Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Eerst maar even voorstellen, ik ben Brabo en mijn vrouw heet Missy.
Ik ben 48 jaar en Missy is 49, ze heeft kort blond haar een geile tattoo op haar onderrug en een piercing in haar navel. Ze is 1. 80 lang en weegt 72kg, een heerlijk slank figuurtje dus, met een prachtige D-cup en een heerlijk geil kutje.
Afgelopen zomer zijn we met de auto op vakantie gegaan naar Duitsland. Toen we ergens in Oost-Duitsland rondreden zagen we een seksclub, gezien we allebei nogal experimenteel zijn ingesteld besloten we s'avonds een kijkje daar te gaan nemen.
we hadden een hotelletje in de buurt genomen, en toen het avond was reden we naar de club toe.
we werden welkom geheten door een dikke Duitser in een leren pak, die ons naar de kleedruimte bracht, ik besloot in mijn strakke boxer te gaan en Missy had een geile zwarte bikini aan waarvan het topje eigenlijk te klein was omdat ze 2 maanden daarvoor haar borsten had laten vergroten van een kleine b-cup naar een kleine d-cup, ook had ze strakke zwarte laarsen aan tot haar knie.
Toen we de zaal inliepen viel het ons gelijk op dat het er niet zo fris uitzag, maar ja we waren er toch al dus besloten we maar te blijven.

 


Er waren veel mannen maar opvallend weinig vrouwen(zo'n 60-80 mannen en slechts 10 vrouwen waarvan er 3 achter de bar werkten). Missy trok gelijk de aandacht van al die mannen was ze was duidelijk de mooiste vrouw binnen. We besloten aan de bar te gaan zitten waar we eerst een paar drankjes naar te binnen te werken om wat losser te worden.


Na een minuut of 10 kwam er een oudere man op ons afgelopen die aan Missy vroeg of ze wilde dansen, aangezien ik niet zo'n danser ben ging ze met hem dansen(ik schatten de man op een jaar of 50-60 en 120 kilo, hij had een kleine string aan waar zijn stijve lul al half uithing). Toen ze aan het dansen waren viel het me op dat de Duitser flink tegen haar aan schuurde en zijn stijve lul nu helemaal uit zijn string was, hij was zijn lul flink tegen haar aan aan het duwen wat de andere mannen ook opviel want ze waren allemaal aan het kijken.

Missy gaf me een knipoog en aan haar gezicht kon ik zien dat ze er wel heet van werd, er kwam een andere man bijstaan die achter haar ging staan, ook hij had al een stijve en was helemaal naakt, ik zag dat hij een cockring om had waardoor zijn lul zo hard als een knuppel was, ik kon de opgezwollen aders en eikel vanaf een meter of 5 duidelijk zijn.
wat hij deed was geen dansen maar hij probeerde haar door het broekje heen te neuken, de andere man zat flink aan haar tieten te voelen, hij had haar topje al uitgedaan.

De andere man had genoeg van het droogneuken en trok haar broekje opzij en duwde zijn lul zonder condoom in een keer in haar, ze had denk ik niet eens in de gaten dat hij geen condoom om had gedaan of ze was al zo geil dat het haar niks uitmaakte. ik besloot er niks van te zeggen omdat ik het wel een geil gezicht vond.


De man begon als een gek op haar in te rammen en hij tilde haar op en legde haar op een soort van gynaecoloog-stoel zodat ze haar benen in de beugels kon hangen, de man stootte weer als een gek en na een paar seconde kwam hij diep in haar klaar, toen pas merkte ze dat hij geen condoom om had maar na eerst een paar seconde verschrikt te kijken leek ze het toch niet zo erg te vinden.

Ik liep naar haar toe en ze vroeg of ik het erg vond, maar ja het kwaad was al geschied en ze was zo geil dat ze het zaad met haar vingers naar haar mond bracht en oplikte. Nu was het hek van de dam, alle mannen wilde haar volspuiten, en de volgende dikke lul schoof alweer zonder condoom in haar natte en geile kutje, ik vond het wel een geil gezicht, die dikke paal die haar nu neukte en het zaad van de vorige lading perste hij langzaam uit haar kutje.

De andere man waar ze mee danste kwam voor haar staan en duwde zijn lul ruw tegen haar gezicht, hij wilde gepijpt worden. Hij knipoogde naar me en Missy deed gewillig haar mond open. Ik deed mijn boxer uit want ik wilde dat volgespoten kutje wel eens neuken, hij gleed er gemakkelijk in door dat zaad en haar eigen kutsappen de andere man kwam in haar mond klaar en liep weg.

 

Het werd steeds drukker om haar heen, er stonden nu wel 20 man om haar heen en ze werden steeds brutaler. Een man pakte haar hoofd vast en begon als een gek zijn pik in haar mond te rammen, ze had de tranen in de ogen staan en het slijm liep uit haar mondhoeken, ik vond het heel geil om te zien .

De man kwam klaar in haar mond en hield haar hoofd stevig vast zodat ze gedwongen werd om te slikken, ze werd weer opgetild en nu op het podiumpje gelegd zodat de andere mannen er beter bij konden. Een hele dikke Duitser begon haar ruw te vingeren met zijn dikke vingers en voor ze het wist stak hij zijn grote lul van zeker 22cm. diep in haar zaadkutje, ze had nu in elke hand, haar mond en haar kut een lul.


De dikke Duitser ramde met zijn lul hard tegen haar baarmoederwand en ze schreeuwde het uit van pijn en genot. Ook hij kwam diep in haar klaar en toen hij zijn lul uit haar trok kon je diep in haar met zaad besmeurde kutje kijken. De man die ze aan het pijpen was kwam ondertussen over haar gezicht klaar, een ongelooflijke lading werd over haar gezicht en haren heen gespoten en de andere mannen smeerden met hun lul het zaad over haar hele gezicht heen, ze waren dus niet vies van elkaars sperma.

 

Een andere man begon haar kutje te beffen en slurpte het zaad uit haar kutje en spuugde het in haar gezicht. De mannen deden met haar wat ze wilden, Missy was gewoon een gebruiksvoorwerp geworden voor hun genot en plezier! (dat dit precies is wat ze wilde wist ik al een tijdje)


De ene na de andere man begon haar te neuken en ze kwamen allemaal in haar kutje klaar, ik denk dat ze in een uur tijd door wel 40 man geneukt was, maar de mannen hadden nog steeds niet genoeg gehad.
Ze werd door een man bij hem op schoot getrokken , de man begon haar wild te tongen ondanks dat haar gezicht vol zat met vreemd zaad. Een andere man ging achter haar staan en duwde zijn lul in haar kutje, ze had nu 2 lullen tegelijk in haar kutje, de man die bovenop zat duwde zijn duim in haar anus, ze hield het niet meer en kwam spuitend klaar; het hele podium was zeiknat van de sappen.


De 2 mannen kwamen tegelijk in haar kutje klaar en werden gelijk vervangen door een andere man die zijn lul eerst in haar zaadkutje stak en na een paar stoten zijn met zaad besmeurde lul in haar kontje probeerde te duwen, doordat de lul zo nat was gleed hij er gemakkelijk in ondanks dat we haast nooit anale seks hadden kon haar maagdelijke kontje dit goed verwerken, de man genoot van de strakke sluitspier om zijn paal, en na een paar ferme stoten kwam hij al snel klaar in haar kontje.

Nu werd haar kontje door wel 20 man onder handen genomen die ook allemaal in haar klaar kwamen, ze werd ook verschillende keren gesandwiched. Haar kut en kont waren helemaal rood en opgezwollen door de vele lullen die ze te verwerken had gekregen.


Aan het eind van de avond was ze door alle aanwezige mannen genomen die allemaal in haar kut, kont of mond waren klaargekomen, ze heeft wel een liter zaad te verwerken gekregen en ze kon aan het eind van de avond niet meer lopen van de pijn en vermoeidheid.

 

Ik heb haar naar de auto moeten tillen en eenmaal in het hotel aangekomen viel ze als een blok in slaap. Toen we de dag erna wakker werden plakte ze nog helemaal van al het zaad en ze zei dat ze het toch wel een geile avond had gevonden. (voor herhaling vatbaar dus.....)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen