Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ik werk voor een advocatenkantoor en kom daar wel eens ongure types tegen. zo ook die morgen ,waar drie mannen een advocaat nodig hadden en de desbetreffende advocaat niet aanwezig was en de twee kwaad weggingen. ik heb er daarna geen aandacht meer aan geschonken en ben om 6 uur naar huis gegaan. ik woon samen met mijn man in een appartement met een gezamelijke garage voor alle bewoners. ik rij met mijn auto de garage in en parkeer de auto en stap uit. ik loop naar de lift toe en hoor plotseling iets achter mij. ik draai mij om en zie een van de mannen van vanmorgen. voor ik er erg in heb word ik van achteren vastgepakt door twee mannen ,opgetild en op de motorkap van een auto gelegd. de man voor mij pakt mij bij mijn jas en rukt die open. de knoopjes vliegen in het rond en de grip van de man achter mij is zo sterk dat ik mij niet kan verzetten. ik begin te gillen,maar de mannen naast mij drukken mijn mond dicht en sissen dat ik stil moet zijn anders gaan er erge dingen gebeuren. de druk op mijn mond verslapt ,maar ik durf geen geluid meer te maken. een man staat voor mij en mijn benen worden uit elkaar getrokken. mijn rok wordt omhoog geschoven en hij pakt mijn panty en met een kracht trekt hij het in mijn kruis kapot. even later moet ook mijn slipje eraan geloven en voel ik zijn handen mijn kut bevoelen. zonder mededogen voel ik plotseling zijn pik in mijn kut glijden,wat zeer pijnlijk is. met lange halen voel ik hem in mijn kut heen en weer schuiven terwijl de nadere twee mannen hun broek opengemaakt hebben en hun pik over mijn gezicht en tegen mijn lippen duwen.
ik word aan mijn haren getrokken en mijn mond gaat open en de mannen duwen een voor een hun pik in mijn mond. plotseling haalt de man die tussen mijn gespreide benen staat zijn pik uit mijn kut en duwt die tegen mijn sterretje. het zal toch niet,dacht ik,maar ik krijg geen tijd om te denken. met een ferme kracht duwt hij tegen mijn sterretje en het lijkt wel of ik het gevoel heb dat ik open gescheurd word. een vlammende steek schiet door mijn lichaam maar de man heeft geen medelijden met mij en duwt door en ik voel hem langzaam mijn kont inglijden. medogeloos begint hij in mij te rijden en ik kerm het uit van de pijn. de mannen naast mij trekken mijn blouse open en trekken de cups van mijn bh over mijn borsten . ze knijpen in mijn tepels terwijl hun pikken mijn gezicht nat maken van hun voorvocht. de man voor mij begint steeds harder te stoten en opeens met een lange diepe haal spuit hij zijn sperma in mijn darmen. hij stoot diverse malen in mij voordat hij zich terugtrekt.
hij loopt achteruit tussen mijn benen vandaan en onmiddellijk wordt zijn plaats door een ander ingenomen en gaat hij de vrije plaats naast mij innemen en zijn natte pik over mijn gezicht halen. de man tussen mijn benen duwt zijn pik in mijn open gesperde kut. wild gaat hij in mij tekeer terwijl ik die natte pik in mijn mond krijg en naar sperma smaakt. plotseling haalt hij zijn pik uit mijn kut,de deur van de garage gaat open. wegwezen hoor ik nog en ze rennen weg. uitgeput glij ik van de motorkap af en ga op de grond zitten. ik heb aangifte gedaan en alle drie zitten ze nu in de gevangenis.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen