Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Samen hadden we al vele speeltjes en geile pakjes, spannende plekjes en hete dingen gedaan. Alleen nog nooit was er een tweede of derde persoon bij geweest. Dit omdat we dit nog niet spannend hadden gevonden. We besloten om een weekje lekker ergens een huisje te huren en daar lekker los te gaan. Speeltjes camera mee en ergens leuk in de ardennen een huisje van een iemand kunnen huren voor weinig geld. De eerste dagen lekker klote en geile dingen doen samen. Heerlijke buiten sex en ons zelf geil vast leggen op foto of film. Lekker geil samen terug kijken wat we die dag geil gedaan hadden onder genot van een borrel.

Kim wilde wel eens lekker als het al donker werd in het bos om ons heen eens lekker los gaan. Het weer zat mee en we bedachten wat spannends. Ze trok een leuk setje aan en we liepen een stukje het bos in. Daar ging ze zitten op een omgevallen boom en begon met haar zelf te spelen en ik keek van een afstand toe en filmde dit. Ik liep steeds iets dichterbij. Ik hoorde wat en keek rond in het donker en zag een persoon staan kijken van achter een boom. Damm dit zorgde voor veel opwinding aan mijn kant. Ik zat nu rechtvoor haar en filmde van dichtbij hoe zij met twee vingers haar mega natte kale kutje vingerde en trok aan haar geile stijve tepels van haar 85c cup.

Kim keek me aan en zei, we worden begluurd he. Ik lachte en zei, yep door een man. Haar kutje werd natter en ze hijgte licht en zei, hoe ziet hij er uit. ik lachte en zei, geen idee is erg donker. Zal ik weer wat afstand nemen in de hoop dat ie dichterbij komt. Kim hijgde en nam een slok uit de wijn fles die ze mee had en zei, ja doe maar vind ik wel geil. Ik gaf een lik aan haar natte kutje en zei, wie weet pakt hij je wel. Ze lachte en zei wie weet. Ik liep weer schuin weg en stond achter een boom te filmen. de man was inderdaad zachtjes dichtbij gekomen bij haar. Ik keek lichtjes opzij en hij stond met zijn lul in zijn hand te kijken. Wauw wat geil dacht ik nog. Ik keek goed en zag dat het een oudere man betrof.

De man stond nu eigenlijk zo zodat Kim hem ook zag. Dit was dus ook zo en ik liep een stukje dichterbij. De man bleef nu gewoon staan en lachte naar me. Ik filmde hoe hij zijn pik trok en keek naar Kim. Hij stond nu echt pal voor haar en trok zich zelf terwijl Kim zich stevig vingerde. Oke zij vond het dus ook wel erg geil. De man stond echt nu heel dichtbij en trok zijn lul af vlak voor haar kutje die kim open trok met vier vingers. Ze beet scheef op haar lip een teken dat ze het heel spannend en geil vind. Ik hoopte steeds meer dat die man een stukje verder zou gaan. Ik filmde hun van dichtbij en de man was inderdaad een stuk ouder. Weinig haar en wat hij had was grijs en had grijze zak haren. Hij stak zijn hand uit en gleed over haar boven been. Yes dacht ik, nu maar wachten wat Kim deed. Die deed niks en sloot haar ogen. De man stapte nog een stap vooruit en stond nu tussen haar benen. Hij greep met beide handen haar blote borsten en speelde met haar tepels terwijl zijn kwijlende lul echt een mm voor haar kut stond.

Kim haar mond viel open toen hij haar tepels begon te likken en zijn lul haar kutje raakte. Ik zoomde in op haar kutje waar deze kwijlende lul tegen aan duwde. de man zoog en likte aan haar tepels en knede haar borsten geil en stevig. Kim hijgde zwaarder en die lul wreef nu door haar natte kale kutje heen. Zijn kwijl uit zijn lul wreef hij door haar geile sap. Dit was de eerste keer in 6 en half jaar dat een vreemde kerel aan haar zat. En het was mega geil om te zien. Kim genot ook dat was duidelijk.Shit dit was een mega geil schouwspel. Het wrijven van de lul ging sneller en daardoor schoof die lul ineens in haar klets natte kut. Kim gaf een kreet van genot en haar mond open en ogen sicht begon deze oude man haar te neuken. Hij pakte haar heupen en begon haar diep en hard te neuken. Damm die vreemde kerel naaide mijn geile jonge meissie. Kim hijgte zwaar en bewoog haar heupen om hem dieper te krijgen. Ze begon wat te gillen en kwam met een heftige kreet klaar. De man duwde haar plat op de boom en terwijl hij speelde met haar borsten en tepels duwde hij zijn oude lul diep in haar en naaide haar zo te zien lekker. Hij stopte even en begon haar te likken. Ook tussen haar billen likte hij flink. Nu kwam hij weer omhoog en wreef zijn lul langs haar kontje. Kim trok haar billen open en de lul gleed in haar strakke kontje. Het was duidelijk dat hij haar helemaal wilde hebben. Zijn lul gleed rustig in haar kontje, gelukkig iets waar ze van houd anaal sex.

De man speelde met haar kut en neukte haar kont. Hij trok zijn lul eruit en spoot zijn oude zaad over haar kut heen. Damm dat was een geile schouw spel die ik zojuist in een donker bos had gezien. De man gaf Kim een zoen en zei dankje wel. Kim lachte en zei, nee dank u voor deze heerlijke geile neuk partij. Kim ging weer goed zitten en we staken een sigaret met de man aan. Zijn naam was Bert en hij woonde niet ver hier vandaan. Hij vertelde dat niet ver van hier een verlaten huis staat waar altijd wel een stel of stellen liggen te neuken en dat hij daar dan naar kijkt. Dat hij ons had zien lopen en ons gevolgt was. Het was voor hem de eerste keer dat hij ook daadwerkelijk sex had. Normaal was het trekken geblazen.

Hij was 62 jaar oud en daarom mocht hij meestel alleen maar kijken. Wij vertelde hem dat het voor ons ook de eerste keer was. Kim lachte en zei, ja maar wel mega geil was het en super lekker. Bert lachte en zei, tja heb het zelfde gevoel. Tja wij wilde wel eens weten waar het huis stond dan. we wandelde mee met Bert en daar midden in het bos stond het huis. Flink verwaarloost. We keken billen maar er was niemand. Liepen naar boven en keken in het donkere huis rond. Het gaf een bepaalde spanning. Bert stond achter Kim en streelde haar middel en vroeg haar wat ze nu echt spannend en geil vond. Kim keek me aan en zei, dat je mij hier verkracht. Ik klikte de camera weer aan en wilde dit wel eens zien. Bert trok haar hemdje omhoog en knede haar borsten en trok haar tepels en wreef zijn kruis tegen haar billen aan. Hij likte haar oorlel en duwde haar voor over en duwde zijn stijve lul weer in haar kut en naaide haar daar voorover gebogen in het koude toch wel enge huis.

Kim zat op haar knieen en kreeg die oude lul weer diep in haar. Na een paar stoten kwam ze klaar wat ook bert deed en spoot zijn zaad over haar billen. We namen nu afscheid en we liepen terug. kim vertelde dat dit wel erg geil was wat ze hadden gedaan. De volgende dag gingen we terug naar het huis. Maar dan overdag. Het was een beetje regen achtig weer. Het was leeg en niemand was er. Ik maakte foto's van Kim terwijl ze steeds naakter ging. Weer aangekleed hoorde we mannen stemmen. Er kwamen een drietal mannen binnen. Ze lachte en hadden lol. we zaten boven en hun beneden. we belevn muis stil zitten. De mannen lachte en dronken en rookte wat. Kim zat alweer met haar vingers in haar broek en vingerde haar zelf zo spannend vond ze het. De heren gingen weg en wij daarna ook. De avond besloten we terug te gaan om te kijken. Inderdaad in de avond was er inderdaad een geil stel te zien die lagen te neuken. Wie er ook was was bert. Hij lachte en zwaaide naar ons. we keken naar het stel en Bert stelde voor om bij hem nog wat te drinken.

Hij woonde vlakbij. Het was een leuk huisje rustig en netjes. Hij vertelde dat hij genoten had gisteren en vroeg of wat dat ook hadden. Kim lachte en zei, echt wel. Bert lachte en zei, weet nog een spannend plekje hoor. Kim keek me aan en ik zei wat jij wilt. we wandelde een stukje en kwamen bij een meer. Daar waren meerdere stellen die lagen te neuken. Ik dacht jezus belgie neukt overal buiten. Bert nam Kim mee naar een leuke plekje bij het meer en lag al snel haar kutje te likken. Al snel stonden er meerdere mensen om ons heen. 8 mannen en 2 vrouwen stonden te kijken hoe bert Kim lag te likken. Tja zag er apart uit. kim een jong ding en Bert best wel een oude man. Tja 62 is ook oud. Kim was klaar gekomen en kwam naar me toe en zei, dit is me even te veel. Bert kreeg het ook te horen en we besloten weg te gaan Bert bleef nog even. Kim vertelde dat ze dit zo geil vond dat ze het eng vond. Maar eigenlijk wilde ze wel blijven. we lachte en keken van afstand nog even toe en liepen via een bos pad weg. We werden aangesproken door twee mannen. Ze hadden staan kijken en vroegen zich af of ze ook even mochten likken. Kim lachte en zei, oke kom maar mee. Eenmaal terug in ons huisje stapte Kim de slaapkamer in en kwam later terug in een mega geil pakje. De heren keken hun ogen uit. Ze volgende haar de andere kamer in en Kim lag op bed en spreidde haar benen en de eerste dook er tussen en likte haar natte kale kutje en vingerde haar beide gaatjes. De andere bood zijn lul aan en Kim zoog deze stijve lul. Ik liep weer rond met de camera en filmde en maakte foto's. Shit ik leek wel een porno regiseur. Al snel gleed de eerste lul diep in haar kut en werd er gewisseld van lul. Steeds een lul in haar kut en mond. De hele kamer door werd Kim geneukt door de heren. Beide heren spoten hun zaad over haar kut en bedankte haar en gingen weg. Kim lag helemaal suf geneukt op bed en wreef het zaad door haar kut en zei, en wat nu. Ik lachte en zei maak je maar schoon rokje aan en geen string en geen bh en alleen een topje. Kim stond voor me en zei klaar. we liepen naar het verlaten huisje en ik deed een blindoek voor bij Kim en zorgde dat ze binnen kwam. Er was niemand dat was balen. of toch wel. er zaten vier gasten boven te drinken en te roken. Ze zagen Kim en lachte en ik maakte een gebaar van zachtjes en zetten Kim in het midden.

Al snel gleden de vier paar handen over haar benen welke wijd uit elkaar stonden. Zo te horen was haar kut goed nat toen de eerste vingers er in gleden. De vier jongens waren alle denk ik in de 20 en van buitenlandse afkomst. Kim haar hemdje was snel uit en haar borsten werden ook gekneed en gelikt en ze lag op haar rug en de eerste grote kale lul gleed al snel in haar kut. De heren hadden met neuken een rubber om en pompte om en om in haar kale sletten kut. Kim was al die tijd met blinddoek om en hijgde en gilde geil. de heren schoven hun lul van kut naar kont naar mond om weer in haar kut te glijden. De rubbers hielde het niet bij de meeste en die naaide haar nu zonder rubber. Kim kreeg nu voor het eerst twee lullen te gelijk in zich. Haar kut en kont werden geneukt en ze zoog aan twee lullen. Ze gilde het uit van genot en kwam heftig klaar en trok de eerste lading zaad over haar borsten. De overige drie pompte vrolijk door en Kim zweefde van geiligheid.

Om en om in haar kont of dubbel en de tweede spoot zijn zaad in haar gezicht. De derde over haar kont en de laatste tegen haar rode kutje op. Helemaal suf en stuk geneukt gingen we weg. Ik had me zelf al afgetrokken met kijken. die twee volgende dagen heel rustig aan gedaan. Dit omdat Kim de laatste keer best wel wild was gepakt. We hadden nog twee avonden en Kim zei tegen mij, we gaan vanavond naar het meer, maar dan ga jij ook neuken, met wie maakt mij niet uit als je maar los gaat doe ik ook. Ik wil toch wel eens weten hoe het is meerdere heren. ik heb geproeft van vier en dat was lekker. Het was al donker en het was er druk op de vrijdag avond. Mooi weer en al snel zag je meedere stellen lekker klote. Bert was er ook weer en al snel lag die met Kim te klote. Langzaam schoven er steeds meer heren bij Kim en Bert en ik stond achter een mooi oostblok meisje waarvan de vriend zijn lul in Kim schoof. Ik speelde met haar grote borsten en voelde haar natte kut met best wel grote schaamlippen. Al snel likte ik deze grote lippen en natte kut welke zij met plezier over mijn mond wreef. Het was 1 grote orgie daar. de laatste avond was het Poolse stel bij ons. Sabrine en Jannus. Jannus was in bezit van een lul van 23 cm en Sabrine van een flinke dubbel d en mooie ronde billen. De dames hebben eerst een heerlijk voorspel laten zien, Kim had zo voor het eerst een natte kut op haar mondje en werd heerlijk gelikt door Sabrine om daarna de grote paal van jannus in zich te voelen. Nu heb ik zelf een lul van bijna 19,5 cm maar zijn lul was echt groot.

Mijn heerlijke lul gleed weer in Sabrine en zo speelde we met ze vieren naar een heerlijke geile orgasme. Dit was voor ons een weekend waar we vele grensen hadden verlegt en waar we vele nieuwe dingen hebben geleerd. Kim heeft sex gehad met verschillende vreemde mannen waavan de meeste toch wel een stuk ouder waren en heeft heerlijke liggen klote met een mooie meid. Ik heb leren genieten terwijl ik alleen maar keek en heerlijk een mooie meid geneukt. Jannus en Sabrine komen volgend weekend naar ons toe omdaar heerlijk te gaan klieren. Nou heb nu al zin om die lekkere grote schaamlippen weer te likken en te zien hoe die grote lul weer in Kim glijd.

We hebben besloten het dan te doen zonder rubber want dat is het lekkerst. Ook gaan we nog een keer opzoek naar een paar oudere mannen om lekker Kim als een slet te laten gedragen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen