Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Brabo en Missy hadden zich voorbereid op een erotisch avondje. Missy had zich voor de gelegenheid als een schoolmeisje verkleed. Een kort rood plooirokje, witte blouse en kousen. Ze hadden wat gedronken en elkaar hartstochtelijk gekust toen opeens de bel ging.

Missy bleef op de bank zitten terwijl Brabo de deur opendeed. Missy hoorde ze praten en even later kwam hij binnen met een fors gebouwde man. Kijk eens wat voor foto's hij heeft zei Brabo, de man liet een serie foto's zien waarin Missy uitdagend voor Brabo stond, en zelfs foto's waarop ze met zichzelf aan het spelen was met een forse dildo. Verschrikt keek ze naar de foto's. Hoe was dat mogelijk? Het bleek dat Brabo deze via internet aan een paar mannen had gestuurd in een gekke bui, en een van hen had dus uitgevonden waar ze woonden en stond met deze bewijzen in hun woonkamer. Als Missy en Brabo niet meewerkte zou hij kopieën in de buurt verspreiden.Ze moesten er niet aan denken! Na van de eerste schrik bekomen te zijn vroeg Brabo wat de man wilde, geld soms? Nou de man hoefde geen geld, maar wilde wel even kennismaken met Missy zoals hij dat uitdrukte. Brabo en Missy keken elkaar aan, Missy had wel vaker iets met een andere man gedaan maar op deze manier voelde ze er helemaal niets voor. Maar de consequentie dat haar foto's de wijk doorgingen sprak haar ook niet aan. Ik wil alleen even van dichtbij kijken of het allemaal wel echt is zij de man, ik ben meer voyeur.

Missy aarzelde nog steeds. Alleen als Brabo erbij blijft stelde ze voor. Dat was geen probleem voor de man. Zullen we maar naar jullie slaapkamer gaan stelde hij voor. Missy liep voorop de trap op en de man hield Brabo tegen die erachteraan wilde lopen. Laat mij maar achter je vrouwtje lopen zei hij, dan heb ik vast een goed uitzicht. Missy liep snel maar de man kreeg een goed uitzicht op haar dijen en het korte rokje liet veel van haar billen zien. In de slaapkamer moest Brabo naast hem op het bed gaan zitten terwijl Missy vlak voor hem moest gaan staan.

Draai je maar eens rond en laat eens zien wat voor lekkers je in huis hebt commandeerde de man. Missy liet hem nu zien wat ze onder haar rokje aanhad. Langzaam tilde ze het korte rokje omhoog totdat de rand van haar kleine witte slipje te zien was. Hoger hijgde de man terwijl hij gefascineerd naar het schouwspel keek. Centimeter voor centimeter tilde Missy het rokje verder op. Ze droeg een witte string die haar lipjes maar nauwelijks bedekte.

Toen haar rokje zover omhoog was dat bijna de hele string te zien was hijgde hij met schorre stem draai je om? Missy draaide zich langzaam rond zodat hij nu haar verrukkelijke billen te zien kreeg, de string zat diep tussen haar heerlijk ronde billen en accentueerde haar volmaakte vormen. Terwijl hij naar Brabo keek stak hij zijn handen naar zijn vrouw uit. Mmm, een heerlijk vrouwtje heb je sprak hij terwijl zijn handen haar benen streelde. Hij trok haar naar zich toe zodat ze dicht tegen hem aan kwam te staan. Langzaam gleden zijn ruwe vingers over haar dijen omhoog. Missy hield nog steeds haar rokje omhoog zodat haar string nu vlak bij zijn gezicht was. Hij draaide haar om en spreidde haar benen iets.

De witte string zat strak om haar schaamlipjes heen en met zijn vinger streelde hij de stof. Zo, haar kutje voelt lekker aan, daar kan ze mannen zeker lekker mee verwennen? Ze heeft de laatste maanden nog niet veel anders gehad mompelde Brabo. Nou dat wordt dan wel hoog tijd, zoiets lekkers mag je niet voor jezelf houden hijgde de man terwijl zijn vingers haar clitje door de string heen bleven masseren. Je zou toch alleen even kijken vroeg Missy?

Dat wilde ik ook maar nu ik je heb gezien wil ik wel meer, de buurt hoeft je foto's toch niet te zien? Ga maar op het bed liggen lekker ding. Missy liep aarzelend naar het bed. Op je rug en je benen wijd commandeerde hij. Missy ging op haar rug liggen met opgetrokken benen. De man stond op en opende haar dijen, het rokje zat ver omhooggeschoven en alleen het kleine beetje textiel van haar string bedekte haar poesje nog . De man ging op zijn knieen zitten en wilde haar kutje gaan likken maar bedacht zich. Ach, dat mag jij wel even voor me doen zei hij tegen Brabo.

Brabo ging nu op zijn knieën voor zijn vrouw liggen en Missy hield haar string opzij. Hij likte haar en zoals hij dat altijd deed streelde hij ook haar stevige borsten en rolde haar tepels tussen zijn vingers. Hij wist dat Missy hiervan geil werd en ook nu ondanks de vernederende omstandigheden was dit het geval. Al snel proefde hij haar vocht in zijn mond, haar kutje werd behoorlijk nat.

 


Cuckold Toppers

Cuckold Toppers


Dat lijkt me wel genoeg, sprak de man, ga jij maar weer op het bed zitten en kijk hoe je vrouwtje nu door een echte kerel wordt geneukt. Hij maakte zijn broek open en een geweldig grote paal van wel 25 cm kwam tevoorschijn, hij zakte door zijn knieën en terwijl Missy haar string opzij bleef houden haalde hij zijn grote paal een paar maal door haar openstaande spleetje. Hij keek Brabo aan en waarschuwde hem: let op zo krijgt ze hem in 1 keer naar binnen. Missy verstrakte toen zijn grote dikke pik met een stoot naar binnen gleed.

Daarna begon hij in een hoog tempo het vrouwtje te neuken. Iedere keer stak hij tot aan zijn ballen de paal in het steeds natter worden kutje. Missy begon met haar onderlichaam te draaien, onwillekeurig stootte ze haar kutje tegen de stampende paal aan. Steeds harder begon ze te kreunen.. mmmmmm neuk mij..ahhhh dit is lekker....

Kijk haar eens genieten sprak de man zich naar Brabo omdraaiend. ze was echt toe aan een goede neukbeurt. Volgens mij komt ze veel tekort bij jou. Hij voerde zijn tempo nog op en Missy kwam kreunend en gillend klaar. Goed zo vrouwtje, nu ik, hijgde de man. Hij trok zijn lul uit haar kutje en ging bij haar hoofd staan. Hij trok nog even aan zijn natte lul en spoot al zijn sperma over haar gezicht en borsten.

Zoiets had Missy echt nog nooit meegemaakt. Hij bukte en duwde zijn pik tussen haar lippen. Zuig hem ook nog maar even schoon zoals het hoort meisje. Missy likte de pik schoon en keek de man geil aan, zoiets lekkers had ze nog nooit beleefd.

Kom je volgende week weer hoorde ik Missy smekend aan de man vragen? Ik kom zo vaak langs als je maar wilt liefje zei de man. Lachend keek hij naar mij. Je hoort het vriend, Ik ben nu de baas van het kutje van jou vrouw. Ik zal zorgen dat ze regelmatig een goede beurt krijgt. En zo is het allemaal ook gelopen.

Ik ben nu Cuckold en ik moet een paar keer per maand toekijken hoe Missy word uitgewoond door zijn onwijs grote pik. Als ik braaf ben geweest mag ik het kutje van Missy schoonlikken. Dan gaat ze met haar benen wijd liggen, dan staat haar uitgewoonde kut helemaal open en dan zie ik zijn zaad er langzaam uitstromen. Dan is het mijn taak om alles op te likken en slikken. Meestal liggen die 2 dan in elkaars armen te zoenen en elkaar alweer op te geilen voor de volgende neukbeurt. Het laatste nieuwtje is dat volgende week een paar van zijn vrienden meekomen, ben benieuwd hoe Missy dat gaat aanpakken, ze is nog nooit (voor zover ik weet) door meer dan een pik tegelijk geneukt.

Maar dat is voor deel 2.

Wordt vervolgt.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen