Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hallo ik ben Helga en heb echt super bizarre sex gehad dit weekend. Ik met een vader en een zoon tegelijk geneukt. Als het niet nog bizarrer kan, ze hebben me zelfs gesandwiched!!

Ik zal maar even beginnen bij het begin zodat jullie het een beetje snappen. Dit weekend had ik een groot feest in het Hilton in Amsterdam. Het was een feest van een vriendin van mij. Mijn vriendin heet Suzan, we kennen elkaar al 4 jaar en zijn goeie vriendinnen.

Het feest werd gegeven door haar ouders die 12,5 jaar getrouwd waren. Het zijn rijke ouders dus dan mag een feestje ook wel wat kosten. Het begon allemaal die avond met een heerlijk diner in het restaurant van het Hilton in Amsterdam. Dat was dus allemaal het begin van een bizarre sex avond. Ik kreeg een aantal leuke tafel maten. Ik zat natuurlijk bij Suzan en we kregen 3 leuke jongens bij ons aan tafel. 1 hete Remco de andere Henk en een wat jongere jongen hete Sjoerd. Ze waren alle drie hele leuke tafel genoten en we hebben de hele avond zitten lachen.

Suzan en ik zijn allebei vrijgezel en vonden het absoluut niet erg dat er 3 leuke jongens bij ons aan tafel kwamen zitten. Suzan zag Henk wel zitten en ik had wel een oogje op Remco. Het was al weer een tijd geleden dat Suzan goeie sex had gehad. Dat had ze me even stiekem in mijn oor gefluisterd. En volgens mij zag ze op dat moment Henk al helemaal voor zich. Suzan was er wel eentje van die er altijd lekker op los fantaseerde en dat deed ze nu ook volgens mij. Ze vertelde me dat ze graag weer een keer een harde piemel in haar mond wilde hebben en dat het ook al weer veelte lang geleden was dat ze sperma had geslikt. Ik begon keihard te lachen en de jongens keken natuurlijk gelijk op en vroegen wat er was. Ik vertelde maar dat het een onder onsje was en dat er verder niks aan de hand was. Volgens mij had Remco het wel een beetje in de gaten. Hij begon me al wat geiler aan te kijken en ik merkte dat er een connectie tussen ons ontstond. Hij zat aardig dicht bij me en kon dus ook met zijn voeten bij de mijne. Opeens had hij zijn schoen uit getrokken en voelde ik deze over mijn been heen gaan. Ik keek hem geil een en liet hem merken dat hij nog even moest wachten. Het was een beetje zielig voor Sjoerd want niemand was met hem aan het flirten en hij was dan ook al snel vertrokken, hij ging bij zijn ouders zitten en daar een beetje verder kletsen. Zo was het dan ook opeens veel gezelliger. Henk ging dichter bij Suzan zitten en Remco kwam een stoeltje dichter bij mij. Nu zaten we gezellig 2 aan 2 te praten. Maar hoewel Suzan het praten al snel zat was, want ze zat al met Henk te tongen. Ik begon zachtjes te lachen en dacht ook. “wat een sletje is zo toch ook, kon ik maar zo zijn” Remco keek me aan en praatte gewoon verder alsof er niks aan de hand was. Hij praatte over zijn privé leven en waar hij woonde. Wat voor werk hij deed enz. Het boeide me eigenlijk niet zo allemaal. Ik legde opeens mijn hand op zijn bovenbeen en greep hem een beetje stevig beet. Weet je wel dat je een lekkere gozer bent Remco! Hij begon een beetje te lachen en keek me nu nog geiler aan. Ow is dat zo, nou jij bent anders ook een lekker stuk!! Ik zou je wel rauw lusten zei hij daarna! Dit wond me toch wel erg op en ik voelde het helemaal steken in mijn kutje. We praten daarna verder over oude vriendjes en vriendinnetjes en waarom het was uitgegaan bij onze laatste relatie. Opeens vertelde hij dat hij het hier wel erg saai vond en dat hij een hotel kamer hier boven had. Samen met zijn vader. Die een van de beste vrienden was van het stel wat het feest gaf. Hij vroeg of ik nog even wat met hem uit de minibar ging drinken.

Daar had ik wel zin in en stond meteen met hem op. En zei Suzan even gedag. Suzan zag Henk helemaal zitten en zei nam hem ook mee naar haar kamer. Ze liepen gelijk met ons mee. Ik kwam met Remco aan op onze kamer en voor dat de deur dicht was zoende hij me al vol op mijn mond. Dit moest nu echt een bizarre avond worden!! Hij gooide me op bed en merkte dat hij wel een beetje ruig was. Wat ik juist heeel erg lekker vind! Hij pakte mijn bloesje en trok hem in 1 keer open. Al mijn knopen schoten in het rond. Zonde van het bloesje maar ik werd er alleen nog maar meer opgewonden van. Nu pakte ik ook zijn bloes en rukte deze ook in een keer uit elkaar. Hij had echt een super lekker figuur! Ik zoende hem over zijn bast heen en likte ook aan zijn tepels. Hij was mijn tieten al aan het masseren en had mijn bh ook al ruig van mijn lichaam ontdaan. Opeens kwam er iemand binnen!! Ik schrok me dood. Het was een wat oudere man die er super knap uit zag. Hij zei opeens “zo jonge wat heb je nu voor mooie meid aan de haak geslagen!!” hij keek me weer aan en de man kwam aan lopen. Hij ging op zijn hurken zitten en stak zijn hand richting mijn borst uit. Hij raakte mijn tiet aan en begon deze te masseren. Ik liet het gewoon gebeuren en dacht gewoon niet na. Hij kwam nu ook met zijn mond dichterbij en begon me te zoenen. Het was een super mooie man en ik liet me gewoon gaan. Remco had mijn broek al uit en zat al met mij kutje te spelen. Hij had nu ook al mijn string uit getrokken en likte over mijn klitje heen. Ik probeerde te schreeuwen maar de andere man zoende me nog steeds dus het klonk een beetje dof. Het was zo lekker en ik was ook zo ontzettend geil. De oude vent had nu ook al zijn broek uit getrokken en ging nu met zijn stijve pik voor mijn gezicht. Ik pakte hem maar vast en begon er aan te trekken. Het was allemaal zo bizar! Wat een sex!! Ik begon ook aan zijn pik te zuigen en te zuigen. Het was wel een hele grote piemel dus ik kreeg hem maar net in mijn mondje. Remco zat nog heerlijk aan mijn klitje te likken en had ook al een vinger in mijn soppige kutje gestopt. Hij was het lekker aan het uit soppen. Wat had ik hier met 2 super bizarre mannen te maken die precies wisten hoe ze bizarre sex moesten hebben. Nu zag ik nog net dat Remco zijn pik voor mijn kutje had en hij drukte hem nu naar binnen. Er ging nog net door mijn hoofd dat we een condoom moesten gebruiken maar toen hij al in me was interesseerde het me toch niks meer!! Hij begon me rustig te neuken terwijl ik aan de andere man zijn pik aan het zuigen was. Het was echt super geil en deze mannen hadden dit volgens mij vaker gedaan. De eikel van deze man zijn pik was zo groot dat ik mijn hele mond er mee vol had en dat ik er een grote job aan had om hem af te zuigen.

Nu wilden ze de rollen omdraaien en wilde de oude man me neuken. Hij draaide me om en wilde me op zijn hondjes nemen. Ik vond dit altijd super lekker, dus ik stribbelde absoluut niet tegen. Hij kwam met zijn super dikke pik diep in mijn kutje. En dat voelde ik super goed. Want Remco had een iets kleinere pik dus dit was de perfecte volgorde. Nu ging Remco met zijn pik voor me hoofd en ik pakte hem direct vast en trok hem me mond in. Ik proefde zelfs nog mijn eigen kutje. En dit kan ik echt alleen lekker vinden als ik super maar dan ook super geil ben. Ik zoog en ik zoog en ik krijste het uit! Tering wat lekker en de andere man zat me super hard nog van achteren te neuken. Op eens voelde ik 2 natte warme vingers mijn kont in gaan en ik zag dat de man nu ook mijn kont zat te vingeren. Ik zag al waar dit heen ging. De mannen wilde me neuken in allebei mijn gaatjes. Gelukkig speelde ik zelf wel eens met dildo’s en nam ik ze ook wel eens in mijn kontje. Dus mijn kontje was wel wat gewend. Maar anale sex had ik nog nooit gehad. Maar de sex kon toch niet bizarrer worden dat dat ie als was. Dus ik ging weer op mijn rug likken en Remco ging achter aan staan en de andere man ging half over me heen hangen. Nu Stopte de man zijn grote pik weer in mijn grotje en begon me weer te neuken. Hij maakte mijn anus heeel erg nat met spuug en zei tegn Remco dat hij zijn pik er in moest drukken. Toen zij Remco “komt voor de bakker Pa!!” Ik keek opeens op en vroeg “PA????” Ja lieve Helga dit is mijn vader. Ik moest keihard lachen en het kon me ook allemaal niet meer schelen. Remco hield zijn pik voor mijn kontje en probeerde deze naar binnen te drukken. Het deed wel even heel erg pijn maar later werd het lekkerder en lekkerder. Hij begon me ook rustig te neuken en voor het eerst had ik nu 2 pikken in me. Opeens riep Remco, “ik moet komen, ik moet komen!!” De vader zei “spuit haar geile mondje maar vol dan pomp ik haar kutje vol!!” Remco kwam op me aflopen en beval mij om aan zijn pik te trekken. Ik begon er aan te trekken en opeens kwam er allemaal sperma uit. Ik probeerde het op te vangen met mijn mond maar het kwam overal. Maar ook en grote lading in mijn mond. Ik likte het van mijn lippen af en slikte het allemaal door. Nu riep de vader dat hij mijn hele kutje ging vol spuiten. Ik voelde het warme sperma mijn kutje in lopen, dat was een super geil gevoel. Hij haalde zijn pik er al spuitend uit en spoot ook nog even mijn hele tieten onder. We hebben nog een fles champagne met zijn drieën gedronken en daarna ben ik vertrokken. Ik dacht nog bij me zelf tering wat heb ik een bizarre sex gehad!! Met een vader en zoon!! Tering wat een beleving.

Liefs

Helga!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen