Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was een zwoele zomeravond. Ik lag naast mijn man Brabo in bed, die vrijwel onmiddellijk na het zien van zijn kussen al in in slaap gevallen was. Ik had een hele fijne avond achter de rug. Een oude schoolvriend van vroeger was opgedoken. Hij stond na jaren ineens zomaar op de stoep. “Hallo, weet je nog wie ik ben?” had hij gezegd....en of ik dat nog wist! Ik was jarenlang heimelijk verliefd op hem geweest. Ik had heel wat uren zitten te zwijmelen op school, en heel wat uren met mezelf liggen spelen onder de lakens met hem in mijn hoofd.

Bij de gedachte daaraan voelde ik het schaamrood op mijn wangen komen. Hij was weer vrijgezel na een jarenlange relatie en om zichzelf te ontdekken had hij besloten eens wat oude schoolvrienden op te zoeken. Ik was er blijkbaar een van, tot mijn eigen verassing.

We hadden veel gelachen om vroeger, heel even voelde ik de opwinding van toen weer terug komen. Ik had rode wangen van opwinding gehad de hele avond, en koude handen van het zweet. Ik had Brabo net verteld dat ik vroeger verliefd geweest was op Michael. Haar die had al aan mijn gezicht afgelezen wat er aan de hand was met me.

 

Maar goed, die lag nu naast me te slapen. En ik kon de slaap niet vatten. Michael had iets wat te veel bier gedronken afgelopen avond, en lag nu op de bank beneden te pitten. Ik was me erg bewust van zijn aanwezigheid in huis. Ik voelde me behoorlijk heet en opgewonden worden. Hoe zou het zijn om in mijn nakie naar beneden te lopen en gewoon bij hem onder het dekbed te kruipen?

Mijn naakte lichaam tegen zijn vrijwel naakte lichaam aandrukken. Ik voelde mijn kutspieren samenknijpen bij het idee. Ik draaide me om in bed. Mijn blote billen gleden tegen de buik van mijn man aan. Brabo kreunde zachtjes. Hij werd altijd opgewonden van mijn blote billen tegen zijn lichaam. Zachtjes giechelde ik. Na een poosje viel ik in slaap, om na een heerlijke opwindende droom behoorlijk geil wakker te worden.

 

Ik merkte dat ik twee stijve tepels had. Met een hand drukte ik mijn borsten tegen elkaar aan, zo dat de twee tepels vlak naast elkaar lagen. Ik heb vrij grote borsten dus dat lukte makkelijk. Nu kon ik met een hand alle twee mijn tepels tegelijk masseren en tegen elkaar aandrukken. Ik werd wel vaker s'nachts zo geil wakker dat ik met mezelf ging spelen. Dat vond ik een opwindende gedachte, stel je voor dat Brabo wakker zou worden.

 

Het was een leuk spelletje. Tot nu toe was hij nog nooit wakker geworden, maar het idee werd ik altijd geil van, om op elk moment betrapt te kunnen worden.

 

Ik schrok me dan ook rot toen ik ineens merkte dat hij zijn hand op mijn borsten legde en met me mee begon te spelen.

 

“Kon je niet slapen omdat je zo geil was vanwege Michael?” vroeg hij recht op de man af.

 

Ik voelde een rilling door mijn lichaam trekken en een overweldigend geil gevoel maakte zich van me meester. Brabo voelde het, en merkte hoe opgewonden ik was. Hij draaide zich half bovenop me, en begon mijn tepels met zijn tong te strelen.

 

Langzaam draaide hij rondjes om mijn keiharde tepels. Ik voelde mijn kutje lekker nat en warm worden. Alsof Brabo dat rook zakte hij met zijn hoofd naar beneden, hij duwde mijn dijen uit elkaar en plotseling voelde ik het puntje van zijn tong spelen met mijn klitje. Ahh dat was lekker, ik verlangde naar meer, veel meer. En ik zette mijn nagels in zijn rug. Langzaam duwde hij het topje van zijn vinger in mijn natte warme kutje. “Zo vind je dat lekker?” plaagde hij me.

 

Ik kreunde slechts. Ik was ondertussen van al het fantaseren en spelen met mezelf wel opgewonden genoeg om een dikke harde lul in me te voelen pompen. Ik wilde hem bovenop me trekken.

Hij begon te lachen. “Nee, nee meisje, zo doen we dat niet. Als jij lekker geneukt wil worden, moet je daar ook iets voor doen!”.

 

“Wat dan?” vroeg ik geschrokken, want ik was gewend te krijgen wat ik hebben wilde. “Ik wil dat je naar beneden gaat en naakt bij Michael onder de dekens kruipt, vervolgens met hem neukt en zodra hij je helemaal volgepompt heeft mag je terugkomen, zodat ik in zijn warme zaad mezelf kan klaarpompen zodat je het sperma van twee mannen in je buik hebt als je uitgeput gaat slapen straks!”.

 

Even was ik stil. Ah ik snapte het al. Hij maakte een grapje. Blijkbaar zag hij aan mijn gezichtsuitdrukking dat ik dat dacht, want hij werd ineens serieus. “Ik meen het, ga naar beneden. Ik weet dat je het best wil, en ik zou er ontzettend geil van worden, het idee dat jij beneden lekker geneukt wordt door een man die jouw net zo lekker vind als dat ik.” Om zijn standpunt te benadrukken duwde hij een aantal vingers ineens heel diep in mijn kut. Ik gilde van genot. Hij ging een keer of tien hard op en neer.

 

Mijn tepels werden weer keihard en ik voelde mijn kut samenknijpen, wanhopig probeerde ik zijn vingers in me te houden.

 

“En nu naar beneden en ik wil niet dat je terugkomt voordat je kut zeiknat is van zijn sperma!”.

 

Ik twijfelde nog even, maar ik wist dat hij dit zelf ontzettend geil vond en dat hij dit zei omdat hij van mijn dromen af wist. Ik kon niks verbogen houden voor hem. En ik verlangde vreselijk naar Michael. Enigszins van slag stond ik op. Mijn hart ging te keer. “Tot later” stamelde ik hees. Ik liep trillend van de adrenaline en opwinding de trap af.

Langzaam deed ik de deur naar de woonkamer open. Op mijn tenen sloop ik naar de bank toe. Michael lag lekker te slapen.

 

De deken was half op de grond gevallen. Mijn God, wat was hij lekker. Zijn mooie stevige gespierde schouders, Zijn halflange blonde haren lagen te rusten op zijn schouders. Ik zag zijn borstkas op en neer gaan. Ik bukte me, en stak mijn tong uit naar zijn tepel.

Die reageerde gelijk door hard te worden. Michael kreunde zachtjes en draaide zich iets verder op zijn rug. Het dekbed viel nu helemaal op de grond. Ik zag dat hij een stijve kreeg. Als ik nog enige reserves had, verloor ik die hier. Ik pakte het dekbed en legde die over hem en mij heen terwijl ik tegen hem aan kroop. Oh wat voelde dit heerlijk. Zijn gespierde lichaam voelde geweldig aan!

 

Ik begon hem te strelen. Zijn spieren voelden zelfs in zijn slaap keihard aan. Ik liet mijn vingers langzaam van boven naar benden over zijn strakke gladde lichaam glijden. Toen besloot ik met een kloppend hart in mijn keel mijn hand af te laten zakken naar zijn genotsknuppel. Toen ik zijn slip naar beneden wilde trekken werd hij wakker. Hij zei niks. Keek me enkel diep in mijn ogen aan en begon me heftig te kussen.

Onze tongen verstrengelden zich in elkaar. Zijn ogen twinkelden helemaal. Ik zag zijn lip trillen van opwinding door het spleetje maanlicht dat door de gordijnen naar binnen viel. Zijn vingers gleden over mijn borsten, zachtjes knedend zag ik hem genieten. Ik besloot mee te doen en pakte mijn andere borst. Teder maar steeds heftiger zoenend en zijn handen overal over mijn lichaam strelend gleed hij af naar beneden. Met een vinger gleed hij over mijn klitje heen. Het reageerde gelijk door stijf te worden.

 

Ik kreunde. Zijn tong zocht zich een weg naar binnen. “Oh wat ben je lekker nat. Ik lik elk beetje geil uit je. Hier heb ik al jaren van gedroomd!”. Mijn hart maakte een sprongetje. Ik duwde mijn kut dichter tegen zijn gezicht aan, wat hem aanspoorde om sneller te gaan likken.

 

“Steek er een vinger bij” smeekte ik.

 

Ik voelde zijn vinger kootje voor kootje naar binnen glijden. En vrijwel direct daarna kwamen er nog 2 vingers bij. Zo wijd stond ik al.

Met 3 vingers ging hij steeds sneller op en neer onder aanzwellend gekreun van mijn kant, terwijl hij door bleef likken en sabbelen aan mijn klitje en mijn lipjes. Mijn handen speelden nog steeds met mijn borsten en mijn stijve tepels. Hij stond plotseling op, en trok zijn slip uit. Hij ging liggen op de bank en vroeg me of ik op hem wilde komen zitten. Nog steeds trillend trok ik het dekbed over me heen, maar ging maar wat graag boven op hem zitten.

 

Ik ging zo zitten dat mijn natte warme poesje aan twee kanten over zijn harde pik heen viel, maar hij niet in me kon. Ik wreef op en neer langs zijn pik, zodat die binnen de kortste keren ook zeiknat was en glom van mijn geile sappen. Hij pakte mijn haren beet en gebaarde me zachtjes.

Ik begreep de hint en terwijl hij met zijn vingers door mijn lange zwarte haren bleef woelen en die over zijn buik voelde glijden nam ik zijn lid in mijn mond. Ik plaagde hem een beetje door hem erin te nemen en gelijk weer los te laten, en dat een aantal keer achter elkaar. Het voelde heerlijk om iemand anders zijn pik in mijn mond te voelen. Ik zag de spieren van zijn lul samentrekken als ik hem aanraakte.

Ik genoot enorm van het spelletje en van onze naakte lichamen zo dicht bij elkaar.

 

Wat ik niet door had was dat ik de tussendeur niet goed dicht had gemaakt en Brabo ondertussen stiekem naar beneden was gekomen en door een kiertje ons genotsspel stond gade te slaan, terwijl hij met een natgemaakte hand met zichzelf aan het spelen was.

Michael zal het waarschijnlijk wel door gehad hebben want ineens terwijl ik op mijn knieën bezig was om Michael heerlijk te likken voelde ik een scheut van genot door me schieten, en had Brabo zijn dikke genotsstaaf er in een keer helemaal tot aan zijn ballen in gestoken. Ik gaf een gil van genot! Ik was zo geil dat ik me vrij snel overgaf aan het feit dat ik hier ineens een trio had met twee geweldige mannen!

 

Terwijl ik lekker geneukt werd zoog ik heerlijk verder. Michael had mijn twee borsten en wisselde af en toe af met sabbelen. Zo plotseling als Brabo me was beginnen te neuken hield hij er nu mee op. Even later kwam hij terug met een schaal met ijsklontjes. “Ga maar op je rug liggen”. Ik deed wat me gevraagd werd. Beide pakten een ijsblokje uit de schaal. De ene bewerkte mijn bovenkant, de ijsklont ging langzaam heen en weer over mijn tepel. Hij draaide rondjes en mijn tepel was harder dan hij ooit geweest was, terwijl de ander van beneden met ijsklontjes begon te spelen.

Brabo duwde mijn lippen lekker wijd uit elkaar. “Sjeetje jij bent echt geil meid. Je bent zeiknat” zei hij grinnikend. “Nou daar zal ik dan ook wat aan toevoegen”. Hij stak een ijsklontje langzaam in mijn kut. Dat was lekker! Ik voelde het ijs smelten in me en langs mijn kut naar mijn bilnaad sijpelen.

Michael likte het nat van mijn tepels af met zijn tong. En beet me zachtjes in mijn tepel. Ik gebaarde hem dat hij met zijn lul dichterbij moest komen. Ik verlangde ineens vreselijk naar een lul lekker diep in mijn strot. Ik begon hem te zuigen en aan zijn ballen te aaien.

 

Ik zoog zijn lul tot aan zijn ballen in mijn mond en ik speelde met zijn gleufje in zijn top. Brabo vond het echter tijd worden voor wat hardere actie en klom bovenop me. Hij stak zijn lid weer in mijn inmiddels ijskoude maar supernatte neukspleet. Hij kreunde. “Dit is lekker ijskoud zeg. Echt een geweldig geil gevoel!. Alles voelt zo veel intenser aan”. Langzaam begon hij in me op en neer te bewegen en ik voelde het ijskoude nat dieper in mijn kut terecht komen en ik duwde mijn kut iets omhoog. Brabo ramde zijn pik er ineens keihard in. Ik gilde het uit!.

 

Door de kracht waarmee zijn actie gepaard ging, liep al het nat van het inmiddels gesmolten ijsklontje uit mijn kut over mijn billen heen. Mijn anus was hierdoor ook zeiknat. “hmm hier moeten we maar gebruik van maken” zei Michael. Draai je es om zodat je op je hondjes kan zitten. Dan ga je bovenop Brabo zitten.

Wederom deed ik wat me gezegd werd. Het was een heerlijk gevoel dat twee mannen bepaalden wat ze met je konden en wilden doen. Ik voelde me machteloos en ik genoot van elke geile seconde. Ik ging bovenop Brabo zijn harde paal zitten, mijn armen naast zijn hoofd, op zijn hondjes. Hij ging op en neer in me, soms hard, soms plagend zacht.

 

Terwijl Michael achter me ging zitten. Mijn kont was vol in zijn gezicht nu. En hij likte het ijsklontjes nat dat vermengd was met mijn eigen geile sap van mijn anus af. Brabo pakte met duim en wijsvinger mijn tepels vast en kneep er hard in. Het deed pijn maar was toch een heerlijk gevoel tegelijk. Door die pijn voelde ik niet gelijk dat Michael een vinger in mijn anus had gestoken. Ik voelde me zo geil dat ik dacht dat ik flauw ging vallen.

 

“Neuk me' smeekte ik.

 

En Michael wachte niet langer en drukte langzaam maar zeker zijn lul in mijn anus. Het deed behoorlijk zeer maar voelde zo ontzettend geil en heerlijk. Ik voelde me vol, een grote neukgrot. Brabo ging sneller op en neer, en Michael ook. Twee lullen in me. Ik gilde en kreunde van genot. Brabo zocht mijn klitje nog eens op en ging zachtjes op en neer, dat was genoeg voor mij om keihard gillend klaar te komen.

 

Het duurde erg lang.....

 

De heren reageerden er op hun eigen manier op. Die voelde mij klaarkomen en mijn kutspieren hard samentrekken waardoor het voor hun een laatste duwtje was en terwijl de ene me bij mijn heupen had gepakt en me van achteren keihard neukte en de ander onder me lag met mijn tepel in zijn mond en daar op beet en hard op en neer ging, neukten ze zich allebij klaar, om me tegelijkertijd van voor en achter vol te spuiten.

 

Ik voelde hun warme zaad me opvullen en ik genoot van elke seconde. Heerlijk voelde ik me. Toen we alledrie waren klaargekomen liepen we naar boven en zijn de twee heren allebij aan een kant van me gekropen en tegen me aan in slaap gevallen.

 

De volgende ochtend hebben we het nog een keer dunnetjes over gedaan, maar wel zo dat Michael in mijn kutje klaar kwam en vervolgens Brabo in zijn natte geil me volgespoten heeft, want daar waren we immers de vorige nacht niet aan toe gekomen;-) 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen