Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tessa was een leuke, vrolijke meid van achttien jaar, die het goed deed op school, maar het thuis niet zo naar haar zin had. Om in het weekend uit te gaan was ze op zoek naar een bijbaantje, en ze was blij dat ze een baantje aangeboden kreeg op de markt. Daarom ging ze nu al een paar weken op zaterdag erg vroeg met de groenteboer en zijn zoon in een grote bestelbus naar een dorp ver van hun woonplaats. Meestal waren ze vroeg in de avond weer terug, waarna ze alles nog op moesten ruimen, en ze dan pas uit kon gaan. Meneer Zijlstra (de groenteboer) was een aardige man, en zijn zoon Jasper was een vlotte jongen van vierentwintig. De sfeer was altijd ontspannen, maar wel merkte Tessa dat de mannen veel schuine, en soms schunnige opmerkingen maakte naar elkaar, naar de klanten, en ook wel naar haar. Ook merkte ze regelmatig dat de mannen, als ze tijdens het verkopen haar in het smalle looppad passeerde, hun handen over haar billen en rug lieten glijden. Meestal riepen ze dat: oeps, sorry!!, en liepen dan lachend verder. Meneer Zijlstra bleek weduwnaar te zijn, en zijn zoon Jasper weer vrijgezel, en soms fluisterde ze daarom lachend in haar oor: ik kan niet anders, je ben te mooi om niet aan te raken, of: je ben de enige vrouw die zo dichtbij durft te komen! Zo werd het al snel een gewoonte elkaar wat uit te dagen, en zeker tussen Jasper en Tessa werd de sfeer een beetje zwoel. Tessa vond Jasper een erg leuke jongen, en de oudere jongen merkte dat goed, en was van plan hier zijn voordeel mee te doen, en het meisje proberen te versieren.

 

 

Op een rustige dag stond Jasper in de bestelbus kratten sla op te stapelen toen Tessa erlangs wilde om peen te pakken, lachend probeerde Jasper: voor een zoentje mag je erlangs moppie, en uitdagend stak de jongen zijn lippen vooruit. Tessa had al best wat ervaring met jongens en gaf de wachtende jongen snel een zoentje op zijn lippen en piepte er toen langs. Natuurlijk herhaalde dit zich die dag een paar keer tot Tessa in de bus stond en Jasper er langs wilde, met een glimlach zei het meisje terwijl ze haar lippen tuitte: je weet het hé, voor een zoentje! Jasper nam deze uitdaging volop aan en zette zijn lippen op de lippen van het wachtende meisje, maar in tegenstelling van haar vluchtige kusjes duwde Jasper zijn tong ver in haar mond. Even stonden ze zo heftig te tongen tot Meneer Zijlstra riep: hé, zo verkopen we niets hoor!, en snel gingen ze weer aan het werk. Aan het einde van de middag fluisterde Jasper in het oor van Tessa: zullen we een keer samen wat afspreken?, dan kan mijn vader zich er niet mee bemoeien, en kunnen we ons zoentje tenminste afmaken!. Jasper merkte dat hij het meisje steeds verder versierde toen hij de aarzeling in de ogen van het meisje zag, en hij juichte inwendig toen het meisje ja knikte. Op de terugweg begon Jasper tegen zijn vader: pa, volgende week moet Tessa hier even in de buurt wezen, dus gaan Tessa en ik in mijn auto hierheen, en kan jij de bestelbus meenemen. Meneer Zijlstra had best door dat zijn zoon het jonge meisje wilde hebben, en antwoorden daarom: die auto van jou is veel te oud, ik zou de camper nemen, en ongemerkt gaf hij zijn zoon een knipoog. Thuis praten vader en zoon even na over Tessa, en samen besloten ze om allebei veel plezier te gaan beleven aan het meisje. Meneer Zijlstra stelde voor dat Jasper het meisje als eerste zou verwennen, en dan ook wat foto, s van het meisje te maken en haar afhankelijk te maken van hen, en dat ze daarna op een andere dag samen het meisje nog een keer flink zouden verwennen. En als het meisje dat niet wilde, konden ze haar altijd chanteren met de foto, s, en zo ook het meisje laten doen wat ze van plan waren. De volgende zaterdag reed Meneer Zijlstra met de volle bestelbus naar de markt, en haalde Jasper met de grote camper Tessa op.

Het beloofde een warme dag te worden, en met een geile blik zag Jasper dat Tessa een strakke spijkerbroek en een kort topje aan had. Met een kennersblik zag hij dat ze geen bh,tje aan had, en hij verheugde zich erop het meisje naakt in zijn handen te hebben. De sfeer was ondanks het vroege uur al zwoel, en op het complimentje over haar uiterlijk reageerde Tessa met een verlegen lach. Ineens vroeg Tessa: vind jij het niet erg dat je vader ook wel eens aan mijn billen zit? Lachend zei Jasper dat hij daar niets om gaf, en dat zijn vader en hij alles deelden, en het meisje besefte nog niet hoe ze dat delen nog zou moeten ervaren. Na een poosje rijden zei Jasper slim: ik heb mijn fototoestel meegenomen, op de terugrit kunnen we toch wel even ergens stoppen, en kan ik toch wel wat foto-tjes van jou maken? Tessa dacht even na, en knikte bijna ongemerkt dat het goed was, en Jasper besefte dat het meisje al bijna in de macht van hem en zijn vader was. Even had hij medelijden met Tessa, want hij wist hoe zijn vader hield van lichte Sm, en van boeien, vastbinden, en meerdere mannen en één vrouw. Dat laatste had Jasper en zijn vader al met verschillende vrouwen gedaan, en ook Tessa zou nu vast wel tussen hun in de sandwich terecht komen. Een beetje laat kwamen ze aan op de markt en moesten ze hard werken om alles klaar te zetten, en tijdens het verkopen bleef er een zwoel, geil sfeertje tussen Jasper en Tessa hangen, en meer als anders raakte zijn handen haar billen, rug, en nu ook soms haar borsten aan. Tessa was redelijk ervaren en besefte eigenlijk wel dat Jasper haar wou versieren, en omdat ze het al een tijd niet gedaan had, en ze Jasper eigenlijk wel leuk vond was ze van plan de jongen niet teleur te stellen. Tessa merkte niet dat vader en zoon even overlegde, en zag dat Jasper op een rustig moment de markt op liep. Meneer Zijlstra had Jasper geadviseerd wat lingerie te kopen, zodat de foto, s nog mooier zouden worden, en Jasper deed direct wat zijn vader voorstelde.

Op de markt kocht Jasper 3 setjes lingerie, twee super korte rokjes, twee korte hemdjes, en wat elastiekjes voor in haar lange blonde haar. Toen hij terugliep zag hij in een speelgoedzaak wat plastic handboeien liggen, en met een glimlach dacht hij aan zijn vader en kocht twee plastic handboeien. Dit alles legde hij in de camper, en bij een bevriende marktverkoper vroeg hij een rustig plekje in de buurt. De jongeman snapte wat gevraagd werd, en legde gedetailleerd uit hoe hij moest rijden, en Jasper bedankte hem hartelijk. De hele dag was het erg warm, en daardoor wat rustig op de markt, en toen het om half twee nog rustiger werd zei meneer Zijlstra tegen zijn zoon, van mij kunnen jullie wel vast gaan hoor, en fluisterde hij in het oor van zijn zoon: ik zie vanavond de foto, s wel! Een beetje opgewonden klom Tessa in de grote camper, en zag hoe handig Jasper het grote gevaarte de markt afstuurde. Zo liefje, eindelijk lekker samen, zullen we een rustig plekje zoeken en daar ons zoentje afmaken? Begon Jasper lief, en zag hoe Tessa aarzelend ja knikte. Toen Jasper zag dat het meisje ja knikte ging hij rustig verder: kunnen we gelijk de beloofde foto, s nemen, en misschien verzinnen we nog wel meer leuke dingen. Voor de foto, s heb ik net wat verrassingen gekocht, zodat de foto, s nog leuker worden! Ging Jasper voorzichtig verder, en merkte dat Tessa alles goed leek te vinden. De marktkoopman had de weg prima uitgelegd, en via een lang verlaten bospad vonden ze een ideaal plekje. Een bosmeertje werd van drie kanten afgeschermd door bosjes en bomen, en de camper schermde de laatste kant af. Tessa stapte uit, liep naar het bosmeertje en keek naar het rimpelloze water, voelde de warme zonnestralen op haar lichaam, en genoot. Ondertussen keek Jasper met het fototoestel in zijn handen naar het lieve meisje, en zag haar lange benen in de strakke spijkerbroek, haar slanke lijf met aardige borsten in het korte topje, en het lange, loshangende blonde haar. Jasper kon een aarzelende erectie niet voorkomen, en richtte zijn lens op het meisje.

Geduldig poseerde Tessa volgens de aanwijzingen van Jasper, en tilde zelfs haar topje op tot net aan de aanzet van haar borstjes. Na een poosje liet Jasper de vandaag gekochte kleren zien, en enthousiast deed Tessa in de camper haar kleren uit, en deed ze het korte hemdje en het superkorte rokje aan. Uitgebreid fotografeerde Jasper het poserende meisje, en gewillig liet het meisje al snel haar borstjes aan de camera zien. Ook deed Tessa de gekochte lingerie aan, en ook daarmee poseerde ze uitdagend voor de camera, en elke keek dat ze zich ging verkleden geven de twee mensen elkaar een veelbelovende tongzoen. Als laatste trok Tessa op verzoek van Jasper het andere hemdje aan, en het tweede korte rokje, en deed ze daarna de twee elastiekjes in haar haren. Als een schoolmeisje stond Tessa zo in het warme zonlicht voor de geile Jasper, en gespannen vroeg ze: hoe staat dit? Haar lange blote benen, haar super korte witte rokje, haar stuk blote buik, haar gespannen hemdje, en de twee blonde staartjes langs haar hoofd maakte de man nog geiler, en bijna automatisch fotografeerde hij het mooie meisje. Tessa zag hoe opgewonden Jasper door haar werd, en duidelijk zag ze de harde bobbel in zijn broek, en uitdagend deed ze een knoopje van haar hemd open. Langzaam en opwindend stripte ze knoop voor knoop open, en gooide het stuk textiel met een grote boog weg. Een bh droeg ze niet en haar mooie stevige borsten staken wit af in de warme zon, en met een brok in zijn keel schoot Jasper foto na foto. Met een zwoele knipoog draaide ze haar rug naar Jasper en tilde haar minirokje iets op, een klein, wit stringetje kwam tevoorschijn. Daarna deed ze het knoopje van het rokje los, en stond ze fier in het zonlicht alleen gedekt door het witte stringetje en liet ze zich gewillig fotograferen.

Met een glimlach zag Tessa hoe de jongen steeds ongemerkt over zijn harde bobbel wreef, en heupwiegend liep ze naar hem toe. Begint hij pijn te doen?, vroeg ze naar de bekende weg, en ze ging op haar knieën voor de jongen zitten. Handig maakte ze de broeksknoop los en trok ze in één beweging Jasper, s broek en onderbroek naar beneden. Trillend stond de keiharde paal van Jasper voor het gezicht van Tessa, en toen ze de beide broeken verwijderd had pakte ze met één hand de kloppende paal vast. Langzaam begon ze aan de paal te trekken, en likte ze over zijn eikel. Even moest Jasper verwerken dat Tessa het initiatief over begon te nemen, maar keek toen naar het geknield voor hem zittende meisje met zijn paal in haar handen, en bijna automatisch richtte hij de camera weer. Alsof Tessa hierop gewacht had lachte ze naar de lens, en deed ze haar lippen over zijn eikel. Diep gleed de harde paal haar mond in, en al pijpend bleef het geile ding uitdagend naar de camera te kijken. Steeds sneller liet Tessa de heerlijke paal door haar mond gaan, en genoot van de warme paal in haar mond, en de warme zon op haar blote huid. Jasper was de hele dag al opgewonden, en voelde dat hij daardoor erg snel klaar zou komen, en na een paar minuten voelde hij een vreselijk orgasme aankomen. Onverwachts schoten grote klodders wit zaad de mond van Tessa in, en onverstoord en ervaren pijpte het meisje tot de laatste druppel zijn lul leeg. Hijgend stond de jongen even bij te komen, en zag toen een klodder zaad langzaam uit de mond van Tessa komen en langzaam over haar kin gleed. Bijna automatisch richtte de naschokkende jongen zijn lens op het meisje met haar mond vol zaad, en voor de klikkende camera liet Tessa langzaam het zaad klodder na klodder uit haar mond glijden, en over haar kin, borsten, buik, naar het gras druppelen. Onverwachts drukte Tessa haar lippen op de mond van Jasper en drukte ze het laatste beetje zaad in de mond van Jasper die verbaast zijn eigen zaad proefde. Jasper moest even bijkomen en zag het meisje huppelend naar het meertje rennen en haar gezicht en lichaam schoonmaakte van de zaadresten. Toen Jasper een kleed pakte uit de camper zag hij de speelgoed handboeien liggen, en moest glimlachend aan zijn vader denken, ok, dacht Jasper, voor pa vast een paar foto, s met boeien. Wat verder stond een houten bank, waar wandelaars even konden zitten, en toen Tessa terugkwam pakte Jasper haar hand en nam ze mee naar die bank. Even een spelletje schat, zei Jasper, en hij liet het speelgoed zien, leuk, riep Tessa direct spontaan, niet wetend dat ze binnenkort bij meneer Zijlstra echt geboeid zou gaan worden.

Op een paar manieren maakte Jasper het meisje vast aan wat bomen, aan de camper, en later ook aan het bankje. Zo maakte hij veel foto, s terwijl het meisje geboeid op allerlei manieren naar hem keek: lokkend, geil, angstig, nieuwsgierig als schoolmeisje, en bang. Toen ze veel foto, s gemaakt hadden zei Jasper, terwijl Tessa gebukt vaststond aan het houten bankje: zo meisje, genoeg foto, s gemaakt voor later, en hij ging achter haar staan en deed hij een condoom om. Tessa dacht even na wat Jasper kon bedoelen met ‘later’ maar voelde de weer harde eikel tegen haar kutje drukken. Heerlijk gleed de paal haar kutje in, en met de handen op haar heupen begon Jasper haar wild te neuken. Even dacht Tessa dat ze zag dat iemand zat te kijken, en toen ze bleef kijken zag ze dat inderdaad iemand die naar hun zat te kijken, maar het kon haar niets schelen en ze liet zich keihard nemen door de wat oudere jongen. Al heel snel kwam ze trillend klaar, gevolgd door een tweede en een derde keer, en onvast op haar voeten liet ze zich verder uitwonen. Stiekem keek ze hoe ze begluurd werden, en toen ze goed keek herkende ze de marktkoopman die hun zo goed de weg gewezen had. Eindelijk kwam ook Jasper klaar, en schokkend spoot hij het condoom vol. Tessa zag de gluurder wegsluipen, en besloot niets tegen Jasper te zeggen, het wond haar wel op om begluurt te worden, en misschien gebeurde het hier nog wel een keer. Toen Jasper weer bij gekomen was kleden de twee zich weer aan en reden verzadigd terug naar huis. Thuis gekomen beloofde Tessa dat ze veel met Jasper zou vrijen, en ze besefte niet dat Jasper en zijn vader nog veel meer plannen met haar hadden. In de weken die volgde belde Jasper regelmatig Tessa op om een afspraak te maken, en soms in de camper, soms bij hem thuis als zijn vader er niet was, en soms zomaar buiten verwende hij het meisje op een heerlijke manier. Jasper merkte steeds meer dat het meisje het thuis helemaal niet naar haar zin had, en steeds meer trok hij het meisje naar hem toe, en van haar thuis weg. Ze kleedde zich nu zoals hij het vroeg, ze pijpte hem waar hij het vroeg, en langzaam wende hij haar aan wat handboeien, een blinddoek, aan onderdanig gedrag, en zelfs aan lichte Sm.

Langzaam veranderde het meisje in een volgzaam slaafje, en vader en zoon Zijlstra bespraken elke vooruitgang, en plande samen stapje voor stapje hoe ze het meisje nog gewilliger konden maken. Na een grote ruzie met haar ouders stelde Jasper voor dat ze nog meer naar hem zou komen, maar dat ze dat wel moest verdienen. Tessa besefte dat ze Jasper nog meer te willen zou moeten zijn, maar de ruzie met haar ouders was zo groot dat ze toch besloot nog meer bij Jasper en haar vader te gaan komen. Dezelfde dag betrok Tessa een paar nachten per week een kamertje in het huis van de vader en zoon, en ging ook al snel de hele week in de groentezaak werken en steeds minder ging ze naar huis. Soms werkte ze in de winkel, soms op de markt, en steeds meer werd ze helemaal afhankelijk van Jasper. Ze merkte dat ze het steeds leuker vond om in te gaan op de onverwachte ideeën van haar vriend, en ze speelde met steeds meer zin haar onderdanige rol daarin. Op een zonnige dag bleven er twee personeelsleden in de winkel, en ging Tessa met Jasper en meneer Zijlstra naar de markt. Jasper had gezegd dat Tessa een kort rokje aan moest doen, en dat een slipje en bh verboden waren. Zo werkte ze een poosje, en toen het even rustig was riep Jasper het meisje in de grote bestelbus, hij duwde haar in een hoekje achter een stapel kratten en fluisterde: even een spelletje, het is toch rustig! Handig duwde hij Tessa met haar buik tegen het zeil van de achterkant van de bus, en zette haar linkerhand met een handboei vast aan een stalen buis. Haar andere hand maakte hij vast aan een andere buis, en met haar armen wijd stond het meisje gehoorzaam te wachten wat Jasper van plan was. Al snel voelde ze hoe Jasper een blinddoek over haar ogen deed, en vastgebonden en in het donker voelde ze zich al een beetje opgewonden worden. Alleen gelaten hoorde ze buiten mensen lopen en praten, hoorde ze vader en zoon Zijlstra de mensen op de markt helpen, en voelde ze ook iedere keer als Jasper langs kwam zijn gretige handen aan haar borsten, en ook onder haar rokje aan haar blote, kale kutje zitten. Opgewonden voelde ze zijn vinger in haar kutje gaan, en soms dacht ze dat de hand en de vinger anders aanvoelde dan de vorige keer.

Ze besefte niet dat soms de vinger van Jasper was, en soms van zijn vader, en natuurlijk kon ze niet zien hoe Jasper toekeek hoe zijn vader het meisje betaste. Na een poosje drukte een hand haar hoofd naar voren, en geboeid en gebukt voelde ze hoe haar rokje opgetild werd. Met een geile glimlach voelde Tessa hoe een harde paal in haar natte kutje gedrukt werd, en hoe ze heerlijk genomen werd. Met twee harde handen op haar heupen, en soms om haar borsten werd ze hard en onverbiddelijk geneukt, en veel te snel voelde ze hoe Jasper heftig klaarkwam. Weer werd ze een poosje alleen gelaten, en voelde kort daarna tot haar verbazing hoe haar rokje weer opgetild werd. Je hebt er zin in, dat je nu al weer kunt, kreunde Tessa, en voelde de harde paal weer in haar kutje gedrukt worden. Heerlijk voelde de harde handen op haar heupen, en soms op haar schommelende borsten, en werd ze weer heerlijk gevuld door die harde paal. Het genietende meisje had er geen idee van dat ze genomen werd door meneer Zijlstra, en dat zijn zoon rustig stond toe te kijken. Ook senior spoot al snel zijn condoom vol en knipoogde dankbaar naar zijn zoon. Na dit hete genot van vader en zoon hadden de mannen de smaak te pakken, en stond Tessa regelmatig met een blinddoek voorgebonden in de woonkamer, in de keuken, in de tuin, en zelfs een keer bij een hek in een weiland. Haar handen werden steeds ergens aan vastgebonden, en steeds kwam meneer Zijlstra tevoorschijn als het meisje door zijn zoon geblinddoekt en met handboeien vastgezet was. Heerlijk vulde de mannen haar kutje, en haar mond met hun hete pikken, en steeds was Tessa verbaasd hoe potent de jonge man leek te zijn. Eigenlijk sloop toen al diep in haar het besef dat de maat van zijn paal, de hardheid van zijn handen, het seksritme, en vele andere dingen steeds zo anders was, en steeds meer ging ze twijfelen of ze echt alleen maar gepaald werd door Jasper, maar ze besloot hier nog niets van te zeggen. Onderdanig speelde Tessa zo haar spel, en ze vond het zo geweldig dat ze elke dag wel genomen wilde worden, en zo was het meisje volledig in handen van de twee mannen. De hele tijd liep Tessa te dromen van de vele heerlijke neukpartijen met Jasper in de openlucht, en bij hem thuis, en kon haast niet wachten tot het weer alleen met Jasper kon zijn kon zijn. Stiekem was ze een beetje verliefd op hem geworden, maar de eerste twee weken was hij er niet.

Één week was hij ziek, en de andere keer moest hij weg, dus werkte Tessa alleen met meneer Zijlstra. Ook dat was best gezellig, maar ze miste Jasper wel een beetje, en ze merkte dat meneer Zijlstra nog steeds tegen haar billen tikte en haar zo stiekem mogelijk aanraakte. De volgende woensdag belde Jasper haar heel lief en vrolijk op, en zei: hoi schatje, dat is lang geleden, ik mis je!, vrijdagmiddag ben ik weer thuis en kunnen we de schade inhalen, en kan je op zaterdag uitgewoond met ons mee naar de markt, we zullen je de hele vrijdagmiddag en avond verwennen! Gelukkig had ze die vrijdag nog niets afgesproken, en tegen haar ouders vertelde ze dat ze naar een vriendin ging, en kon ze haast niet wachten tot het vrijdagmiddag was. Ook Jasper had het druk met voorbereiden van de vrijdagmiddag, eerst overlegde hij met zijn vader wat ze met Tessa wilde gaan beleven, en hoe ze de oudere man konden betrekken in het sekspel, en toen ging hij de stad in om allerlei dingen te kopen voor hun erotische feest. Jasper en zijn vader woonden al lang samen in één huis, en regelmatig deelden ze een vrouw of een meisje, meestal belde ze een hoertje, maar soms konden ze een verovering delen, en dat waren ze nu ook van plan. Daarna stuurde Jasper nog een sms, je naar Tessa met de tekst: ik verheug me op morgen, doe je je haar in twee mooie staartjes langs je hoofd en scheer je je doosje mooi kaal? Groetjes, XXX Die vrijdagochtend keken meneer Zijlstra en zijn zoon nog een keer naar de foto, s van Tessa, en hingen ze een paar vergrote foto, s in hun speelkamer. De speelkamer was een grote kamer op zolder met veel rood sfeerlicht, wat banken, stoelen, tafels, een kast met speeltjes, en op veel plaatsen haken in de wanden waar je iemand aan vast kon binden.

Zeker de vergrote foto bij het meertje, waar het zaad uit het mondje van Tessa droop kreeg een ereplaats, en tevreden keken de twee mannen rond. Buren hadden de twee geile mannen niet, dus hoefden ze ook nooit stil te doen, en konden hun veroveringen gillen zo veel ze wilden. Keurig op tijd zette Tessa haar fiets tegen het huis, en voelde ze of haar lange, blonde haar nog wel netjes in twee staarten langs haar hoofd hingen. Ook haar kutje had ze zoals gevraagd in het sms, je zorgvuldig kaal geschoren, en ze was helemaal klaar voor een avond seks met Jasper en voelde de hele dag al dat haar grotje vochtig was. Vrolijk deed Jasper open en gaf haar een lange tongzoen en liet haar toen binnen. Zullen we gewoon samen naar bed gaan of zullen we het spannender maken schatje?, vroeg Jasper, en hij keek Tessa aan. Vragend keek Tessa naar haar minnaar en vroeg: wat ben jij dan van plan?, ik hou wel van wat verandering, dat weet je. Liefkozend deed Jasper zijn arm om het meisje en begon: we dachten aan een stukje toneel erbij, een verhaal waar wij de hoofdrollen in spelen, met verkleden enzo. Tessa had helemaal geen erg dat Jasper steeds “wij”in zijn zin gebruikte, en zag het plan wel zitten. Goed, ging Jasper verder, we spelen dat jij een hondje ben, de hele tijd loop je op handen en voeten, en zegt alleen “woef”, en verkleed je ook als hondje. Even dacht Tessa na en zei toen dat ze het een leuk plan vond, maar ze moest van Jasper beloven dat ze de hele avond het spel uit zou spelen. Daarna gaf Jasper het meisje haar verkleedkleren: een body als de vacht van een hond, met drukknoopjes bij haar kutje en borsten. Ook zat er aan de body een staart, en bevestigde Jasper met een bandje twee opstaande oren op haar hoofd. Een beetje onwennig keek het meisje in de spiegel, en ging toen op verzoek van Jasper op handen en voeten zitten. Zo teefje, vanaf nu alleen nog maar “woef”, anders krijg je spijt!, klonk het nu hard uit de mond van Jasper. Verbaast keek Tessa naar de jongen die opeens harder en gemener klonk, maar bedacht dat het wel bij het spel zou horen, en zag hoe hij een riem met halsband vasthad. Wat ga je doen? Vroeg Tessa verbaast, maar ze kreeg een zachte schop van Jasper en hoorde: alleen “woef”, weet je nog?. Handig deed Jasper de halsband om de nek van Tessa, en deed daarna een blinddoek om haar ogen. Weer wilde Tessa wat vragen, maar een tweede schop herinnerde haar eraan dat ze alleen “woef”mocht zeggen. Zo trok Jasper het meisje aan de riem het kamertje uit, en bracht ze in hun speelkamer. Daar zat meneer Zijlstra al helemaal naakt op een laag krukje, en stond zijn penis al keihard naar voren.

Even genoten Jasper en zijn vader van het verkleden meisje, en daarna ging Jasper achter zijn vader staan. Loop een langzaam naar voren teefje, lokte hij het meisje, en gehoorzaam liep Tessa op handen en voeten naar voren. Meneer Zijlstra hield zijn paal gericht op de mond van Tessa, en omdat ze niets kon zien voelde ze ineens het harde vlees. Bereidwillig wilde ze de harde paal vastpakken, maar een harde stem klonk: honden hebben geen handen teefje, alleen met je mond!, en gehoorzaam deed ze haar mond open. Zonder aarzelen schoof meneer Zijlstra zijn paal diep in haar mond, en pakte hij haar staartjes. Zo begon hij het meisje te bewerken, maar na een paar minuten kon hij zich niet meer inhouden en schoot hij zijn zaad diep in de keel van Tessa. Slikken teefje, kreunde de oudere man al spuitend, en ijverig slikte het meisje alles door. Wel begon Tessa te twijfelen of ze wel echt met z, n tweeën in de kamer waren, want het leek of ze de stem van meneer Zijlstra hoorde. Ze durfde het alleen niet te vragen, en voelde al snel een ruk aan haar halsband. Jasper hielp haar over een laag tafeltje, en met haar buik op het tafeltje voelde hoe haar handen snel aan speciale boeien aan de tafelpootjes vastgemaakt werden. Verbaast wachtte ze wat er ging gebeuren, en gelukkig voelde ze hoe de blinddoek losgemaakt werd. Toen de doek van haar ogen weggetrokken werd moest ze even aan het rode licht wennen, maar schok toen behoorlijk. In het rode licht zat meneer Zijlstra naakt op een laag krukje, en besefte ze dat ze niet Jasper, maar meneer Zijlstra klaar gepijpt had. Ook zag ze nu haar eigen foto, s vergroot ophangen, en besefte ze dat ze het sletje van deze mannen geworden was. Je pijpt lekker, teefje, bromde meneer Zijlstra, dat dacht ik al toen ik je aannam bij de groenenzaak, en Tessa besefte dat deze man toen al deze plannen had gehad. Ook zag ze nu de grote herdershond, die lui in de hoek lag, ze voelde nu opeens de macht die deze twee mannen over haar hadden. Jasper stond op en trok ook zijn kleren uit, rustig ging hij achter Tessa staan, langzaam ging hij op zijn knieën zitten en maakte hij de drukknoopjes los. Eens kijken wat er onder het staartje zit, lachte hij, en zijn vader lachte hard mee.

Tessa voelde langzaam de ze begon te genieten van de onderdanige positie die ze had, en begon langzaam de macht die de twee mannen over haar hadden leuk te vinden. Nooit had ze verwacht dat ze het onderdrukt zijn spannend zou vinden, en werd nieuwsgierig wat de mannen nog meer van plan waren. Ik doe het één keer voor Wodan, riep Jasper naar de hond, en hij drukte zijn lul tegen haar kale grotje. Tessa dacht dat de jongen een grapje maakte, en voelde hoe de warme paal haar natte kutje ingleed, heerlijk voelde ze hem glijden en met twee handen op haar heupen bereed Jasper het meisje. Meneer Zijlstra stond op en liep met zijn slingerende slappe ding naar haar toe en hield hem voor haar mond. Maak hem maar weer hard teefje, ook ik wil na Jasper jou kutje wel eens proberen, en Tessa moest het slappe ding in haar mond toestaan. Tot haar verbazing begon het ding al snel weer te groeien, en al snel stond de paal van meneer Zijlstra weer fier overeind. Aan het kreunen van Jasper hoorde ze dat hij bijna klaarkwam, en na een paar harde stoten voelde ze hoe de jongen zijn zaad diep in haar kut spoot. Even stootte hij nog door, maar haalde toen zijn slapper wordende paal uit haar kutje en riep: jou beurt pa, en verbaast zag Tessa hoe de mannen van plaats wisselde. De paal van meneer Zijlstra gleed moeiteloos haar natte, kale kutje in, en met zijn handen op haar heupen begon de oudere man haar langzaam te nemen. Nu ze de harde pikken, de handen op haar heupen, de snelheid tijdens het neuken, en nog veel andere dingen vergeleek wist ze zeker dat Jasper zijn vader de vele laatste keren zijn kans had gegeven, en dat dit niet de eerste keer was dat meneer Zijlstra haar kutje verwende. Langzaam stond Wodan op en liep naar haar toe, met een natte lik op haar gezicht begroette hij haar, en hij snuffelde een poosje aan het kreunende, zwetende meisje. Eerst ik Wodan, lachte meneer Zijlstra, en hij duwde de hond weg. Zo werd Tessa heet en hard genomen door de oude baas, en ook hij schoot zijn zaad diep in haar lichaam. Jasper deed daarna haar boeien af, en wreef wat zaad uit haar mondhoek. Zo Tessa, begon Jasper, als je ons allebei een paar keer per week zo gehoorzaam van ons zaad afhelpt mag je van ons wel altijd bij ons komen wonen, en gespannen keek hij het meisje aan. Tessa besefte dat ze nu de kans kreeg voor altijd de ruzie, s thuis te ontvluchten, en dat ze ook de kans kreeg wanneer ze maar wilde gevuld kon worden door één of allebei de mannen. Ook besefte ze dat ze van deze mannen meer kon verwachten, dat hun fantasie groot was, en dat ze met die fantasie mee mocht spelen, en zonder aarzelen knikte ze dat het goed was.

De volgende dag haalde Tessa haar spullen thuis op, en ging ze bij de mannen wonen, hopend op nog veel uren seksgenot. Al maanden woonde Tessa nu bij Jasper en zijn vader, en een paar keer in de week waren de drie seksueel actief. Tessa in haar onderdanige rol, de twee mannen in hun overheersende rol, en alle drie vonden het spel erg opwindend en leuk. Op een regenachtige, koude dag kwam Tessa thuis, en de mannen zagen direct dat er wat aan de hand was. Na enkele beetje vragen kwam het hoge woord eruit: Tessa was gebeld door haar jongere zusje, en ook die was met een knetterende ruzie bij haar ouders weggelopen. Toen meneer Zijlstra vroeg hoe het verder moest haalde Tessa moedeloos haar schouders op, en bekende ze dat ze er geen raad mee wist. Toen Jasper vroeg waar het meisje nu was begon Tessa te stotteren, en bekende dat ze belooft had dat ze zou vragen of ze een poosje bij hun mocht wonen. Tessa had verwacht dat de gedachte van de mannen aan een jong zusje van haar bij hun in huis de erotische pret zou verstoren, maar de mannen keken elkaar aan, en met een knipoog waren de twee het met elkaar eens, het zusje zou gekeurd worden! Waar is je zusje?, vroeg meneer Zijlstra opeens, en Tessa bekende blozend dat ze bij hun voor de deur stond te wachten tot ze het overlegd had. Het meisje had geen idee dat de twee mannen alweer geile plannen smeden over het zusje, en Jasper vroeg voorzichtig: weet ze wel dat wij weleens wat vrije spelletjes doen, en dat ze niet te preuts moet reageren als ze hier woont? Even dacht Tessa na, en zei toen: ik heb wel verteld dat we erg vrij over bloot en seks denken, maar ze is nog maagd en jullie moeten wel voorzichtig met haar zijn! Meneer Zijlstra zei daarop resoluut: ok, je zusje staat buiten in de regen en de kou te wachten, en ze weet dat wij geen koorknaapjes zijn, ga haar maar eens halen. Een beetje bezorgd ging Tessa naar de deur en kwam al snel terug met een drijfnat, in en in koud meisje Het meisje was sprekend Tessa, maar dan jonger, lange slankere benen, kleine prille tietjes, een super slank middeltje, en prachtig lang blond haar. Jasper en zijn vader waren even sprakeloos, ze bekeken met jonge meisje met grote ogen, en Tessa zei opeens: dit is mijn zusje Lies. Jasper en zijn vader gaven het meisje een hand en stelden zich voor, en toen had Jasper het volgende plan al weer bedacht. Met een vrolijke grijns zei Jasper tegen Tessa: doe je zusje maar eens in een heet bad, dan kan ze vast opwarmen, ik zal wat kleren klaarleggen en dan zullen we wel verder kennismaken! Tessa begreep dat haar zusje haar vliesje vandaag al bij deze geile mannen kon vergeten, en dat ze deze avond niet alleen door het bad opgewarmd zou worden, maar omdat ze geen andere oplossing wist wees ze haar zusje de weg naar de badkamer. Lies liep drijfnat en koud achter haar zusje aan, en vroeg: we hebben toch al kennisgemaakt, dat hoeft toch geen twee keer? Nee, begon Tessa, maak ik denk dat ze je een leuk meisje vinden, en dat ze gezellig met ons willen spelen, en dat noemen ze kennismaken, maar dan bedoelen ze met seks, en als je daar aan gewend bent is het best leuk hoor! Gewillig liet Lies zich door haar oudere zus uitkleden en in het warme bad stoppen, en Tessa deed ook haar kleren uit en stapte bij haar zus in bad.

Eerst een beetje schuchter, maar met steeds meer plezier zeepte ze elkaar in, vingerde Tessa haar zusje even, en scheerde Tessa zorgvuldig het beetje haar van Lies kutje af. Daarna droogde ze haar af, en smeerde ze een flinke laag vaseline op haar kutje, en ook op haar sterretje, want ze wist niet wat de twee mannen van plan waren. Gehoorzaam liet Lies haar zus de vaseline smeren, en liet zich daarna inspuiten met een heerlijk parfum. Om de beurt föhnde ze hun haar droog, en omdat Tessa wist dat Jasper het leuk vond dat ze haar haren in twee staartjes droeg deed ze het haar van Lies en zichzelf in twee staartjes langs haar oren. Hand in hand liepen ze naakt naar de slaapkamer van Tessa, en de kleren lagen al klaar: twee schoolmeisjes uniformen, en een beetje gespannen pakte Lies de kleren. Allebei trokken ze de doorzichtige string aan, en lachend bekeken ze elkaar. Hoe komen die mannen aan die kleren?, vroeg Lies, en Tessa vertelde dat meneer Zijlstra een hele kast meisjeskleren had, en dat ze volgens haar wel meer meisjes uitnodigde. Daarna trokken ze allebei een heel kort, rood geblokt rokje aan, en een wit overhemd. Op het bed lagen nog twee rode stropdassen, en ook die deden de meiden om. Ze zijn de bh, s vergeten, verbaasde Lies zich, maar Tessa legde uit dat de mannen hun schommelende tietjes wel leuk vonden. Daarna trokken ze de witte kniekousen aan, en de witte schoentjes, en proestend keken ze elkaar aan. Vinden ze dit leuk?, lachte Lies, en samen hadden de twee zusjes veel lol. Maar na een poosje zei Tessa, zullen we onze kleren gaat showen bij de mannen?, nog één spelregel: de mannen vinden het leuk een beetje spelletjes te spelen waarbij ze de baas spelen, en dan moeten wij doen wat ze graag willen, doe mij maar een beetje na! Samen liepen ze naar de woonkamer, en spontaan begonnen de mannen te fluiten naar de meiden. Een beetje blozend stond Lies naar de twee grote mannen te kijken, en was ze benieuwd wat er vanavond allemaal ging gebeuren.

Alles beter dan de hele dag ruzie met haar ouders, bedacht ze, en schuchter keek ze naar de brede schouders van Jasper. Tessa zag het fototoestel in de hand van meneer Zijlstra, en ze besefte dat door de foto, s die ze van Lies zouden gaan maken ook haar zusje chantabel was, en overgeleverd zou zijn aan de wil van de twee mannen. Jasper zette een muziekje op, en vroeg aan de meiden: dans eens wat voor ons, dan kunnen we jullie eens goed bekijken. Tessa begon zwoel te dansen, en liet haar rokje regelmatig opwaaien, en de jonge Lies probeerde haar grote zus na te doen. Nu op de tafel, brulde meneer Zijlstra terwijl hij druk fotografeerde en een pilsje opentrok, en de meiden stapte op de tafel. Met een uitdagende blik danste Tessa op de tafel, en wist dat meneer Zijlstra haar string zag, en ook fotografeerde. Ze nam haar zus dansend in haar armen, en drukte haar lippen op die van haar zus, verbaast voelde Lies de tong van Tessa in haar mond komen, en hoe de handen van haar zus om haar middel lagen. Zo zoende en danste de twee zusjes op de tafel, en de twee mannen keken elkaar aan en knipoogde naar elkaar. Dit beloofde een hete avond te worden, en na een poosje stond Jasper op en tilde de meiden van de tafel. De meisjes stonden naast elkaar en voelde dat Jasper achter hun stond, terwijl meneer Zijlstra zijn camera richtte op de zusjes. De ene arm legde Jasper om de middel van Tessa, en de andere arm legde hij om de middel van Lies. Het jonge zusje voelde de ervaren hand op haar ribben, en besefte dat deze man dingen met haar ging doen waar ze al lang van droomde, en die sommige meisjes op het schoolplein haar al verteld hadden. Langzaam schoven de handen omhoog, en lagen al snel op de tietjes die los in hun blousjes hingen. Jasper voelde de bekende borst van Tessa in zijn linkerhand, en de veel kleinere borst van Liesje in zijn rechterhand. Wie zoent het lekkerst? Vroeg meneer Zijlstra aan Jasper, terwijl hij druk verder fotografeerde, en Jasper drukte zijn mond op de mond van Tessa en tongde met haar, daarna drukte hij zijn mond op die van Lies, en als vanzelf schoof hij zijn tong in de mond van het onervaren meisje. Het jonge meisje trok een vies gezicht, maar vond het toch goed dat zijn tong haar mond verkende.

Nog een keer, lachte de jongen, en om de beurt tongde hij de meisjes, en hij merkte dat Lies een snelle leerling was, al snel tongde ze heerlijk terug. Al zoenend voelde het jonge meisje hoe haar borstje voor het eerst bevoeld werd door een man, en nooit had ze gedacht dat iemand zo heerlijk aan haar tietjes kon zitten. Na een laatste, lange, super geile tongzoen trok Jasper de meisjes zachtjes achteruit, en al snel plofte de drie achterover op de driezitsbank. Met de handen nog steeds op hun soepele tietjes zat Jasper zo tussen de twee zusjes in, en zag hij hoe zijn vader een filmcamera op een statief zette en hoe hij die zorgvuldig instelde. Zo, dacht Jasper, ook pa wil eens aan de meisjes zitten, die ouwe geile bok, en snel gaf hij zijn vader ongemerkt een knipoog. Rustig haalde Jasper zijn handen van de borstjes afgaan, en legde ze op de meisjesknieën. Zijn linkerhand lag op de rechterknie van Tessa, en zijn rechterhand lag op de linkerknie van Lies, en kalm trok hij de knietjes ver over zijn eigen knieën. Zo lagen de twee zusjes met hun benen iets uit elkaar over de benen van Jasper heen, en voelde ze hoe de grote handen van hun knieën richting hun stringetjes gleden. Al snel gleden de vingers van Jasper onder het korte rokje, en over de superdunne, doorzichtige stringetjes van de zusjes, en langzaam maakte de man de meisjes nat en hitsig. Lies genoot van de voor haar onbekende strelingen, en bijna vanzelf deed ze haar benen verder uit elkaar om de man de ruimte te geven, en ging ze meer tegen de man aanhangen. Heerlijk gleed de vinger van Jasper langs haar maagdelijke grotje, en alleen het superdunne stofje van de string zag nog tussen de heerlijke vinger en haar tintelende kutje. Handig glipte de vingers van Jasper in haar slipje, en geholpen door de laag vaseline die haar zus erop gesmeerd had gleed de vinger soepel haar grotje in.

Met een diepe kreun voelde Lies de indringer in haar komen, en merkte ze dat de man alle lekkere plekjes tussen haar benen moeiteloos vond. Met haar ogen dicht genietend merkte ze niet dat meneer Zijlstra op de tweepersoonsbank voor haar was gaan zitten, en hoe hij Tessa naar hem toe wenkte. Jasper liet het meisje los, en gewillig ging Tessa naast de oudere man zitten en voelde zijn handen begerig op haar tietjes komen. Omdat Jasper nu alleen met Lies op de driezitter was, liet hij het jonge kind langzaam omvallen, en al snel lag het meisje met nog steeds de heerlijk bewegende vinger in haar kutje languit op de bank. Met een korte ruk trok hij de string kapot, en met een bloot, kaal mutsje lag het jonge ding met open mond te genieten. Zachtjes ging Jasper op zijn knieën naast de bank zitten, en terwijl hij rustig verder vingerde bracht hij langzaam zijn gezicht naar haar natte kutje toe. Bijna onmerkbaar voor de kreunende Liesje werd de vinger vervangen door zijn tong, en warm likte en befte Jasper het sidderende meisje. Ook meneer Zijlstra had niet stil gezeten, en had de stropdas van Tessa afgedaan, en ook de knoopjes van haar overhemd waren los. Zo zat het meisje op haar knieën voor de oudere man, en ervaren maakte ze de broek open en trok die naar beneden. Zijn harde paal kwam tevoorschijn, en ook de rest van de kleren van meneer Zijlstra waren al vlug uitgedaan. Helemaal naakt zat meneer Zijlstra zo op de bank, met Tessa op haar knieën voor hem, en zag hij hoe het gehoorzame meisje haar lippen op zijn eikel deed. Als we Liesje ook zo kunnen dresseren kunnen we veel lol van de zusjes hebben, dacht meneer Zijlstra terwijl hij soms naar de pijpende Tessa keek, en soms naar haar zusje die gelikt werd door zijn zoon. Diep liet Tessa de paal in haar mond gaan, en liet hem daarna weer bijna uit haar mond glippen, en zo maakte ze de oude man bijna gek van genot. Suf en bijna bewusteloos lag Liesje ondertussen te genieten van de tong in haar druipende, kale, maagdelijke poesje, en voelde ze haar hele onderbuik spannen. Trillingen en krampen vlogen door haar onderlijf en poesje, en Jasper merkte dat het meisje klaar ging komen. Natuurlijk had Lies zichzelf wel eens gevingerd, maar dit gevoel was duizend keer lekkerder dan haar eigen gevinger, en ze probeerde het tintelende orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Jasper merkte wel dat het meisje zo lang mogelijk wilde genieten, en soms stopte hij even met likken, maar ook hij kon niet voorkomen dat het jonge maagdje met een hoge, scherpe gil klaarkwam, en trillend en schokkend op de bank lag. Met een glimlach keek haar oudere zus even naar haar gillende, kreunende, schokkende zusje, en nam toen de harde paal van meneer Zijlstra weer in haar mond.

Zo zag daarom niet dat Lies, toen ze bijgekomen was, naar haar pijpende zus keek, en hoe Jasper het meisje optilde en op de grond zette. Samen liepen ze naar de pijpende Tessa, daar deed Jasper ook zijn kleren uit, en ging hij zo naakt op de bank naast zijn vader zitten. Hij gebaarde dat Lies op haar knieën voor hem moest gaan zitten, en hield zijn harde paal in haar richting. Kijk maar bij je zus af liefje, doe je lippen maar eens om mijn paal, en verlegen keek Lies naar haar zus. Doe maar na, fluisterde Tessa, en ze had de paal van meneer Zijlstra met één hand vast. Aarzelend pakte ook Lies de knots van Jasper beet, en voelde het harde, warme vlees van zijn echte mannenpaal. Langzaam deed Tessa haar hand heen en weer, en de hele tijd keek ze Lies diep in haar ogen, ze zag een geile blik in de ogen van haar zusje, en wist dat haar zusje alle remmen los zou gaan laten. Zo trokken de meisjes aan de palen van de mannen, en verwonderd voelde Lies elke spier en oneffenheid van de lange knots in haar hand. Nu een likje, fluisterde Tessa zachtjes tegen Liesje, en likte aan de eikel van meneer Zijlstra, terwijl ze Lies uitdagend aan bleef kijken. Even dacht Lies na en ging toen met haar tong voorzichtig naar de kloppende paal in haar hand. Ze zuchtte even en keek van de harde paal in haar hand naar haar oudere zus, en weer naar de paal, en likte toen snel over de blote eikel. Weer likte Tessa over de eikel van meneer Zijlstra en keek ze haar zusje weer uitdagend aan, Liesje was nu een beetje aan het idee gewend en likte iets harder aan de eikel van Jasper. Om de beurt likte de meisjes aan de eikels, en al snel draaide Tessa met haar tong een paar keer om de eikel van meneer Zijlstra. Lies zag wat haar zus deed en zag de aanmoedigende geile knipoog van haar oudere zus, en zonder aarzelen draaide ook Liesje haar tong om de warme eikel van Jasper. De twee mannen zaten naast elkaar te genieten van de twee zusjes die voor hun, op hun knietjes, aan hun palen likken. Die rijg ik vandaag nog aan mijn lul, fluisterde meneer Zijlstra tegen zijn zoon, en zag zijn zoon instemmend knikken. Ondertussen deed Tessa haar lippen om de eikel van de oudere man, en terwijl ze naar haar zusje keek liet ze de harde eikel een stukje in haar mond glijden.

Liesje was een snelle leerling, en ook zij deed haar lippen om de eikel van Jasper, en liet ook zijn eikel tussen haar lippen glijden. Aangemoedigd door Tessa en Jasper liet Lies de harde paal steeds verder in haar mond toe, en pijpte ze de man al snel alsof ze dat al veel meer gedaan had. Verbaast keek ze op toen meneer Zijlstra riep dat ze even moest kijken, en zag ze hoe meneer Zijlstra een hele serie foto, s maakte van de pijpende zusjes, en moesten ze pijpend bij elke foto geil in de lens kijken. Opeens trok meneer Zijlstra zijn paal uit de mond van Tessa, en bromde, ik wil mijn zaad nog niet verschieten, sta eens op meisje. Gehoorzaam stond Tessa op en ging afwachtend voor meneer Zijlstra staan. Ook Lies moest gaan staan, en zo stonden de twee zusjes afwachtend voor de twee zittende naakte mannen. Lies stond met een bloot kutje onder haar rokje omdat Jasper haar string kapot getrokken had, en van Tessa stond haar overhemd open, omdat meneer Zijlstra alle knoopjes losgemaakt had. Lies, begon meneer Zijlstra ineens, doe jij het overhemd van je zus eens helemaal uit. Aarzelend keek het jonge meisje naar haar zus, en met een knikje gaf Tessa haar goedkeuring. Het maagdelijke meisje trok het overhemd van Tessa helemaal uit, en daarna moest ze het stringetje van haar zus ook verwijderen. Daarna moest Tessa hetzelfde bij haar zusje doen, en al snel stonden de meisjes voor de mannen met hun korte rokje nog aan, hun kniekousen en schoenen nog aan, en hun kutje bloot onder hun korte rokjes. Hun blote tietjes staken parmantig vooruit, en de mannen zagen de stevige tieten van Tessa, en de beginnende tietjes van Lies. De twee mannen smulden van het beeld dat ze voor zich zagen, en op verzoek van Jasper gaven de meiden elkaar nog een lange tongzoen. Meneer Zijlstra had het duidelijk op de jonge Liesje voorzien, en liet zijn hand onder haar rokje glijden. Zo verkende de tweede vinger haar haarloze grotje die dag, en ook Jaspers vader kon bij haar de heerlijke plekjes vinden.

Gedachteloos zoende ze verder met haar zus, en deed ze haar benen iets uit elkaar om de hand van meneer Zijlstra meer ruimte te geven. Jasper zag met een glimlach hoe zijn vader het meisje bevoelde, en wist dat het vliesje van Lies haar langste tijd gehad had. Zelf stak hij zijn hand onder het rokje van Tessa, en voelde direct de bekende, natte, haarloze gleuf van hun seksslaafje. Zo stonden de meisjes even te genieten van elkaar, en de handen van de mannen, maar toen trok meneer Zijlstra Lies mee naar de driepersoonsbank. Rustig ging hij in het midden van de bank zitten, en duwde hij het jonge meisje zo dat Lies met haar rug naar hem toe, voor hem stond. Jasper duwde de tweepersoonsbank recht voor de driezitter, en hij ging daar op zitten met Tessa met haar rug naar hem toe voor hem. Zo schatjes, begon meneer Zijlstra, kunnen jullie zien hoe je zusje aan een paal geregen word, terwijl je zelf hetzelfde voelt. Hij trok Lies naar hem toe, en zette haar met haar billen op zijn buik, ook Tessa werd zo bij Jasper getrokken, en zagen de zusje van elkaar hun blote kutjes, en de paal die er vlakbij was. Rustig lieten de mannen de meisjes iets zakken, en raakte al snel de eikels de natte, kale kutjes. Vragend keek Lies naar haar oudere zus, en met een knikje gebaarde ze dat ze ervan moest genieten. Zonder aarzelen liet Tessa zich over de harde paal van Jasper zakken, en begon ze hem heftig en ervaren te bereiden. Verbaast zag Lies hoe de hele lul van Jasper in haar zus verdween, en voelde ze hoe meneer Zijlstra ook háár zachtjes naar beneden drukte. Langzaam opende haar lipjes zich, en schoof de eikel van de oudere man ertussen. Heerlijk voelde de hete eikel tegen haar lipjes, en steeds duwde de man zijn paal iets verder haar ongerepte kutje in. Hitsig geworden van haar fel neukende zus vlak voor haar, en de hete eikel tussen haar schaamlipjes maakte haar gek van genot, en in één beweging liet ze zich zakken, en voelde ze de hele paal diep in haar kutje glijden. Met een kreun van pijn, genot, angst, bevrijding en verbazing voelde ze de ontmaagding, en even wachtte ze. Heerlijk begon haar opgerekte kutje te tintelen, en vanzelf begon ze haar lijf ophoog, en naar beneden te bewegen. Ze draaide zich zo dat de hete indringer langs alle heerlijke plekjes schoof, en hij zat er zo krap in dat ze bang was dat ze zou scheuren. Zo neukte ze een hele poos door, en kwam Lies nog en keer heftig klaar, en hoorde ze haar zus wel twee of drie keer klaar komen.

De twee mannen deden hun best om nog niet klaar te komen, en toen meneer Zijlstra bijna klaarkwam riep hij: allebei op je knieën naast elkaar op de grond!, en verbaast voelde Lies hoe Tessa haar van meneer Zijlstra af trok, en haar naast haar op de grond zette. Zo zaten de meisjes naast elkaar op hun knieën op de grond, en gingen de trekkende mannen voor hen staan. Mondjes open dames, voedertijd, riep Jasper, en hij duwde zijn paal diep in de mond van Tessa. Voor Liesje kon reageren zat ook haar mond vol met lul van meneer Zijlstra, en pakte de mannen de blonde staartjes van de meiden. Zo trekkend aan de staartjes bepaalde de mannen het pijptempo, en Tessa kon de hele paal van Jasper verwerken. Lies moest een paar keer bijna overgeven als de harde paal te ver in haar keel kwam, maar al snel wende ze aan de indringer, en kon ze bijna de hele paal verwerken. Naast haar hoorde ze Jasper fel gaan hijgen, en diep kreunen, en daarna hoorde ze Tessa flink hoesten. Ze snapte dat Jasper zijn zaad in haar zusje, s mond gespoten had, en ze wilde zeggen dat ze dat niet wilde. Maar meneer Zijlstra trok wat harder aan haar staartjes en voerde het tempo iets op, ja, hoorde ze de man kreunen, jaaaaaa, en Lies besefte dat ook haar mond volgespoten zou worden. Oooooooo, jaaaaa, lekkerrrrrrrrrrr, bleef meneer Zijlstra kreunen, en ineens voelde Liesje het hete zaad in haar mond spuiten. Slikken, slikken, slikken, bleef meneer Zijlstra zeggen, en het jonge meisje slikte zoveel op als ze kon. Trots dat ze zonder hoesten of verslikken haar eerste portie zaad verwerkt had keek ze haar zus aan, en zag ze een dikke klodder wit zaad uit haar mondhoek druipen. Versuft gingen de twee mannen op de bank zitten, en keken de twee zusjes elkaar voldaan aan. Liesje is zeker wel geslaagd voor haar diploma?, ze mag nu toch wel bij ons blijven?, en de twee mannen knikte gretig van ja. Al een week woonde de zusjes Lies en Tessa bij vader en zoon Zijlstra, en bijna elke dag hadden de vier nu seks.

Alleen durfde de twee mannen de jonge Lies nog niet bloot te stellen aan hun normale spelletjes, zoals lichte Sm, onderdanigheid, handboeien, blinddoeken en zo. Maar op een avond na een gebruikelijke orgie begon meneer Zijlstra er toch over: hij begon: Liesje, meestal doen we een stukje toneel bij onze spelletjes, en ik denk dat je nu zoveel weet van seks dat jij ook daar wel aan mee mag doen. Jasper en ik verzinnen een verhaal, en jij mag één van de hoofdrollen spelen, en zaterdag is je debuut. Die avond vroeg het jonge meisje aan haar oudere zus: wat voor spel gaan die twee met ons spelen? Tessa zei eerlijk: ik weet het niet precies, maar altijd moet ik precies doen wat ze zeggen, en willen ze me een beetje overheersen. Het doet geen pijn, en als je erg gehoorzaam ben krijg je daarna meestal een hoop geld op wat leuks te kopen. Lies was nu al zo gewend aan de normale seks met de mannen dat ze zonder aarzelen ja zei, en zich verheugde op zaterdag. Tessa zag het allemaal wat somberder, en wist niet wat de twee mannen met haar zusje van plan waren. Die bewuste zaterdag riep Jasper naar Tessa, en samen gingen ze in een slaapkamer, daar moest het meisje haar haren strak naar achter kammen, en met één staart naar beneden over haar rug laten hangen. Daarna kreeg Tessa een zwarte, strak leren broekje met super korte pijpjes, waarvan het kruisje open was. Ook kreeg ze een zwart leren shirt, wat strak om haar lijfje zat, zonder mouwen. Daarna moest ze zwarte laarzen aan doen, die over haar knieën kwamen, en deed Jasper haar een bal in haar mond die met een riem om haar hoofd vast zat. Tessa merkte dat ze goed adem kon halen door haar neus, maar praten of geluid maken ging niet. Ook kreeg ze een kort zweepje in haar hand, en daarna deed Jasper haar twee handboeien om haar polsen, die aan de andere kant loshingen. Zo nam Jasper haar mee naar de speelkamer, en duwde hij Tessa met haar rug tegen het wandrek. Hoog boven het meisje klikte Jasper haar polsen vast aan de spijlen van het wandrek, en trok toen haar enkels uit elkaar. Ook haar enkels werden vastgemaakt met boeien, en met haar armen en benen ver uit elkaar vastgesnoerd stond het meisje gehoorzaam te wachten wat de mannen van plan waren.

Jasper bekeek het resultaat, en zag het vastgesnoerde meisje staan in haar leren minibroekje, leren shirtje, lange zwarte laarzen afwachtend staan. Haar stevige borsten zaten klem in het strakke shirtje, en kwamen bijna uit haar grote armsgaten zetten. Omdat ze met haar benen wijd uit elkaar stond kon Jasper zien dat het open kruisje een stukje open stond, en kon hij duidelijk haar heerlijke kale kutje zien. Zo Tes, ik heb even je mond gesnoerd, want we willen je zusje nu eens echt seksles geven, en als je kan praten ga je tegen haar roepen dat ze moet stoppen. Jij hebt al een paar keer twee palen in je lijfje gehad, dat moet bij je kleine zusje toch ook wel lukken, en lachend zag hij dat Tessa schrok. Wild schudde ze nee, maar lachend vertelde de man dat ze mocht kijken hoe haar zusje ontmaagd ging worden in haar sterretje, en sandwich mocht proberen, en nog veel meer leuks. Tessa kreeg het akelige gevoel dat haar zusje nu wel erg veel tegelijk moest leren, maar ze besefte dat er niets tegen kon doen. Sterker: hoe meer ze tegen de mannen in ging, hoe leuker ze het vonden, en ze vond het zelf ook wel spannend worden wat er ging gebeuren. Jasper ging de deur uit, en vastgebonden en met de bal in haar mond stond het meisje nerveus te wachten wat er ging gebeuren. Na een poosje wachten ging de deur open en kwamen meneer Zijlstra binnen, en Lies kwam daar op handen en voeten achteraan. Tessa glimlachte toen ze zag dat haar zusje hetzelfde honden pak aan had als dat zijzelf een poosje geleden gedragen had. Het was een grappig gezicht hoe Liesje op handen en voeten aan de riem van meneer Zijlstra liep, en ze bekeek haar zusje eens aandachtig: ze had dezelfde hondenbody aan, met de drukknoopjes bij haar kutje en tietjes, ook de hondenoren zaten op haar hoofd vastgemaakt, de staart hing tussen haar billen naar beneden, en haar eigen lange blonde haar zat in twee staartjes langs haar hoofd. Het enige verschil was dat Liesje een blinddoek om had, en dus niets kon zien! Jasper kwam nu ook binnen, en hij had Wodan, de grote herdershond, aan de lijn. Zo teefje, we zijn er, ben je er klaar voor?, en aan het WOEF van Lies merkte Tessa dat haar zusje verteld was dat alleen mocht blaffen. Hondjes likken altijd, moet jij ook even likken? Vroeg meneer Zijlstra, en toen Lies antwoordde met Woef zei hij braaf!, doe maar een stapje naar voren. Langzaam leidde hij het meisje naar haar vastgebonden zus, en leidde haar mond naar het open kruisje van Tessa. Steek je tong maar uit en lik maar eens, ging meneer Zijlstra verder, en de tong van Liesje naderde het kutje van haar zus. Verbaast voelde Lies het leer van het broekje van Tessa tegen haar wangen, en proefde toen de smaak van meisjeskut tegen haar tong. Likken teefje, zei meneer Zijlstra bars, en aarzelend begon Lies haar tong langs het kutje van Tessa te halen. De twee mannen hitste het likkende meisje aan met: likken, kom op, heel die tong erin, zuig haar klitje maar eens lekker, en Lies deed precies wat de mannen vroegen. Eerst wilde Tessa niet dat haar zusje haar zou likken, maar nu ze bezig was reageerde het lichaam van Tessa heftig op de likkende tong, de heerlijke tintelingen in haar onderlijf, het zien van haar beffende zusje, en de twee mannen die het kind aanspoorde en tegelijk zichzelf helemaal uitkleden. Lang kon Tessa voorkomen dat ze klaarkwam op de tong van Liesje, maar toch begon haar onderlijf steeds meer te tintelen, en na ook poosje kwam Tessa stuiptrekkend klaar.

Slap hing het natrillende meisje tegen het wandrek in de boeien, en voelde ze hoe Jasper haar zusje wegtrok. Braaf teefje, hoorde Tessa meneer Zijlstra tegen Lies zeggen, kom eens hier! Omdat Lies niets kon zien ging ze op het geluid van meneer Zijlstra af, en zag Tessa hoe meneer Zijlstra naakt op zijn rug op de grond lag, en haar zusje zijn kant op kroop. Al snel had meneer Zijlstra haar hand vast, en zei: ik heb haar pootje, kom maar teefje, kom maar bij het baasje. Zo trok hij Liesje over zich heen, en al snel lag het meisje met haar buik op de buik van meneer Zijlstra. Braaf teefje, ging meneer Zijlstra verder, en pakte met één hand zijn harde lul en richtte die op het kutje van Lies. De harde eikel ging door het gat van het open kruisje, en raakte haar schaamlipjes. Ga eens mooi zitten, speelde Meneer Zijlstra zijn rol verder, en Lies deed haar bovenlichaam omhoog. Zittend liet ze zich zakken en de hele paal schoof haar kutje in, lekker teefje, beweeg maar, en Lies deed haar lichaam omhoog en na beneden, en bereed zo de oudere man. Tessa stond letterlijk en figuurlijk geboeid naar haar bewegende zusje te kijken, en schrok toen Jasper naast haar zei: sta jij hier zo zielig alleen? Verveel jij je zo?, en toen liet hij een kleine vibrator zien met een riempje eraan. Zal hij jouw even gezelschap geven terwijl wij met jou zusje bezig zijn, en rustig schoof hij het plastic ding in haar kutje. Handig maakte hij het riempje achter haar vast, en zacht trillend voelde Tessa het ding haar lipjes, klitje, en eigenlijk haar hele kutje bewerken. Even keek Jasper naar het verbaast kijkende meisje, en toen liet Jasper een potje vaseline aan Tessa zien. Teefje wordt goed gesmeerd, lachte hij naar het nee schuddende meisje, en lachend keek hij naar de angstige ogen van Tessa. Tessa besefte dat de mannen haar zusje tussenin gingen nemen, en niets kon ze er aan doen, niet roepen niet smeken, niet vragen of ze haar wilde nemen in plaats van haar zusje, omdat de bal in haar mond al haar geluid tegenhield. Jasper was ondertussen al bij het jonge meisje gekomen, en keek even hoe zijn vader bereden werd door het jonge ding. Meneer Zijlstra zag de vaseline in de hand van zijn zoon, en begreep wat Jasper van plan was. Rustig pakte hij de schouders van Lies en trok het meisje met haar buik weer tegen die van hem. Plat lag het meisje op de buik van de geile, oude man, en langzaam bleef ze bewegen en voelde de heerlijke paal steeds langs haar klitje gaan. Ineens voelde ze een vinger tussen haar billen, en een vinger die iets vettigs tegen haar rozetje smeerde. Een dikke klodder vaseline zat nu in en om haar sterretje, en ineens besefte Lies wat de man van plan was. Nee, niet doen, smeekte ze, en bruut hoorde ze meneer Zijlstra zeggen: alleen WOEF, weet je nog? Voor ze kon reageren voelde ze hoe Jasper achter haar op zijn knieën ging zitten, en hij de harde paal tegen haar sterretje zette.

Hondjes houden van worst, jij bent een gelukkig hondje, want jij krijgt twee worsten, lachte meneer Zijlstra, en beide mannen lachte hartelijk. Jasper pakte haar heupen, en duwde zijn eikel een stukje naar binnen, stukje voor stukje verdween de harde paal in haar kontje, en al snel was het meisje gevuld met twee palen, en ritmisch begonnen de mannen te bewegen. Even voelde Lies de pijn, maar de pijn ging al snel over in genot, en begon ze zelfs te genieten van de hete palen die door haar lijfje gingen. Wodan liep onrustig om hen heen, en lachend riep Jasper: hij is jaloers, hij wil ook meedoen, en de twee mannen lachte weer hard om het grapje. Steeds sneller en harder begonnen de mannen het jonge meisje te palen, en het leek wel of haar hele onderlichaam in brand stond. Liesje kwam al snel met een hoge gil klaar, en lag stuiptrekkend te schokken tussen vader en zoon, en ook meneer Zijlstra kon zich niet meer houden. Met een diepe kreun knalde hij zijn zaad diep in het uitgewoonde kutje, en Liesje voelde het zaad uit haar grotje lekken. Ook Jasper voelde dat hij klaar ging komen, en trok snel zijn pik uit het kontje van Lies. Trekkend liep hij naar haar gezicht, en richtte zijn kanon op het lieve meisjesgezicht. Met een zucht vlogen de eerste klodders uit zijn paal tegen haar lippen, ogen, wangen, kin, en haar gezicht zag al snel wit van het zaad. Daarna duwde hij zijn eikel tussen haar lippen, en schoot de laatste klodders in haar mond. Toen Jasper weer bijgekomen was keek hij naar de geketende Tessa, de nog steeds het trillende ding in haar grotje had, en net voor de tweede keer klaar gekomen was. Kalm maakte hij het riempje los, en trok de vibrator uit haar kutje, die is genoeg gesmeerd, of niet?, en hij maakte ook de boeien van Tessa los. Even wreef het meisje over de plekken waar de boeien hadden gezeten, en voelde toen dat Jasper de blinddoek van haar zusje afgedaan had, en bij haar opdeed. Ook de bal werd uit haar mond gehaald, en blij dat ze dat ding kwijt was haalde ze diep adem.

Ga maar eens op je handjes en knieën zitten, hoorde Tessa ineens meneer Zijlstra tegen haar zeggen, en gehoorzaam deed ze wat de man vroeg. Haar zusje moest naast haar op handen en knieën gaan zitten, en zo zaten de meisjes als hondjes naast elkaar. Jasper hield de armen van Tessa stevig vast, en ze begreep niet wat de man van plan was. Ineens voelde ze twee harige poten op haar heupen, en besefte ze dat Wodan haar wilde bestijgen. Nee, gilde ze, hou dat beest tegen, nee, maar de mannen lachte hard, en Jasper hield haar stevig vast. Vernederd voelde Tessa de hondenlul zoekend tegen haar kutje komen, en opeens schoot de lul van Wodan in haar kutje. Neeee, neeeee, neeeeeeeeeeee gilde het meisje, en zo moest ze toestaan dat de hond begon toe te stoten. Meneer Zijlstra ging achter Lies zitten, en duwde zijn weer harde paal in haar nog nakrampende kutje. Zo werden de zusjes naast elkaar genomen door meneer Zijlstra en Wodan, en was de kamer vol kreunende, jammerende, zuchtende geluiden. Verbaast merkte Tessa dat ook deze vernedering wel mee viel, en dat ze het idee dat die grote woeste hond haar kutje bewerkte haar begon op te winden. Verward dacht ze dat nu niets meer af kon schrikken, en liet ze de hond rustig zijn wilde gang gaan. Jasper merkte dat het meisje zich overgaf, en liet langzaam haar armen los en zag het meisje bereidwillig haar kontje omhoog doen. Rustig deed Jasper nu de blinddoek bij haar af, en kon ze zien wat er om haar heen gebeurde: haar zusje op haar knietjes naast haar werd wild genomen door de oudere man, de grote, wild stotende Wodan achter haar, en de jongere man die met zijn half harde lul op haar gezicht afkwam. Eerst stopte hij hem in de mond van Tessa, en daarna in de mond van Lies, en zo mochten ze om de beurt even pijpen

De hele kamer was gevuld met gekreun, gehijg, gezucht, en met de lucht van zweet en zaad. De één na de ander kwam klaar, en na een hele tijd lag de een na de ander bij te komen. Toen ze allemaal weer helder konden denken zei Lies met een zucht: wouwwww, dat was lekker, en iedereen schoot in de lach. Ze wisten allemaal dat dit niet de laatste orgie geweest was.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen