Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik had min of meer de hoop al opgegeven, maar ik nam me voor om voor de laatste keer toch nog een advertentie te plaatsen. Nadat ik de advertentie geplaatst had kreeg ik al na 10 min de eerste reactie, ik keek er echt van op. De reactie was van een jong stel, zij was 23 hij 28 jaar, zelf ben ik 41, donker en prima geschapen. Ze waren net als ik ook slank en de foto die bijgesloten was sprak me heel erg aan.

Het stel was opzoek naar een Bisex Cuckolding liefhebber, voor mensen die niet weten wat Cuckolding is, globaal komt het er op neer dat de vrouw met mede weten (mijn voorkeur is in het bijzijn) van haar man een minnaar heeft en hem tot in detail vertelt hoe lekker en hoe geil het was. Dus de man met respect "vernederen". Dit stel had dit nog nooit gedaan maar hij wilde dit heel graag, zij had nog twijfels maar het idee leek haar wel geil. Ze hadden een voorkeur voor een rijpere man, met mijn 41 jaar voldeed ik daar dus aan. Al snel vlogen een aantal mails heen en weer en even later zagen we elkaar via MSN al.

We vertelde onze echte namen en het was gezellig in de chat. Laat ik haar Sandra noemen en hem Steve, ze heten wel niet zo maar zo stelde ze zich voor, ik had me als Leroy voorgesteld. En inderdaad het was een super lekker stel. Het klikte direct en we hadden een heerlijke chat en ook al snel zaten we alle drie naakt achter de cam. Terwijl ik zo met hun in de chat zat zag ik een 2e reactie binnen komen van een stel, het was een stel waarvan hij 41 en zij 39 jaar was. Ik vertelde dit aan Sandra en ik zag dat ze een glinstering in haar ogen kreeg, ze stuurde Steve weg en zei, Leroy zou het niet geil zijn 3 generaties die met elkaar spelen ?

Heb alleen met jonge vrouwen gespeeld, zou wel eens met oudere dame willen spelen. Ik mailde het stel terug, stelde me voor en sloot een foto bij. Al vrij snel kreeg ik van haar een mailtje met foto's terug. Ze waren alle twee slank, ik zag een heerlijke geile vrouw met enorme tieten, ze schreef volle cup D te hebben en inderdaad dat was super geil om te zien. Ze stelde zich voor als Mira en Peter. Ik zag dat ze een paar enorme geile tieten had, immers hoe geil is het niet om een paar mooie stevige memmen te mogen aanschouwen die met 39 nog steeds niet hangen, ze had zelfs een tatoeage van een bij of zo op haar linkerborst. Ook hun waren net als Sandra, Steve en ikzelf intiem geschoren. Ik mailde terug dat ik inmiddels contact had met een jong stel van 23 en 28 jaar en dat zij heel graag ook met hun in contact kwamen. Met toestemming van Sandra stuurde ik de foto's van Sandra en Steve mee. Ik kreeg al weer snel antwoord, de enige regel was, kunnen jullie vanavond? Nou dat was duidelijk, helaas Sandra en Steve konden niet, maar de avond erop wel. Na nog wat heen en weer gemaild te hebben was er snel een afspraak gemaakt.

We spraken bij mij thuis af, ik had er een heerlijk gevoel bij, hier had ik echt zin in. Hoewel het voor mijn gevoel lang duurde, brak de avond aan en de bel ging, het waren Mira en Peter, Mira kwam binnen en ze wist inderdaad wat ze wilde, ze stapte over de drempel en 1 seconde later voelde ik haar tong in mijn mond binnen gaan. Ze kuste heerlijk, iets waar ik al bij voorbaat lekker vond. Tot mijn vreugde had ze een doorzichtige stocking aan zonder bh en haar enorme memmen waren duidelijk zichtbaar en ik vergreep me er dan ook direct aan. Mhh wat een 39 jarige toch een geil lichaam kan hebben. Ik plaagde haar even door snel onder haar korte rok te grijpen en mijn vingers door haar kut te laten gaan, ze was voelbaar al instemming. We geilde zo nog even, ze streelde over mijn kruis en gromde, mhhh die mag straks wel mijn kontje neuken. We stonden nog steeds in de gang en ik keek naar Peter, hij was duidelijk onderdanig en ervaren in Cuckolding, hij keek naar de grond en stond te wachten op wat er komen ging. Mira zag het en zei, o momentje, slaaf kleed je uit en dan wacht je. Mira en ik liepen de kamer in en sloten de deur naar de gang.

Mira nam plaats op de bank en al snel waren we in een gezellig gesprek. Ze vertelde er echt zin in te hebben. Ik nam haar in me op en vond het super geil dat ik de extreem grote memmen heen en weer zag gaan op haar ademhaling. Mira vertelde dat ze nog mail contact met Sandra had gehad en dat ze afgesproken hadden de mannen eerst te parkeren. Ik vond het prima, wetend dat ze beschikbaar zouden zijn voor ons drieen. De bel ging en Mira zei, o daar zijn ze, zal ik open doen ? Ik knikte en Mira stond al bij de voordeur. Ik hoorde de deur open gaan en de stem van Mira die zei, meisje geef me eerst eens een heerlijke tong zoen. Het werd stil en even later hoorde ik de duidelijke stem van Mira die zei, jij slaafje kunt je ook uitkleden en naast die andere slaaf gaan staan. En toen kwamen ze beide binnen. Ook Sandra zag er heerlijk uit, ze had een strakke leren jurk aan waarin haar lichaam duidelijk zichtbaar was. Ze glimlachte naar me en kwam naar me toe lopen, ik stond op en gaf ook Sandra een heerlijke tongzoen. Ik streelde ongegeneerd haar lichaam en dat voelde ook heerlijk aan, ik schat haar lichaam op maatje 38 en cup C. Had haar geile lichaam al via de webcam gezien en nu voelde ik dat geile lichaam ook. Terwijl ik mijn handen over haar billen liet gaan beleven we in een geil tongzoen gevecht.

Ik voelde plotsklaps de handen van Mira over de billen van Sandra gaan en hoorde haar zeggen, mhhh ik ben niet de enige met een geile kut. Blijkbaar had Mira al haar handen onder de jurk van Sandra. Ik maakte me los en zei, zullen we eerst iets drinken ? De dames knikte en we namen alle drie iets te drinken. Mira vertelde dat ze met Sandra contact had gehad en dat Sandra had aangegeven dat ze heel graag door ons gedomineerd zou worden maar de mannen zou ze zelf willen Domineren. Mira zei, nou mijn slaafje is prima afgericht en daar mogen jullie alle twee mee doen wat jullie willen. Sandra keek me aan en vroeg, vind je het vreemd dat ik graag onderdanig naar jullie wil zijn? Jullie sletje? Ik knikte en zei, nee heerlijk, dan is het duidelijk, Mira en ik Domineren jou en de beide mannen, jij Domineert de mannen. Na nog over het e.e.a. gesproken te hebben zei Mira, zo nu is het tijd dat wij jou eerst eens gaan misbruiken. De ogen van Sandra begonnen te glinsteren. Mira liet er geen gras over groeien en zei, slavin ga staan en kleed je uit zodat we je kunnen keuren. Sandra sprong direct op en kleedde zich geil en verleidelijk uit. Zoals ik al gevoeld had, Sandra was naakt onder de jurk dus al snel zagen we een super geil slank lichaam met een mooie cup C die zeer stevig waren. Mira keek me aan en zei, schatje mag ik haar eerst even keuren ? Ik glimlachte en zei, ja doe maar. Mira stond op en liet haar handen over het lichaam van Sandra gaan, ze keek goedkeurend en zei, ik had jaren geleden ook zo'n strak lichaam, nu ben wat voller maar geniet nu van dit lichaam.


Cuckold Toppers
Bestel een grootgeschapen Gigolo, Speciaal voor Cuckold koppels.

Cuckold Toppers
Prive Opnames gemaakt door Cuckold mannen, hier kan je zien hoe hun vrouwen worden genomen door een ander.


Ze kuste Sandra geil en ik zag dat ze met openmonden aan het tongen waren. Mira liet haar vingers door de kutlipjes van Sandra gaan en ik hoorde Sandra kreunen. Maar dat was niet wat Mira wilde. Nee slet, jij hebt in de e-mail aangegeven dat je een rijpe kut wilde likken en ik wil nu eerst even een keer klaar komen want ik ben mega geil. Op het zelfde moment begon Mira zich uit te kleden en 10 sec later zag ik haar geile  lichaam met die prachtige memmen. Mira ging op de bank zitten en keek me met een glimlach aan en zei, jij mag deze slet dadelijk proberen, ik wil haar nu even testen en kijken of ze me klaar kan likken. Ik knikte terug en had er wel zin in, deze vrouw klaar te zien komen. Mira richte zich tot Sandra en zei, zo slet, op je knieen, ik hoef geen voorspel, je gaat me eerst klaar likken, ik wil nu klaar komen. Sandra ging voor Mira haar gespreide bennen zitten en viel hongerig de beslist natte geschoren kut van Mira aan. Mira sloot haar ogen en liet het over zich heen komen, nou dat was duidelijk, Mira had er echt zin in. Het duurde niet lang of ik hoorde Mira kreunen, even later hoorde ik haar schreeuwen, slet zuig mijn kutlippen in je slavinnen bek, blijkbaar wond grove taal Mira erg op. Met gesloten ogen greep ze Sandra bij haar hoofd en drukte haar vast tegen haar rijpe kut aan. Zuigen, zuig op mijn kutlippen, alle twee gelijk, zuigen. En het was al zo ver, Mira kwam al duidelijk klaar. Inderdaad, Wina had wel heel veel zin. Ze kwam weer een beetje bij van haar eerste orgasme en keek me geil aan.

Zo zei ze, daar had ik even zin in wil jij haar nu bezitten of mag ik nog een keer, want ik ben super geil en wil graag nog een keer klaar komen. Ik knikte en zei, haal eerst de eerste geilheid maar uit je lichaam en laat je nog maar even gaan met onze slet. Voor Mira was dat het sein, ze greep Sandra weer bij de haren en zei, slavin dit was goed, nu wil ik dat je mijn clit klaar likt. Zonder af te wachten drukte ze het hoofd van Sandra weer in haar kruis, ik stond al kijkend naar dit geile schouwspel op en kleede me ook uit. Vervolgens ging ik naast Mira op de bank zitten en begon geil te tongen met Mira, onder tussen met die geile memmen spelen. O wat heerlijk van die grote strakke tieten. Mira keek me aan en zei, schatje even wachten, even klaar komen. Ik keek haar aan maar ze wachte niets af, ze greep Sandra weer bij het hoofd en riep, slavin bijt op mijn clit. Ik keek naar het schouwspel al spelend met die memmen, maar Mira was duidelijk, harder slavin, bijt harder, nog harder, slavin bijt in mijn clit hard, hard hard, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mira lag weer klaar te komen, duidelijk hoorbaar was ze aan het klaar komen, de drukte Sandra's hoofd aan de kant en ze maakte de rest van haar orgasme af door met haar wijsvinger duidelijk zeer hard over haar clit te gaan. Heerlijk om te zien, deze geile rijpe vrouw die zo openlijk lag te genieten. Het orgasme nam af en ze draaide haar hoofd naar me en gaf me een kus. Mhhh zei Mira, zo de eerste vuurtjes zijn geblust, nu mag jij onze slavin even testen.

Ik deed mijn benen uit elkaar en zei, slet maak me geil met je mond. Snel kwam Sandra op haar knieen tussen mijn benen zitten en nam zonder zich in te houden mijn paal in haar mond. Mira keek toe en ik zag in haar ogen dat ze het een heerlijk gezicht vond. Ze kwam dichterbij en we begonnen weer geil te tongen, terwijl Sandra mijn ballen aan het likken was, voelde ik de handen van Mira over mijn lichaam. Ik speelde opnieuw met die memmen en zei, hier ga ik ook nog tussen klaar komen, Mira kreeg een glimlach op haar mond en zei, graag, maar als je dan klaar komt mag je alleen in mijn mond spuiten. Vind het geil als een vent tussen mijn tieten neukt en op het moment dat die klaar komt in mijn mond klaar komt. Ik kreunde want Chatntal was me weer heerlijk aan het pijpen, ik liet me mee voeren in het gevoel van genot en voelde dat ik zo klaar ging komen en besloot dat ik dat nog niet wilde. Dus ik drukte Sandra haar hoofd aan de kant, Mira keek me vragend aan, schatje wil je onze slavin nog niet hebben om in die sletten bek klaar te komen ? Ik knikte en zei, nee nog niet, wil nog niet klaar komen. Mira knikte en zei, zullen we onze slaafjes ook eens misbruiken ? Ik knikte en zei, ja laten we dat maar eens doen. Mira stond op en zei tegen Sandra, schatje ga op de bank zitten met je benen wijd en streel je strakke kutje zodat je goed geil zult worden. Sandra kwam naast me zitten op de plek waar Mira zat en ik greep direct de kans aan om even met haar lichaam te spelen. Ik voelde het strakke lichaam en liet mijn vingers even in haar kutje gaan en voelde dat ze niet alleen heel nat maar ook heel strak was. Mira kwam met de beide slaafjes binnen en zei, zo nu kunnen we verder spelen. Ik was echter al begonnen met het heerlijk tongen van Sandra en blijkbaar genoot Sandra van het tongen net als ik.

Mira ging met de slaafjes aan de gang en zei tegen Peter, slaaf pijp je collega eerst eens even goed stijf. Tegen Steve, kijk eens hoe geil jou vrouwtje is, ze heeft me net twee keer lekker klaar gemaakt en Leroy net heerlijk gepijpt, kijk maar eens hoe geil jouw mooie vrouw is. Mira liet de beide slaven waar ze waren, Steve stond toe te kijken hoe ik met zijn mooie vrouw aan het tongen was, terwijl ik met haar tieten aan het spelen was en ze zelf haar kutje aan het strelen was. Mira zag het en nam nu voor het kutje van Sandra plaats en zei, zo nu zal ik dit strakke kutje eens gaan proeven. Op het zelfde moment hoorde ik Sandra kreunen, ze werd duidelijk geiler, ik was met haar tieten aan het spelen en tongde haar nog steeds, terwijl Mira de aanval op haar kutje had ingezet. En wat er te verwachten viel gebeurde ook, het duurde maar heel even en Sandra lag klaar te komen, ze schreeuwde het uit van genot. Blijkbaar kon Mira erg goed likken want Sandra lag super geil te wezen en duidelijk voel en hoorbaar klaar te komen. Toen haar orgasme afgenomen was kwam Mira even omhoog en zei met een glimlach op haar mond, dit smaakt naar meer. Ze draaide zich om en keek naar de beide slaven, Peter was Steve vol overgave aan het pijpen en Steve had het er duidelijk moeilijk mee niet klaar te komen. Mira was echter duidelijk, slaaf kom hier en neuk me van achteren terwijl ik jou vrouw nog een keer klaar laat komen.

Zonder af te wachten begon ze opnieuw Sandra te likken, nu kwamen ook haar handen omhoog terwijl ze het kutje van Sandra likte speelde ze ook met de tepels van Sandra. Steve inmiddels achter haar gekomen en Mira stak haar kont verder omhoog. Hoewel ik het van mijn positie niet kon zien, aan de reactie van Mira kon ik zien dat Steve haar penetreerde. Ik keek naar Peter en zei, hier komen en pijp me. Hij kwam direct en begon direct vol overgave mijn harde paal te pijpen, deze man had duidelijk eerder gepijpt. Dit was echt pijpen, hij nam mijn 21 cm volledig in zijn mond en hij pijpte waanzinnig goed. Ik keek naast me en zag dat ze alle drie geil waren. Sandra kwam als eerste van de drie klaar en voor de tweede keer die avond hoorde en zag ik Sandra klaar komen, ze genoot van de rijpe vrouw die haar aan het klaar likken was. Mira stopte met likken en riep, harder slaaf, neuk me harder. Ze keek omhoog en zei tegen Sandra, onder me, kom onder me liggen en lik me terwijl jouw slaafje me neukt. Snel ging Sandra op haar rug onder Mira liggen, Mira genoot zichtbaar en riep harder, slaaf harder, neuk deze rijpe kut, neuk me ik wil voelen hoe je deze rijpe kut neukt. Ik wil je sperma in mijn kut voelen spuiten. Deze taal en het idee dat hij deze rijpe slet aan het neuken was, was te veel voor Steve en ik zag dat hij klaar aan het komen was, hij spoot zijn sperma in de rijpe kut van Mira, die dat merkte en riep ga door, ik wil ook klaar komen, neuk door, neuk deze rijpe teef, Sandra bijt in mijn clit, bijten, je weet dat ik klaar kom als je in mijn clit bijt.

Mira was zichzelf geiler aan het praten en dat had duidelijk effect, blijkbaar beet Sandra niet hard genoeg, want Mira riep, HARDER bijt HARDER. En op dat moment kwam ze hoorbaar klaar, duidelijk heel duidelijk hoorbaar als Mira klaar kwam, dit maakte me nog geiler en ik was aan het bedenken of ik in de super pijpende Peter klaar zou komen. Of ik me leeg zou laten zuigen door Peter, want pijpen kon die. Maar ik besloot dit op een later tijdstip te doen, ik zag Sandra liggen en drukte Peter aan de kant. Ik nam stelling en drukte in een keer mijn op knappen staande paal in de o zo strakke kut van Sandra. O wat heerlijk was dat. Mira merkte het en zei, ja schatje neuk je klaar in die kut, wacht even, ze zei tegen Peter, liggen jij je gaat mijn kut schoon likken. Peter ging naast Sandra liggen, Mira ging over zijn gezicht zitten en riep, jij slaaf, kijk maar eens hoe je vrouw eens goed geneukt wordt. Kijk maar eens hoe een andere vent jouw mooie vrouw vol gaat spuiten. Ik zag dat Mira haar kut met twee handen openhield en zo het sperma van Steve uit haar kut liep, gulzig opgedronken door Peter, tegen Peter zei ze, ja proef maar eens hoe geil mijn kut net geneukt is door een andere lul. Lik het sperma uit mijn kut.

Ze keek me aan en zei, schatje neuk je klaar, kom laat me zien hoe je ons sletje neukt, spuit die kut vol. Maar ik had die woorden al niet meer nodig want ik voelde me super geil worden. Ik greep en kon net bij Steve zijn paal, die nog steeds hard was, ondanks dat hij net in Mira was klaar gekomen. Zo trok ik hem naar me toe en vol overgave begon ik Steve te pijpen, Mira vond dit blijkbaar ook geil. Hoewel ik het niet kon zien hoorde ik haar roepen, slaaf lik mijn kut, lik mijn kut leeg, zuig het sperma uit mijn kut. Ik proefde inmiddels de kut van Mira via de harde paal van Steve die ik aan het pijpen was. Ook voelde ik dat Steve zo klaar zou komen en ik begon nog fanatieker te pijpen. En op dat moment voelde en proefde ik Steve klaar komen, Mira riep, schatje ja ga door, pijp ons slaafje klaar ik kijk toe en streel mijn kut klaar. Ik vroeg me af hoe een vrouw zo vaak klaar kon komen want ik hoorde dat ze al weer aan het klaar komen was. Met de geil spuitende paal van Steve in mijn mond, Mira die aan het roepen en duidelijk hoorbaar klaar komen was en de zeer strakke kut van Sandra maakte dat ik mijn sperma op voelde komen. De kut van Sandra was me als het ware aan het pijpen en ik kwam heerlijk diep spuitend in deze lekkere kut klaar. Ik wist dat ik deze geile kut vaker zou bezitten, maar nu genoot ik van het hoorbaar klaarkomen van Mira en de zuigende kut en ik had het idee dat ik bleef spuiten.

Maar helaas komt er een einde aan mijn super geile orgasme. Als ik klaar gekomen ben zie ik dat Mira Steve aan de kant trekt en zegt, zie je dat jou vrouw lekker geneukt is door een andere pik ? Zie je hoe lekker je vrouw geneukt word. En inderdaad net op het moment dat ik me terug wil trekken uit deze heerlijke geile kut voel ik dat Sandra aan het klaar komen is, deze keer heel stil maar daarom niet minder intens. Ze ligt zichtbaar in zichzelf terug getrokken klaar te komen, dus ik besluit nog even door te neuken. Mira staat op van het gezicht van Peter en blijft even kijken. Als Sandra klaar gekomen is kijkt ze me aan en vraagt, was het lekker schatje ? Ik knik en zeg, heerlijk. Mira vraagt, schatje mag ik je schoon pijpen ? Ik sta op en ga op de bank zitten, Mira komt naar me toe en zegt nog snel tegen Peter, jij slaaf neukt je nu klaar in onze teef. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd, Peter springt recht en een seconde later is hij vol overgave zichzelf in Sandra aan het klaar neuken. Mira neemt mijn paal in haar mond en geniet duidelijk van het schoon likken.

Met gesloten ogen likt ze me helemaal schoon. Ik zie dat Peter inmiddels na enkele stoten al aan het klaar komen is en zijn sperma in het strakke jonge kutje spuit. Hij komt hoorbaar klaar. Mijn paal neemt inmiddels in formaat af en ik geniet met een half harde paal van het likken van Mira. Deze stopt even en zegt, zo nu jij likken. Hierbij kijkt ze Steve aan en die begrijpt direct wat de bedoeling is. Blijkbaar had hij hier ook opgehoopt, fanatiek begint hij zijn eigen vrouw te likken. Hij weet dat er net twee kerels in haar kutje hebben gespoten en hij vind het blijkbaar super geil. Mira kijkt me tevreden aan. Ze komt naast me op de bank zitten en vraagt,als het kutje van onze slavin schoon is zullen we dan iets gaan drinken ? Ik knik want ik heb inmiddels wel zin in iets te drinken. Dan hoor ik Sandra plotsklaps, slaaf lik me, lik mijn kut schoon, proef maar eens hoe twee echte kerels mijn mooie kutje vol gespoten hebben. Jij hebt alleen goed genoeg me schoon te likken. Sandra geniet net als wij duidelijk van het vernederen van Steve. Ik vind het erg opwindend, hoewel we iets zouden gaan drinken komt mijn paal al weer langzaam omhoog. Mira kijkt me hoopvol aan en zegt, schatje zal ik hem even hard pijpen, dan kun jij je nog een keer in een van de gaatjes klaar neuken. Ik glimlach en zeg, weet nog niet welk gaatje.

Mira knielt voor me en zegt, schatje denk maar even na waar jij je in klaar wilt neuken. Ik pijp je even geil. En inderdaad, deze rijpe vrouw weet wat pijpen is. Het kost dan ook niet veel tijd voor ik me weer super geil voel. Ik heb zin me in een kontje klaar te neuken. Sandra valt af omdat ze eerst getraind moet worden, ze heeft aangegeven dat ze anaal nog maagd is en dat wil veranderen, maar ik wil daar rustig de tijd voor nemen. Dus ik besluit Peter te gaan bezitten. Ik pak het hoofd van Mira en zeg, schatje ik ga jouw slaafje in zijn kontje neuken. Mira stopt en zegt tegen Peter, ga op zijn hondjes zitten zodat jouw nieuwe Meester je kont in bezit kan nemen. Duidelijk goed getraind zit Peter 1 sec later al klaar om me te ontvangen. Ik neem achter hem plaats, Mira neemt mijn harde paal en begeleid hem richting het kontje van haar man/slaafje. Ik pak Peter bij de heupen en begin bezit te nemen van zijn kontje, dat gaat wel heel makkelijk, Mira kijkt me aan en met een glimlach, ja schatje deze slaaf is goed getraind. Net als mijn kontje die je later ook mag neuken. Hoewel ik ze min of meer al vergeten ben hoor ik Sandra tegen Steve roepen, lik mijn kontje, lik mijn kontje. Ik kijk en kijk daarbij Sandra recht in de ogen. Ze kijkt me aan en vraagt, Meester, zou U alstublieft mijn kontje willen ontmaagden ? Ik kijk verbaasd en neuk nog steeds lekker in het kontje van Peter. Het voelt heerlijk en Peter is duidelijk getraind. Terwijl ik gewoon doorneuk zeg ik, zullen we dat niet later doen zodat we rustig de tijd hebben ? Sandra kijkt me echter strak aan en zegt, Meester zou U mijn kontje niet willen verkrachten, ook al zou ik schreeuwen van de pijn ik ben nu van U en zou U me alstublieft niet willen verkrachten in mijn kontje, tevens Uw kontje.

Ik kijk Mira vragend aan en die kijkt met een glimlach en zegt, schatje kom we nemen haar samen. Als ik me terug trek uit het heerlijke kontje van Peter drukt Sandra Steve al aan de kant en zegt, kijk jij maar eens toe hoe een echte kerel mijn kontje de zijne gaat maken. Jij gaat toekijken hoe mijn kontje door een echte kerel geneukt gaat worden. Mira en ik komen bij Sandra aan, Mira zegt, blijf op je rug liggen en trekt de benen van Sandra helemaal omhoog zodat haar kontje op deze wijze ook toegankelijk is. Ik zie dat Mira twee vingers door het kontje van Sandra laat gaan en ze zegt, schatje ze kan je hebben. Neem haar maar in bezit, niet meer stoppen, we gaan ons teefje nu eens iets leren. Mira gaat boven op Sandra zitten en kijkt me vol triomf aan en zegt, zo die kan geen kant meer op. Neem haar maar in bezit, maar haar kontje de jouwe en neuk je lekker klaar in dit maagdelijke kontje. Ik plaats mijn eikel voor haar kontje en druk een stukje, ik voel de weerstand en druk iets verder door. Mijn eikel zit nu in haar kontje, ik hoor Sandra schreeuwen nee nog niet, ben er nog niet klaar voor. Maar dan is het te laat, zittend boven op Sandra grijpt Mira om me heen en trekt me naar zich toe, hierdoor penetreer ik Sandra helemaal en voel ik 21 cm in haar kontje gaan. Ik hoor Sandra schreeuwen van de pijn, Mira is me voor en roept, slet wees stil, je Meester gaat je kontje neuken. Na enkele stoten voel ik dat Sandra zich aan het ontspannen is en het gaat makkelijker.

Mira blijft doorgaan met het strelen van mijn billen en roept, schatje neuk je klaar in onze slet neuk je lekker klaar. Ik lig met gesloten ogen te genieten en geniet van het gevoel deze heerlijke vrouw voor het eerst anaal in bezit te hebben. Ik hoor Sandra kermen, nu niet meer van de pijn maar van genot. Dan roept ze, Steve kijk hoe ik anaal geneukt word, ik wil dat je toe kijkt hoe een echte vent me neukt. Sandra geniet duidelijk van het vernederen van Steve en op het zelfde moment voel ik dat Mira twee vingers in mijn kontje laat gaan. Ik open mijn ogen en zie een glimlach op de mond van Mira en ze zegt, ja schatje ik zal je vingeren terwijl jij jezelf klaar neukt. We blijven elkaar aan kijken, Mira niet dat ik klaar ga komen en terwijl we elkaar aan blijven kijken blijft ze mijn kontje geil vingeren met twee vingers. Samen met het strakke kontje van Sandra laat het mijn sperma opnieuw op komen en voel ik vanuit mijn rug dat ik klaar kom en inderdaad op dat moment begin ik te spuiten en hoor ik Sandra met heel veel triomf roepen, Steve ik voel een spuitende paal in mijn kontje. Ik voel sperma in mijn kontje spuiten en inderdaad ik ben heerlijk aan het spuiten in dit super geile kontje. Ze knijpt me geil af terwijl ik door blijf neuken, Sandra is duidelijk al gewend aan het neuken in haar kontje.

Tegen mij roept ze, dank U Meester, dank U. Heerlijk is het, de vingers van Mira die me nog steeds aan kijkt en zacht zegt, ja doe maar, kom maar lekker klaar en de gillende Sandra die duidelijk geniet. Dan voel ik dat mijn paal helaas gaat krimpen en even later voel ik dat ik uit dit heerlijke kontje glip. Mira komt omhoog en geeft me een natte zoen. We staan op en gaan iets drinken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen