Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoe was ik hier nu in beland. Hier lag ik. Op mijn buik op bed, mijn handen op mijn rug gebonden en mijn vrouw zat achter op me en drukte een voorbinddildo tussen mijn billen. Het begon vanochtend. Ik had weer eens een lollige bui en zei voor de grap dat ik haar vanavond eens hard anaal zou nemen. Zij antwoorde gevat dat ik dan eerst anaal genomen zou moeten worden eer zij er al over zou nadenken. En toen had ik gezegd dat ik dat prima vond. 'Mmm graag' had ik er lachend aan toegevoegd.

Toen ik s'middags thuis kwam van mijn werk was ze tot mijn verbazing nogal sexy gekleed. Een mantelpakje met hoge hakjes. Ze weet dat ik daar gek op ben. Gelijk was ik natuurlijk als de spreekwoordelijke vlieg op stroop. Ik zat aan haar te friemelen en te frunniken. Tot ze me ineens meetrok en zei: 'mee jij.' ze nam me mee naar de slaapkamer en ging toen achter me staan. Haar handen gleden over mijn lichaam maar mijn tepels kregen extra veel aandacht van haar. En daar ben ik overgevoelig. Ik liet me door haar uitkleden tot ik helemaal naakt voor haar stond. Toen pakte ze mijn handen en begon die op mijn rug met een kous of panty vast te binden. En ineens gooide ze me op bed. 'Blijven liggen.' zei ze en ze begon voor me te strippen. Ik had al een harde maar door haar gestrip werd hij alleen maar stijver. Ze ging niet verder tot haar string en panty. Ook haar bh hield ze aan. Ze opende haar kledingkast en haalde er iets uit. Ik zag pas wat het was toen ze het aangetrokken had en in vol ornaat mij het liet zien. Ze had een voorbinddildo omgedaan. En het was een flinke. Groter als mijn apparaat waar ik eerlijk gezegd best trots op was, gezien de grootte. Ik schrok me natuurlijk een hoedje en herrinnerde me het gesprek van vanochtend. 'Zo, schatje. Dus jij wilde graag ''genomen'' worden.' zei ze geheimzinnig lachend. 'Nu, bij deze dus.' en ze trok me ruw opzij zodat ik op mijn buik rolde.

Ze klom op me en ze pakte een tube uit het nachtkastje. Ze smeerde de dildo ermee in en terwijl ik heftig protesteerde voelde ik hem tegen mijn anus aan drukken. 'Je wilde het toch ''graag''.' zei ze. 'Nou, je krijgt hem ook.' ze trok mijn billen uit elkaar en drukte de dildo nu harder tegen mijn anus. Langzaam voelde ik hem wijken en ze drukte de dildo een stukje naar binnen. Ik kermde het uit van de pijn en riep:' nee, niet doen. Niet doen.' ze lachtte enkel en zei:' onspan je nou maar, dan doet het veel minder pijn. Stoppen doe ik nu toch niet meer. Ik vind het veel te geil.' en ze begon weer druk te zetten. En dankzij het glijmiddel schoot ze ineens tot over de helft naar binnen. Ik schreeuwde het uit van de pijn terwijl zij riep:' ontspan nou.' ze bleef zo even zitten en de pijn ebde redelijk weg. Ik probeerde me te ontspannen en probeerde ook te wennen aan die dildo in mijn kont. Na een minuutje zei ze:' zo, en nu ga ik je neuken .' ze haalde de dildo een stuk terug en stootte hem toen weer erin. En met elke stoot voelde ik hem dieper in me. Zo ging ze langzaam door tot ik merkte dat ze hem helemaal in me kreeg. Ze hijgde al zwaar, zo opgewonden was ze kennelijk. Ze begon nu steeds sneller te stoten tot ze me met lange halen aan het neuken was. 'Ohh, je moest eens weten.' kreunde ze. Ik riep 'wat' terwijl ik de pijn steeds verder voelde afnemen. 'Ik heb hier altijd een fantasie over gehad.' ze ze en ze begon zwaar te hijgen. 'Uh, oh, het leek me altijd al heerlijk om een man eens flink te nemen.' en met die woorden stootte ze de dildo zo diep mogelijk in me en kwam ze zowaar klaar. Ze schokte wild en de dildo bewoog in me mee.

Dit veroorzaakte dat ik er zelf ook opgewonden van werd. Ik voelde in mijn inmiddels slappe lul weer leven komen. Ze bleef diep in me tot haar orgasme uitgewerkt was. En toen begon ze weer te pompen. 'Oh, dit is zoooo lekker.' kreunde ze. Ik ga je neuken tot je gilt om genade. Ze trok me al pompend omhoog zodat ik op mijn knieen voor haar kwam te zitten en greep me bij mijn heupen. Nu ging ze pas echt wild tekeer. Ze neukte me hard en diep en ik voelde met elke stoot dat ook ik geiler en geiler werd. 'Oh, je vind het lekker he.' zei ze, mijn steigerende lul ontdekkend. Ze neukte zich al snel weer klaar op me waarna ze mijn armen losmaakte. Ze trok ze dildo uit mijn kont en draaide me om. Mijn benen werden opgetrokken en ze drukte de dildo weer tegen mijn anus. Ze schoof hem nu in een keer helemaal naar binnen en ging verder waar ze gebleven was. Ik zag het genot in haar ogen terwijl ze mijn lul begon af te trekken. Al snel voelde ik mijn orgasme naderen en toen ik kwam pompte ze nog wilder in me wat mijn orgasme mega heftig maakte. Gelijk daarop kwam ook zij weer en terwijl haar orgasme nog na-ebde bleef ze me langzaam doorneuken. Uiteindelijk stopte ze en ze haalde de dildo uit mijn kont. Ze keek me teder aan en zei:'ik geloof dat ik je wel vaker ga nemen.' ik gaf een glimlach en zei:' maar nu mag ik het ook bij jou doen.' ze keek me schalks aan en zei:' o, daar heb ik ook nog wel een idee'tje voor.' en daarover meer in een ander verhaal.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen