Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was al weer een paar jaar geleden dat mijn vrouw was overleden, sindsdien woon ik samen met mijn dochter Michelle in een gezellig flatje aan de rand van de stad. Michelle, inmiddels 16 jaar, was een vrolijke en altijd opgewekte jonge meid. Voor zover ik wist bestond er voor haar geen of nauwelijks interesse voor jongens en ook op haar kamertje kon ik bij de opruim en schoonmaak werkzaamheden niets vinden wat daar op wees. Het tegenovergestelde van wat er op mijn kamer aanwezig was dus...mijn laptop stond vol met allerlei erotische films en volop afbeeldingen van jonge meiden en van tijd tot tijd kijk ik daar met veel plezier naar. Meestal avonds laat zodat ik alle tijd heb en niet gestoord kan worden heerlijk aftrekkend bij die prachtige jonge lijfjes. Mijn dochter had zich ondertussen ontwikkeld tot een jonge dame waar menig man zijn ogen bij uit zou kijken, slank lijfje met een paar prachtige borstjes erbij en een blond koppie daarboven. Ook mij was dit opgevallen en betrapte mezelf erop dat ik met enige regelmaat aan mijn dochter zat te denken als ik me weer eens aan het aftrekken was. Tijdens mijn aftreksessies ging ik altijd zo in mijn verhaal op dat ik alles om me heen vergeet en zo kon het gebeuren dat mijn dochter mij betrapte op een zekere avond. Ik lag naakt boven op mijn bed naar een pas gedownload filmpje te kijken waarin de vrouwlijke hoofdrol werd gespeeld door een jonge meid die qua uiterlijk wel heel dicht in de buurt kwam van mijn dochter.

 

Logisch dus dat mijn paal in volle sterkte overeind stond en langzaam trekkend keek ik genietend naar het filmpje. In de scene werd de jonge meid in al haar openingen genomen door een wat oudere man die haar teder naar een hoogtepunt probeerde te brengen en nu de scene zijn einde bereikte zette de jonge meid zich op haar knietjes voor de man om zijn lading sperma te ontvangen, tegelijker tijd bereikte ook ik mijn hoogtepunt en voelde dat ik het niet meer tegen kon houden, juist op dat moment ging de slaapkamerdeur open en kwam mijn dochter binnen en trof mij kreunend aan terwijl de stralen sperma uit mijn paal omhoog schoten. "sorry" mompelde zij en trok snel de deur weer achter haar dicht. Met een knalrood hoofd lag ik daar dan...wat nu.

Ik voelde me verplicht het er toch wel met haar over te hebben maar het lef ontbrak me, nou maar snel even douchen en maar eens even goed nadenken wat nu te doen.Hoe langer ik er over nadacht die nacht hoe meer ik er van overtuigd raakte er het er maar niet meer over te hebben, ik schaamde me toch wel voor de situatie, de volgende ochtend aan het ontbijt dan ook gedaan alsof er niets was gebeurd en Michelle leek het er ook niet over te willen hebben dus verder gewoon de dingen gedaan die we iedere ochtend deden. Dit ging zo door tot er een paar dagen waren overheen gegaan en we samen op vrijdagavond met z'n tweetjes op de bank zaten tv te kijken. Een film die ik al eens gezien had maar die mijn dochter blijkbaar mateloos boeide, dit gaf mij de gelegenheid haar vanuit mijn ooghoeken haar eens goed te bekijken. Mijn kleine meid begon zich zeer goed te ontwikkelen, slanke beentjes met een prachtig bol kontje en paar tietjes die verraadde dat ze nog wel iets groter zouden worden in de toekomst. Terwijl ik haar zo zat te bekijken voelde ik dat het me niet onberoerd liet en voelde een lichte druk in mijn broek opkomen en als het nog langer zou duren was ik genoodzaakt tot een snel bezoekje aan de slaapkamer of douche om me snel even af te trekken.

Ondertussen was het weer eens tijd voor reclame tijdens de film en bemerkte ik dat mijn dochter me zat te observeren, "pap" begon Michelle "mag ik je iets vragen " ontwakend uit mijn trans antwoordde ik dat ze dat niet hoefde te vragen maar dat ze altijd bij me terecht kon. "dat van afgelopen dinsdag doe je dat wel eens vaker" klonk het bedeesd. Shit dacht ik, had gehoopt dat het over zou waaien maar besloot dan maar openhartig te zijn en haar te vertellen hoe of de vork in de steel zat... Tja Michelle sinds mamma er niet meer is gebeurd dit inderdaad wel vaker. Zoals je weet heeft pappa een drukke baan en veel vrije tijd om een nieuwe relatie aan te gaan heb ik niet dus vandaar. Gedurende enkele minuten heerste er een absolute stilte in de woonkamer en ik wachtte tot wat er nu weer zou komen, "en waar kijk je dan naar op je laptop" klonk het ineens. Ik download van tijd tot tijd wat seksfilmpjes van internet en daar kijk ik dan naar antwoordde ik en voegde er aan toe "of ik kijk naar wat leuke plaatjes van leuke meiden". "waar gaan die filmpjes over, andere getrouwde stellen die het met elkaar doen of val je meer op jong" vroeg Michelle. Eerlijk gezegd ben ik meer een liefhebber van wat jongere meiden biechtte ik haar op. " MMmmm" klonk het naast me. "zoiets als ik" vroeg ze. Inderdaad val ik meer op meiden uit jouw leeftijdsgroep was mijn antwoord. "dus je zou het ook met mij kunnen doen" Jeetje Michelle dit zijn niet echt dingen die ik graag met mijn dochter bespreek, is wel erg privé vind je ook niet !! zei ik. " Maar pap ik wil je alleen maar helpen, je weet toch dat ik van je hou" en terwijl ze dit zei legde ze haar hand op mijn bovenbeen. "iets hoger... voor jou hetzelfde voor mij wat fijner" grapte ik en tot mijn verbazing ging ze zonder aarzeling met haar hand richting mijn kruis. " aah pap mag ik je niet helpen lijkt me fijn eens iets voor je terug te kunnen doen" kwam eruit haar mond. En niet wachtend op mijn antwoord begon ze door mijn broek heen mijn langzaam harder wordende paal te masseren.

Meer dan kreun kon ik niet uitbrengen wat voor Michelle een teken was om een stapje verder te gaan en langzaam mijn gulp open maakte en mijn harde paal naar buiten te laten. Ik sloeg mijn arm om haar heen met mijn hand rustend op haar borst en liet me helemaal gaan wel wetend dat wat er nu gebeurde natuurlijk eigenlijk niet kon. In een rustig tempo haalde Michelle haar handje op en neer en druppels voorvocht kwamen al tevoorschijn. " Kom je nu al klaar? " vroeg Michelle. " Nee lieverd dat is wat ze ook wel natuurlijk glijmiddel noemen gewoon wat voorvocht. Maar als je zo doorgaat zal het niet lang meer duren voordat ik klaar kom "antwoordde ik. "Mm joepie" kirde Michelle en ging met veel gevoel verder. Het kon dan ook niet lang duren alvorens ik moeite kreeg het niet langer op te houden, " OOoo lieverd pappa gaat zo komen "kreunde ik. " O ja pappa kom maar lekker klaar, ik wil graag zien hoe je sperma uit je paal omhoog schiet. Kom alsjeblieft pappa " zei Michelle met een hese stem. En ze had het het nog niet gezegd of de eerste straal spoot uit mijn paal omhoog gevolgd door nog een en nog een. Heerlijk langzaam trok ze door terwijl de stralen omhoog spoten en op haar handje terecht kwamen en mijn broek tot een puinhoop maakte. Na een minuut of zo legde ik mijn hand op die van haar om haar tot stoppen te dwingen want als ze zo doorging kon ik niet voor de gevolgen instaan. "was het lekker pap?" vroeg Michelle. "Nou meid ik denk dat je dat wel kunt zien" antwoorden ik verhit.

Vervolgens huppelde ze vrolijk naar de badkamer om haar op te frissen en bij terugkomst plofte ze weer naast me op de bank me strak aankijkend en zei "Dus voortaan weet je dat je ook bij mij terecht kan dus laat ik het niet zien dat je weer alleen aan de slag gaat". Een beetje verbouwereerd zat ik me dochter aan te kijken en stond op om mezelf te verschonen. De volgende ochtend werd ik wakker en dacht nog eens na over de zalige aftrekbeurt door Michelle van de avond tevoren. De zaterdag heeft bij ons een vast ritueel, Michelle staat altijd bijtijds op om naar hockey te gaan en blijft daar meestal tot in de middag hangen om ook de senioren nog aan het werk te zien. In de tussentijd zorg ik altijd voor de boodschappen en doe de nodige dingen in het huishouden. Meestal eindigt deze dag dan ook in het lui hangen op de bank met een filmpje en op tijd naar bed, zo ook deze zaterdag. Op zondagmorgen was Michelle al op tijd wakker en begon ze aan het maken van een ontbijt op bed voor haar pappa, dit deed ze wel vaker en meestal aan het einde van de maand als haar zakgeld weer eens bijna op was.

Rond een uurtje of tien kwam ze bij me op de slaapkamer met het ontbijt en ging en gezellig naast me zitten. “Paps” klonk het naast me, “wil je me niet eens een filmpje laten zien wat je altijd naar kijkt” Het leek mij ook wel een opwindend idee om samen met mijn dochter een geil filmpje te kijken en pakte er dan ook gelijk mijn laptop bij en zocht naar een geschikt filmpje om samen te bekijken, Binnen no time had ik een paar lekkere filmpjes geselecteerd en startte op play. Het eerste filmpje liet een paar jonge meiden zien die een opwindende striptease uitvoerde waar Michelle vol aandacht naar zat te kijken, deze duurde echter niet te lang waarna er een film startte waarin een jonge blonde meid een wat oudere man aan het verleiden was. In de film was het meisje op haar knieën gaan zitten om de man een goede zuigbeurt te geven en terwijl dit aan de gang was voelde ik de hand van Michelle al zoekend naar mijn lul gaan die al behoorlijk was gegroeid. Als vanzelf legde ik mijn hand op haar bovenbeen en begon mijn weg langzaam naar boven richting haar slipje en wreef met rustige bewegingen over haar kutje, dat dit haar een prettig gevoel gaf bleek wel doordat er al snel een vochtige plek merkbaar was in haar slip en ze vervolgens murmelde “uitdoen?”

Tot mijn grote verrassing was haar kutje kaal geschoren en ze zag dat ik wat verwonderd, of was het verlekkerd, naar haar kutje zat te kijken. “ Samen met Laura gedaan” verklaarde ze. Laura was haar beste vriendin die ook in haar hockey elftal speelde. Terwijl de film voortging zaten we elkaar heerlijk te verwennen, zij met langzame bewegingen mijn paal en ik met mijn hand tussen haar beentjes. Langzaam drukte ik mijn vinger in haar strakke kutje waarbij ze zachtjes kreunde, mijn duim ondertussen masseerde haar klitje. Heel voorzichtig duwde ik er een tweede vinger bij en begon mijn dochter naar een hoogtepunt te vingeren wat aan de kreuntjes te horen niet lang kon uitblijven. En binnen no time begon ze dan ook onder mijn vingers te kronkelen en slaakte een diepe zucht van genot toen ze klaar kwam. Mijn paal stond nog steeds stijf rechtop en was enigszins aan haar aandacht ontsnapt maar naar wat te hebben uitgepuft ging ze er eens goed voor zitten en legde haar hoofdje op mijn buik om mij de volle aandacht te geven. Helaas voor mij kon ik het echt niet langer ophouden en kwam ik na slechts een paar trekbewegingen aan mijn paal hevig spuitend klaar, enigszins teleurgesteld keek Michelle me aan.

Een beetje loom lagen we daarna tegen elkaar aan en dutte we beiden in. Een tijdje later werd ik wakker en keek naar mijn dochter die zich tegen mij aan had aan genesteld, wat een heerlijk gezicht. Slaperig keek ze naar mij op en zei “Heerlijk zo wakker worden paps” Ik maakte me uit haar omhelzing los en stond op om te gaan douchen om te voorkomen dat we de hele zondag in bed zouden doorbrengen toen mijn dochter voorstelde “Samen douchen pap” Enigszins verwonderd over hoe snel zich er een intimiteit tussen ons had ontwikkeld maar reuze nieuwsgierig om haar nu helemaal naakt te kunnen zien antwoordde ik “ Lijkt me zalig meid en daarna gaan we wat eten in de stad en maken er een gezellige zondag van” In de de badkamer aan gekomen trok Michelle haar nachthemdje uit en we stapten samen onder de douche, rijkelijk gebruik makend van het badschuim zeepte we elkaar heerlijk in waarbij ze met haar rug tegen mij aan kwam staan. Haar hoofd ruste op mijn borst en mijn handen masseerde haar tietjes en dwaalde over de rest van haar slanke lichaam het gevoelige plekje tussen haar benen niet vergetend.

Ondertussen mijn piemel licht wrijvend tussen haar billen waardoor deze binnen de kortste keren recht overeind stond geholpen doordat ze zachtjes haar billetjes tegen mij aandrukte. Heerlijk stonden we op deze manier elkaar op te geilen, eigenlijk had ik al vanaf het begin besloten dat het initiatief van haar uit moest komen dus drong ook niet verder aan maar stond heerlijk te genieten. Na verloop van tijd draaide Michelle zich om en keek ze mij liefdevol aan en begonnen haar handen een zoektocht over mijn lichaam. Met haar beide handen streelde ze mijn ballen en harde paal en zakte langzaam op haar knieën en begon mijn paal eens goed te bekijken. Enigszins vragend keek ze naar me op en het enige wat ik kon doen was wat knikken met mijn hoofd bang om gelijk klaar te komen door dit geweldige uitzicht. Langzaam begon ze mijn lul wat voorzichtige kusjes te geven terwijl ze ondertussen mijn ballen bleef strelen, haar tong beroerde licht mijn eikel op de meest gevoelige plekjes en heel voorzichtig nam ze een stukje van mijn paal in haar mondje, steeds een stukje verder bewoog ze haar hoofdje over mijn harde paal en begon licht te zuigen. Mijn god wat een heerlijk schouwspel. “Rustig schatje anders komt pappa zo klaar” kreunde ik wetende dat dit ik dit echt niet lang vol zou houden en ik de bedoeling had haar ook nog te verwennen. Blijkbaar was dit voor haar een aanmoediging om alles in de strijd te gooien en uiterst geraffineerd ging Michelle verder met haar mondje om mij naar een hoogtepunt te brengen. Veel was daar niet voor nodig en ik voelde dat ik nu moest ingrijpen wilde ik niet haar mondje vol spuiten met mijn zaad en met zacht drang en met tegenzin deed ik een stapje naar achteren. “Kom maar pap ik wil het ook” zei ze teder en sloot haar mondje weer om mijn op knappen staande paal en ik kon het echt niet meer houden maar had toch nog de wilskracht om mijn paal uit haar mondje te halen alvorens ik de eerste straal zaad uitspoot. Straal na straal spoot ik tussen haar tietjes en zakte bijna door mijn knieën van genot, de laatste druppels belande op haar kin en mijn god wat was dit een heerlijk gezicht om haar ondergespoten lichaam te bekijken. Enigszins verbaasd keek ze naar me op “Oooo wat een lekker gevoel paps maar waarom mocht ik niet verder gaan” vroeg ze.

Maar ik kon haar niet uitleggen dat dat nu nog iets te ver voor me ging en zei haar dat ik haar eigenlijk ook nog wou plezieren en dat ik daarom nog niet klaar wou komen. “Ach pappa mijn tijd komt nog wel” klonk het liefdevol. Die zondag vermaakte we ons met een heerlijk etentje zaten avonds als een pas verliefd stelletje op de bank tv te kijken. Ik besloot er vroeg in te kruipen aangezien ik een drukke week voor de boeg had en terwijl ik in mijn bed lag begon ik na te denken over wat ze nu bedoelde met haar laatste woorden “mijn tijd komt nog wel” uiteindelijk viel ik toch in slaap en op maandag begon voor mij de drukke werkweek en keek vol verlangen uit naar het weekend in de hoop weer wat tijd met mijn dochter te kunnen door brengen. Die vrijdag lag er op de ontbijttafel een briefje van Michelle met de woorden “Pap gaan we nog iets leuks doen van het weekend, verras me maar” Op het werk kon ik mijn aandacht er nauwelijks bij houden omdat ik me suf dacht over wat te doen totdat ik een ingeving kreeg... Thuis aangekomen zat mijn schatje op de bank in haar joggingpak en keek naar de tv en ze vroeg me vragend “En wat leuks bedacht paps” Ik zei haar alleen maar dat ik even ging douchen en omkleden en dat ik haar dan zou vertellen wat ik had bedacht, weer beneden gekomen kroop ik naast haar op de bank en zei “ we gaan morgen voor twee daagjes naar een hotelletje in de Limburgse bossen, lekker wandelen en een beetje uitwaaien” “Geweldig idee paps”riep ze uit en vloog me om de nek heen en binnen no time lagen we heerlijk te kroelen met elkaar en dwaalde onze handen over elkaars lichaam. Ik masseerde haar heerlijk tietjes en kroop met 1 hand in haar broekje om over haar lipjes te wrijven.

Ondertussen was Michelle bezig om mijn lul uit mijn broek te bevrijden en begon me zalig af te trekken. Na enige tijd stond ik op en hielp mijn dochter overeind waarna ik haar T-shirt begon uit te trekken en vervolgens haar verder uit kleedde totdat ze naakt voor me stond, schitterend gezicht die kleine tietjes en haar slanke lijfje, en begon haar te strelen van top tot teen. Al snel was ik ook uit de kleren en lagen we innig verstrengeld op de bank elkaar te verwennen. Haar handjes streelde mijn inmiddels rechtop staande paal gaf ze hem steeds kleine likjes met haar tong terwijl ik haar klitje stimuleerde en langzaam mijn vingers in haar strakke kutje schoof. Heel voorzichtig nam ze mijn harde paal in haar mondje en begon er heerlijk op te zuigen, haar mondje kon hem amper hebben maar ze deed haar uiterste best om hem diep in haar mondje te nemen, ik wist dat ik me wellicht dit keer niet kon beheersen en wilde haar eindelijk ook wel eens proeven en maakte me dus los van haar. Ik maakte haar duidelijk dat ze met haar billen op de rand van de bank moest gaan zitten en begon haar kale kutje met mijn tong te verkennen terwijl ik ondertussen met een vinger langzaam in haar kutje ging. Binnen enkelen minuten zat ze te kronkelen op de bank haar handen op mijn schouders alsof ze me nooit me wou laten gaan, het duurde dan ook niet lang voor mijn schatje heerlijk klaar kwam en er een overvloed aan vocht uit haar kutje kwam wat ik heerlijk op likte.

Nog enigszins bijkomend van haar orgasme maakte ze me duidelijk dat ik moest gaan zitten en ze ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en met haar beide handen mijn harde paal masserend. Al snel nam ze hem in haar mondje en begon me heerlijk te pijpen en achterover leunend had ik een heerlijk uitzicht op haar knappe gezichtje en prachtige tietjes waardoor het niet lang kon uitblijven dat ik klaar zou komen. “schatje pappa gaat zo klaar komen” waarschuwde ik haar om tegelijkertijd aan haar de keuze te laten hoever ze zou gaan. Een antwoord kwam er niet maar met nog meer overgave ging ze verder om mijn harde paal te verwennen en met enkele seconden kwam de eerste straal die ik in haar mondje spoot, toch wat geschrokken liet Michelle mijn paal uit haar mondje gaan maar bleef wel heerlijk doorgaan met trekken waardoor ik straal na straal in haar gezichtje spoot en er ook wat op haar kleine tietjes terecht kwam. Zo'n heftig orgasme had ik zelden meegemaakt en hijgend nagenietend keek ik naar haar ondergespoten gezicht en tietjes en zag een twinkeling in haar oogjes ten teken dat zij het ook heerlijk vond. Onszelf opknappend in de badkamer gaf ze me teder een zoen en zei ”ik heb zin in morgen paps” waarna ik haar verzekerde dat dit wederzijds was.

De volgende ochtend stonden we dan ook beide vroeg op om richting Limburg te rijden waar we omstreeks elf uur aan kwamen in een prachtige bosrijke omgeving. Na de nodige plichtplegingen aan de receptie om in te checken belande we op onze hotelkamer die van alle gemakken was voorzien inclusief een mega groot bad waar we makkelijk met z'n tweetjes in konden. “oh pappa zullen we in bad gaan vanavond” riep Michelle dan ook gelijk. Lijkt me heerlijk antwoordde ik en terwijl ik achter haar stond sloeg ik mijn armen om haar heen. Langzaam begon ik haar een beetje op te geilen door over haar borstjes te wrijven en loom legde ze haar hoofd tegen mijn borst ten teken dat ze het prettig vond. Mijn handen gleden onder haar truitje en trok die over hoofd uit en maakte haar BH los en draaide haar om en bekeek haar prachtige borstjes. Ik knoopte haar jeans open terwijl Michelle was begonnen mijn blouse open te knopen en binnen mum van tijd stonden we naakt tegenover elkaar en al zoenend schuifelde we richting het bed. Naast elkaar liggend en elkaar teder strelend zei Michelle “ Doe je wel voorzichtig pappa “ Ik verzekerde mijn kleine meid dat ik dat zeker zou doen en als ze iets niet prettig vond ze dat ook niet hoefde. Langzaam begon ik haar slanke lijfje te kussen en zakte af richting haar lekkere kaal geschoren kutje, voorzichtig kuste ik haar lipjes en klitje en bracht met mijn vingers mijn dochter in opperste staat van opwinding. Ze lag heerlijk te genieten en kreunde zwoel “ pap kom je alsjeblieft in me ik verlang zo naar je “ Mijn paal, die door het opgeilen van mijn meisje al op volle sterkte stond, en ik zelf kon niet wachten maar nam toch de moeite om snel een condoom uit mijn tas te pakken.

Vol aandacht lag Michelle te kijken hoe ik het condoom om mijn lul heen schoof en ik weer op bed kroop, met mijn handen legde ik haar benen iets opzij en op 1 hand steunend bracht ik mijn eikel tot vlak voor haar kutje. Teder wreef ik met mijn eikel langs haar kutlipjes en heel voorzichtig bracht ik het puntje van van paal bij haar naar binnen, steeds weer bracht ik mijn lul in en uit haar kutje telkens iets verder naar binnen, mijn god wat een ongelofelijk strak kutje en ik moest oppassen dat ik niet gelijk klaar zou komen. Na een paar minuten zat mijn lul nu voor de helft in haar kutje en terwijl ik naar haar gezicht keek zag ik dat mijn kleine meid heerlijk lag te genieten. Haar lange blonde haren rond om haar gezicht en haar gesloten ogen, haar kleine tietjes op en neer gaand terwijl ze zwaar ademde mijn god wat een verrukkelijk uitzicht. Een tijdje bleef ik met mijn lul tot halverwege in haar strakke kutje gaan tot mijn dochter ineens haar handen op mijn billen legde en een zachte druk uitoefende om aan te geven dat ik nu wel wat verder kon gaan wat haar betreft, dit hoefde wat mij betreft geen verdere aansporing en steeds verder gleed mijn lul in haar nu zeer natte maar nog steeds erg krappe kutje totdat ik mijn hele paal bij haar naar binnen had gebracht. Vreemd genoeg was er niets te merken van een maagdenvlies en vroeg me dan ook af of mijn kleine meid überhaupt nog maagd was, tijd om daar over na te denken was er niet want mijn kleine meid begon onder me te kronkelen en in mijn ritme mee te stoten en kreunde het uit. “pappa ga door ik kom bijna “ en binnen enkele seconden begon ze te trillen over haar hele lijfje en slaakte een diepe zucht en kwam Michelle klaar terwijl ik met mijn kei harde paal nog steeds langzaam in en uit haar kutje schoof.

Ik hield even stil om haar wat bij te laten komen en keek naar haar verhitte gezichtje en tergend langzaam bewoog ik mijn paal in en uit haar terwijl ik teder haar tietjes streelde en ik eigenlijk moeite had om niet het condoom vol te spuiten. “ Nu jij nog pappa “ zei Michelle en begon met haar billen te draaien en ik wist dat er niet veel meer voor nodig was om me te laten spuiten. “Wil je alsjeblieft weer in mijn mond klaar komen pap ik vond dat heerlijk gisteren” zei Michelle. En heel voorzichtig haalde ik mijn lul uit haar kutje en stroopte het condoom eraf en ging vervolgens met mijn paal ter hoogte van haar tietjes zitten waarna mijn dochter mijn paal vastpakte en mij met veel gevoel begon af te trekken. Ze richtte mijn lul op haar mond en zei “kom maar pappa, spuit lekker in mijn gezicht” en na enkele trekbewegingen voelde ik dat een langer uitstel er niet in zat. “oh ja schatje pappa gaat komen “kreunde ik en terwijl ik dat zei schoot de eerste straal zaad uit mijn lul recht in haar gezicht, nu wetend wat ze kon verwachtend als een man klaar kwam bleef mijn dochter doorgaan met trekken en spoot ik straal na straal in haar gezicht en in haar blonde haren. Er leek geen eind aan te komen en mijn kleine meid zat onder mijn zaad dat letterlijk van haar gezicht afdroop en aan haar ogen te zien vond ze het heerlijk.

Uitgeput ging ik naast haar liggen en zo lagen we beidde na te genieten van dit heerlijke begin van ons weekendje in Limburg. Uiteraard waren we niet naar Limburg gekomen om alleen maar op onze hotelkamer te blijven en zodoende na een snelle douche trokken we erop uit. In de directe omgeving lag een prachtig natuurgebied wat we wandelend gingen verkennen, schitterend weertje erbij, flesje drinken mee kortom een prachtige middag. Na een tocht van zeker 15 kilometer kwamen we weer bij ons hotel aan en onderweg hadden we besloten in het naburige dorp een restaurantje op te gaan zoeken. Tijdens het omkleden voor ons etentje kon ik amper mijn handen thuis houden en Michelle zei dan ook “Pap ga alsjeblieft vast naar beneden want zo duurt het eeuwen voordat we aan eten toe komen “ Zodoende ging ik maar alvast aan de hotelbar een biertje doen en wachtte op mijn dochter. Met een taxi reden naar het dorp en kozen voor een pizzeria om wat te gaan eten, tijdens het eten zat mijn dochter me met haar voeten op te geilen door onder tafel telkens over mijn benen heen te wrijven terwijl ze ondertussen gewoon door ging met eten alsof er niets aan de hand was. “ zeg Michelle als je zo doorgaat zie ik me genoodzaakt een bezoek aan te toilet te brengen “ zei ik terloops. “ Als je dat maar laat, ik wil je vanavond nog minimaal 1 keer in me hebben “fluisterde Michelle

Geen toetje dan maar stelde ik voor en in plaats van te antwoorden riep ze de ober om naar de rekening te vragen. Terug in het hotel liet Michelle gelijk het megabad vollopen en terwijl we daar op wachtten begonnen we elkaar uit te kleden en toen we van alle kleding waren ontdaan stonden we elkaar op te geilen met onze handen. Eindelijk was het bad voldoende gevuld en ik nam als eerste plaats waarna mijn dochter voor me kwam zitten met haar rug naar me toe, Langzaam begon ik mijn dochter in te zepen waarbij ik ruime aandacht schonk aan haar prachtige borstjes en de rest van haar slanke lijfje en Michelle kreunde van genoegen van deze massage. Mijn lul die zich van het begin af aan al had opgericht werd door haar langzaam afgetrokken en zo zaten we heerlijk in het warme water elkaar flink op te geilen. “zeg paps ik ben al een tijdje aan de pil dus dat rubber kunnen we wat mij betref wel achter wegen laten” zei Michelle “ en het lijkt me heerlijk om je in me te voelen klaarkomen”voegde ze er schuchter er aan toe. “Dat lijkt me ook heerlijk schatje maar je weet dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten” antwoordde ik haar, het antwoord van Michelle was echter duidelijk doordat ze zich iets oprichtte en haar kutje heel voorzichtig over mijn kei harde paal liet glijden waarbij ze een diepe zucht slaakte.

Nog steeds koste het enige moeite om mijn hele paal in haar uiterst strakke kutje te krijgen maar uiteindelijk zat ze op mijn schoot met haar hele kutje gevuld door mijn lul, langzaam begon ze te bewegen waarbij ik een prachtig uitzicht had op haar kontje dat op en neer ging. Mijn handen gingen langs haar lijf heen en weer en ik masseerde nog steeds haar borstjes en stimuleerde haar klitje om zo mijn dochter naar een hoogtepunt te brengen. Na verloop van tijd gaf ik haar een seintje even op te houden en zei “ga eens even staan schatje” en we stonden beidde op uit het bad. Al staande bracht ik mijn lul weer in haar kutje en begon haar weer te verwennen met mijn handen en ondertussen stootte ik mijn lul tot aan mijn ballen in en uit haar strakke kutje. In een traag tempo bleef ik mijn paal in haar stoten en begon Michelle na verloop van tijd te kronkelen en te kreunen “ O pappa ik kom” en trillend kwam ze klaar waardoor ik even stil hield. “ga eens op de rand zitten lieverd” zei ik en mijn dochter ging zitten en deed haar benen wijd en bracht mijn lul weer in haar en tergend langzaam begon ik haar weer te neuken. Ze sloeg haar armen om mij heen en ze begon zachtjes in mijn oor te fluisteren “ Kom maar, kom maar lekker klaar in mij.

Spuit al je zaad in mijn kutje pap, kom maar.” En terwijl ze dit zei kwam ik met een ongelooflijk orgasme diep in haar kutje klaar er leek geen einde aan te komen en enigszins uitgeput haalde ik mijn lul uit haat kutje waardoor het zaad uit haar kutje droop. Zonder enige aarzeling nam mijn dochter mijn langzaam slapper wordende lul in haar hand en bracht hem naar haar mondje en begon voorzichtig de laatste restje zaad uit mijn lul te zuigen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden maar binnen luttele ogenblikken was mijn lul weer op volle sterkte wat bij Michelle een vreugde kreetje teweeg bracht. “Oo pap wat heerlijk” mompelde ze tussen de bedrijven door. “Nog een keer heerlijk in mijn mondje klaar komen pap”zei mijn dochter en dat liet ik me geen tweede keer zeggen en Michelle ging met volle overtuiging verder. Ik had het niet verwacht maar de tweede keer liet niet lang op zich wachten en ik begon alsmaar luider te kreunen en kondigde mijn tweede orgasme aan. Michelle nam mijn lul iets uit haar mondje en trok me verder af haar mondje open houdend om zo mijn zaad te ontvangen “ ja pappa kom” had ze nog niet uitgesproken of de eerste sliert zaad spoot uit mijn lul recht in haar openstaande mondje gevolgd door een tweede straal die in haar gezicht terecht kwam. Glunderend keek ze me aan terwijl de laatste restjes sperma uit mijn lul kwamen en haar trekbewegingen langzaam stopte. “ Nu kan ik echt niet meer lieverd” zei ik haar en het leek wel of ze teleurgesteld was.

Na een verkwikkende douche kropen we voldaan in bed waar we heerlijk tegen elkaar aan kropen en zo in slaap vielen. Het weekendje Limburg was natuurlijk weer veel te snel voorbij en thuis aangekomen ging het leven van alle dag weer gewoon verder. Een week of wat nadien was ik thuis aan het werk toen mijn laptop ineens de geest gaf en ik noodgedwongen die van mijn dochter maar pakte om toch nog wat werk af te krijgen. Zoals zoveel mensen was ik veel te nieuwsgierig en begon ik op haar laptop rond te neuzen en opende skype en msn om zo haar contactpersonen in te zien. Uiteraard had ze veel contact met Laura en nog wat meer van haar hockey vriendinnen, ik dacht bij mezelf afsluiten die handel dat zijn haar zaken maar toch keek even of ze een berichtengeschiedenis bewaarde. En ja hoor hele gesprekken tussen mijn dochter en Laura kwamen te voorschijn, ik wist dat het lezen hiervan eigenlijk niet hoorde maar deed het toch en wat een ontdekking...dat geile loeder had alles maar dan ook alles aan Laura doorgebriefd.

Vanaf de eerste ontdekking bij het aftrekken tot aan ons geile weekend in Limburg aan toe, verder schreef ze aan Laura ook nog eens haar seksuele fantasieën en hoe ze graag nog eens anaal ontmaagd wil worden. Dit alles kon mij natuurlijk in zeer grote problemen brengen want wie vertelde mij dat Laura het ook weer verder vertelde en aan wie. Hoe dit aan te pakken... De volgende paar dagen zat ik me suf te denken over de situatie en wat er aan te doen. Die zaterdag ging mijn dochter zoals gewoonlijk naar hockey om vervolgens laat in de middag weer thuis te komen. “Lekker gesport meid” vroeg ik bij haar thuiskomst. “Ja lekker gespeeld maar heb behoorlijk spierpijn, waarschijnlijk toch te weinig getraind”antwoordde Michelle. “Nou als je nu eens lekker gaat douchen kom ik je daarna wel even masseren en is het zo weer over “ stelde ik mijn dochter voor.

Zelden iemand zo snel de trap op zien lopen en seconden later hoorde ik de douche al lopen. Ik volgde enige minuten later om alvast olie en wat handdoeken in mijn slaapkamer klaar te leggen en liep naar de douche om te kijken hoe ver Michelle was en zag dat ze net klaar was. Ik hielp haar met afdrogen van haar rug en we liepen naar mijn kamer toe en zei haar op haar buik te gaan liggen. Ik smeerde wat olie in mijn handen en begon haar in te smeren en besteedde wat extra aandacht aan haar billen, dat dit voor haar een lekker gevoel was bleek wel uit het feit dat ze haar benen wat uit elkaar deed en met gesloten ogen lag te genieten.

Al snel besteedde ik geen verdere aandacht aan de rest van haar lichaam maar was alleen nog maar bezig haar billen en binnenkant van haar dijbenen te masseren, die prachtige ietwat bolle billetjes van haar en met die slanke benen eronder mijn god wat een heerlijk lichaam had mijn 16 jarige dochter toch. Ik onderbrak de masseer sessie en wou wat extra olie pakken toen er een luid protest kwam “ toe pap niet stoppen het is net zo lekker” protesteerde Michelle. Ik verklaarde dat ik alleen wat olie wou pakken wat haar geruststelde, heel snel deed ik gelijk mijn broek en boxer uit en ging ter hoogte van haar billen zitten en spoot weer wat olie op mijn handen om mijn dochter weer verder te masseren, uiterst plagend gleed ik telkens langs haar kutlipjes om vervolgens weer langs de binnenkant van haar dijen naar haar kontje te gaan. Haar kutje dat ondertussen glom van de olie en haar eigen vocht stond uitnodigend iets open en langzaam gleed ik met een vinger haar nauwe kutje binnen om haar in opperste opwinding te brengen. Er was niet zo heel veel voor nodig en Michelle kreunde lichtjes ten teken dat het haar wel beviel, van deze gelegenheid gebruik makend beroerde ik voorzichtig haar kontgaatje om te kijken hoever ik daarmee zou kunnen gaan.

Om het wat gladder te maken spoot ik een behoorlijke lading olie op haar kontje en terwijl 1 vinger in haar kutje zat begon ik heel voorzichtig een vinger in haar kontgaatje te duwen, heel langzaam steeds een stukje verder. Na verloop van tijd haalde ik mijn vinger uit haar kutje zodat ik al mijn aandacht op haar kontgaatje kon richten, nog steeds kreunde mijn dochter van genot zodat ik besloot de stap te wagen. Mijn lul die al geruime tijd fier overeind stond wreef ik goed in met olie en ging voorzichtig boven op mijn dochter liggen. “ Oo ja pappa stop hem er eens even lekker in “ zei Michelle. Dat was ik ook zeker van plan maar niet daar waar ze hem verwachtte en zachtjes gleed ik met mijn lul over haar kontje heen steeds plagend stotend tegen afwisselend haar kontgaatje en haar gladde kutje. Toen alles glibberde van de olie drukte ik heel voorzichtig iets door toen ik bij haar kontgaatje was afwachtend wat de reactie van mijn dochter zou zijn, het antwoord was duidelijk want ze richtte haar billen iets op en kreunde luid en snel drukte ik dan ook gelijk door tot mijn eikel in haar kontje verdween, nu was haar kutje strak maar dit was zo mogelijk nog strakker en besefte me dat ik op moest passen om niet gelijk mijn zaad in haar maagdelijke kontje te spuiten. Resoluut drukte ik nu mijn lul voorzichtig door in haar kontje en na enige moeite, waarbij mijn dochter steeds harder begon te kreunen, zat ik met mijn paal helemaal in haar uiterst strakke kontje en begon zachtjes te bewegen. Bij iedere stoot diep in haar pas ontmaagde kontje slaakte ze een diepe geile kreet en in een traag tempo bleef ik maar doorstoten. Ik hielp Michelle zich iets op te richten zodat ik bij haar tietjes kon en op haar knieën en ellebogen steunend masseerde ik haar klitje en tietjes terwijl ik maar door bleef stoten in haar kontje.

Een luide schreeuw kondigde haar orgasme aan en ook ik liet me nu gaan om zodoende samen met mijn dochter klaar te komen en na een tweetal stoten spoot het zaad uit mijn lul in haar kontje en ook Michelle kwam trillend klaar alsmaar roepend “ Spuit me vol pappa” Langzaam haalde ik mijn lul uit haar kontje waarbij het sperma uit haar kontgaatje droop en uiterst voldaan lagen we op het bed uit te hijgen, “ Zalig pappa ik ben echt heerlijk klaar gekomen, anaal genomen worden droom ik al tijden van ” zei mijn dochter waarbij ik op mijn tong moest bijten om niet te zeggen dat ik dat al wist. Ik had voor mezelf besloten alles nog even op zijn beloop te laten om te kijken hoe of de zaken zich zouden ontwikkelen. “ Zeg pap ik ga snel douchen want Laura komt vanavond en blijft ook slapen, is wel goed hé “deelde Michelle mee en zonder op mijn antwoord te wachten huppelde ze richting de douche “kom je ook pappa” riep ze vanonder de douche en ik liep er naar toe en even later stonden we elkaar in te zepen waarbij Michelle zoals gewoonlijk mijn lul ruime aandacht schonk. “wat vind je eigenlijk van Laura pap “vroeg ze terwijl ze doorging om mijn lul zachtjes af te trekken.

Laura is een eveneens 16 jarige meid die qua postuur erg op mijn dochter lijkt, slanke beentjes en kontje met een knap blond koppie erop alleen haar tietjes bleven een beetje achter, ik schatte zo een kleine b cup. “ach wel een aardige meid”zei ik haar nonchalant maar mijn lul dacht er blijkbaar anders over want die stond al weer fier overeind. Michelle reageerde niet op wat ik zei maar knielde neer en nam mijn lul in haar mondje en begon verwoed te pijpen en met haar handen begon ze aan mijn ballen te kriebelen, ondanks dat het een heerlijk gevoel was vroeg ik haar toch op te houden onder het mom dat het al laat was en we ook nog moesten eten alvorens Laura op de stoep zou staan. Met enige tegenzin hield Michelle op en stapte we onder de douche vandaan.

Na het eten stond mijn lieverd de afwas te doen toen de deurbel ging en ik opstond om de deur te openen, met een kleurtje op haar wangen van het fietsen waarschijnlijk, stond daar Laura die ik snel binnen liet, toen ze langs me heen liep kon ik het niet laten om eens verlekkerd naar haar billen te kijken die in een strakke jeans zaten verpakt. “Michelle is in de keuken” zei ik haar en ging weer terug naar de woonkamer waar ik wat tv ging zitten kijken. Een luid gegiebel vanuit de keuken maakte duidelijk dat de meiden elkaar weer gevonden hadden en Michelle stak haar hoofd om de hoek van de deur en riep “Wij gaan naar boven paps” Ik zat een beetje te zappen op de tv maar kon me gedachten er niet bij houden omdat ik benieuwd was wat de meiden boven aan het uitspoken waren en vooral waar ze het over zouden hebben. Tenslotte stond ik dan ook maar op en schonk twee glazen cola in en ging naar boven toe om ze dit te brengen, bij de deur van Michelle's zolderkamer kon ik niet laten eerst even aan de deur te luisteren...met stijgende verbazing hoorde ik Michelle de laatste nieuwtjes op seksgebied aan Laura vertellen, in alle geuren en kleuren deed ze aan Laura verslag van haar anale ontmaagding door mij. Wat nu binnenvallen of niet ….en wat dan ?? Onverrichte zaken ging ik toch weer naar beneden na een tijdje aan de deur te hebben geluisterd, lafaard dacht ik bij mezelf. Die avond ging ik maar op tijd naar bed in slaap vallend terwijl ik dacht aan de twee meiden die boven lagen.

Zondag ochtend was ik vroeg wakker en liep naar het toilet om te plassen en vond het eigenlijk nog te vroeg om er uit te gaan en kroop mijn bed weer in waar ik weer een beetje in dommelde, terwijl ik zo lag hoorde ik ineens wat gestommel op de trap en ging mijn kamerdeur langzaam open en zag Michelle en Laura in de deuropening staan elkaar wat toefluisteren. Ik wachtte af wat er ging gebeuren en deed ondertussen alsof ik nog sliep maar hield ze met toegeknepen ogen in de gaten. Voorzichtig kwamen de meiden mijn kamer binnen en Michelle ging op mijn bed zitten en sloeg het dekbed iets weg, aangezien ik altijd naakt sliep hadden de meiden nu zicht op mijn nog slappe lul en gezien de omstandigheden moest ik mijn uiterste best doen dat vol te houden.

Heel zachtjes begon Michelle mijn lul te aaien en Laura fluisterde “Weet je zeker dat hij niet wakker wordt?” “Ja hij is met geen kanon wakker te krijgen als hij slaapt, kom maar voel maar eens hoe zacht zijn piemel is” antwoordde Michelle. Door mijn toegeknepen ogen zag ik hoe Laura naast Michelle ging zitten en haar handje mijn lul begon te strelen, langzaam maar zeker begon mijn lul zich op te richten en trok Laura haar hand terug. Michelle moedigde haar aan om door te gaan en Laura er van te overtuigen dat ik echt niet wakker zou worden. “ Neem hem maar eens in je mond dat is een heerlijk gevoel “ stelde Michelle voor. Aarzelend begon Laura mijn lul kusjes te geven en korte tijd later sloot haar mondje zich om het topje van mijn lul. Dit was natuurlijk een prima moment om wakker te worden maar vond deze situatie zo geil en spannend dat ik me toch slapende hield. Michelle pakte mijn lul vast en begon me traag af te trekken terwijl Laura nog steeds mijn lul in haar mondje had en me licht afzoog en haar tong rond mijn eikel ging. “ Hee je waarschuwt toch wel als hij klaarkomt “ onderbrak Laura haar pijpbeurt “Tuurlijk joh maar dat duurt nog wel even “fluisterde Michelle en zei tegen Laura dat ze maar lekker door moest gaan en Laura sloot haar mondje weer om mijn nu keiharde lul. Michelle die ondertussen alle signalen van mij wel kende als mijn hoogtepunt er aan zat te komen legde haar arm om Laura heen en duwde haar hoofd op en neer om mijn lul, ik had het vermoeden dat het geile loeder heel iets anders van plan was dan dat ze Laura liet geloven en ik liet via wat kreuntjes aan haar weten dat mijn orgasme er aan zat te komen. Even schrok Laura van het gekreun maar Michelle verzekerde haar dat er niets aan de hand was.

Mijn lul stond op knappen, zo verwend worden door twee geile meiden kan geen enkele man lang volhouden en terwijl Michelle begreep dat mijn sperma niet lang meer op zich liet wachten en daarom het hoofd van Laura iets steviger om mijn lul drukte spoot ik met volle kracht mijn sperma in het mondje van Laura. Laura die natuurlijk enorm schrok wil haar hoofd terug trekken maar werd tegen gehouden door Michelle “ Slikken Laura... slikken... het bed mag niet vies worden dan weet hij gelijk dat er iets is gebeurd “fluisterde Michelle en dus slikte Laura noodgedwongen alle stralen sperma door. “Trut je zou waarschuwen” siste Laura nadat ze al mijn zaad had doorgeslikt. “ Sorry ik had niet in de gaten dat hij zo snel zou klaarkomen, kom we gaan douchen “antwoordde Michelle en de meiden vertrokken uit mijn kamer om naar de douche te gaan mij achterlatend met een zalig gevoel dat ik mijn zaad had gespoten in het mondje van mijn dochters beste vriendin.

Voor de vorm bleef ik nog een uurtje in bed liggen en bedacht bij mezelf dat de meiden wel heel erg naïef moesten zijn wilde ze geloven dat ik er niet wakker van was geworden dan wel wakker was maar mij hoorde je niet klagen. Na een verkwikkende douche maar eens wat ontbijten en kijken wat de dag verder zou brengen. Het plan was lekker op de bank te hangen en wat filmpjes kijken ja echt zo'n luie zondag lag in het verschiet. Ondertussen op de kamer van Michelle vond er een heel gesprek tussen de dames plaats waarbij Laura nogal pissig was dat Michelle haar niet had gewaarschuwd. “ Maar je vond het toch lekker “ bleef Michelle herhalen en uiteindelijk gaf Laura dan ook maar toe dat ze het stiekem wel een lekkere en geile ervaring vond en bekende dat ze bij de gedachte eraan weer nat tussen haar benen werd. “ Nou misschien moeten we dan een stap verder gaan en kijken of hij jou ook wil neuken” begon Michelle “Tja ik weet het niet hoor, lijkt me best wel een geil idee maar vind het toch iets te ver gaan om me te laten neuken door de vader van mijn beste vriendin” was het antwoord van Laura. “Nou anders begin ik toch en dan kun jij toekijken en dan beslissen hoe ver je wilt gaan.” stelde Michelle voor. Schoorvoetend gaf Laura hier uiteindelijk aan toe vroeg Michelle hoe ze dit aan wou pakken, “Laat dat maar aan mij over” antwoordde ze en al kwebbelend liepen de dames naar beneden om hun geile plannetje uit te voeren.

Ik lag ondertussen languit op de bank wat tv te kijken toen de meiden binnen kwamen, allebei hadden ze een soort van joggingpak aan wat jammer genoeg hun prille tietjes en strakke lijfjes verborgen hield maar de wetenschap dat er twee heerlijke tieners in mijn huis rondliepen was al reden genoeg om mijn lul binnen no-time te laten groeien. Michelle plofte bij mij op de bank en zei “schuif eens op pap ik wil er ook bij” terwijl Laura in een stoel plaats nam en we gezamenlijk naar een documentaire zaten te kijken. Michelle die half tegen mij aan lag begon uiterst geraffineerd en niet zichtbaar voor Laura over mijn lul te wrijven wat binnen de kortste keren het gewenste resultaat had, mijn dochter wist dat ik op een gegeven moment als was in haar handen was als ze maar lang genoeg doorging en vroeg ineens “ Is er niets anders om naar te kijken “gelijktijdig de afstandbediening pakkend van de dvd recorder waarna ze begon te zoeken tot de bij de map privé aankwam en daar doorheen begon te bladeren. Ze selecteerde een film uit de serie seventeen en drukte op play en mij ondertussen stevig in mijn lul knijpend. Ik begreep daardoor dat hier een bedoeling achter zat en gezamenlijk begonnen we te kijken naar de film. De film die ging over een jonge meid die haar leraren verleidde voor een betere cijferlijst liet al snel een geile scene zien waarbij ze op haar knieën onder het bureau van een leraar zat waarbij ze zijn broek open deed en de leraar begon te pijpen. Michelle begon nu, ook voor Laura zichtbaar, met langzame bewegingen mijn lul door mijn broek heen zachtjes af te trekken en fluisterde in mijn oor “ laat je maar lekker gaan pappa Laura weet ervan” Alsof ik dat nog niet wist maar ik liet niets merken en genoot van het aftrekken en vermoedde dat de meiden allang onderling plannen hadden gesmeed.

Uit mijn ooghoeken zag ik dat Laura met blosjes op haar wangen afwisselend zat te kijken naar de tv en wat Michelle aan het doen was en zag dat haar handje klem tussen haar benen was gestopt. Michelle was ondertussen bezig om mijn rits open te maken en bevrijdde mijn lul om vervolgens langzaam haar mondje er overheen te laten zakken en begon mij heerlijk te verwennen. Langzaam maar zeker verdwenen er wat kleding stukken waarna we naar verloop van tijd samen naakt op de bank lagen elkaar hevig te verwennen met onze handen en mond. Ik ging wat overeind zitten om Michelle op mijn schoot te laten plaats nemen en zodoende ook een uitzicht te hebben op Laura, die inmiddels haar joggingbroek naar beneden had geschoven en nu met haar vingers in haar kutje zat die eveneens geheel kaal was geschoren. Michelle liet zich heel voorzichtig over mijn paal heen glijden en begon zachtjes op en neer te wippen met de rug naar me toe. Ik voelde aan haar tietjes en de rest van haar slanke lijfje ondertussen kijkend naar die andere schoonheid die nu haar vinger in een traag tempo in en uit haar kutje liet glijden en nog nauwelijks naar de tv keek maar geboeid keek naar mij en Michelle. “ Kom er ook bij Laura” nodigde Michelle uit en boven mijn verwachting stond Laura op en trok haar joggingpak uit en kwam naast ons zitten op de bank.

Heel voorzichtig legde ik een hand op haar borstje en begon deze zachtjes te kneden en dwaalde soms traag af naar haar buik en kaal geschoren kutje, Michelle zat nog steeds op mijn lul en ik zei haar wat rustig aan te doen, dit was te geil om zo snel voorbij te laten gaan, Michelle stond vervolgens op om naast me te komen zitten en zo had ik aan weerszijde een heerlijke 16 jarige tiener zitten. Michelle pakte een hand van Laura en bracht die naar mijn lul toe en samen begonnen ze me af te trekken, opeens boog Laura zich voorover en nam mijn lul in haar mondje terwijl Michelle doorging met aftrekken een herhaling van wat er die ochtend was gebeurd echter na verloop van tijd hield Laura op en ging voor me staan met haar rug naar me toe en liet zich heel langzaam op mijn keiharde lul zakken. Stukje voor stukje ging mijn lul haar kutje in totdat ze uiteindelijk op mijn schoot zat en met een diepe zucht zei “ Oo wat lekker” “Nu zachtjes op en neer Laura “moedigde Michelle aan en met mijn handen rond haar billen begon Laura langzaam, met haar uiterst strakke kutje, te bewegen. Na een paar minuten zei Michelle “ Nu ik weer pap” ach mijn dochter voelde zich een beetje buiten gesloten nu ik zo heerlijk met Laura aan het neuken was en ik maakte me met tegenzin van haar los “ Ga eens allebei staan en dan met jullie handen op de bank en je kontje naar mij toe “ vroeg ik de meiden die gelijk de gewenste positie innamen. Nu had ik uitzicht op twee heerlijk strakke tienerkontjes en legde mijn handen erop en stak mijn lul in het kutje van mijn dochter en begon Laura te vingeren na een aantal halen nam ik mijn lul eruit en stopte die bij Laura in haar kutje de meiden op die manier afwisselend te neuken en te vingeren.

Dit kon ik natuurlijk niet eeuwig vol houden en kondigde dan ook aan dat ik het niet langer volhield waarop Michelle uitriep “ Spuit op onze tietjes pap, spuit ons helemaal onder “ en ze draaide zich om om op hun knieën plaats voor me te nemen en twee handen tegelijk begonnen mijn lul af te trekken, slechts enkele trek bewegingen waren genoeg om mij trillend te laten klaarkomen en met een enorme straal spoot ik het eerste sperma recht op de tietjes van Laura om vervolgens de tieten van mijn dochter onder te spuiten Michelle sloot haar mond om mijn na schokkende lul om zo de laatste restjes zaad te bemachtigen en met zachte drang moest ik haar verzoeken om op te houden. Ik keek naar de twee tieners die voor me zaten met hun ondergespoten lijfjes en voelde me een gelukkig mens.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen