Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Weten jullie wie er volgens mij ook echt een grote heeft vraagt Mandy. Maaike, Ellen en Angela kijken haar vragend aan. De broer van Ellen. Nou ja Mandy sputtert Ellen blozend zoiets zeg je toch niet. Maaike en Angela grinniken. Haha vertel eens dan Mandy hoe weet jij dat zegt Angela. Nou weet je nog Ellen toen ik vorige week bij je was, toen kwam ie net de trap af lopen en had ie een nogal strakke spijkerbroek aan, nou geloof me daar zat een flink apparaat in hoor. Mandy, Maaike en Angela giechelen ook omdat Ellen gegeneerd en blozend naar de grond kijkt. Dat wordt nog erger als Maaike plagend tegen haar zegt, als je nou geen vriendje kan vinden, waarom doe je het dan niet een keertje met hem. Als Ellen 's-avonds thuis in bed ligt denkt ze terug aan het gesprek met haar vriendinnen. Ze vraagt zich af of haar broer Mark inderdaad een grote heeft zoals Mandy denkt. Stom eigenlijk dat ze daar nooit op heeft gelet. Veel gelegenheid daarvoor is er niet want de sfeer in huis is absoluut niet open en vrij maar Ellen besluit om haar ogen toch eens wat beter de kost te geven. 

Een paar weken later op 'n zaterdagmorgen zijn de ouders van Ellen al vroeg de deur uit omdat ze samen een weekendje weg gaan. Ellen heeft heerlijk uitgeslapen en besluit om eerst maar eens even lekker te gaan douchen. De deur van de badkamer zit op slot. Mark ben jij binnen vraagt ze. Momentje klinkt het even later uit de badkamer. De stem van haar broer klinkt anders denkt Ellen en ze vraagt, gaat het wel goed daar? Jahaa klinkt het geïrriteerd laat me nou maar even. Oh sorry hoor, zegt Ellen, en ze loopt terug naar haar kamer. Tien minuten later hoort ze haar broer op de overloop die zegt, ik ga even mountainbiken met een paar vrienden ik ben over een uurtje terug. Ellen loopt naar de badkamer. Echt opgeruimd is ie niet, er ligt een handdoek op de grond, een tube tandpasta open. Als ze de handdoek oppakt om 'm in de wasmand te gooien ziet ze de boxershort die er onder ligt. Als ze het broekje nieuwsgierig oppakt voelt ze dat de voorkant nat is, behoorlijk nat zelfs. Hmmm dit is dus de boxer waarin haar broer geslapen heeft. Nieuwsgierig kijkt ze er naar. Aan de vorm van de stof is nog wel te zien dat er een flinke piemel in gezeten heeft denkt ze, zou Mandy dan toch gelijk hebben? De voorkant zit vol met vlekken en is nat. Ellen ruikt er even aan. Ze ruikt pis maar ook een ander luchtje wat ze niet direct kan thuis brengen. Dan denkt ze aan het moment waarop ze de badkamer in wilde en haar broer daar was. Zou hij soms toen bezig zijn geweest met rukken? Ellen merkt dat ze opgewonden wordt van die gedachte. Dan is het dus sperma wat ze ruikt en ze duwt opnieuw de boxershort tegen haar gezicht aan. Ze voelt een tinteling tussen haar benen en merkt dat haar kutje nat wordt. Nieuwsgierig gaat ze even met de tong over de stof van het broekje. 

Hmm dat smaakt best lekker denkt ze en ze voelt hoe heftig haar lijf erop reageert. Opgewonden trekt Ellen haar t-shirt en slipje uit. Ze is nu naakt en ze wrijft met de boxershort van haar broer even tussen haar benen. Zo maakt ze het broekje nog natter zeker als ze met haar vingers de stof een klein stukje in haar kutje duwt. Ik heb dus nu gewoon sperma van mijn broer in me denkt ze geil en ze begint met haar vingers over haar klitje te wrijven. Haar kutje is echt kleddernat en het duurt niet lang voordat ze met een intense diepe zucht klaar komt. Snel gooit ze de boxershort in de wasmand en stapt ze onder de douche. Als ze aangekleed met een kopje thee beneden zit komt Mark thuis. Ellen weet even niet waar ze moet kijken want Mark heeft zo'n super strak wielrenbroekje aan en daarin is overduidelijk een flinke bobbel te zien. Mandy had het goed gezien denkt Ellen terwijl ze voor Mark een glas water in schenkt. Even uitpuffen dan ga ik zo douchen zegt Mark terwijl hij bezweet op de bank neerploft. Eh ja tuurlijk stamelt Ellen die probeert om niet al te opvallend naar het kruis van haar broer te staren. Mark staat op en loopt naar boven. Hij kleed zich uit en roept naar beneden, heee Ellen heb je even? Zijn zusje loopt niets vermoedend naar de trap. Boven aan de trap staat haar broer, naakt. Ellen staart naar de grote pik van haar broer en gilt, jeeeez Mark wat doe jij nou. Mark lacht en zegt, ik zag je net zo lekker kijken naar mijn wielrenbroekje ik dacht dat je wel wilde weten wat er in zat. Stomme klootzak sist Ellen boos en ze rent terug naar de woonkamer. Oh oh oh wat is ze toch preuts denkt Mark terwijl hij naar de badkamer loopt. Het feit dat hij eindelijk een keer zijn blote lul aan zijn zusje heeft laten zien wind hem behoorlijk op en hij krijgt zin om zichzelf alweer flink af te trekken. Ondertussen zit Ellen beneden op de bank te mokken. Ze is boos op haar broer omdat ie haar zo voor het blok zette maar stiekem is ze ook boos op zich zelf. Waarom reageer je nou zo overdreven preutse trut denkt ze. 

Als Mark weer beneden komt doet Ellen express stug tegen hem. Mark doet alsof het hem niet opvalt en negeert zijn zusje. Ga jij nog weg vanavond vraagt ie na het avondeten. Nee zegt Ellen ik denk dat ik gewoon thuis blijf en jij? Als jij het gezellig vind denk ik dat ik ook gewoon lekker op de bank voor de TV ga hangen. Mark merkt dat Ellen eindelijk iets ontdooid en besluit ook thuis te blijven. In de loop van de avond besluit Mark een nieuwe poging te wagen en hij zegt, vind je het erg als ik even iets gemakkelijks aan trek. Ellen is onmiddelijk op haar hoede en vraagt aarzelend, eh wat bedoel je met iets gemakkelijks, toch niet zoiets als vanmorgen he. Mark lacht en zegt, nee hoor maak je maar geen zorgen, ik zal iets meer aan houden. Iets vraagt Ellen. Uhm nou ja een boxershort en een t-shirt zegt Mark. Ellen twijfelt, eigenlijk vind ze het doodeng dat haar broer van plan is om gewoon in zijn onderbroek door het huis te gaan banjeren maar ze voelt ook wel aan dat ze na vanmorgen niet weer een rel kan schoppen. En dus zegt ze, je moet doen wat je niet laten kan, het is ook jouw huis. Mark grijnst en gaat naar boven. Even later is ie terug en heeft ie zoals aangekondigd alleen een boxershort en een t-shirtje aan. Ellen kijkt nieuwsgierig naar de goed gevulde boxershort en Mark doet alsof ie dat niet in de gaten heeft. Heee maar zusje, wil jij niet ook uhm even iets eh makkelijks aan trekken vraagt ie even later. Ellen bloost, ze snapt natuurlijk best dat Mark haar ook wel eens in haar slipje wil zien, zoiets gebeurt nu eenmaal nooit als hun ouders thuis zijn. Weer is het het gevoel dat ze niet weer de preutse trut wil zijn dat wint en dus zegt ze, nou vooruit dan. Ze loopt naar haar kamer en trekt haar spijkerbroek uit. Kritisch bekijkt ze zichzelf in de spiegel. Haar slipje is klein, maar niet te klein en bedekt haar kutje keurig. Ze besluit om haar t-shirt en haar BH eronder gewoon aan te houden en loopt gespannen naar beneden. Hmmm lekker zusje zegt Mark goedkeurend als hij haar schaamteloos bekijkt. Lekker klein broekje heb je aan. Ellen bloost en gaat ongemakkelijk op de bank zitten. Er gebeurt die avond verder niets behalve dan dat Mark regelmatig een blik werpt op zijn zusje die hij eindelijk eens in haar onderbroekje ziet en dat Ellen steeds weer nieuwsgierig naar de sexy boxer van haar broer loert. 

Eenmaal in bed kan Ellen aan weinig anders denken dan aan de pik van haar broer. Met het beeld van haar naakte broer bovenaan de trap voelt ze hoe haar kutje nat wordt en als vanzelf glijd ze met een hand tussen haar benen in haar broekje. Ze is kleddernat en laat haar vingers het werk doen tot het moment dat ze heerlijk klaar komt. In de slaapkamer naast haar ligt haar broer die met een knots van een stijve terug denkt aan zijn zusje in haar spannende kleine slipje. 

De volgende morgen is Mark vroeg wakker en besluit hij om zijn zusje te gaan verrassen met een kopje thee op bed. Ellen schrikt als ze haar broer op haar slaapkamer deur hoort kloppen en nog voor ze iets kan zeggen staat Mark met een kop thee aan haar bed. Kijk eens, ik heb een kopje thee voor je zegt hij. Oh da's wel lief zegt Ellen terwijl ze zich ook wel ongemakkelijk voelt nu haar broer met alleen een boxershort aan zo op de rand haar bed zit. Ellen komt half overeind om de thee aan te pakken. Natuurlijk heeft ze nu onder haar shirtje geen BH aan en ze ziet dat haar broer naar haar shirtje kijkt. Zo zusje, lekker gezicht die knopjes zo in je shirtje zegt Mark plagend. Ellen bloost als ze ziet dat haar tepels inderdaad een beetje door haar shirtje heen priemen. Dat wordt alleen nog maar erger als haar broer even snel met zijn vinger over de puntjes in haar shirt gaat. Niet doen zegt ze bitser dan ze wil terwijl ze voelt hoe haar tepels harder worden en er een fijne tinteling tussen haar benen trekt. Mark grijnst alleen maar en blijft brutaal naar haar tepels kijken. Ik ga even plassen zegt Ellen dan ook om even te ontsnappen aan de nieuwsgierige blikken van haar broer. Ze stapt uit bed en voelt de ogen van haar broer op haar kont als ze haar slaapkamer uitloopt. Als ze haar slipje naar beneden doet om te gaan plassen ziet ze dat ze haar kutje behoorlijk nat is. Als ze na het plassen terug naar haar kamertje loopt ligt haar broer in haar bed. Ze grijnst en zegt, wat doe jij nou? Kom je erbij vraagt Mark en hij slaat uitnodigend het dekbed iets terug. Dat past nooit joh giechelt Ellen terwijl ze naast haar broer in bed stapt. Ze gaat op haar zij liggen en onmiddellijk voelt ze hoe haar broer tegen haar aan komt liggen. Echt bewegen kan ze niet want anders valt ze uit bed en dus voelt ze hoe de bobbel van Mark tegen haar billen aandrukt. Dan voelt ze de handen van haar broer onderzoekend over haar t-shirt. Ze zijn heerlijk warm en vinden haar borsten en tepels. 

Is dit wel een goed idee, hijgt Ellen. 

Ik zal eens even voelen of dit een goed idee is zegt haar broer en hij glijd in een vloeiende beweging met een hand naar beneden haar slipje in. Ellen voelt de nieuwsgierige vingers van haar broer in haar broekje en voelt hoe een golf van opwinding door haar lijf trekt. Hmmm wat ben je lekker nat zegt haar broer hees, volgens mij is dit een heel goed idee. Ik kan alleen bijna niet bewegen giechelt Ellen. Laten we naar de slaapkamer van pa en ma gaan stelt haar broer voor. Samen lopen ze naar de slaapkamer van hun ouders. Mark loopt naar zijn zusje toe en trekt haar shirtje uit. Ze bloost en ze ziet hoe haar broer geil naar haar tieten staart. Ze gaan op het bed van hun ouders liggen en Mark begint weer met het betasten van Ellen d'r borsten die nu bloot zijn. Het duurt niet lang of Ellen voelt weer zijn hand in d'r slipje glijden. Ellen kreunt als ze de vingers van haar broer over haar schaamlippen voelt gaan. Wat een lekker strak kutje heb je hijgt Mark als hij een vinger in haar gaatje stopt. Met zijn andere hand pakt hij de hand van zijn zusje en legt die op zijn boxershort. Ellen voelt hoe hard hij daar is. Ga met je hand over mijn lul zegt Mark terwijl hij een tweede vinger in Ellen d'r kletsnatte kutje duwt. Nieuwsgierig betast Ellen de bobbel in de boxershort van haar broer. Met haar vingers kan ze precies de vorm van zijn ballen, zijn paal en zijn eikel voelen. Mark begint zijn zusje steeds harder te vingeren en Ellen voelt dat het niet lang meer duurt voordat ze gaat klaarkomen. Mark stopt heel even om haar slipje uit te trekken en het kan Ellen nu niks meer schelen dat ze helemaal naakt is. Ze wil maar 1 ding, klaarkomen. Ze doet haar benen uit elkaar en voelt hoe haar broer weer twee vingers diep in haar kutje stopt en haar echt heerlijk klaar vingert. Owww dat was lekker kreunt ze terwijl ze terwijl ze nieuwsgierig toekijkt hoe haar broer zijn boxershort uittrekt. Ik wil dat je op me komt zitten zegt Mark hees en terwijl hij op z'n rug gaat liggen en zijn harde paal uitnodigend omhoog duwt. Geil gaat Ellen boven hem zitten en langzaam laat ze zich zakken. 

Ze voelt de natte eikel van haar broer tegen haar kutje duwen en moeizaam, heel moeizaam schuift laat ze zich een beetje zakken. De eikel perst zich in haar. Jeeez wat ben jij nauw hijgt haar broer, ontspan eens een beetje joh. Zijn zusje knikt kreunend maar durft zich niet verder te laten zakken. Ze heeft het gevoel dat alleen die dikke knop al haar behoorlijk opvult en ze is bang dat de rest echt pijn gaat doen. Dan verliest haar broer zijn geduld. In een beweging legt hij zijn handen op haar heupen en duwt haar hard naar beneden. Zijn lul boort zich hard in haar kut. Ellen voelt haar maagdenvlies scheuren en en straaltje bloed vermengd met kutsap sijpelt tussen haar benen. Ze voelt een pijnscheut en de tranen springen in haar ogen. Wat doe je nou klootzak snikt ze. Mark blijft rustig en zegt weer dat ze zich moet ontspannen. Ellen voelt hoe de pijn langzaam wegtrekt terwijl de keiharde lul van haar broer nog altijd diep in haar kut zit. Voorzichtig gaat ze proberen te bewegen. Haar broer kreunt en hijgt, ja goed zo zusje ga door. 

Ellen voelt dat de pijn wegtrekt en dat haar geilheid vol terug is. 

Genietend begint ze ritmisch op de harde neukstaaf van haar broer te rijden. Ik ga zo echt spuiten hoor zegt ie hees, moet ik niet even een condoom pakken. Ellen schudt haar hoofd en zegt nee, dit is mijn eerste keer, ik wil dat je in me spuit. Deze woorden maken Mark nog geiler en hij zegt, dan ga ik je ook echt helemaal vol spuiten zusje. Ja ja doe dat kirt Ellen die voelt dat zijn pik in haar begint te krampen. Dan spuit haar broer zijn zaad diep in haar en wordt haar kutje voor de allereerste keer gevuld met sperma. Uitgeput laat ze zich vervolgens naast haar broer op het bed vallen terwijl het sperma vermengt met kutsap en een beetje bloed uit haar nog openstaande kutje druipt. Wowww dat was geil hijgt Mark terwijl ie ziet dat zijn lul nog steeds stijf is. Zijn zusje ziet het ook en giechelt, hij is nog stijf, wil je soms nog een keer. Geile slet grinnikt Mark terwijl ie ziet dat zijn zusje uitdagend haar kont naar 'm toedraait. 

Hij pakt haar bij haar heupen en ramt zijn lul in haar nog openstaande kut. Ze is nog altijd heerlijk nauw maar heeft geen moeite meer met het ontvangen van zijn paal. Ze kreunt genietend als hij haar begint te neuken. Ellen voelt hoe hij ondertussen nieuwsgierig met zijn vingers aan haar kontgaatje zit. Dat wind haar vreselijk op en Mark merkt dat. Misschien moet je ik daar ook gelijk maar even neuken hijgt ie en hij haalt zijn paal uit haar kut en duwt 'm langzaam in haar kontje. Weer is er even het gevoel van pijn bij Ellen maar ze weet nu dat dat heel snel een gevoel van genot zal worden. Kreunend begint Mark haar te neuken en hij duwt zijn lul steeds dieper in haar kontgaatje. Ik ga je nog een keer volspuiten hoor waarschuwt ie. Het kan Ellen allemaal weinig schelen. Ze wil nog maar 1 ding en dat is gepakt worden door haar broer. Haar broer die even later nog een keer heerlijk klaarkomt en zijn zaad diep in zijn zusje spuit. 

Ik wist helemaal niet dat jij de pil slikte zegt Mark als ze nahijgend naast elkaar op bed liggen. Dat doe ik ook helemaal niet zegt Ellen, hoe kom je daar nou bij. Jeeez meen je dat nou kreunt Mark, ik heb je net helemaal vol gespoten misschien heb ik je wel zwanger gemaakt. Ellen giechelt en zegt nou dat zie ik dan eind van de maand wel weer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen