Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Al 10 jaar waren we bij elkaar en nog steeds erg gelukkig. Missy was een geweldige vrouw met haar mooie blauwe ogen en blonde haren. Altijd vrolijk en lief, zelden een onvertogen woord. Het was heerlijk weer en je kon echt voelen dat de zomer op komst was. Missy droeg haar zomerjurk en ik was op slag weer verliefd op haar. Haar diepe mooie decolleté toonde haar gezonde huid. Ik gaf haar zonnebrand crème om te voorkomen dat haar room blanke huid zou verbranden in de sterke voorjaarszon.

“Lieverd, wat gaan we dit jaar doen voor ons 10-jarig jubileum?”, vroeg ik haar. “Hmmm, wat we vorig jaar ook gedaan hebben schat”, antwoordde ze. Vorig jaar pakten we namelijk lekker een hotelletje en dat was ons goed bevallen. Vooral om de liefde te bedrijven op een vreemde en spannende plek.Ik besloot wat voorwerk te doen en bestelde een hele sexy body met jarretelles bij de Pabo op het internet. Een heerlijk rood setje in de maat 85D, waarbij de zijpanden met elkaar zijn verbonden door 6 baleinen in een elastisch tulen en een satijnen veter tussen de kanten. Het minuscule rode slipje bedekte net haar schaamstreek en de string zou haar bijzonder volle en ronde billen volledig tonen. Ik gniffelde nog. Die string zou volkomen verdwijnen tussen die billen.

Missy was niet altijd tevreden met haar kont en noemde hem veel te dik. Haar billen waren eigenlijk niet dik maar vrij stevig. Het gaf haar lichaam een geweldige curve. Haar smalle middel mondde uit in golvende, brede heupen die de weelde van haar volle billen goed konden dragen. Ik noemde haar gekscherend wel eens mijn “negerinnetje” vanwege haar opvallende achterkant. Bij elke stap die ze zette, dansten haar billen door aan- en ontspanning van haar bilspieren tijdens het lopen. Geen man van vlees en bloed was niet op zijn minst uit zijn concentratie gebracht door dit zacht trillende billenspel. Ze wist het goed, verbergen had ook geen zin.

Ik liet haar mijn keuze zien voor de vuurrode body, de jarratelles en de veel te kleine rode string. “Wil je dat ik dit draag? Is dat niet een beetje * ahem * hoerig?”, vroeg ze me. “Misschien een beetje dan”, glimlachte ik. “Vind je het niet mooi?”. “Het gaat erom of jij het mooi vindt”, zei Missy, “tenslotte heb jij de exclusieve rechten om het allemaal weer uit te pakken”. “Haha, dat is waar”, zei ik en ik drukte op de bestel knop. Ik kon niet wachten totdat het setje in de post zou arriveren.

Een dag voordat we naar ons hotelletje zouden vertrekken kwam het setje aan. Missy stopte het in de koffers omdat het pas op de bestemming zou worden gedragen; het moest een verassing blijven. Aangekomen in het hotel vermaakten we ons die dag prima. Maar ik keek natuurlijk uit naar de avond. Ik had gereserveerd in het exclusieve hotel-restaurant. Dat zou ons wel heel lekker in de stemming brengen voor een leuke avond.

Missy zag er weer oogverblindend uit die avond. Ze droeg een sexy kort zomerjurkje dat nog net voldoende kleedde voor dit restaurant. Ik schoof haar stoel aan en zag dat ze de rode kousen en jaratelles droeg. Ze had de aandacht wel getrokken van de restaurantbezoekers. We aten heerlijk en dronken een goede wijn. Onze avond startte fantastisch. Missy ging even naar het toilet op zich op te frissen en wandelde vrolijk heupwiegend weg.

Ik bleef alleen achter bij ons tafeltje. Er kwam een forse, donkere gestalte op mij af. Ik schrok ervan. Het bleek een grote en donkere negroïde man te zijn die naar mij toe stapte van een paar tafels verderop waar een andere donkere man zat te eten. De kerel die op me afkwam was perfect in duur maatpak gekleed en had een aangename cologne op. Dit stelde me iets gerust. Een loodzware krachtige hand landde op mijn schouder. De hand leek wel op beton. De neger lachte zijn hagelwitte tanden bloot en sprak mij aan in het Engels. Hij bleek een Amerikaan die samen met zijn partner op zakenreis was.

We praatten wat maar ik vroeg me toch af waarvoor hij kwam. “I just wanna compliment you with having the most gorgeous wife with a fa-bu-lous booty”, lachte de donkere atleet. “Ah, yes, eh, thank you thanks”, stamelde ik. Ik was te verbouwereerd om er iets van te vinden. Net toen Missy terugkwam, vertrok hij weer naar zijn zakenpartner.

“Wie was dat?”, vroeg Missy verbaasd vanwege mijn geschrokken gezicht. “Zomaar iemand”, zei ik, “een Amerikaan die me een compliment maakt omdat ik zo’n mooie vrouw heb”. “Nou, da’s toch leuk”, glunderde Missy. “Eh, ja, maar hij zei ook dat je een fan-tas-tische kont hebt”. “Echt waar, joh”, giechelde Missy. Onderwijl keek ze steels naar de tafel met beide zwarte Amerikanen. Die zwaaiden naar haar en Missy zwaaide vlug terug met haar liefste glimlach. “He, mevrouw flirt met ze?”, vroeg ik haar, “da’s toch niet normaal dat zo’n kerel dat zomaar zegt?”. “Ah, donkere kerels zijn altijd laaiend enthousiast over mijn ronde billen”, opperde ze. “Echt waar?”, vroeg ik. “Ja”, zei ze, “die mannen hebben teveel passie en lust om die billen van me te kunnen negeren”, fluisterde ze me toe. Wow. Ik voelde het bloed in me koken maar toch was ik niet kwaad. Het wond me op wat ze zei. Langzaam voelde ik mijn erectie oncontroleerbaar stijgen. De bobbel in mijn broek was Missy niet ontgaan.

“Windt het je op als ik met die mooie kerels daar flirt”, vroeg ze me gekscherend. 1000 smoesjes gingen door mijn hoofd maar gek genoeg vertelde ik haar de waarheid: “ja, lieverd”. “Mooi dat ik het weet”, glimlachte ze naar me. En weer lachte ze lief naar de twee donkere zakenlieden, nu met een knipoogje. Die gasten waren verrukt van haar aandacht. We dronken nog iets meer wijn en plots zei Missy: “zal ik ze eens een showtje geven?”. “Hoe bedoel je, lieverd”, vroeg ik. “Let maar eens op”, zei ze.

Langzaam stond ze op en nam ze me mee naar een middelhoog stukje muur in het restaurant. Het leek een soort bar maar dan iets lager gebouwd. Missy leidde me naar de ene kant van het muurtje en ging zelf aan de andere kant staan, met haar rug pakweg 2 meter van de Amerikanen vandaan. Nu leunde ze met haar middel over het muurtje naar mij toe, alsof we een innig gesprek zouden starten. De stof van haar zomerjurkje trok strak tegen haar ronde kont aan. Haar ronde billen staken verleidelijk uit, in hun volle glorie, richting de negers die nu met open mond het schouwspel tot zich namen. “Kijken ze naar me?”, vroeg Missy me. “Kijken is niet het juiste woord schat, staren met een hongerige blik is meer van toepassing”.

Zo hield ze ze een minuut of vijf volkomen gebiologeerd. De blik in hun ogen veranderde van vriendelijk naar gewoonweg bloedgeil. “Kom”, zei Missy, “we gaan even met ze babbelen; ze lijken me wel aardig”. Met een dubbele blinkende glimlach werden we ontvangen aan hun tafel. Galant zette de grote zwarte kerel een stoel voor haar neer. Vreemd genoeg was er voor mij geen stoel en niemand maakte aanstalten om er een te halen. Ik wilde Missy niet alleen laten dus zette ik me laag op een knie aan de tafel, nogal oncomfortabel. Missy praatte honderduit met de Amerikanen. Af en toe lachte ze voluit, haar armen hoog en met sexy omhoog wippende borsten. Het leek wel een verleidingsspel dat ze speelde.

De blikken die met mij werden uitgewisseld waren eigenlijk intimiderend. Sowieso werd ik door de zakenlieden behoorlijk genegeerd. Al snel werd het gesprek behoorlijk ondeugend. Een van de negers legde zijn hand op Missy’s hand. “What a big hand!”, riep ze. “Is everything so big or what?”. De neger grijnsde breeduit en pakte subtiel haar hand. “Why don’t you find out?”, zei hij. Langzaam trok hij haar hand onder de tafel richting zijn kruis. Ik kon het precies volgen, zittend op mijn pijnlijke knie. Toch deed ik niets, nada. Ik zag hoe hij haar hand boven op zijn aanzienlijke bobbel had gelegd. Ze moest wel alles voelen in dat zachte maatpak. Zachtjes haalde hij haar hand heen en weer en liet na een seconde of 10 haar hand los. Missy bleef doorwrijven. Duidelijk waarneembaar werd de bobbel een enorme tent in de broek van die kerel.Ze begon de pik hier en daar te omklemmen met bewonderende zachte kreetjes. Met open mond en bijna in trance. Wat werd ze heet daar in dat restaurant.

Ik kwam weer een beetje bij mijn positieven. “Komop”, zei ik tegen Daf, “we gaan naar onze hotelkamer”. Een vluchtpoging. Maar de verbaal o zo handige Amerikanen wisten het zo te draaien dat ze met ons mee zouden lopen naar de hotelkamer, als chaperonnes. Daar gingen we. Amicaal legde een van de zwarte kerels zijn hand op de blote rug van Missy. Dat zomerjurkje toch. Het contrast van de grote donkere hand met Missy’s roomblanke rug was fantastisch. De andere kerel deed zogenaamd vriendschappelijk zijn arm om mij heen. Maar dat was meer een dead lock. Betonnen spieren sloten mij in zijn quasi vriendschappelijke slot. En zo liepen we, paar na paar, naar onze hotelkamer.

In de gang op de vierde verdieping dwaalde de hand op Missy duidelijk waarneembaar naar beneden. Subtiel lag de hand al op haar onderrug. Wat is die gast aan het doen. Instinctief wilde ik er heen lopen maar ik zat nog steeds in de vriendschappelijke houdgreep van zijn zakenpartner. En ja hoor, daar ging de hand vol over haar billen. Een steelse blik achterom naar mij en een glimlach was al haar “verweer” hier tegen. De yank genoot zichtbaar van die volle vrouwenkont. Al te zichtbaar, ook voor mij.

Missy wil een dikke negerlul in haar kutje


Bij de hotelkamer aangekomen bereikten we het belangrijkste punt van die dag. De neger die zich had vermaakt met haar billen had een obsceen grote erectie gekregen. Zijn gladde maatkostuum vertoonde een verbogen grote harde pijp die met kracht naar mijn Missy wilde wijzen. Ongelofelijk wat een tent had die gast zeg. Lang en dik. Imponerend. Missy was ook gefascineerd door het immense apparaat dat vooral bevrijd wilde worden van zijn stoffen gevangenis.

“I’ll make you a deal”, ze de zwarte zakenman. “Take her inside, feel if she is excited and wants to invite us. If not, we will go away”. “Ok, ok”, zei ik. Het kon me eigenlijk niet zoveel schelen wat hij vertelde maar ik wilde snel naar binnen. Bam, deur dicht. Geen voetstappen, die gasten bleven voor de deur staan. “Wat kletsen die gasten over dat jij geil zou zijn, wat een onzin”. “Ehm, ik weet niet hoor”, zei Missy. Ik besloot de proef op de som te nemen. Voorzichtig ging ik door de knieën en manipuleerde mijn hand onder haar jurkje. “Shit, je bent klets- en kletsnat, meisje!”, riep ik verbaasd. Ze was vochtiger dan ik haar ooit had gevoeld, zelfs niet in ons eerste jaar. “Told you so”, zei een man aan de andere kant van de deur.

“Wordt jij heet van die grote pik? Prima, ga dat formaat dan maar eens pijpen dan zullen we nog wel eens zien hoe leuk jij dat vindt!”. “Je bedoelt…dat…ik dat..”. “Ja, dat bedoel ik”, zei ik vrij bits. En zonder veel na te denken opende ik de deur weer voor de twee zwarte indringers. Wat me bezielde… ik weet het niet. “You”, zei ik tegen de zwarte kerel met nog altijd een enorme tent, “make her suck your dick. She likes it!”. Die kerel grijnsde van oor tot oor. Hij wachtte niet lang. Hij ritste zijn gulp open. “Take it out”, zei hij op ferme toon tegen Missy. Daar stond wel een Man met hoofdletter. Missy voelde dit intuïtief aan. Ik wist dat deze gasten niet weg zouden gaan voordat ze volledig zouden worden bevredigd.

Op haar knieën was Missy’s hoofd precies ter hoogte van de immense tent. Haar hand tastte voorzichtig in de gulp. Iets naar links, naar rechts, en daar viel het grote geslacht van de neger naar beneden. Viel, want de zware plompe eikel trok zijn schacht naar beneden die nog steeds niet volledig stijf was. Daar bungelde de grote zwarte pik voor het gezicht van mijn blonde vrouw. Haar pupillen waren wijder geworden, haar lippen bevochtigd. Met haar hand hief ze het indrukwekkende hydraulische gevaarte richting haar mond. De plompe eikel beroerde haar lippen. En langzaam, steeds verder, neemt ze de zwarte dikke eikel in haar mond, totdat ze de kraag van zijn eikel volledig kan omklemmen. Wat een prachtig gezicht, mijn blonde meid met de gitzwarte krachtpik in haar mond!
Missy met moeite, om de langdurige stilte te verbreken. Ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Hij maakte haar buitengewoon zenuwachtig.
"Nee, dank u. Ik denk dat ik maar eens ga", zei hij. Hij was er al in geslaagd om haar te noteren voor een abonnement voor vijf tijdschriften, waar er drie van waren waar ze nog nooit van haar leven van gehoord had.
"O, nee, dat gaat niet! Ik bedoel, uh, nou ja, waarom blijft u niet een beetje langer op bezoek? Alstublieft? Blijft u, alstublieft?"
Missy besefte dat haar woorden een beetje opdringerig klonken, maar ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Ze kon die jonge dekhengst toch niet laten gaan... nog niet tenminste. Hij had haar teveel opgewonden en nu zou hij haar zinnelijke verlangens moeten bevredigen.
Alsof de dekhengst haar gedachten kon lezen, liet hij zich snel van de sofa glijden en kroop hij op handen en knieën naar haar toe. Hij keek omhoog in de grote, blauwe ogen van Missy en stuurde haar een knipoogje toe. Zonder iets te zeggen legde hij zijn hoofd in haar schoot en wreef hij met zijn wang tegen de dunne stof van haar roze nachtpon aan. Missy kon zijn warme adem op haar roomkleurige dijen voelen, waardoor het kriebelige gevoel in haar poesje nog heviger werd.
Ze begon zenuwachtig op de sofa heen en weer te schuiven, doordat ze niet wist wat ze moest doen. De jongen liet het blijkbaar aan haar over. Zij zou de leiding moeten nemen. Zou ze hem vragen om mee naar haar kamer te gaan of zou dat te riskant zijn? Jezus! Ze mocht toch wel een beetje opwinding in haar leven hebben?
Het zou nog uren duren voordat de kinderen uit school kwamen en Henk zou pas te zeven uur thuiskomen. Ja, ze zou het doen.
Ze moest de kans wagen!
"Zullen we naar boven gaan? Daar kunnen we beter ons gemak ervan nemen", hoorde ze zichzelf vragen.
"Jaaaa", fluisterde de jongen.
Hij stond op en stak zijn sterke arm naar haar uit. Ze pakte die beet en kneep gretig met haar vingers in zijn gespierde onderarm, toen hij haar zonder moeite overeind trok.
Toen ze eenmaal in haar slaapkamer waren, scheen de jongeman zijn verlegenheid kwijt te raken. Het leek wel alsof hij precies wist wat hij moest doen en hij liet er geen gras over groeien om zijn doel te bereiken.
Hij begon zich uit te kleden terwijl Missy op de rand van het bed naar hem zat te kijken en het sap uit haar poesje begon te druipen. Het leek wel eeuwen geleden dat ze zo'n gevoel had gehad. Ze was bijna vergeten hoe lekker seks eigenlijk wel was.
Het lichaam van de jongen was fantastisch mooi. Zijn borstkas was goed gespierd en zijn buik was net zo vlak als een plank. Ze slaakte een zachte kreet, toen hij zijn spijkerbroek tot op zijn enkels liet zakken. Hij had geen onderbroek aan en zijn nog niet stijve lul was behoorlijk groot... in ieder geval veel groter dan die van haar man!

Missy voelde zich een beetje verlegen om zich in bijzijn van de knappe, donkerharige jongeman uit te kleden. Per slot van rekening was ze al een hele tijd met dezelfde man getrouwd en was ze er niet aan gewend om haar kleren uit te trekken wanneer er vreemden bij waren.
Ze stond langzaam op en begon schuchter haar roze bandjes los te maken, waarmee haar dunne nachtjapon rond haar soepele lichaam vastgehouden werd. Ze voelde haar tepels stijf worden, door de gedachte dat ze naakt voor die buitengewoon mannelijke jongeman zou komen te staan.
"Wacht even, dan zal ik je helpen", zei Tim.
Hij liep spiernaakt naar haar toe en scheen zich absoluut niet te schamen voor zijn jonge, gespierde lichaam. Missy voelde zijn warme adem in haar nek, toen hij zich voorover boog en langzaam de bovenkant van haar nachtpon opentrok.
Missy sloot de ogen, toen hij haar schouders met zijn vingertoppen aanraakte. Ze was doodsbang om hem in de ogen te kijken, omdat ze wist dat ze verloren zou zijn als ze dat deed. Zolang ze hem niet aankeek, zou ze enigszins de baas over haar emoties kunnen blijven.
"Mmmm, wat is dat een lekker gevoel", zei Tim, toen hij over haar schouders begon te wrijven. Missy kon geen woord uitbrengen. Ze had niet verwacht dat ze zo zenuwachtig zou zijn. Per slot van rekening was hij nog een jonge vent terwijl zij
ouder, verstandiger en veel ervarener was... maar toch had hij haar uit het evenwicht gebracht, net alsof ze nog een schoolmeisje was dat voor het eerst met een jongen uitging.
Centimeter voor centimeter duwde Tim de nachtpon over haar schouders, tot hij eraf gleed en op de vloer viel. Missy stond nu helemaal naakt voor hem, een jongeman die ze pas een uurtje kende.
"Je bent mooi", fluisterde Tim, terwijl hij een stap achteruit maakte en verlangend haar vrouwelijke lichaam bekeek.
"Jij ook", zei Missy.
Ze voelde hoe haar hart sneller begon te kloppen en hoe transpiratie van haar voorhoofd begon te druipen. Het leek wel alsof iemand de verwarming in de kamer had ingeschakeld. Tim stak zijn hand uit en hief haar kin met zijn wijsvinger op, tot haar
gezicht vlak bij het zijne was. Missy opende de ogen, waarna ze elkaar een hele tijd aanstaarden. Het leek wel alsof zij alles om zich heen vergat. Alleen Tim kwam er nu voor haar op aan. Tim was alles wat ze wou hebben!

Langzaam liet ze zich op het bed neer en ging languit op de satijnen sprei liggen. Ze hoefde Tim niet aan te moedigen om op haar te klimmen. Zijn lul stond al recht overeind, toen hij op haar ging liggen en ermee tegen haar drijfnatte poesje aanstootte. De transpiratie brak hem uit, toen hij zich langzaam op en neer begon te bewegen. Hoe meer hij op haar heen en weer rolde, des te harder scheen zijn lul te worden.
Missy voelde zich niet verlegen meer. Ze stootte haar heupen tegen zijn bonzende paal aan. Ze sloeg haar armen om hem heen, om hem nog steviger tegen zich aan te trekken en liet haar vingertoppen over zijn kont heen glijden, waarna ze haar nagels koortsachtig in het vlees van zijn billen drukte.
Tim begon kreunend de spieren in zijn kont te spannen en te ontspannen, wat Missy nog meer opwond. Ze merkte dat de jonge dekhengst ervaring had. Het was onmogelijk dat zij de eerste vrouw was die hij neukte, maar toch vond ze het heerlijk dat zij hem zo opgewonden maakte. Ze was vastbesloten om hem te bevredigen. Pas dan wou ze aan zichzelf denken.
Tim begon centimeter voor centimeter langs haar lichaam naar beneden te glijden. Missy kreunde, toen ze voelde hoe de jongen haar in haar nek zoende en toen zachtjes aan haar keel begon te likken.
"O, ja, zoen me! Zoen me hard!" kermde Missy, toen de jongen verder naar beneden ging, op weg naar haar twee enorme tieten.
Opeens raakte Tim haar rechtertiet met zijn natte tong aan. Hij hapte de stijve, roze tepel in zijn mond op en begon er zo zinnelijk mogelijk aan te zuigen en te knabbelen.
"Zuig eraan! O, jaaaaa, zuig er hard aan!" kermde Missy en Tim gehoorzaamde meteen.
Missy kwam tot de ontdekking dat hoe meer ze de jongen commandeerde, des te positiever hij scheen te reageren. Er gebeurde iets met haar, waar ze zich enorm over verbaasde. Zij bleek het heerlijk te vinden om te domineren en om degene te zijn die de bevelen uitdeelde. Met Henk, die saaie echtgenoot van haar, bleef ze altijd gewoon op de rug liggen. Ze liet hem al het werk doen en hem beslissen hoe hij haar wou neuken en wanneer hij dat wou doen. Dit was heel iets anders!
Ze pakte de haren van de jongen beet en trok zijn gezicht op haar andere tiet.
"Zuig er goed aan!" commandeerde ze.
Tim deed onmiddellijk wat ze zei. Hij trok zoveel mogelijk van de monsterachtige meloen in zijn mond om er hartstochtelijk aan te zuigen. Toen beet hij in de tepel, waardoor die nog stijver scheen te worden.
Opeens deed Tim iets wat Missy niet verwacht had. Met een snelle beweging schoof hij omlaag naar haar kut. Hij liet zijn handen onder haar dijen doorglijden en drukte haar armen tegen de matras aan. Daarna stootte hij zijn tong in het openstaande, drijfnatte gat van haar poesje.
"Oooooooo!" kermde Missy, toen ze zijn tong in haar kut voelde glijden. Ze dacht dat ze meteen klaar zou komen, zo overweldigend was dat gevoel! Ze wist dat ze zich moest inhouden. Ze moest en zou de dikke lul van de jongen in haar
natte kut voelen. Ze verlangde ernaar om geneukt te worden, door iemand die haar begeerde en niet door iemand die mechanisch in en uit haar kut ramde alsof ze een dode vis uit zijn winkeltje was en die alleen maar in zijn eigen genot en niet in dat van haar geïnteresseerd was.
Tim begon zijn tong woest in en uit haar drijfnatte gleuf te rammen. Het sap spoot uit het poesje van Missy, toen hij haar stijve kittelaar begon te plagen. Hij likte er gretig aan, knabbelde er zachtjes op en speelde ermee, tot Missy dacht dat ze krankzinnig werd.
Missy begon haar heupen op en neer te bewegen. Ze drukte haar kut stevig tegen zijn mond aan, terwijl hij haar kut met zijn gulzige mond en stotende tong bleef aanvallen.
Missy raakte opgewonden door de kracht van de jongen en door de manier waarop hij opeens de leiding overnam. Ze vond het zo heerlijk, dat ze wou dat hij ermee doorging. Ze voelde zich vrijer dan ze zich ooit van haar leven gevoeld had. Ze wist dat haar orgasme op komst was. Zelfs nu had ze al de grootste moeite om het geil tegen te houden, dat ernaar verlangde om uit het gat van haar poesje te ontsnappen.
Tim bewoog zich zo snel dat Missy's wens een  NegergangbangJaak gaat voor Missy staan, zij streelt over zijn borst, trekt aan zijn tepels, laat haar handen naar onder glijden over zijn buik langs zijn dijen en knielt voor de jongeman. Ze neemt zijn lul in haar mond en begint te pijpen. De eikel glijdt diep in haar mond tot tegen de huig. Ze begint trage neukbewegingen te maken en voelt de zwelling van de lul in haar mond. Voor zijn leeftijd heeft Jaak reeds een dikke lul war haar lippen moeite mee hebben om hem te omvatten, ook de lengte schat ze over de 20 cm., het lijkt wel een familie erfenis, want zijn oom Gunna heeft een lul van meer dan 30 cm en vader Rico is ook fabuleus geschapen. Ze trekt de lul uit haar mond die een sliert speeksel vermengd met voorvocht achter laat, trekt de huid over de eikel en maakt met haar tong kringetjes rond de eikel. Ze pakt zijn hand en leidt die naar haar kutje, de jongen wrijft met een vinger langs haar schaamlippen waar het kutvocht reeds welig uitlekt. Hij duwt tussen de lipjes en probeert de vinger in haar grotje te duwen. Er loopt een rilling over haar rug, ze wordt er geil van, een jonge kerel van amper 18 jaar die ze mag inwijden in de kunst van de seks.

Ze gaat languit op de grond liggen en vraagt Jaak of hij haar kutje wil likken. De jongen naast haar dijen en brengt zijn mond tegen haar kutje, met de tongpunt likt hij haar schaamlipjes van onder naar boven en terug. Haar klitje, begint te zwellen en richt zich op tussen de lippen. De knaap begint er aan te likken en zet zijn tanden erop waarmee hij zachtje drukt. Haar ganse lichaam trilt, haar kontje trilt en wipt zachtjes naar boven. Jaak brengt 1 vinger in haar kutje dat er gemakkelijk inglijdt, hij steekt er een 2de vinger bij en ok een derder vinger.
Missy trekt aan zijn lul die nog in omvang toeneemt. Nu neemt hij plaats tussen haar dijen en boort zijn eikel tegen haar kutmond. Hij dringt voorzichtig zijn lul naar binnen tot die in volle lengte tegen haar baarmoeder duwt. dan trekt hij zijn lul terug tot aan de rand van haar kutje om vervolgens met een forse stoot die grote dikke neukpaal in één stoot naar binnen te dringen en hevig neukibewegingenn te maken.
Het alsof het niet zijn eerste neukparij van vandaag is, maar ook zijn laatste, zo gedreven is hij en het duurt dan ook niet lang voor hij zijn orgase bereikt. Ze voelt zijn eikel zwellen, een teken dat hij tegen zijn uitbarsting aan zit, de klodders sperma in haar buik schieten, één, twee, drie, ja vier maar na elkaar voelt ze zijn warme zaad met harde scheuten in haar kutje schieten, ook zij komt klaar. "Het is geweldig" roept ze "Jij bent een fenomeen en met enige routine zullen alle vrouwtjes voor u vallen, jij hebt een gouden lul en nog zo jong.
Missy's wens een negergangbang
Jij bent een godsgeschenk en als je het geheel nog beter wilt maken, dan moet je mijn kutje uilikken tot de laatste druppel." De jongen gaf gehoor aan haar vraag en drong met zijn tong diep in haar kutje en slurpte al het zaad vermengd met haar kutsappen naar bninnen en slikte alles door alsof het een lekkernij was. Nu moet moeder Mary haar zoon verder inwijden in de liefde terwijl vader Rico zich inlaat met Missy om haar te danken voor de prestatie die ze zopas heeft geleverd. Het wordt uiteraard een totale orgie waar de mannen elkaar afwisselen bij de vrouwen. Een cacfonie van gehijg en uitroepen als; "ja, ja doe dieper, nog dieper, dat voelt goed; ik kom klaar, schiet je zaad maar diep in de sletterige kut... en nog meer van die geile smeekbeden. Brabo met Mary, Gunna met Missy, en zo ruilen ze verder tot ze allen uitgeput naast elkaar blijven liggen. Plots zegt Jaak: "Maar ik heb nog één wens, ik zou graag ook een mannenkutje willen neuken, ik heb gezien dat Brabo zo'n prachtig kontje heeft enn gezien zijn vrouwtje mij heeft ontgroend wil ik haar man eveneens de eer laten om met mijn lul zijn kontje te neuken." Brabo had nog nooit met een man geneukt en hiçj schrok van dit voorstel. Het is Missy die zo geil is, dat ze ook wel eens zou willen zien hoe haar man in zijn kontje wordt geneukt. Het sterretje van Brabo wordt goed ingesmeerd, Missy laat, 1 vinger naar binnen glijden, wat vlot gebeurd, dan laat, ze het werk ,over aan Rico, hij steekt er 2 vingers in het kontje, dan 3 vingers, nog wat meer smeer over en nin het kontje en ook zijn lul wordt goed, geölied. Dan plaatste hij zijn eikel tegen het sterretje trekt de billen wijd uit elkaar en dringt langzaam naar binnen, milimeter per milimeter. Zijn eikel is voorbij de sluitspier, hij rust een poos en begint opnieuw te drukken tot de lul er voor de helft insteekt. Hij laat Brabos kontje gewoon worden aan de lul om dan verder te gaan met zachtye neukbewegingen. De pijn vermpinderd en de lul glijd gemakkelijk in en uit de darmkanaal, Brabo begint het leuk te vinden en het voelt goed, tot met een gil Jaak zijn lading sperma in het kontje lost. Hij blijft zo nog wat zitten met de lul in het kontje, het zaad glijd, langs de neukpaal naar buiten langs de billen van Brabo.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang
Gunna vertelt dat hij heeft ingeschreven voor een privé gangbang deze avond in de ROOMS OF RED BUL Club en dat voor 5 personen: Mary, Rico, Missy, Brabo en zichzelf. Het is omstreeks 23 uur dat ze daar toekomen enn worden onmiddellijk nar de vestiaire geleid waar ze hun kleren en spullen in een kast kunnen opbergen en worden aan de bar verwacht in hun naakie. Daar staan vier naakte dametjes op een soort verhoog een show op te voeren. Het 1ste dametje met grote borsten wel een DD, staat met gespreide benen en houdt 2 brandende sigaretten tussen haar kutlipjes. Het is of ze de sigaretten rookt, de rook inhaleert en dan uit haar kutje perst. Voor dergelijk iets moet ze wel heel geoefende kutspieren hebben. Nummer 2 is bezig haar kutje te neuken met de ziel van een wijnfles terwijl ze met een bierflesje haar kontje bewerkt tot ze aan een orgasme komt. Nummer 3 een rosharige deerne heeft 2 tepelpiercing waar aan een vastgemaakt kettingetje gewichten van elk 50 gram hangen die de tepels enorm uitrekken. Ook zij staat in spreidstand en aan elk kutlipje zit eveneens een piercing hier hangt aan iedere lip een gewicht van 100 gram die ervoor zorgen dat de kutlippen uitgerekt worden tot enorme hangende lappen. Ze staat voorover gebogen en laat de gewichten aan de tepels en de lipjes slingerende en draaiende bewegingen maken. Missy zou zoiets niet aankunnen, ze rilt bij de gedachte alleen al.
Missy's wens een negergangbang
Bij nummer 4 ligt er een grote plaat voor met brandende kaarsen op Zij staat wijdbeens en met haar vingers trekt ze haar kutlippen wijd uiteen om dan op een afstand van 1 meter en met een goed gerichte urinestraal alle kaarsen 1 voor 1 perfect op de vlam gericht uit te pissen. Er zijn intussen zo'n 30-tal mannen binnengekomen en zijn allen toeschouwers van het gebeuren. De aanwezigen staan met harde lullen waaraan ze trekken terwijl Missy en Mary hun kutje aan het vingeren zijn en de druppels geil op hun schaamlippen te zien zijn. Om klokslag 12 uur stelt de uitbater van de ROOMS of RED BUL de 4 dametjes voor die er voor hebben gezorgd dat het publiek zich heeft kunnen opwarmen. Hij stelt ook Mary en Missy voor als nieuwkomers in de club en die zullen meedingen als lustobject in de privé gangbang. Hij vertelt ook het reglement: bij anale en vaginale penetratie met de penis is het verplicht om een condoom te gebruiken, deze zijn in voldoende voorraad en in alle formaten. Ieder vrouwtje heeft een nummer en aan de muur zijn borden bevestigd waarop hun nummer staat.
Het is zo dat ieder gebruikt condoom wordt opgehangen op het bord met het nummer van de betreffende dame waarvoor het condoom heeft gediend. Wie zic h niet aan het reglement houdt moet onmiddellijk de club verlaten. Er worden 6 gynaecologische stoelen in de zaal gereden en iedere dame moet op één ervan plaats nemen. Missy en Mary liggen ongeveer naast elkaar. Missy krijgt onmiddellijk gezelschap van Gunna met een lul van 34 cm en Rico die een lengte telt van +/- 27 cm. maar Missy kijkt verrast als ze ziet dat Richard en Sam, de 2 negers die haar de vorige avond een onvergetelijke gangbang hadden bezorgd hier ook aanwezig zijn en zich naast Gunna en Rico plaatsen. Ze weet nu zeker dat haar eerst 4 neukers negers zullen zijn die elk respectievelijk een reuze lul tussen hun benen hebben hangen. Ze is blij dat ze gisteren en deze namiddag reeds een voorsmaakje heeft gekregen en zodoende genoeg is opgerekt om die reuzelullen te kunnen ontvangen.
De rest van de nacht zal dan wel klein grut zijn denkt ze. Brabo is als eerste bij Mary komen te staan die eveneens gezelschap krijgt, van een viertal andere liefhebbers. In minder dan een uur is Missy 6 keer in haar kutje geneukt en 4 maal in haar kontje terwijl ze 3 maal het sperma in haar mond kreeg en 4 mannen hebben zich gemasturbeerd over haar borsten. Ze heeft al 3 orgasmen gekregen die maar niet willen wegebben alsof het ketting reactie is die door haar buik en kutspieren sidderden. Ze word, gevuistneukt en in haar kontje gevingerd zonder te stoppen, het is zo hevig dat ze niet merkt wat er met de andere vrouwen naast haar gebeurt. Ze smeekt oor een rustpoze en enige verfrissing, hoewel ze massas sperma heeft geslikt, plakt haar mond van de dorst.
Na de pose krijgt ze het gezelschap van een kleine tengere man met baard en veel haar op zijn borst, Ze heeft nog niet gemert wat er tussen zijn benen hangt, een lul vann zowat 25 cm en zo abnormaal dik. Die van Gunna is 9 cm dik maar de baardman heeft zeker een luil die 3 à 4 cm dikker is. Hij vraagt Missy of ze hem wil masturberen en dan pas ziet ze die paardenlul.
Ze heeft 2 handen nodig om hem te omvatten en begint het vel over de eikel te trekken, de aders langs de stam zijn precies koorden zo dik. De man grinnikt en zegt: "Ik heb wel gezien dat jij eenn geile slet bent die geilt op grote negerlullen en op vuistneuken die gemakkelijk in uw zeiknatte doos schuiven, jij hunkert naar grote lompe stukken neukvlees in jouw geile kut, wel ik zal er u een paal geven die je super neukdoos zal volspuiten en waarvan je nog lang zult kunnen navertellen.
Missy's wens een negergangbangMissy bekijkt zijn lul en roep dan "Die kan er onmogelijk in, je zal mijn kut openscheuren", "Niets van, jouw kut zal mijn lul aankunnen zoals al die andere, ik zal je neuken zoals je nog geneukt hebt meegemaakt, tot het zwart wordt voor jou ogen en je op het randje staat om het bewustzijn te verliezen." Hij gaat tussen haar benen staan, steekt een met de vingers samengedrukte hand in haar kut en probeert er een tweede hand bij te krijgen, wqat niet zo gemakkelijk gaat. Hij neemt wat olie giet er wqat in haar kut en over zijn handen en probeert het opnieuw., met zachte druk krijgt hij zijn 2de hand naast, de eerst in haar kut en eens binnen draait hij zijn polsen waardoor zijn vingers naar buiten wijzen.
Zijn vingers tasten haar kutwand af op zoek naar haar G-plekje en plots slaakt ze een enrome kreet "Het is gelukt, ja je zit er binnen, het voelt zo goed" Er vloeit een massa kutvocht uit haar kut over zijn handen. Langzaam trekt hij zijn handen uit haar kut en zet zijn eikel voor, haar grotje, hij laat er nog, wat olie overlopen en voorzichtig drukt hij terwijl zijn vingers zoveel mogelijk haar lippen uit elkaar trekken. Hij glijdt traag naar binnen en eens de eikel voorbij de kutspier is glijd hij dieper tot aan zijn zak. Hij maakt neukbewgeingen, zijn ballen slaan tegen haar kontje enn zijn handen trekken aann haar tepels. dat klein tenger mannetje heeft een enorm neukvermogen en wanner hij zijn zak in haar kut lost voelt ze zijn zaad en haar kutsappen langs haar dijen naar buiten glijden.
Ze krijgen bijna op hetzelfde moment een orgasme, zo overweldigend. Als hij zijn lul terugtrekt geeft het een kwak geluid, haar kut blijft open staan alsof er een kinderhoofdje moet uitkomen. Het condoom heeft een inhoud, zoveel als van misschien van 5 andere mannen samen. Missy voelt zich afgemat en de volgende mannen die haar willen neuken zijn van geen enkele betekenis meer, zij heeft het uiterste gekregen.
Het was tegen 4 uur 30 als de gangbang ten einde liep en het resultaat aan de borden werden samengeteld. Missy had het maximum gescoord, er hingen 74 condooms op haar bord en daar nog het aantal bij waar ze gevingerd werd en de lullen die ze in haar mond had klaargepijpt en de sperma die op haar borsten was terecht gekomen. Uit de condooms werd de sperma verzameld en de maatbeker duidde meer nan 800 gram. De uitbater van de club biedt haar een job aan als goedbetaalde animeer-dame, wat Missy afwees, ze was tevreden met haar man Brabo en het is dank zij zijn toegeving dat ze deze fantasie heeft mogen beleven, het zal waarschijnlijk ook wel bij die ene super fantasie negergangbang blijven.
huisontvangst.nl/?p=14107&pi=colani" target="_blank" title="Missy">Missy pas wist wat er gebeurde, toen het al zover was.

Hij liet zijn tong uit haar gat glijden, pakte zijn enorme pik met zijn rechterhand beet, bracht die vakkundig naar het midden van haar kut toe en stootte hem toen in haar scheur.
Missy slaakte een zachte kreet, toen de grote lul van de jongen haar poesje vulde. Hij voelde veel groter aan dan die van haar man.
Hij was breed, lang en keihard.
"Neuk me, neuk me!" schreeuwde ze, toen de lul in en uit haar poesje begon te glijden en haar schaamlippen ver uit elkaar drukte. Tim had geen aansporing nodig. Hij begon zijn neukpaal zo snel mogelijk in en uit de kut van Missy te rammen. Bij iedere stoot kreunden ze allebei van genot.
Het duurde niet lang of de hartstocht van Tim had een hoogtepunt bereikt. Hij stootte zijn pik woest in de kut van Missy, terwijl hij tegelijkertijd haar tieten met zijn borst platdrukte. Hij trok zijn penis helemaal uit haar nauwe, natte poesje en stootte hem er daarna nog harder in.
Missy voelde het bloed naar haar gezicht stromen, toen haar lichaam van hartstocht geëlektrificeerd werd. Ze had het gevoel alsof ze in een stopcontact terecht was gekomen. Iedere porie van haar lichaam kwam tot leven, toen haar meervoudige orgasme de kop opstak.
Missy had gewild dat dit avontuurtje zich tot ver in de namiddag zou uitstrekken, maar ze raakte te opgewonden om het nog langer te kunnen uithouden. Ze kon zich niet langer beheersen. Ze moest zich overgeven aan de hartstocht die haar verteerde en haar orgasme de vrije loop laten.
"Kom klaar, Tim! KOM KLAAARRRR!!" schreeuwde ze, toen de jongen een lading warm, kleverig zaad in het stuiptrekkende gat van haar poesje begon te schieten waar geen eind aan scheen te komen.
Toen Missy dat voelde gaf ze haar eigen orgasme de vrije loop. Ze had nog nooit zo'n meervoudig orgasme meegemaakt. Haar lichaam trilde hevig, toen ze aan een stuk door klaarkwam. Ze dacht dat er nooit een einde aan zou komen.
Haar sap stroomde uit haar kut en vermengde zich met het zaad van haar jonge minnaar, waardoor zich een grote plas op de sprei begon te vormen.
Missy kneep zo hard ze maar kon met de spieren in haar kut in de lul van de knappe, donkerharige jongen, tot hij niets meer had. Toen bleef ze nog even stuiptrekken, tot ook zij helemaal droog en uitgeput was.

Dit was de meest erotische ochtend die Missy ooit van haar leven had meegemaakt. Door deze episode had ze haar jeugd weer hervonden. Dat zou ze van haar leven niet meer vergeten!
Tim bleef nog een hele tijd op haar liggen om op adem te komen. Tenslotte trok hij zijn verlappende lul uit haar nog trillende poesje en liet hij zich van het bed afrollen.
Hij boog zich voorover en zoende haar zachtjes op het voorhoofd en daarna langzaam op de ogen. Hij bleef naar haar kijken, terwijl hij zich snel aankleedde en zijn slappe, druipende lul weer in zijn strakke verschoten spijkerbroek stak.
Missy had het gevoel dat ze deze jonge dekhengst nooit meer zou ontmoeten.
Die veronderstelling bleek juist te zijn.
Dit was een eenmalig nummertje geweest, maar het was een begin.
Een nieuw begin!

 

" target="_blank" title="brabokoppel">
De zwarte paal wordt nu steeds stijver, groter en harder. Een krachtige dikke ader klopt de zwarte paal tot zijn volle proportie. Missy begint te likken en te smakken. Wat is ze geil. De dikke kop stoot links en rechts tegen haar wang en laat af en toe een duidelijke indruk achter. De zwarte kerel begint te kreunen. Hij is duidelijk tevreden hoe mijn blonde vrouw zijn staaf bevredigd. Steeds dieper duwt hij zijn chocolade pik in de mond van mijn vrouw. Haar lange blonde haren wapperen heen en weer op elke slag. Dan pakt hij haar blonde haar en treakt haar hoofd ferm naar zich toe bij elke stoot. Haar keel maakt “gaw gaw graw” geluiden bij elke stoot. Hij neukt haar. Hij neukt haar keel met die dikke zwarte pik. Af en toe maakt Missy een rochelend geluid. Dan verlaat een combinatie van voorvocht, zaad en speeksel haar mond aan de zijkant, druipend naar haar kin. Wat een fantastisch gezicht. Wat een prachtvrouw.

Zij kijkt hem gedienstig aan met haar hemelsblauwe ogen bij elke stoot. Hij kreunt dieper. Hij gaat komen. Spuiten. Hij gaat mijn meisje vol blazen met zijn potente zaad. Hij verbiedt haar om te slikken. “No swallowing”. Waarom? Daar begint hij diep en dierlijk te brommen. De ader op zijn fluwelen pik zwelt op. Hij ontlaadt in mijn meisje. Schot voor schot in de mond. Na drie slagen loopt haar mond over. Het potente zaad lekt uit haar mondhoeken naar beneden. De neger geniet duidelijk na en perst het zaad restant uit zijn pik in de mond van Missy. De zwarte lul plopt neer met zijn kop zwaar bungelend onder aan de broek. Missy kan niets meer zeggen. Haar mond zit vol met zijn lading.
Missy
Dan voel ik de klemmende greep van de andere neger. Die is nog niet aan zijn trekken gekomen. Met een ferme worp werpt hij me op mijn rug op het bed. Ik besluit me niet te verzetten want die kerel is vele malen krachtiger dan ik. Dan wordt Missy op handen en knieen over mij heen gezet. Mijn gezicht is nu vlak bij die van haar. Het is duidelijk dat ze moeite heeft de grote lading van die krachtneger in haar mond te houden.

De andere donkere mannetjesputter trekt zijn broek uit. Zijn lul is zowaar nog imposanter dan de andere. Een stukje korter maar nog dikker. Een keiharde zwarte deegrol. Hij licht Missy’s zomerjurkje van achter op en ontdoet haar geroutineerd van haar stringetje. De aanblik van haar dikke ronde billen die verleidelijk boven mij naar achteren zijn gestoken doet hem sidderen van geilheid. De aanblik van haar gladgeschoren vanille schaamlipjes doet hem watertanden.

 

Missy


Zijn dikke Afrikaanse pik is nu recht voor haar lipjes geplaatst. Gelukkig is ze ontzettend nat! Langzaam penetreert de zwarte kop haar liefdesgrotje die tot dan toe voor mij alleen was. Haar lipjes speren zich om de donkere penetrator te accommoderen. De blik in haar ogen wanneer zijn zwarte eikel haar blonde poesje binnentreedt. Steeds verder drukt hij zijn potente zaadstaaf in mijn vrouw. Langzaam begint hij slagen te maken. Haar gezicht raakt in pure lust vervoering. Dan zegt hij tegen haar: “give your man bitch a nice deep kiss”. Wat? Haar lippen komen richting de mijne. Dan raken we elkaar. Haar tong opent mijn mond en het potente zaad sijpelt naar binnen. Ik proef het terwijl we innig tongzoenen. Ik slik, ik lik. Haar hoofd wordt nu naar voren en achter geslingerd. De neukende neger is haar nu steeds harder aan het palen. Ik help haar. Bij elke stoot naar voren druk ik haar lichaam terug, naar de dikke zwarte penetrator. Haar volle kont krijgt nu de stootkracht te verduren. Haar roomblanke billen schudden heftig onder het stootgeweld van de gespierde neger. Haar kont krijgt er van langs. Ik duw haar op die pik. Missy raakt totaal in vervoering. Ze gaat komen. Haar roze kutje zit als een strak genotscondoom om de zwarte tollie, vacuüm pompend naar zijn potente zaad.

Weer komt ze gillend. Het zaad zit om haar en mijn mond. Ik duw haar steeds harder terug op die pik. De neger slaat met zijn vlakke hand op haar kont. Pets, pets. Dan zie ik dat zijn volle ballen de spanning opbouwen. Hij gaat haar volspuiten. Hij gaat mijn Missy helemaal vol laten lopen met zijn vruchtbare krachtzaad. Missy kreunt steeds harder, de zwarte god begint te steunen. Daar is de explosie. Terwijl Missy weer klaarkomt wordt haar weerloze kutje gevuld met meesterlijk Afrozaad, injectie na injectie. Op zoek naar haar bevruchting. Schokkend leegt de zwarte kerel zich in mijn blonde babe. Na de laatste stoot ontkoppelt hij zich van Missy met een “plop”. De strakke kut van Missy geeft haar rasneuker niet snel prijs.
Missy
Dan pakt de zwarte indringer Missy op en zet haar recht boven mijn gezicht. Ik zie nu pas wat die grote negerpik met haar kutje heeft gedaan. Haar uitgerekte lippen verbergen een romige verassing die met gepruttel zijn aankomst kenbaar maakt. Ik wacht er niet op en begin haar wild uit te likken. Een niet aflatende stroom van dik potent zaad. Tot de laatste druppel lik ik haar kutje schoon. De zilte geile smaak blijft nog dagen bij me.

Ik be nog steeds Missy’s man maar met een hele kleine m. Ze weet dat ik haar niet helemaal kan beschermen en bevredigen. Daar zijn die prachtige en krachtige zwarte kerels nu eenmaal beter in. En ze consumeert ze met regelmaat. Zo blijft ze compleet en gelukkig.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen