Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hai mijn naam is Mira een redelijk slanke meid uit Hendrik Ido Ambacht waar ik al sinds jaren woon met mijn man Peter. We hebben allebei een redelijk drukke baan en een druk sociaal leven. De laatste tijd hebben we dan ook niet veel tijd voor elkaar. Als we sex hebben is het meestal Peter die zich makkelijk laat verwennen. Door alle drukte kan ik mijn hoofd er ook niet zo goed bijhouden.

Op een van de weinige keren dat we lekker met elkaar bezig waren vertelde Peter mij zijn fantasie om een vreemde man mij te laten verwennen. Direct tintelde er een bepaalde spanning door mijn lijf. Onze sex was die avond anders en heftig. Dit duurde enkele maanden voort waarbij wij bij tijden fantaseerde over een trio met nog een man. Tot het moment dat Peter mij vertelde dat hij een advertentie had gezet op een datingsite. Ik was eerst erg boos over zijn plotselinge actie, maar moest snel toegeven dat ik deze stap ook erg spannend vond. Al snel stroomde de reacties binnen. We raakte aan de chat met Erick, een half bloed jongen van 32 jaar uit Rotterdam. Na enkele gesprekken en foto’s uitgewisseld te hebben besloten een avond te gaan stappen in Rotterdam. Dit was een erg gezellige avond en het bleek dat Erick net als ons ook een grote vriendengroep had. We hebben Erick toen uitgenodigd om ook bij ons in Utrecht te komen.De andere week was het al zover en we gingen op zaterdagavond eerst gezellig met elkaar op stap. Tegen 01.00 uur hadden we allemaal flink wat gedronken en stelde Peter voor om naar ons huis te gaan waar, hadden we van te voren al afgesproken Erick ook zou slapen. Thuis aangekomen ging Peter nog even wat eten maken in de keuken. Ik klaagde over mijn voeten want ik had weer eens de fout gemaakt op nieuwe schoenen de deur uit gaan. Erick regeerde hier direct op door ze uitvoerig te masseren. Toen Peter binnen kwam, keek hij semi jaloers naar mijn tevreden blik. Peter ging in de Fauteuil tegen over ons zitten en begon aan zijn klaargemaakte broodje. Erick vervolgde zijn massage naar mijn rug. Om er goed bij te kunnen verzocht hij mij mijn T-shirt uit te trekken en vervolgens ook mijn Beha. Ik zag aan Peter dat hij opgewonden werd van de aanblik van mijn borsten. Ik ben hier dan ook het meest trots op ik heb een stevige cup C met mooie kleine tepels. Peter had echt zin gekregen en stelde voor om naar onze slaapkamer te gaan.

Daar aangekomen had Peter zich snel uitgekleed en ging in bed liggen. Ik friste mij nog even op en kwam ook de slaapkamer weer binnen. Daar zag ik voor het eerst Erick helemaal naakt. Hij had een mooi stevig lichaam, wel met veel haar dat was ik niet zo gewend want Peter scheert zich volledig. Zijn Penis was al helemaal hard en ook deze was net als zijn lichaam lekker stevig en in uitzondering op de rest wel netjes bijgeschoren. Erick verzocht Peter ruimte te maken zodat hij samen met mij in bed kon stappen. Peter wist niet goed wat hij moest doen, maar ging toch maar een beetje beteutert aan de kant. We hadden het hier uiteraard van te voren over gehad maar nu het dan zover was viel het Peter zichtbaar zwaar.

Erick begon mij heerlijk te verwennen, we tongzoenden langdurig. Iets wat ik met Peter al lang niet meer deed. En ik begon zachtjes aan zijn pik te trekken. Al snel werd mijn kutje voor het eerst sinds tijden weer kletsnat. Mijn schaamlippen waren al helemaal opgezwollen. En ik schokte toen hij me heerlijk begon te vingeren. Ondertussen keek Peter toe. Ik bevool hem van zijn pik af te blijven zodat hij al zijn aandacht kon focussen op ons, misschien leer je nog wat riep ik hem streng toe. Toen mijn kutje kleddernat was voelde ik Erick zijn penis naar binnen glijden. Hij begon me zalig te neuken. Eerst erg subtiel, maar al snel stootte hij hard in me. Ik dacht dat ik het niet meer hield zo lang kon Erick neuken. Mijn kut was helemaal heet en nat toen Erick hevig kreunend in mij klaarkwam. Ik voelde zijn zaad in me spuiten.

Ondertussen lag Peter op zijn rug toch met zijn pik te spelen. Ik zei, wat hebben wij afgesproken ? Peter wist niet goed wat ik bedoelde dus ik vertelde hem dat hij van zijn pik af had moeten blijven. Ik ben nog niet klaargekomen vertelde ik hem maar dat heb je zeker weer niet doorgehad omdat je alweer met je pikje bezig was. Ga me nu eerst maar eens lekker klaarbeffen. Ik ging met 1 beweging op Peter zijn gezicht zitten die nu niet anders kon dan mijn warme kutje te likken. Ik voelde het zaad uit me lopen en voor Peter was het slikken of stikken. Na een minuut of 5 kwam ik na tijden weer eens heerlijk klaar.


Cuckold Toppers
Hier kan je Gratis Cuckold Sexfilms Downloaden!!

Cuckold Toppers
Meer dan 300 GB aan Amateur Cuckold Video`s.


Ik stapte van Peter af pakte zijn hoofd en duwde hem naar de half stijve pik van Erick. En nu hij nog zei ik, hij heeft zeker wat verdient nadat hij me zo lekker geneukt heeft. Peter begon aarzelend Erick te pijpen. Al snel was de pik van Erick weer volledig hard. Erick en ik zoende lekker en hij speelde met tepels. Omdat hij al een keer gekomen was duurde het lang. Peter had het zichtbaar zwaar maar na bijna een kwartier kwam Ercik nogmaals klaar in Peter zijn mond. Zo nu wij klaar zijn gekomen ben jij aan de beurt Peter, zei ik. Nu mag je aan dat pikje van je trekken, maar niet hier bij ons in bed ga maar aan het voeten eind staan en kijk me aan. Ik zag dat Peter ook erg geil was geworden dus hij deed snel wat ik hem vroeg. En na een paar maal trekken spoot hij op de vloer. Opruimen Peter en pak jij vannacht het logeerbed maar, misschien dat we je morgenochtend weer kunnen gebruiken.

Na die dag komt Erick regelmatig bij ons, soms ook als Peter er niet is, maar altijd wel in overleg. Soms heb ik de indruk dat Peter het wel makkelijk vind dat hij niet zoveel tijd in mij hoeft te steken dan kan hij zich meer focussen op zijn werk. Maar uiteindelijk als ik hem opdraag mijn uitgeneukte kut schoon te likken lijkt hij zich toch te beseffen dat hij letterlijk en figuurlijk aan het kortste eind trekt.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen