Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zat op zaterdagochtend in een koffietent op de Coolsingel achter de Telegraaf van de maandag ervoor. Vreemd? Nee hoor, gewoon een redelijk uniek herkenningsteken voor een 'blind date'.
Op het afgesproken tijdstip stapte er een vrouw binnen zoals je ze eigenlijk maar zelden ziet en al helemaal nooit beter zal leren kennen.
Tot mijn verbazing liep ze rechtstreeks op mijn tafeltje af en vroeg direct met sensuele stem: "Heb je zin om mee te gaan? De auto staat dubbel geparkeerd, dus..."

Gebiologeerd stond ik op, stak de krant onder mijn arm en volgde haar bijna slaafs. Dit kon toch niet waar zijn? Was dit mijn 'date'? Buiten stond een Amerikaanse limo met chauffeur te wachten en nadat we waren ingestapt, 'gleed' de wagen richting Kralingse Bos. Het mij anders zo comfortabel zittende pak werd me ondanks de airconditioning al snel te heet, mede door de strategisch geplaatste vrouwenhand ter hoogte van mijn lies.
Dit was niet de eerste 'blind date', maar zoiets had ik nog nooit meegemaakt!
Deze dame wilde meer, en wel op zeer korte termijn.
Niet te beroerd hielp ik haar uit haar korte manteltje en trok haar stretch-jurkje over haar schouders naar beneden. Voor ik er erg in had, werd ik aan mijn stropdas richting haar boezem getrokken, waardoor ik niet zeker meer wist wat de oorzaak was van mijn ademnood, de strakgetrokken das, of de mooie, volle, peervormige borsten van dit 'beest'. In een mum van tijd lag mijn pak gekreukeld op de grond en ik kronkelend tussen haar benen.

Haar jurkje was nu niet meer dan een opgepropt stukje stof rond haar taille, waardoor het uitzicht op al dat moois tussen haar dijen niet meer gehinderd werd. Zachtjes zoog ik haar schaamlippen naar binnen en likte haar spleetje, waardoor haar
klitje spontaan tevoorschijn kwam. Na enige tijd duwde ze mij achterover en trok met haar tong langzaam een spoor richting mijn reeds in het gelid staande pik.

Opeens bemerkte ik dat de auto stilstond en de chauffeur het hele tafereel via zijn binnenspiegel volgde. Snel greep ik de oude krant, stak die bevelend in zijn richting en verzocht hem die buiten maar te gaan lezen.
Het was een klamme, vroege voorjaarsdag en de temperatuur in de auto, nu de motor en dus ook de airco afgezet was, liep danig op. De ramen waren binnen korte tijd volledig beslagen en zo konden we weer van onze privacy genieten.
Ze had intussen mijn lid in haar mond genomen en bewerkte hem vakkundig, daarbij mijn andere edele delen niet vergetend. Om niet te vlug te komen, trok ik haar omhoog en gaf haar een langdurige tongzoen, waarna ze haar schaamlippen uiteen trok en zichzelf over mijn jongeheer schoof. Wauw, dit was pure klasse!

Ze pakte de hoofdsteun achter mijn hoofd vast en trok zich even een stukje omhoog, en nog eens, en nog eens. Ik voelde mijn hoogtepunt nu vrij snel naderen. Om dat nog even te voorkomen, tilde ik haar genoeg op om haar liefdestempeltje te verlaten. Nu nam ik het initiatief over en liet haar op haar knieƫn plaatsnemen met haar hoofd op de hoedenplank. Na haar kutje uitvoerig gelikt te hebben, was ik weer in staat om door te gaan. Ik penetreerde haar diep en tegelijkertijd speelde ik met haar fantastische borsten. Mijn hemel, wat was ze mooi! Ik kon me niet langer inhouden en vlugger dan ik had gehoopt, kwam ik tot mijn ontlading. Zij volgde mij spoedig.
Direct hierna begon zij zich aan te kleden en tikte ongedurig tegen de ruit om de chauffeur te waarschuwen.
Op de Coolsingel stopten we weer bij de koffietent, waarna ze na een laatste kusje mijn portier opende. Terwijl ik aanstalten maakte om uit te stappen, vroeg ik of ze zin had om eens met mij uit te gaan.
"Sorry, dat kan ik niet doen", zei ze vriendelijk glimlachend, waarna ze het portier achter mij sloot. De limousine trok op, mij volkomen verbouwereerd achterlatend.

Ik realiseerde mij dat ik niet eens haar naam wist.
Peinzend liep ik de koffietent weer binnen, waar het knerpen van glasscherven onder mijn voeten me weer in de realiteit terugbracht. Het was er een grote ravage en ik vroeg de man achter de bar wat er gebeurd was.
"Dat is met geen pen te beschrijven. Er zat hier een man in een net pak op het moment dat er een beetje nerveus kijkende vrouw binnenkwam, echt zo'n dertien in een dozijn-type. Ze ging met de man zitten praten en na een minuut of tien werd hij handtastelijk. Toen ze daar niets van moest hebben, begon hij te schelden en te tieren dat hij daar zijn dure geld niet voor had neergeteld, dat ze wist wat er van haar verwacht werd, dat ze het spelletje mee had moeten spelen en zo meer.
Het liep uit op een handgemeen waaraan zelfs de politie te pas moest komen.
Ik werd een kwartier geleden nog door het hoofdbureau van politie gebeld dat de man via zo'n creditcard-rekening een call-girl had besteld die hem zogenaamd had moeten 'oppikken'.
Er is schijnbaar iets misgelopen, maar dat de man bereid is de schade te betalen als ik geen aanklacht tegen hem indien.
Maar ik ben er niet blij mee..."

Ik keek nog eens rond en tussen de scherven lag een krant.
Een Telegraaf.
Van afgelopen maandag! Met moeite een schaterlach onderdrukkend, verliet ik de zaak.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen