Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Waarom weet ik niet, maar op een dag besloot ik een verborgen camera’s in onze slaapkamer te monteren. Mijn vrouw Miranda wist hier uiteraard niets van. De camera had ik aangesloten op mijn pc, die alleen beelden zou registeren als er iemand in de slaapkamer aanwezig zou zijn. Na dit uitvoerig getest te hebben, was ik in spanning wat er opgenomen zou worden. Over mijn seksleven had ik niks te klagen. Maar ik was benieuwd of mijn vrouw de dildo’s die we samen gebruikten ook wel eens alleen in haar lekkere sappige kut zou stoppen. 
Toen ze op een avond moest werken, besloot ik de opnames van de laatste dagen te gaan bekijken. Van de eerste dagen stonden er alleen maar beelden op van Miranda die zich na het douchen aankleedde. Maar uiteindelijk werd mijn wachten dan toch beloond. Ik zag Miranda op een morgen een handdoek en 1 kleine en 2 grote dildo’s op bed leggen.

Natuurlijk ontbrak ook het glijmiddel niet. Ze ging op de handdoek liggen en begon over haar gladde geschoren kut te wrijven. Ik zag dat ze geil was, haar lippen stonden al een beetje open. Ze wreef over haar klit en stak af en toe 3 vingers in haar kut. Ze werd steeds geiler en stak haar vingers afwisselend in haar kut en mond, om haar eigen kutsap te proeven. Terwijl ik haar bekeek, haalde ik mijn lul uit mijn broek en begon er aan te trekken. Miranda was behoorlijk geil geworden. Haar kutlippen stonden wijd open en ze lag zich als een gek te vingeren. Vier vingers stopte ze in haar kut, terwijl ze met haar andere hand afwisselend over haar klit wreef en in haar tepels kneep.

Mijn lul stond inmiddels gevaarlijk hard in mijn hand. Ik zag dat Miranda haar kut glad maakte met glijmiddel en de kleine dildo pakte. Ze stopte hem in haar kut en bewoog hem snel in en uit haar kut. De dildo glom van geiligheid. Na even met deze dildo gespeeld te hebben, pakte ze een grote dildo. Deze was bijna 5 centimeter dik en 30 centimeter lang. Ze zette hem rechtop en ging er op haar knieen boven zitten. Ze schoof langzaam over de dikke kunstlul tot hij diep in haar kut zat. De ballen kwamen tegen haar kont. Ze begon op en neer te bewegen terwijl ze haar klit ook niet vergat. Aan haar manier van bewegen zag ik dat ze bloegeil was geworden. Ineens trok ze de dildo uit haar kut en pakte de grote dildo. Deze is ruim 8 centimeter dik.

Ze ging met haar benen wijd liggen en zette de dildo voor haar kut. Ze schoof hem in een keer in haar kut en begon hem vervolgens wild in en uit haar kut te schuiven. In no-time zag ik haar kut glinsteren van haar geil. Ze had de dildo met twee handen vast en pompte hem in en uit haar kut alsof het een heipaal was. Alsof het nog niet genoeg was, pakte ze de andere dildo erbij en stopte deze in haar kont. Dit had ik nog nooit bij haar gedaan, maar blijkbaar had ze zelf genoeg geoefend, want hij schoof zonder problemen in haar kont. Ik zag dat ze niet meer te houden was. Mijn lul stond inmiddels ook op knappen. Terwijl Miranda spuitend klaarkwam, trok ik mijn lul leeg. Ik spoot het zaad op mijn buik en was zo geil, dat ik het er met mijn handen vanaf haalde en het allemaal oplikte. Op mijn beeldscherm zag ik Miranda de dildo’s uit haar kut en kont halen waarna ze er nog even aan likte en er vervolgens mee wegliep de slaapkamer uit. De opname was beëindigd, maar ik zag dat er nog een opname op mijn pc stond. Nieuwsgierig als ik was, besloot ik deze ook te bekijken. Ik verwachtte Miranda binnen te zien komen die zich aankleedde, maar wat ik toen te zien kreeg, overtrof mijn stoutste dromen.

Ze kwam naakt de slaapkamer binnen, gevolgd door 5 negers. 5 NEGERS!!! Ik dacht even dat ik droomde. Mijn Miranda? Een negerhoer?!?!? Ik zag hoe ze op bed ging liggen en omringt was door 5 dikke zwarte negerpalen. Een voor een nam ze de zwarte lullen in haar mond en zoog ze kei- en keihard. Ik ben zelf goed bedeeld met mijn 22 centimeter, maar deze zwarte neukstaven waren stuk voor stuk minimaal 25 centimeter lang en bijna polsdik. Ze pijpte ze of haar leven er vanaf hing. Ik zag hoe ze met haar benen wijd lag en 1 van de negers begon haar kut te likken. Twee andere knepen in haar tepels terwijl ze maar aan die lullen bleef zuigen en trekken. Ze probeerden de lullen zo diep mogelijk in haar mond te nemen. De meest dikke kreeg ze er niet helemaal in, maar sommige schoof ze tot aan de ballen in haar mond. Mijn lul was inmiddels weer op volle sterkte. Ik zag hoe twee van de negers haar benen ver naar achteren trokken, waardoor haar kut en kont wijd openstonden en de neger die haar aan het beffen was zijn tong diep in haar kut en kont kon stoppen. Haar kut stond wagenwijd open, nog opgerekt van de dildo’s. Ik zag hoe de man zijn zwarte vingers in haar kut bewoog en uiteindelijk zijn hele hand in haar kut liet verdwijnen. Toen hij ook nog eens 2 vingers in haar kont stopte, begon ze weer te spuiten. Ik wist dat Miranda een geil wijf was, maar dit sloeg werkelijk alles. 1 van de negers ging op bed liggen en ze ging gewillig op zijn dikke zwarte neukstaaf zitten. Een ander kwam achter haar zitten en schoof zijn harde lul in haar kont. Ze werd nu door twee zwarte neukstaven genomen. De mannen neukten haar hard en diep. Miranda had een derde negerlul diep in haar keel en rukte de overige twee lullen waardoor ze hard en stijf bleven. De neger die haar kont neukte trok zijn lul uit haar kont en maakte plaats voor een andere. Ik zag hoe haar kontgat wijd openstond, klaar om de volgende negerlul te ontvangen.

De lul die uit haar kont kwam nam ze gelijk in haar mond om ook deze weer diep in haar keel te laten schuiven. Ik zag dat ze het er moeilijk mee had, maar ze was zo geil, dat ze de lul diep in haar keel liet stoten, terwijl ze als een hoer in haar kut en kont genomen werd. Ik zag haar ogen draaien, zo geil was ze. Nadat ze zo’n 10 minuten helmaal suf geneukt was, rolde ze van de negers af. Ik dacht dat het nu bijna klaar was, maar zag hoe twee negers tegen elkaar aan gingen liggen, zodat hun lullen recht tegen elkaar kwamen te staan. Miranda ging er boven staan en liet de twee lullen diep in haar wijd openstaande kut verdwijnen. Ook nu weer kwam er een neger achter haar en schoof zijn harde lul in haar kontgat. Ze werd nu door 3 negers geneukt. De twee anderen stonden zich af te trekken en lieten zich afwisselend door haar pijpen. Ze werd helemaal uitgewoond door die dikke zwarte lullen en ik zag dat ze ervan genoot. Net als ik trouwens. Mijn Miranda, een volleerde negerhoer. En dat ik er zo achter moest komen. Mijn ballen begon pijn te doen van het trekken, ik was klaar om weer te spuiten. Ik zag dat ze weer kwam, haar kut begon weer te spuiten. Ik vind dat altijd heerlijk als ze dat doet. Vooral als ik haar lig te beffen en ze in mijn mond spuit. 
Nadat ze klaargekomen was, lag ze versuft op bed, met 5 dikke harde zwarte lullen om haar heen, klaar om deze slet onder te spuiten. Ze opende haar mond en de eerste neger kwam met zijn lul bij haar mond zitten en begon snel aan zijn lul te trekken. Toen hij begon te spuiten, spoot hij zijn zaad in haar mond en over haar gezicht. Gulzig probeerde ze zoveel mogelijk in haar mond op te vangen. Tering, wat kon die neger spuiten. Hij bleef maar komen. Toen hij eindelijk klaar was, zag ik het gezicht van mijn vrouw helemaal onder zijn sperma zitten en haar mond was ook aardig gevuld. Tijd om na te denken wat ermee te doen kreeg ze niet. De tweede zwarte lul begon al te spuiten en weer probeerde ze alles in haar mond te krijgen. Daarna volgden de anderen en het gezicht van mijn vrouw was veranderd in een grote zaad opvangbak. Die geile slet slikte vervolgens alles door en veegde al het zaad dat op haar gezicht zat in haar mond en slikte dat ook nog door. Ik was met stomheid geslagen en had mijn harde lul nog in mijn hand, klaar om te spuiten. “Heb je genoten van je sletje?” hoor ik ineens zeggen.

Ik had zo naar mijn slet zitten kijken, dat ik niet had gemerkt dat ze weer thuis was gekomen. Zonder nadenken kwam ze voor me zitten en nam mijn lul diep in haar mond. Ze begon me te pijpen en meteen spoot ik mijn zaad diep in haar keel. Terwijl ik spoot, keek ze me diep in mijn ogen aan. Ze slikte mijn zaad door en ging staan. Ik trok haar broek en string van haar kont en legde haar met haar benen wijd op tafel. Ik begon haar kale kut te likken en stopte mijn vingers diep in haar kut. Jezus wat was ik geil. En zij ook, want haar kut werd meteen heerlijk nat en wijd. Ik vingerde haar tot mijn hand diep in haar kut zat. Ze was niet meer te houden en spoot haar hete sappen over mijn gezicht en in mijn mond. “Heb je genoten van je sletje?” vroeg ze nog een keer. “Schat, je weet niet hoe blij je me hebt gemaakt” antwoordde ik. “Ik wil nu nog maar 1 ding. Ik wil je live zien neuken met negers in je kut en kont en liefst zoveel mogelijk!” Ze begon me heftig te tongen en zei “Ik wil niets liever dan je daarvan laten genieten!!”

Hoe dit alles verder is gegaan? Daarover schrijf ik gauw meer.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen