Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na een paar minuten Mandy in haar mondje genomen te hebben trok Jim zich kreunend terug uit haar geile mondje. Er dropen sliertjes slijm aan zijn lul, ik had echt ontzag voor mijn jongere zusje dat ze heel zijn gevaarte zo diep in haar mondje kon nemen. Jim kneep even gemeen in Mandy haar tepeltjes en zei tegen haar dat ze een heerlijk sletje was allen dat ze zijn sperma niet in haar mondje zou krijgen vandaag. Hij maakte Mandy haar armen los en ook haar benen maakte hij los. In houding 3 zei Jim snel. Ik zag dat Mandy gelijk op haar knieën ging zitten met haar benen een cm of 30 uit elkaar met haar borsten tegen het matras aangedrukt. Haar handen legde ze achter haar bovenbenen en Jim pakte een klein stuk touw en maakte haar handen vast. Ze zat met haar kontje mijn kant opgericht en nog geen meter bij me vandaan. Haar kutje lekte gewoon zo nat was ze door de behandeling van Jim geworden en misschien ook wel omdat ze wist dat ze bekeken werd door een voor haar onbekend iemand. Jim liet even zijn handen over haar billen gaan en gaf op iedere bil een stevige klap met zijn rechterhand. Met links nam hij even haar klitje onder handen, weer hoorde ik Mandy kreunen.

Jim ging half achter Mandy staan en zette zijn harde lul voor haar druipende kutje. Met 1 vloeiende beweging liet hij zijn lul helemaal in haar kutje glijden om vervolgens gelijk op een hoog tempo zijn lul over de volledige lengte in en uit haar te pompen. Mandy kreunde enorm hard en lag heerlijk te genieten. Ik merkte ineens aan mezelf dat ik met mijn ene hand mijn borst aan het masseren was en mijn andere hand zat onder mijn jurkje en liet ik lekker over mijn bikinibroekje heen gaan. Deze was misschien wel net zo nat als Mandy haar geile kutje.

Ik voelde geen droog plekje mee in mijn kruis.

Jim moet dit ook gezien hebben want ineens stopte hij met stoten in mijn geile zusje en trok zich terug. Hij stapte van het bed af en zei, in het Engels tegen me dat ik alleen mocht kijken en zijn bevelen op te volgen had. Ik moest me stil houden, kijken en had nog niet het recht verdient om met mezelf te spelen. Hij zou bepalen wanneer we verder gingen dan alleen kijken, maar dan moest ik bewijzen dat ik dat waard was. Ik schrok hier enorm van,maar voelde mijn tepels zowaar nog harder worden en mijn kutje trok heerlijk samen. Ik wilde antwoord geven maar hij legde snel zijn met kutgeil besmeerde vinger op mijn lippen. Ik mocht natuurlijk niets zeggen anders had mijn zusje me misschien herkent aan mijn stem. Daarom praatte hij ook in het Engels tegen me ging er snel door me heen. Nu had Mandy niet door dat er eigenlijk gewoon een Nederlandse achter haar bed zat. Mandy moest het idee hebben dat ik een compleet vreemde was. Toen Jim zijn vinger van mijn lippen afhaalde kon ik het niet laten om snel even met mijn tong over mijn lippen te gaan.

Zijn vingers hadden net nog in mijn zusje haar kutje gezeten en ik proefde en rook haar heerlijke geil op mijn lippen. Jim zag dit en moest even lachen. hij liet 2 vingers bij Mandy naar binnen glijden en haalde ze er enorm nat weer uit. Hij hield de 2 vingers voor mijn gezicht en keek me recht aan. Open up zei hij. Ik twijfelde heel even maar deed al snel mijn mondje open en nadat hij de heerlijk ruikende vingers even over mijn neus hield liet hij mij mijn zusje proeven. Ik nam beide vingers helemaal in mijn mondje en met mijn tong likte ik mijn zusje haar kutgeil van zijn vingers af. Langs zijn vingers ontsnapte een heerlijk kreuntje, maar dit keer van mij. Hij zei tegen mijn zusje dat hun toeschouwer nu haar geil van zijn vingers aan het proeven was en dat ze het volgens hem wel lekker vond. Ik keek op langs Jim zijn arm en knikte dat ik het inderdaad heerlijk vond. Mandy kreunde dat ze hoopte dat dat niet de laatste keer zou zijn dat hun toeschouwer de kans zou hebben om haar te proeven. Jim lachte even en verzekerde haar dat dat zeker niet het geval was. Ik had ondertussen Jim zijn vingers helemaal schoon en nog natter gelikt.

Hij trok ze terug en liet zijn met mijn speeksel besmeurde vingers over Mandy haar strakke kontgaatje glijden. Mandy drukte bij de eerste aanraking van zijn vingers haar kontje gelijk naar achteren en smeekte of Jim haar alsjeblieft in haar kontje wilde nemen. Jim drukte zijn 2 vingers daarop rustig in zijn geheel haar kontje in. Ik zat met een droge en open mond te kijken hoe hij haar daarna rustig met 2 vingers even in haar kontje vingerde. Hij stapte het bed weer op en zetten zijn lul tegen haar mooie roze sterretje aan. Hij drukte langzaam naar voren en ik zag het sterretje van Mandy zich openen om zijn harde luk te ontvangen. Ik had verwacht dat dit Mandy enorm veel pijn zou doen maar tot mijn verbazing zag ik dat ze zich juist tegen zijn beweging in bewoog waardoor zijn lul helemaal diep in haar gleed.

Mandy kreunde weer enorm opgewonden.

Jim hield heel even stil en begon toen op een rustig tempo heen en weer te bewegen. Wat een ontzettend geil gezicht was dit. Ik zag Mandy haar druipende kutje met haar mooie half openstaande lipjes en haar harde klitje met haar subtiele zilveren piercing. En net daarboven zag ik de volle balzak van Jim en zijn keiharde lul het roze sterretje van Mandy penetreren. Ik had altijd gedacht dat anale seks vies en rommelig zou zijn en misschien wel ontzettend naar poep zou stinken. Maar nu ik hier zo zat was daar niets van waar. Jim zijn lul was voornamelijk erg nat van Mandy haar geil, ik zag geen restje poep op zijn harde lul zitten en ook rook het niet naar poep. Jim versnelde zijn tempo iets en trok zich ineens helemaal terug. Hij pakte zijn lul beet en duwde hem gelijk in een keer helemaal in Mandy haar smachtende kutje.

Jim stootte in een hoog tempo door in Mandy haar mooie kutje, ik zag zijn ballen tegen Mandy haar klitje aanslaan en ze kreunden allebei. Volgens mij zat Jim tegen een orgasme aan want zijn stoten werden onregelmatig maar waren nog steeds erg krachtig. Na een paar flinke harde stoten zag ik dat Jim zich even diep stil hield in Mandy haar kutje. Zijn ballen trokken samen en ontspande zich weer, Jim en Mandy lieten samen een heerlijke dierlijke kreet horen en Jim trok zijn lul terug uit het geile kutje van Mandy. Hij pakte zijn lul beet en spoot nog 2 stralen met sperma tegen haar kutje en kontgaatje aan waarna hij zijn lul ook even een klein stukje in haar strakste gaatje liet verdwijnen. Wat een ongelooflijk geil gezicht was dit. Jim stapte achterwaarts van het bed af en keek me aan. Ik had alleen maar oog voor het vers ondergespoten kutje en kontje van mijn geile zusje. Ik wende mijn blik naar Jim en zag dat zijn lul iets slapper was en nog onder de sperma en kutsappen zat. Jim vroeg aan me of ik mijn orgasme wilde gaan verdienen. Ik knikte zonder na te denken dat ik dat wilde.

Mooi zo zei hij, lik dit geile kutje en kontje maar schoon dan.

Daarna laten we je pas klaarkomen. Ik wilde protesteren maar Jim pakte me aan mijn staart beet en dwong, nou ja dwong, ik bewoog eigenlijk zelf naar mijn zusje haar ondergespoten kutje toe. Jim begeleide mijn hoofd alleen maar. Toen ik vlak bij Mandy haar kutje was rook ik de zoetige geur van haar kutje en de sterke geur van ik denk Jim zijn sperma. Ik had nog nooit van mijn leven sperma van zo dicht bij gezien en ook niet geroken of geproefd. Als Ramon en ik seks hadden deden we dit altijd met condoom. Jim fluisterde in mijn oor dat ik goed mijn best moest doen en liet mijn hoofd los. Ik keek nog een keertje goed naar mijn zusje haar kutje en ook naar haar sterretje. Beide stonden nog open van de heerlijke seksbeurt van net. Ik zag Jim zijn sperma op haar sterretje zitten maar ook een beetje erin, heel haar kutje was ondergespoten maar ook in haar kutje zat een hoop sperma.

Ik ademde nog een keertje diep in waardoor mijn neus zich weer vulde met de scherpe en zoete geuren van de overblijfselen van hun seks en toen stak ik mijn tong uit om mijn zusje schoon te gaan likken. Ik proefde met het puntje van mijn tong de sperma van Jim. Het was een beetje een rare smaak en had een beetje een rare structuur. Maar echt vies vond ik het niet, ook proefde ik het kutje van mijn zusje. Zo zoet als ze rook zo heerlijk smaakte ze. Ik kan het niet precies beschrijven maar op dat moment gingen alle remmen los bij me en liet ik mijn tong de vrije loop gaan over mijn zusje haar buitenste schaamlippen. Ook stak ik mijn tong diep in haar kutje om het sperma van Jim eruit te halen. Ik kon het niet laten om even met mijn tong over haar klitje en piercing te gaan. Dat het Mandy niet onberoerd liet merkte ik aan haar ademhaling en aan het feit dat ze erg met haar kontje zat te draaien en soms aardig naar achteren duwde met haar lekkende kutje. Ik probeerde alles op te likken, met mijn neus was ik al een paar keer tegen haar sterretje aangekomen. Het sperma van Jim zat op mijn neus en ik besloot om ook haar sterretje schoon te likken. Jim had gezegd dat ik haar schoon moest likken anders mocht ik niet klaarkomen. En ik wilde nu toch wel erg graag klaarkomen. Ik was denk ik nog nooit zo ongelooflijk geil geweest als op dat moment!!!

Het puntje van mijn tong raakte Mandy haar sterretje aan en ik hoorde een goedkeurend kreuntje uit Mandy haar mond komen. Ik was bang dat het vies zou proeven of weet ik veel. Maar ik proefde alleen de sperma van Jim en ik vond het heerlijk. Snel likte ik haar sterretje schoon en ook hier liet ik mijn tong zo diep mogelijk in verdwijnen. Ik had nu bijna alle sperma van Jim opgelikt. Jim pakte me weer bij mijn staart beet en keek me even strak aan. Goed gedaan hoor sletje zei hij, geef haar nu maar een heerlijke tongzoen en dan zullen we is kijken hoe hard we jou klaar kunnen laten komen. Ik knikte en kroop over het bed naar Mandy haar hoofde toe. Mandy lag met haar mond half open nog een beetje na te hijgen van alles wat ze net meegemaakt had. Ik pakte haar hoofd beet en gaf haar gelijk een diepen tongzoen, van enige aarzeling aan Mandy haar kant was absoluut geen sprake. Ze tongde me vurig terug en we moesten beide kreunen van geiligheid. Jim had ondertussen Mandy haar handen los gemaakt, dus ze richtte zich iets op. Ik hoorde en voelde aan Mandy haar bewegingen dat Jim op beide billen nog een lekkere tik gaf. Hij ging op zijn knieën naast onze hoofden zitten met zijn half-harde penis op maar 15 cm van onze monden.

Tijd om mijn lul even schoon te maken geile sletjes zei hij.

Mandy stopte gelijk met zoenen en draaide haar hoofd richting Jim zijn lul. Ik keek hem even aan, wist niet helemaal zeker wat nu te doen. Ik had nog nooit een andere lul dan die van mijn vriendje gehad en die had ik nog maar sporadisch gezogen. En nu moest ik hier ineens Jim zijn lul delen met mijn zusje. Heel veel tijd kreeg ik niet om erover na te denken. Jim pakte Mandy en mij bij onze paardenstaart vast en begeleide ons richting zijn eikel. Mandy voelde zijn lul tegen haar liepen aankomen en opende haar mond een stukje, heel kort zoog ze aan zijn lul en likte toen even over zijn eikel heen. Ze trok zich iets terug een nu kon ik hetzelfde doen. Ik gaf eerst Jim zijn eikel een klein kusje en opende toen mijn mond, ik proefde het speeksel, de kut en kontsappen van Mandy en ook Jim zijn sperma. Mandy bukte iets en nam Jim zijn ballen en de stam van zijn lul voor haar rekening terwijl ik de eikel en het bovenste stuk van Jim zijn lul schoon likte en zoog.

Jim zijn lul glom van ons speeksel en leek weer harder te worden. Hij trok zich terug en begeleide mij van het bed af. Zonder dat ik erop voorbereid was trok hij mijn jurkje over mijn hoofd heen. Ook trok hij in dezelfde beweging mijn bikini topje uit. Ik sloeg als reactie mijn armen voor mijn borsten. Jim moest even hard lachen en vroeg waarom ik mijn armen voor mijn lichaam sloeg. Ik wist even niets te zeggen, maar bedacht me ineens wat een ongelooflijke rare reactie dit misschien was. Ik had hun al 2 keer sekszien hebben. Had net mijn zusje schoongelikt, gezoend en Jim zijn lul al in mijn mondje gehad. Waarom sloeg ik nu mijn armen voor mijn borsten??? Ik liet een beetje onzeker mijn armen zakken en Jim zag nu voor het eerst mijn blote borsten. Ik zag hem kijken en voelde zijn blik gewoon branden op mijn borsten. Mijn tepels reageerde door nog iets harder te worden, Jim deed een klein stapje naar voren en pakte mijn broekje beet. Ik stond een beetje verstijfd en wist niet helemaal goed wat nu te doen. Jim voelde dit aan en zei tegen me klaarkomen met je broekje aan is een beetje lastig hoor. En zij zijn al even naakt, nu is het ook jouw beurt.

En toen trok hij mijn broekje naar beneden.

Mijn kruis bleef plakken aan mijn kutje zo ongelooflijk nat was ik weer. En volgens mij rook ik ook mijn eigen kutje nu. Jim deed een stapje naar achteren en bekeek me van top tot teen, alsof hij me aan het keuren was. Hij begeleide me weer het bed op en ik mocht op mijn rug gaan liggen. Mandy lag half tussen mijn benen. Jim pakte eerst mijn linkerhand en bond deze vast aan de spijlen van het bed. Ook mijn rechterhand moest eraan geloven. Aan Mandy gaf hij de opdracht om me te likken. Ik zag mijn zusje iets naar voren komen en met haar handen voelde ze hoe nat ik was. Toen ze mijn kutje aanraakte ging er een golf van genot door mijn lichaam heen. Ik voelde mijn tepels in brand staan, mijn klitje kloppen en mijn buik trok zich samen. Ineens dring het tot me door dat mijn zusje me misschien wel naar een orgasme zou gaan likken. Ik voelde haar tong op mijn klitje komen en ze flitste er even snel overheen, ik gooide mijn heupen omhoog en voelde haar tong gelijk diep mijn kutje in glijden.

Wat een onbeschrijflijk lekker gevoel was dat zeg. mijn orgasme zou nooit heel lang op zich laten wachten zo. Jim was naast ons op het bed komen zitten en bekeek ons rustig. Mandy liet er geen gras over groeien, ik voelde haar tong heerlijk door mijn kutje glijden en schieten en af en toe nam ze ook mijn klitje mee. Ze wist alle plekjes perfect te raken en ineens voelde ik haar hand op mijn linkerborst. Ze kneedde hem zachtjes maar aan mijn tepel gaf ze meer aandacht en daar kneep ze zachtjes in. Ik krom iets in maar vond het geen heel erg vervelend gevoel. Hij gloeide nu heerlijk na, ook mijn andere borst kreeg eenzelfde behandeling. Ik stond in vuur en vlam en stond op het punt om klaar te komen. Jim zag dit en zei tegen Mandy dat ze even gas terug moest nemen. Haar handen verdwenen van mijn borsten af en ook haar tong verdween diep uit mijn kutje.

Ze begon nu zachtjes mijn liezen en bovenbenen te kussen en te likken. Jim zei dat hij nog 1 voorwaarde had voordat ik klaar mocht komen. Ik mocht pas klaarkomen als ik smeekte om de blinddoek van Mandy af te halen! Dat zou dus betekenen dat Mandy en ik van elkaar zouden weten wat er nu precies gebeurde. Ik wist dit nog niet zeker maar Jim gaf Mandy alweer de opdracht om me te bevredigen. Weer voelde ik haar kutje door mijn kutje heen flitsen, dan weer over mijn klitje heen. Weer een hand op mijn borst, en weer een kneepjes in mijn tepel. Ik lag volop te draaien met mijn onderlichaam en Mandy moest soms goed haar best doen om mijn bewegingen te volgen. Hoe lang ze bezig is geweest weet ik niet precies maar Jim had haar al 3 keer rustiger aan laten doen omdat ik anders klaar zou komen. Ik wist nog steeds niet of ik wel wilde dat mijn kleine geile zusje zou zien dat ze tussen mijn benen lag, dat ik hun net bekeken had en dat ik samen met haar, Jim zijn lul schoon had gemaakt.

Zou ze boos zijn op me, of niet? Zou ze teleurgesteld zijn? Ik wist het allemaal niet.

Maar ondertussen voelde ik wel dat mijn orgasme zich weer aandiende.ik voelde het opbouwen in mijn buik, in mijn borsten, mijn tepels. Het leek vanuit mijn tenen te komen en ineens wist ik het zeker. Ik wil klaarkomen en het maakt me niet uit hoe. Ik keek Jim smekend aan en knikte naar hem dat hij de blinddoek af mocht doen. Jim ging even verzitten en fluisterde in Mandy haar oor dat ze nu echt haar best moest gaan doen. Mandy zetten heel haar mondje over mijn kutje heen en liet haar tong nu diep bij mij naar binnen dringen, ook had ze mijn beide tepels beet. Ik gooide mijn heupen nog maar is omhoog en op dat moment haalde Jim ineens de blinddoek van haar hoofd af. Ik zag dat ze even knipperde met haar ogen. Maar op het moment dat ik de groene ogen van mijn zusje mij recht aan zag kijken liet ik alles gaan.

Een heerlijke oerkreet kwam van achter uit mijn keel. Mijn kutje kneep zich samen, mijn buik spande zich aan en ik trok uit alle macht aan de touwen. Mijn benen wilde ik naar elkaar toe brengen maar mijn zusje lag me nog steeds te beffen tussen mijn benen. Ik kwam zo ongelooflijk hard klaar. Over heel mijn lichaam had ik kippenvel en ik bleef mijn heupen maar omhoog en naar beneden bewegen. Mandy trok zich iets van mijn overgelopen kutje af en ik zag dat ze een mond vol met kutgeil van me had. Ze klom over me heen en ik voelde haar borsten tegen die van mij aankomen, haar harde tepels tegen die van mij. Ze keek me even diep in mijn ogen en gaf me toen een heerlijke tongzoen.

Einde Deel 3

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen