Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik heb een goede relatie met mijn vrouw Missy, laat ik dat voorop stellen. We zijn al meer dan 10 jaar samen, we houden van elkaar en we hebben goede seks. Ik loop echter al een tijd rond met de fantasie om toe te kijken terwijl mijn vrouw wordt geneukt door een ander. Af en toe lees ik een verhaal over meiden die voor de ogen van hun vriend worden geneukt en ik merk dat ik ongelooflijk geil word van het idee. Ik kan de gedachte niet loslaten, maar ik durf het haar niet te vertellen. Ik weet dat ze nooit zou vreemdgaan. Toch heb ik vorige week de knoop doorgehakt.

 

Ik moest op zoek naar de juiste man, en kom maar aan een persoon denken, Rick (de naam is fictief in deze op zijn verzoek) is een kameraad van me. Ik ken hem als de man die alle meiden om zijn vinger windt. Ondanks zijn buikje, zijn leeftijd van 33 jaar en zijn ietwat onverzorgde uitstraling lukt het hem keer op keer om bij een mooie meid in bed te belanden en als ik de meiden mag geloven, doet hij het niet verkeerd in bed. Al met al is hij het meest geschikt voor de klus, maar wat nog belangrijker is, is dat Missy hem niet kent.

Vorige week heb ik mijn fantasie met Rick gedeeld. "Ik moet je bekennen dat ik wel vaker heb overwogen om Missy eens goed onder handen te nemen", lachte Rick toen ik hem vroeg of hij me wilde helpen. Daarom is Rick een goede kameraad. Ondanks zijn gave om iedere vrouw in bed te krijgen, bleef hij van mijn vrouw af. Ik kan het hem niet kwalijk nemen dat hij het al eerder heeft overwogen. Missy trekt altijd veel bekijks bij de mannen met haar volslanke figuur en haar ronde billen en borsten. Ze weet wat ze losmaakt bij mannen, maar toch is ze niet tevreden met haar lichaam. Ik ben des te meer tevreden en ik moet bekennen dat ik geniet van de verwondering van mijn kameraden als ik ze vertel over de heerlijke cup D's van mijn vrouw. Ik weet dat er geen tekort is aan mannen die haar eens een goede beurt zouden willen geven! Haar korte, blonde haar, haar onschuldige grijs-groene ogen en haar schattige gezichtje met appelwangetjes maken het plaatje af. Rick wreef in zijn handen terwijl hij genoot van de gedachte om mijn vrouw eens te mogen neuken.

Die vrijdag ging het gebeuren. Met het excuus dat ik dat weekend naar een training van mijn werk moest, nam ik 's ochtends afscheid van haar. Missy had die avond afgesproken met haar vriendinnen in een cafe. Ik had die avond afgesproken met Rick. "Weet je het zeker?" vroeg hij nog, maar ik was vastberaden. Ik zag een glimlach verschijnen op Ricks gezicht. Hij zou mijn vrouw meenemen naar zijn appartement en haar daar alle hoeken van de kamer laten zien!

Een uur nadat Missy met haar vriendinnen naar het cafe was gegaan, ging ik met Rick naar binnen. Ik ging op een balkon staan om het overzicht te houden. De omstandigheden waren perfect. Het was niet zo druk dat ik Missy nooit zou kunnen vinden, maar ook niet zo rustig dat ze mij meteen zou zien.

 

Met een biertje in mijn hand keek ik toe terwijl Rick mijn vrouw en haar vriendinnen benaderde. Ik dacht dat hij zijn zinnen had gezet op de verkeerde totdat hij plotseling Missy apart nam en met haar ging dansen. Missy zag er beeldschoon uit in haar cocktailjurkje. Vanaf het balkon had ik een geweldig uitzicht op haar decolleté, maar volgens mij kon Rick haar heerlijke grote borsten ook wel goed zien. Binnen no time schuurde Rick met zijn kruis tegen Missys billen. Hij had wel haar vriend kunnen zijn als je zag hoe vrij hij omging met Missy. Hij legde zijn handen op haar middel, af en toe gleden ze tergend dicht tegen haar heerlijke billen aan. Rick fluisterde iets in Missys oor waardoor ze moest lachen. Ik keek gespannen toe want ik merkte dat ze twijfelde. Waar twijfelde ze over? Zou ze trouw blijven waardoor mijn fantasie niet uit zou komen? Hij gaf haar niet de kans om na te denken. Hij pakte haar hand en nam haar mee naar de toiletten. Kort voordat ik Rick en mijn vrouw uit het oog verloor, zag ik dat Rick naar me keek en knikte. Yes! Het was hem gelukt!

Ik moest de verleiding weerstaan om Rick en Missy te volgen naar het toilet. Hij zou haar daar ongetwijfeld warm maken om mee naar huis te gaan! Terwijl ik fantaseerde over wat mijn kameraad daar allemaal al deed met mijn Missy, rende ik naar het appartement. Ik ging direct naar de slaapkamer, waar ik de kledingkast in dook om te wachten.

 

Terwijl ik wachtte, begon ik me zorgen te maken. Zou Missy alsnog teruggaan naar haar vriendinnen? Zou Rick vinden dat ze te ver gaan en voor het eerst afdruipen? Of zou hij haar al in het toilet in de club neuken, zonder dat ik er ook maar iets van zou kunnen zien? De laatste gedachte wond me op, ook al zou ik het niet meemaken. Ik probeerde het me voor te stellen totdat ik hoorde dat de deur dichtviel.

Zoals afgesproken nam Rick mijn vrouw meteen mee naar de slaapkamer. Nu ging het gebeuren! Mijn vrouw bekeek Rick van top tot teen. Ik zag weer dat ze twijfelde. "Ik, ik heb een man", stamelde ze, maar Rick deed alsof hij het niet hoorde. Hij keek haar diep in haar ogen en lachte. Haar lippen kwamen steeds dichter bij die van Rick totdat hij het initiatief nam en haar vol overgave zoende. Hij pakte haar volle billen en kneedde ze zachtjes, maar ik merkte dat Rick niet kon wachten! Hij pakte Missys zomerjurkje beet en stopte net lang genoeg met zoenen om het jurkje over haar hoofd te trekken en zonder er verder naar om te kijken weg te gooien. Het aanzicht van mijn vrouw in alleen haar beha en haar string was blijkbaar te lekker voor Rick om meteen door te gaan. Hij bewonderde mijn vrouw en ik keek met hem mee! Haar heerlijke volle borsten en lekkere billen trekken onder een laag kleren al veel bekijks, maar iedere man zou direct een stijve krijgen als ze zouden zien hoe Missy er toen uitzag!

Rick wilde meer zien, hij wilde Missy neuken! Hij duwde mijn vrouw op het bed en trok meteen haar string uit. Haar string landde voor mijn voeten. Ik zag duidelijk een natte plek in haar string. Rick had haar al goed opgegeild! Rick trok Missy beha met een felle ruk kapot. Missy schrok, maar het geweld imponeerde haar meer dan het haar bang maakte. Rick begroef zijn gezicht in haar borsten terwijl hij zijn broek en zijn onderbroek uit schopte. Missy keek even geschrokken toen ze zijn lul voor het eerst zag, zeker 20 cm, en minstens zo dik als een bierflesje. Rick leide haar gelijk af voor ze ging vragen of klagen. Hij kneedde haar grote borsten en likte haar tepels. Af en toe beet hij in haar tepel waardoor ze zachtjes kreunde. Ik weet hoe lekker Missy het vond als ik in haar tepel bijt. Blijkbaar vond ze het net zo lekker toen Rick het deed!

Ik hoorde hoe Ricks lul tegen Missys schaamheuvel kletste. Rick gaf Missy geen kans meer om zijn paalk te weigeren, hij spuugde een keer op haar kutje en stootte zijn pik langzaam maar medogeloos in haar kutje. Missys adem stokte terwijl Rick zijn dikke lul langzaam steeds dieper in haar kutje liet verdwijnen, totdat hij tot zijn ballen in haar zat. Langzaam begon missy te wennen aan de enorme paal in haar buik, maar ze ondernam geen aktie en wachte op Rick om haar te gaan neuken. Ze keek Missy met grote ogen naar Rick, die met een lach die zelfvertrouwen en overwinning uitstraalde terugkeek. Blijkbaar stelde zijn lach Missy gerust, haar kutje was nu gewend aan deze enorme opvulling en ze gooide de kreun die ze binnen probeerde houden eruit. "Oh, zo lekker…" Dat was voor Rick het teken om langzaam zijn paal in en uit haar heerlijke kutje te gaan pompen, Missy kreunde haast de hele straat bij elkaar, ik hoefde me geen zorgen te maken dat ze mij kon horen....

 

Het gebeurde!

Rick was mijn vrouw keihard aan het neuken en ik keek toe! Ik moest mijn uiterste best doen om me stil te houden, maar ik kon het niet laten om mijn broek open te ritsen om mijn keiharde pik wat ruimte te geven. Wat was dit geil!

Nadat Rick Missy de tijd had gegeven om te wennen aan zijn lul in haar kutje, pakte hij Missy bij haar schouders. Langzaam trok hij zijn pik weer uit haar kutje, totdat alleen nog zijn eikel in haar zat. Bij de volgende stoot voerde hij zijn tempo op. Na een paar stoten beukte hij als een wilde in op mijn vrouw! Ik merkte dat het voor Rick nodig was om Missy vast te pakken want ik zag dat hij haar bij iedere stoot tegen moest houden. Missys dikke tieten wiegden heen en weer terwijl Rick op haar in beukte. Wat een geweld!

Missy kreunde luidkeels, "O! O! O!" Haar mondje stond open en ze keek met grote ogen naar Rick, die volledig opging in de neukpartij. Ik zag een blos op haar wangen verschijnen, ze ging komen, ze wilde komen! "Neuk me, neuk me, neuk me KLAAR!" kreunde ze vol overgave. Moeiteloos bracht Rick mijn vrouw over het randje. "O! O! Ik kom! O ja, o ja! O JAAA! NEUK ME!" Ze schreeuwde het uit van genot! Rick liet haar klaarkomen zoals ik haar nog nooit klaar heb kunnen laten komen!

 

Ik zag dat Rick zich opeens intens concentreerde en ik wist waarom! Missys kutje kneep heerlijk in zijn pik omdat ze klaarkwam en Rick wilde niet ook klaarkomen! Niet zo snel! Hij trok zijn lul uit haar knijpende kutje. Missy hijgde na en keek met een glimlach naar Rick. Ze pakte zijn T-shirt beet, trok het over zijn hoofd en gooide het naast haar zomerjurkje. Mijn vrouw legde een hand op Ricks nek, en trok hem naar haar lippen. Vol overgave tongde mijn vrouw met mijn kameraad terwijl ze met haar hand zijn lul zocht om hem af te trekken. Rick stopte met zoenen en legde zijn hand op die van haar. Hij schudde met zijn hoofd, wat voor Missy meer dan genoeg zei.

"Nu mag je op me zitten", lachte Rick. "Op je hoofd of op je pik?" vroeg Missy op een uitdagende toon. "Wat denk je zelf?" antwoordde Rick op dezelfde toon. Rick rolde naar het midden van het bed en trok Missy over hem heen. Ik wist hoe geil Missy het vond om me te berijden, dus ik maakte me klaar voor een spektakel! Missy ging schrijlings op Rick zitten. Ze liet zijn dikke lul tergend langzaam in haar kutje zakken. Het leek een uur te duren voordat haar volle billen zijn ballen raakten en zijn pik volledig in haar kutje zat. Missy bewoog haar heupen voorzichtig heen en weer. Ze lachte, ze genoot van Ricks dikke lul in haar kutje! "Ja, zo lekker… Neuk me…" zuchtte ze. Ze leunde voorover. Rick kneedde Missys dikke tieten, die verleidelijk tegen zijn behaarde borst schuurden.

Mijn vrouw begon Rick te berijden als een wilde! Ik zag hoe ze haar billen aanspande terwijl ze Rick neukte. Missy hield het niet lang vol. Haar wilde bewegingen en haar ongeëvenaarde geilheid zorgden ervoor dat ze binnen no time weer klaarkwam. "O! Ik wil komen! Ik kom! O! O! O!" kreunde ze. Rick hoefde niks te doen en hij kon niks doen, Missy ging te hard tekeer! "JA! JA! O JAAAAA!" Missys orgasme werd haar te veel, ze stopte. Rick had daar geen boodschap aan. Hij pakte mijn vrouw bij haar middel en stootte hard in haar omhoog. Missy kwam onmiddellijk weer klaar, en hoe! "O! Neuk me klaar, NEUK ME! NEUK ME! IK KOM IK KOM IK KOM JAAAAA!" schreeuwde ze vol overgave. Ik had nooit gedacht dat ze zo hard klaar kon komen!

 

Na haar dubbele orgasme moest Missy bijkomen. Terwijl ze van Rick afgleed, zag ik dat haar schaamlipjes rood en opgezwollen waren. Rick had haar kutje helemaal rauw geneukt! Ze ging naast Rick liggen en zoende hem in zijn nek. Na een tijdje liet Missy duidelijk merken dat ze weer klaar was. "Nog een keer, nog een keer!" lachte ze. "O, wil jij nog een keer?" gromde Rick terwijl hij op mijn vrouw rolde.

Rick pakte Missys benen vast en legde ze op zijn schouders, zodat zijn lul tegen haar klitje aan wreef. Plagend wreef hij zijn eikel over haar klitje. "Neuk me", zuchtte mijn vrouw. "Wat is het toverwoord?" vroeg Rick op een plagende toon. "Neuk me NU!" Dat liet Rick zich geen twee keer zeggen! Als een blikseminslag stootte hij zijn dikke lul in een keer diep in haar kletsnatte kutje. Hij woonde haar helemaal uit! Na een paar keer beuken zorgde Rick er al weer voor dat Missy klaarkwam zoals ze nog nooit eerder was klaargekomen! Ze was zo geil dat alles wat Rick deed Missy in extase bracht! Hoe hij haar tieten kneedde, hoe zijn ballen tegen haar kontje kletsten, hoe zijn pik haar helemaal opvulde, alles liet haar komen. Missy kon niks meer uitbrengen behalve een langgerekte kreun van pure geilheid en extase. "OOO JAAAAA! OOOOO! OOOOO!"

Rick draaide de rollen om, Missy moest op haar rug gaan liggen, hij dette zijn handen in haar knieholten, en drukte haar benen naast haar op het bed, compleet dubbelgevouwen, kreeg Missy nu zijn paal nog dieper binnen. Na een paar minuten gilde Missy het uit, ze kon niet meer, en viel volgens mij haast flauw, gelukkig voor haar werd Missy's knijpende kutje werd Rick eindelijk ook te veel, maar hij wilde niet zijn lul terugtrekken, hij wilde blijven neuken! Met een oerkreet kwam Rick uiteindelijk klaar. Hij stootte zijn zaad met al zijn kracht in haar baarmoeder totdat Missy bijna flauwviel van zoveel brute oerkracht tegen haar baarmoeder. Ricks ballen waren nog niet leeg, hij wilde zijn orgasme volhouden! Hij pompte maar door en kreunde en spoot alsof er geen einde aan kwam, met iedere stoot schoot hij een straal sperma diep in mijn vrouw. Omdat Rick zijn paal zo strak tussen haar lipjes zat kon er geen druppel uit haar kutje lekken. Toen hij zich langzaam terugtrok uit haar kutje droop het zaad erachteraan. Haar kutje zag wit van zijn zaad wat traag tussen haar billen liep! Uit ongeremde geilheid pakte Missy zijn zaad en wreef het over haar hele lichaam, haar buikje, haar heerlijke dikke tieten, ze stopte het zelfs in haar mond!

Het spektakel werd mij ook te veel, ik kwam ook klaar zonder mijn lul ook maar aan te raken! Mijn zaad droop van de binnenkant van de kledingkast.

Nadat Missy in slaap was gevallen, kwam ik uit de kast. Rick knikte me toe, ik zag dat hij straalde van dankbaarheid dat hij zo'n lekker ding mocht neuken! Ik ging naar huis, waar ik mezelf nog een keer aftrok met het spektakel in mijn hoofd. Mijn fantasie was uitgekomen, en hoe!

Tot mijn verbazing hoorde ik van Rick dat mijn vrouw na die tijd vaker bij hem op bezoek kwam. Wat een slet, maar wat Missy niet weet, is dat ik Rick alles voor me heeft gefilmd en ik sindsdien iedere keer toekijk terwijl Rick haar uitwoont…

 

Wordt vervolgd....

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen