Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Suraya is mijn naam. Ik ben van Indische afkomst en ben 19 jaar oud. Ik heb zwart krullend haar tot over mijn schouders en heb donker bruine ogen.

Sinds kort werk ik als serveerster in een groot uitgaanscentrum. Hier ben ik fulltime werknemer. Mensen kunnen hier van alles doen, zoals karten, bowlen en we hebben diverse cafés in ons gebouw ondergebracht.

Ik drink zelf bijna nooit meer, omdat ik weet dat ik dan nogal eens dingen vergeet en soms ook best dingen kan doen die ik wanneer ik nuchter was niet zou doen!
Afgelopen week was het weer zover! Maar deze keer heb ik er wel uitermate van genoten!
Ik zou jou eens in detail vertellen wat ik meegemaakt heb, het is niet te geloven!

Vrijdag 28 juli:
Ik kom om 12.00 uur uit mijn bed. Ik kleed me snel aan en eet nog gauw even wat.
Om 13:30 moet ik op mijn werk aanwezig zijn, omdat er vandaag een groot feest word gehouden bij mijn werk. Het feest begint om 15:00 tot diep in de nacht en ik moet helpen om nog een aantal dingen klaar te zetten voordat het gezelschap arriveert.
Iets voor 13:30 kom ik op mijn werk aan en ik zie dat de baas en zijn vrouw al druk bezig zijn om alles voor te bereiden.
Ik loop naar de personeelsruimte en kleed me in de kleedkamer snel om.
Hierna loop ik weer naar het restaurant en vraag mij baas wat ik moet doen. “Ohwww alles is al bijna klaar, je mag wel bierviltjes op de statafels leggen!” Zegt de baas mij.
Ik loop achter de bar en pak een stapel bierviltjes. Binnen een kwartier heb ik alle tafels vol gelegd met viltjes en vraag de baas of er nog meer te doen is. De baas zegt mij dat ik wel even wat mag gaan drinken totdat het gezelschap arriveert. Ik loop naar achteren en zie 2 van mijn collega’s aan tafel zitten. Ingrid en Marieke heten ze!. “Hoi, jullie zijn er al!” “He Suraya, Ja, we komen net binnen, maar er is niets te doen op het moment!” Zeggen de 2 in koor terug.
Ik ga gezellig bij mijn vriendinnen aan tafel zitten en schenk wat te drinken in voor mezelf en mijn vriendinnen.
“Vanavond gaan we lekker gek doen! We mogen vanaf 23:00 ook zelf drinken van de baas! Want vanaf dan hoeven we niet meer te bedienen, alleen achter de bar tappen!” Zegt Marieke vrolijk.
“Nou, ik weet nog niet of ik ga drinken, je weet hoe ik ben dan!” Haha, ohw dat komt wel goed, we houden je in de gaten!” Zegt Ingrid.
We drinken gezellig nog een aantal glaasje fris totdat we door de baas geroepen worden.

De eerste gasten arriveren al om 15:00.
“Goedemiddag, kan ik uw jas aannemen?” Vraag ik de eerst lading mensen die binnen komen lopen. Ik hang de jassen netjes op bij de kapstok en ga dan samen met mijn 2 collega’s de mensen rond om ze wat te drinken te vragen.
Er zijn al behoorlijk wat mensen die alcohol drinken valt me op.”Ik hoop dat ze niet vervelend worden!” Zeg ik tegen Marieke. “Laten we er maar het beste van maken!” Antwoord Marieke. Rond half 6 worden wij door onze baas geroepen om naar de keuken te komen. Hij geeft ons een aantal aanwijzingen en samen met mijn collega’s beginnen we het buffet klaar te zetten. Vele grote schalen met vlees en saus worden door ons op het buffet gezet.
“Mensen het eten is klaar!” Roep ik naar het gezelschap dat gezellig aan de klets is met elkaar. Rustig aan komen er wat mensen onze kant op en zoeken een tafeltje uit. Ik vraag de mensen die een tafeltje gevonden hebben wat zij te drinken willen en terwijl zij hun eten opscheppen schenk ik het drinken voor hen in.
Zo ben ik 2 uur lang bezig om mensen te voorzien van een glas drinken. Mijn andere 2 collega’s zorgen dat de tafels afgeruimd worden wanneer iemand uitgegeten is. Ook vullen zij steeds de schalen met vlees en de sauzen bij!

Het is nu bijna 20:00 en al de mensen zijn uitgegeten. Om kwart over 8 is de kartbaan helemaal afgehuurd door het gezelschap en dat is maar goed ook. Er zitten nu al een paar mensen binnen die te diep in het glaasje gekeken hebben, maar hier doet mijn baas niet moeilijk over. “Eigen risico!” Waarschuwt hij de mensen dan.

Onder het karten is het rustig en we hebben niets te doen. Vanachter het raam zie ik dat het gezelschap veel plezier heeft met elkaar en af en toe gaat het er wild aan toe.
Rond 22:00 wanneer het karten afgelopen is komt het gezelschap weer binnen lopen. Een aantal van de mensen haalt direct wat te drinken aan de bar om dit mee te nemen naar de bowling baan. Het bowlen, begint direct na het karten, dus al de mensen lopen direct door naar de bowlingbanen en zoeken in groepjes een baan uit. Het gezelschap heeft zich na een tijdje verdeeld over de banen en is gezellig aan het bowlen.
Onder het bowlen loop ik samen met mijn collega’s langs de banen om steeds de mensen drinken in te schenken. Bij 1 tafel zitten een groepje jongens van rond de 20 jaar, steeds als ik bij hen aan tafel kom, zitten de jongens mij aan te kijken en zo af en toe maken er een paar opmerkingen als: “Wat zie jij er lekker uit!”. En van: “Een meisje als jij hoort niet te werken!”.
Het gaat de hele avond door en mijn andere collega’s willen er al niet meer aan tafel komen serveren. Het maakt mij op zich niets uit, als ze maar met hun poten van mij af blijven!
Rond 24:00 mochten wij wat drinken van de baas, en nu het middernacht is schenken ik en mijn collega’s allemaal een glaasje Malibu Cassis in. Al snel voel ik me aangeschoten en ik ben blij dat ik niet meer achter de bar weg hoef. De een na het andere drankje sla ik achterover en tussendoor tap ik voor de mannen wat biertjes en schenken we voor de vrouwen wijn in. Veel speciaals word er verder niet gedronken.

Het is nu 01:00 en ik begin de drank nu behoorlijk te voelen. De jongens die niemand van mijn collega’s meer bedienen wouden komen nu bij ons aan de bar zitten. We praten gezellig wat en ik ouwehoer gewoon mee met ze. Ik kan merken dat ik alcohol op heb, want normaal had ik niet met zulke jongens mee gepraat wanneer ze over seks e.d. begonnen. Nu maakt het me allemaal niets uit. Al snel komt 1 van de jongens bij mij achter de bar staan en wil zijn bier zelf gaan tappen. Ik zeg tegen de jongen dat het hier alleen voor personeel is maar de jongen trekt zich hier niets van aan en zegt: “Ik tap er even een paar en dan ben ik weer weg!” “Nou vooruit, maar snel even voordat me baas je ziet!” Zeg ik .
De jongen kan voor geen ene meter tappen en steeds zitten er veel te grote schuimlagen op. “Ik doe het je wel even voor! Anders is de tap leeg als jij klaar bent!” Zeg ik. Ik ga nu achter de tap staan en begin mijn eerste biertje te tappen. Wanneer die klaar is wil ik het tweede glas pakken maar de jongen is mij voor en geeft mij een glas in mijn hand. Direct hierop gaat de jongen achter mij staan en grijpt me bij mijn billen. Ik tap rustig het 2e biertje verder en pak hierna nog 2 glazen. Ondertussen zit de jongen al met zijn vingers aan mijn kutje, maar ik laat niets merken, want ik weet niet wat ik er mee moet.
“Nou je biertjes zijn klaar dan kun je weer aan de bar gaan zitten!” Zeg ik tegen de jongen.
“Ja hartstikke bedankt, maar kun je misschien even meelopen naar de sigarettenautomaat, want ik snap niet hoe die werkt.
“Ja dat wil ik wel, ik zal even een agecoin meenemen, die ben je vast vergeten!”
Ik loop samen met de jongen de bowlingzaal uit en loop met hem naar achteren toe. Bij de sigaretten automaat vraag ik de jongen om geld en wat voor soort sigaretten hij wil en haal deze er voor hem uit. “Alsjeblieft zullen we teruglopen!”.
De jongen vraagt mij of ik hem geen rondleiding geven wil en pakt op hetzelfde moment mijn billen vast en knijpt hier stevig in. “Ja ik wil je de keuken wel even snel laten zien, maar mijn baas mag ons niet zien hoor!” Zo dronken als ik ben ga ik akkoord en neem de jongen mee naar de keuken toe om hem deze te laten zien.
“Ik weet best wat je wilt !” Zeg ik zacht tegen de jongen wanneer we richting de keuken lopen.
“Nou als jij het weet begin jij er dan maar mee!” Zegt de jongen geil in mijn oor. Ik betwijfel of ik het wel goed heb! Wanneer we de keuken inlopen laat ik toch mijn broek opeens zakken! Ik ga voorover gebukt tegen een keuken tafel aanstaan en wacht af. Opeens voel ik dat mijn string die in mijn kutje vastzat opzei word getrokken. Nu voel ik iets zachts en ik voel de jongen mijn kutje likken. Geil likt hij aan mijn grote lippen en aan mijn klitje en terwijl hij dit doet steekt hij er minstens 3 vingers in. Nu draait de jongen mij om en tilt mij op de tafel. Hij trekt mijn schoenen uit en trekt mijn broek van mijn benen af en duwt mij achterover op de tafel. Ik lig nu met mijn benen wijdt en mijn kutje bloot te wachten tot er iets gebeurd. “AAahh!” Hoor ik de jongen kreunen en ik kijk even op. Ik zie de jongen zichzelf aftrekken. “Zo! Jij bent ook een beetje dronken hè! Je krijgt hem niet eens omhoog!” Schreeuw ik tegen de jongen. Dit lijkt hij niet leuk te vinden, want hij kijkt me met een maffe blik aan. Hij trekt verder en wanneer hij hem stijf heeft duwt hij mij weer achterover. Hij gaat nu voor mij staan en trekt mij aan mijn middel naar zich toe. Nu voel ik zijn stijve pik in mij komen. Hij stoot hem er direct keihard in, ik voel hem me rammen als een konijn, zo snel en hard als hij mij neukt. “Aaah! Lekker! Jij neukt goed als je dronken bent! Ik wil dat je hem nu een keer keihard in mijn kont ramt!” Kreun en schreeuw ik het tegelijk uit. Ik draai helemaal door als ik gedronken heb en vanavond is het weer eens zover.” Laat me je pijpen voordat je me anaal neemt!” En gelijk trek ik zijn pik uit mij. Ik spring van de tafel en glijd onder uit op de keukenvloer, recht met mijn hoofd op de vloer! “Auw”! “Wacht ik heb een medicijn voor dit ongeval!” Schreeuwt de jongen en gaat nu op zijn knieen op mij zitten. Hij pakt zijn pik vast en zwaait met zijn dikke pik langs mijn hoofd. “Zie je hem vliegen? Hier komt ie! Haha!” Hij steekt zijn pik nu geheel in mijn mond naar binnen en ik begin snel aan zijn eikel te likken wanneer hij weer omhoog komt en grijp zijn pik vast. “Niet zo diep!” Schreeuw ik. Ik pijp de jongen een tijdje en al snel voel ik het zaad langs mijn wangen druipen en proef een bitter smaakje in mijn mond. Ik slik alles volledig door en ga snel op mijn buik liggen. “Kom druk hem er snel in voordat hij slap word!” Roep ik tegen de jongen. Nu voel in zijn piemel mijn kontje binnendringen en ik begin hevig te kreunen en op en neer te gaan. “Aaaah jaaa, laat me komen, ram hem er diep en hard in!”
De jongen duwt hem 3 keer hard in, maar dan stapt de jongen op. Ik zie hem de keuken uitlopen en daar lig ik dan!
“Aaaah! Shit!” Schreeuw ik hard. Ik baal dat ik niet ben klaargekomen en begin mezelf nu te vingeren op de keukenvloer. Al heel snel voel ik dat ik ga komen en al vingerend en strelend aan mijn eigen tieten kom ik nu klaar. “Aaaah, beter een hand als een dronken aap!” Kreun ik hard. Nadat ik gekomen ben loop ik naar het toilet toe en fatsoenneer mezelf een beetje.
Ik loop terug naar het gezelschap en de jongen zit weer bij zijn vrienden aan de bar. Hij negeert me de rest van de avond volledig en na een tijdje let ik ook niet meer op hem.
Aan het einde van de avond begint ook mijn baas ineens met mij te flirten, deze man is 36 jaar en ik begrijp eigenlijk niet waarom hij niet met zijn vrouw gaat spelen. Al snel vraagt hij mij om mee te gaan naar hun huis.
Uiteindelijk komt het erop neer dat hij seks met mij en zijn vrouw tegelijk wil hebben, maar hoe dit verder afloopt hoor jij later wanneer ik het echt beleefd heb.

Op dit moment weet ik zelf nog niet hoe het af gaat lopen, ik hoop dat hij me hard neukt vanavond!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen