit was hem te veel en hij kwam klaar en spoot alles in het gezicht van Missy.

 

Stef lag Missy weer te palen en spoot zijn zaad over haar kut heen. Zo lagen we na te hijgen en Kim gaf toe dat ze heerlijk was genomen ook al had ze nu wel pijn in haar kont. Missy lachte en zei, meisje na tweekeer is dat ook weg. We lachte en zonde nog wat met ze allen. Kim en Stef zouden de volgende dag met ons mee gaan naar een ander plek waar ook Tom en CLyde mee zouden gaan omdaar weer lekker los te gaan. De volgende dat was een geile boel. Daar in het Amsterdamse bos. Kim liet zich weer heel gewillig door ons nemen en Missy genot van dit jonge lichaam en Stef die pijpte weer en likte en neukte de dames.

 

Over twee weken komen ze naar ons toe thuis om een geile orgie te houden met 10 mannen en een dame die we via internet hebben leren kennen. Ze heet Anne, is 28 jaaroud en komt uit België. Dikke tieten en altijd geil zegt ze. Nou het zal mij benieuwen.

 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen