Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Carnaval zat er alweer bijna op. Susie gaf er niets om. Haar man wel. Het pas getrouwde stel vierde al jaren geen carnaval samen. Susie bleef meestal thuis, of ging wat met vriendinnen doen. Haar man zat bij een dweilorkest, waardoor hij dezer dagen flink veel in de stad was. Vanavond ook. Het was de maandagavond. Susie was blij dat het nog maar twee dagen was. Dinsdag om twaalf uur ’s nachts zou het zijn afgelopen. Dan kwam hij met zijn zatte ballen weer naast haar liggen.
Susie was een leuke meid. Ze was niet slank, maar ook niet mollig. Haar blonde steile haar kwam tot net over haar schouders. Verder had ze een vrolijk rond kopje en goed figuur. Haar lichaam was ook iets waar ze trots op was. Haar cup D was hetgene waar de mannen meestal gelijk naar kijken. Zelf was ze meer trots op haar ronde kontje. Ze vond het ook heerlijk om daarin geneukt te worden. Haar man was hier helaas minder dol op. Soms vond ze het wel rot dat hij op seksueel gebied weinig initiatief ondernam.
Deze avond zou ze zichzelf eens lekker gaan verwennen. Susie had al een bad genomen. Daarin had ze een half uurtje gelegen. De heerlijke geuren gingen met haar mee de trap af naar de bank. Susie droeg nu slechts haar satijnen ochtendjas. Het zilverkleurig stofje viel goddelijk om haar lichaam. Toen ze de spiegel was gepasseerd, kon ze goed zien dat haar tepels hard waren. Dat verborg haar jas niet.
Susie zat lekker op de bank, toen de bel ging. Het gebeurde geregeld dat een van de buren iets kwam lenen of vragen. Ze hadden goed contact met de mensen die naast hun woonden. Dat was wel fijn. Hun huizen waren allemaal vrijstaand, maar toch was er het contact alsof het een volksbuurt was. Susie trok de ochtendjas dicht en knoopte deze met een sierlijke lus vast. Ze stond op, trok hem recht en liep naar de voordeur. In het halletje viel het haar op dat haar tepels nog steeds hard stonden. Dat moest dan maar.
Susie opende niets vermoedend de deur. Nog voordat ze hem goed en wel had geopend, drongen twee grote mannen naar binnen. Verslagen van verbazing kon ze niets uitbrengen. De twee pakten haar wild vast. Een van de mannen hield zijn hand op haar mond. De andere zei dat het een lekker geil sletje was dat ze te pakken hadden. Hij kneed haar in haar grote borsten en zei naar de ander dat al als een gewillig dametje had gewacht, getuigende de harde tepels.
De mannen sleurden haar mee naar binnen. Het waren ruige kerels. Ze duwde Susie op de bank. Bangig keek ze hen aan. Ze smeekte dat ze alles zou doen voor hun. De een had een theedoek gehaald uit de keuken. Die bond hij voor haar mond. Ze rukten nu haar badjas af. Daar zat ze dan, naakt. Ze voelde zich klein. Haar grote borsten waren nog steeds in het bezit van keiharde tepels. Haar net geschoren kutje glom nog. Een van de mannen trok haar benen uit elkaar. Hij bekeek het kutje van de meid. Zachtjes streelde hij het. Susie wilde het niet, maar spartelde niet tegen. Ze was bang dat de mannen haar pijn zouden gaan doen. De man schoof voorzichtig een vinger in haar kutje. Ondanks dat ze het niet wilde, voelde het lekker. Haar kutje werd nu echt vochtig. Een tweede vinger schoof er ook bij. De andere man had zijn pik uit zijn broek gehaald. Zijn lange lans duwde hij tegen de mond van Susie. Hij trok het doekje wat omhoog zodat zijn leuter lekker gepijpt kon worden. Susie nam hem in haar mond. Stiekem begon ze echt te genieten van de vingers in haar kutje. Juist op dat moment voelde ze iets dat ze zelden had gevoeld. Een derde vinger ging zich bemoeien met het spel. Echter, deze vinger nam geen plaats in haar kutje maar die werd in haar kontje geschoven. Haar twee gaatjes werden nu gevingerd. De schrik was nu helemaal weg. Dat merkten de mannen ook en deden de theedoek alweer af.
De man die haar had zitten vingeren, trok nu zijn kleren uit. Zijn gespierde lijf ging naast haar op de bank zitten. Hij liet zijn lange pik fier omhoog wijzen. Susie wist wat de bedoeling was. Ze boog voorover naar zijn pik, en begon die te likken. Ze likte hem van de zijkanten. Af en toe liet ze zijn eikel plagend in haar mondje verdwijnen. De andere gast had nu zijn pik in haar kleddernatte kutje geduwd. Hij neukte haar ritmisch. Susie vond het heerlijk om deze twee vreemde, maar grote pikken te voelen. Het was super om de lange staaf van die ene gast telkens diep in haar kutje te voelen. Deze neukstaven waren beide groter dan het exemplaar dat haar man tussen zijn benen had hangen.
Susie werd nu uitgenodigd om op de pik van de ene gast te komen zitten. De man die haar neukte was sterk en tilde haar zo erboven. Zijn pik hield die in haar kutje. Pas toen ze boven zijn pik hing, trok de ander zijn pik uit haar doosje. Snel werd er gewisseld van pik. De man die haar zojuist al aan het neuken was, duwde zijn leuter in haar anusje. Wat voelde dat heerlijk. Het deed wel een beetje pijn, omdat ze daar al weer een tijd niets had gehad, maar het gaf haar een zinderend gevoel om weer in haar kontje geneukt te worden. De twee neukten flink door. Deze sandwich was er een waar ze alleen over had durven dromen.
Susie werd nu omgedraaid. Ze kwam met haar rug naar de zittende man zitten. Nu liet ze zich weer zakken. Zijn pik verdween nu echter in haar kontje. De andere man pakte haar bij haar benen en schoof zijn pik weer in haar kutje. Hard neukten ze de gewillige blondine. Af en toe haalde de man die haar in haar kutje neukte, zijn leuter er helemaal uit, om vervolgens hem er hard in te rammen. Susie vond dit heerlijk.
Ineens voelde ze iets vreemds. De man die in haar kutje neukte, drong hard aan bij haar kontje. Haar nauwe gaatje was al bezet. Hier had een van de belagers geen boodschap aan. Hij spuugde nog wat op zijn pik en drukte gewoon door. De ogen van de meid werden groot. Het was pijnlijker dan pijnlijk. Haar anusje werd zonder enige vorm van medelijden enorm opgerekt. Susie voelde nu hoe er twee pikken in haar gaatje waar ze zelden werd geneukt, zaten. De tranen schoten in haar ogen. Rustig hervatten de twee het neuken. Het was enorm pijnlijk. Met haar hand vingerde ze snel haar kutje. De mannen konden blijkbaar ook niet meer. Het enorm nauwe gaatje werd ook hun te veel. Susie voelde hoe beide pikken uit haar kontje, dat gewoon open bleef staan, haalde.
De twee mannen spoten hun lading over haar natte kutje en haar borsten. Het sperma droop van haar lijfje. De twee pakten snel hun kleding en wilden gaan. Susie snelde achter hen aan en vroeg of ze morgenavond op dezelfde tijd wilden terugkomen. Verbaasd keken de twee mannen haar aan. Susie zag er voldaan uit en zei ook tegen de twee dat ze nog nooit zo had genoten. De volgende avond beloofden te terug te komen.
Met een pijnlijk kontje sprong Susie onder de douche. Bij zichzelf dacht ze dat dit de verdiende loon was voor haar man, die vierde carnaval alleen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen