Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoi, ik ben Sandra. 36 Jaar en getrouwd, geen kinderen en een goede carriere. Wat ik jammer vind van de verhalen die ik hier lees is dat de meeste verzonnen zijn op erg aangedikt. Ik wil jullie graag een kijkje laten nemen in mijn sexleven, 1 die misschien niet gelijk is aan de gros van de nederelanders maar wel 1 die ook bestaat. Gelukkig kan ik dit hier anoniem doen en graag hoor ik van jullie je reactie...

Mijn behoefte naar sex is groot, steeds heb ik hetgevoel dat ik meer wil. Het is begonnen met jezelf te spelen, wat oefenen met jongens, pornofilms etc. Steeds ben ik verder gegaan, misschien is het een verslaving. Maar ik zoek het op om juist in tegenstelling tot mijn dagelijks leven me te kunnen uiten of af te reageren.

Ik zal jullie vertellen hoe mijn laatste sexavond is gegaan. Hierbij laat ik de groei niet zien, dus het kan schokkend overkomen. Maar geloof me deze wereld bestaat en er doen mensen aan mee waarvan je het niet zou verwachten.

Mijn man weet hier niks van, dus mijn contacten lopen via internet. Hier is een groep van het merendeel mannen die avonden organiseren. Als vrouw kun je je opgeven om iets te doen, maar ze zeggen niet wat. Wel kan je je eigen grenzen vooraf aangeven. Ze hebben een advertentiefoto waarop mijn lichaam is te zien en hebben mijn stats. De laatste keer eb ik me opgegeven en gezegd dat ik een sexavond wil. De groep maat een planning en plaatst een advertentie met mijn gegevens. Het thema verzinnen ze zonder met mij te overleggen, ik krijg alleen een datum en tijd door.

Die avond zei ik tegen mijn man dat ik ging naar een vriendin in Aalst en omdat het een eind rijden is dat ik daar ook bij zou blijven slapen. Dit zeg ik altijd en zij weet van mijn acties en dekt me ook hierin. In een kluisje die ik huur heb ik gepaste kleding en daar kleed ik me altijd om in de toiletten. Douchen etc doe ik wel thuis.

Die avond moest ik naar een adres komen. Ik wist niet waar en wat het was dus ging gewoon rijden. Eenmaal aangekomen bleek het een soort buurthuis te zijn voor jongeren. Het was dicht maar er stonden veel auto's. Bij de deur aankomen leek het uitgestorven, ik heb daar wel 5 minuten staan wachten. Ineens werd ik van achteren beetgepakt en werd er een zak over mijn hoofd gedaan, binnen werd ik op de grond gesmeten en werden mijn handen en voeten vastgebonden. Het is eng maar er komt een stof vrij, een soort spanning wat mij een enorme kick geeft.

Ze waren ruw en tilde me op. Ik werd een eind meegesleept en op iets van een tafel gelegd. op mijn rug lag ik met een dikke rol of kussen onder mijn hoofd. Mijn handen werden vastgebonden aan de zijkant. Ik zag helemaal niks en wist helemaal niet waar ik was. Mijn bovenlijf werd ook met een riem vatgebonden aan die tafel of bok. Mijn benen bogen ze helemaal naar mijn nek en spreide ze maximaal. Ik moest even wennen want je adem wordt beperkt. Aan iets van palen aan de zijkant werden mijn benen vastebonden. Ik lag daar op mijn rug, armen vast en benen gespreid vastgebonden. Ik moest mijn kont iets achteruit steken om weer lekker te kunnen ademen.

Ik lag muurvast en nu werden mijn kleren losgemaakt, rokje wed naarboven geschven naar mijn middel mijn slip werd kapot geknipt en mijn truitje werd omhoog gedaan en mijn bh tussen mijn borsten losgeknipt. Hier lag ik dan vastgebonden, overgeleverd en borsten en mijn kutje bloot en toegankelijk. Ik zag helemaal niks, totdat iemand die zak weghaalde.

Ik keek rond en zag misschien wel 40 man met allemaal een masker op. Zo'n goedkoop fesstmasker van karton. Voor de rest waren ze allemaal naakt. De ruimte was groot, iets van een aula ofzo, maar het was wel donker. Alleen op mij was een lamp gericht. Ik kijk hoe ik lag maar kon niet veel zien. Alleen mijn benen en ik kon op mijn kut kijken. Ik zag dat ik aan een rand lag maar waarop weet ik niet.

Een kerel begon mij klaar te maken, zei hij en had een tube glijmiddel in zijn hand. Ik zag en voelde hoe hij het koude glijmiddel met grote dotten het op mijn kut en anus deed. hij smeerde het uit en duwde het met zijn vingers naar binnen. Op zo'n moment vraag je wel af waar je mee bezig bent, maar ik on niet terug en de vlaag van geilheidoverwint alle taboe.

Er werd een kerel naar voren gehaald en ze vertelde hem dat hij de eer had. Zonder een woord te reppen duwde hij zijn paal naar binnen en neukte zichzelf binnen 1 minuut klaar. "Nu mag jij"zei hij tegen die kerel die me had "klaar gemaakt"met glijmiddel en hij duwde zonder aarseling zijn lul anaal naar binnen. Het deed wel even zeer want ik moet altijd daar even aan wennen, maar hij was ook binnen 1 minuut in mij laargekomen. Het waren de orginisatoren denk ik.

De toon was gezet want de volgende kwam al voor mijn kont staan, bij deze kerel begon ik ervan te genieten en werd ik rusig. Ik had me overgegeven. Ik genoot van het geneuk en van het zicht van de zaal. De mannen stonden in rijen achter elkaar, allemaal naakt met hun lul in hun hand om hem stijf te houden.

Ik kon het goed zien en genoot om al die pikken te zien. Ook waren ze niet vies van elkaar want ze neukte gewoon in het zaad van hun voortganger. Het was stil, ik kreunde en je hoorde het gesop uit mijn kutje. Ik werd geleefd, het gevoel intens. Ik kon niks zelf bepalen en wist gewoon dat ik heel de avond werd geneukt. Het was fijn dat ik niemand hoefte te pijpen, waardoor ik me helemaal kon concentreren op het neuken. Je begon de geur van sex te ruiken, ik denk een mix van zaad en zweet.

Heerlijke pikken zaten ertussen, vooral toch veel grote jongens in alle vormen en maten.

Ze neukte mij in mijn kut en anaal, sommige combineerde beide en andere kozen maar 1 gat. Heerlijk was het om een sexobject te zijn en om al die mannen te zien die van jou genoten. De laatste harde stoten die ze maken voordat je de dtralen zaad in je voelt komen. Vooral het gesop en het kletsnatte gevoel dat je hebt van al dat zaad is heerlijk. Het is gelijk een smeermiddel wat je kutje en kontje spaart.

Ik ben heel de avond geneukt door een man of 40 (schatting) en de meeste hebben me 2x of meer geneukt. Ik heb intens genoten van begin tot het eind en vooral 1 gast heeft me heelijk bevredigd. Het was een lange jongen, volgens mij erg jong en hij had geen grammetje vet. Als hij mij neukte spande al zijn spieren aan en hij kreunde erg geil. Zijn pik was de ideale penis, een centimeter of 20, erg dik en een enorm grote eikel erop. Zijn eikel was zo graag als een manderijn en glom. Nog ooit heb ik zo'n grote eikel gezien, maar het gevoel was heerlijk.Gelukkig kwam hij iet snel klaar en heeft hij mij 2x geneukt. Bij de eerste keer kwam ik bijna klaar maar het lukte niet op tijd. Zonder stimulering van mijn clitoris gaat het moeizaam, maar de tweede keer moest hij langer neuken en ik ben toen ook heerlijk klaargekomen. Ik gilde het uit en volgens mij spoot ik ook, het was alof ik aanhet plassen was. Er werd ook veel gejuicht.

Na de laatste neukbeurt werd die zak weer over mijn hoofd gedaan en ze leiten me zeker nog 20 minuten liggen. Ik kon alleen horen dat de mannen met elkaar aan het praten waren en een hoop gerommel. Alsof ik naakt in een kroeg lag. Ik hoorde mannen vertrekken en daarna werd het snel stil. Ik hoorde voetstappen en ik werd losgemaakt. Ik was helemaal stijf en de plaatsen waar het touw zat voelde beurs aan. Mijn kleren werden naar beneden getrokken en er werd iets van een broek aangedaan. Ook voelde ik hoe ze er iets in propte. Ik moest staa, maar was zo stijf dat het moeilijk ging. Ze sleepte me naar buiten en ik hoorde hoe ze mijn autosleutels uit mijn tas pakte.

Ik werd in mijn auto geduwd en ze beveelde me te blijven zitten en dat ik de zak over mijn hoofd over 5 minuten mocht afdoen. Ik deed dit en bleef zo zitten. Het was muisstil en ik voelde wat ik aan had. Het waren iets van handoeken in iets van een short.

Na 5 minuten deed ik de zak af en ik keek rond. Ik stond daar op een pikdonkere parkeerplaats met alleen mijn auto. Ik bleek een boxershort aan te hebben met een handdoek erin. Dit hadden ze denk ik gedaan tegen het lekken van zaad in mijn auto, wat toch wel weer aardig was.

Ik heb alles maar aangelaten en ben gaan rijden naar de Bastion waar ik een kamer had. Met mijn lange jas aan ben ik direct naar mijn kamer gelopen. Daar heb ik mezelf onderzocht in de badkamer. Tussen mijn benen was het kliederig en kletsnat, mijn kut opgezwollen en rood. Na een douche ben ik op bed gaan liggen en was gelijk vertrokken.

Ik snap dat het wel erg extreem overkomt, maar het is wel iets waar ik op kick en wat mij een heerlijk gevoel geeft. Een middel om even uit mijn drukke leven te stappen en even iets te zijn wat ik in mijn normale leven niet kan zijn. De taboe zorgt er ook oor dat ik het stiekem doe, maar zo doen heel veel mensen het. Uiteindelijk is het ook een groot fenomeen op internet waar heel veel mensen aan meedoen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen