Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Manege Bosheuvel, in de Achterhoek, een grote manege, waar behalve een stuk of dertig paarden van eigenaars gestald stonden, was er ook plaats voor minder fortuinlijke rijders en vooral rijdsters. Een aantal eigenaren vonden het goed dat hun paarden ook af en toe in de lessen meededen, en verder had de manege er zelf ook nog vijftien staan. Majoor Henk Draf, had maar liefst vijf paarden ter beschikking gesteld om in lessen mee te rijden, er was maar een voorwaarde, er mochten alleen jonge slanke meisjes op rijden. Hij wilde daarmee voorkomen dat er zware kerels of dikke vette wijven zijn paarden verprutsten, zoals hij letterlijk tegen de manege eigenaar Tom had gezegd. Tom moest zelf maar zien hoe hij dat wat subtieler kon over brengen, dat was de majoor zijn probleem niet. Drie vriendinnetjes, uit een niet rijk milieu, Annemieke 16 jaar, lang blond haar, fel blauwe ogen, Angela ook 16 jaar, lang donkerblond haar, groene ogen en Xanthe 17 jaar, lang zwart haar, bruine ogen. 


Het spreekt vanzelf, dat ze slank waren en beeldschoon, want Tom wist precies wat de majoor bedoelde, en aangezien de majoor een goede klant was, zeg maar gerust een zeer goede onmisbare klant, want hij sponsorde ook enkel belangrijke wedstrijden in de manege. De meiden betaalde omdat ze ook veel werk in de manege verzette, een stuk minder dan de overigen, soms kregen ze zelfs geld toe. Er waren verschillende groepen, maar er lesten bij elkaar toch zo een zestig meisjes een tiental jongens, een paar volwassen mannen, een stuk of twintig wat oudere vrouwen, waar dus volgens de majoor ook de speklapjes bij zaten. Dat zou hij nooit in het openbaar zeggen, nee daar was hij teveel gentleman voor (kuch), maar tegen Tom praat hij wel zo over ze. De drie meisjes waren al twee uur voor dat hun les begon aanwezig. Tom had hier om gevraagd, er moesten wat stallen uit gemest worden, dat zou hun weer twee lessen gratis opleveren, met grepen en batsen waren ze druk in de weer. Annemieke reed net een kruiwagen vol mest de stal uit, toen de majoor langs wandelde, ‘’zo je bent druk, meisje!’’, zei hij. Annemieke wist wie de majoor was, ‘’ja meneer Draf, moet gebeuren, He?’’ ‘’Noem mij maar gewoon Henk, hoor!, heb je het naar de zin hier, op paard rijles?’’ ‘’Ik breng dit even weg, ben zo terug, hoor!’’, zei ze, en verdween achter de manege. De majoor ging bij de stal staan, en keek naar de zwoegende meisjes, dat zag er gezond uit, wat daar bezig was de mest uit de hoeken weg te halen. ‘’Tuut, tuut!’’, zei Annemieke, want de majoor stond in de weg. ‘’Sorry jongedame!’’, zei hij en stapte zijwaarts, ook dat zag er lekker uit,hij likte zich langs zijn lippen. Alle drie stevige ronde billen en goed in het vlees zittende dijen, wat goed te zien was in die strakke rijbroeken. Geen van de drie droeg een BH, ach daar doet de jeugd van tegenwoordig niet moeilijk over, hij kon de contouren goed zien, want het was warm, en stallen uit mesten een zwaar karwei. De meisjes zweten behoorlijk, de hoog blonde schatte hij in op een B cup, de donkerblonde dat kon al wel een C zijn en de zwartharige nou ook een B tje, hun tepels priemde goed zichtbaar in hun door zweette T-shirts. Majoor Henk voelde tintelingen in zijn kruis, en draaide een beetje verder door, zodat de meisjes zijn op komende erectie niet zag. ‘’Jullie rijden zeker ook, op mijn paarden?’’, vroeg hij. ‘’Uhu, ja hoor!’’, riep Angela. ‘’Ik rijd op prins!’’ ‘’Ik op bruintje!’’, riep Annemieke. ‘’Ik op Evert!, maar waarom heet een paard nou Evert??’’, vroeg Xanthe. ‘’Hoe heten jullie eigenlijk?, mij kennen jullie al!’’ Ze stelden zich alle drie voor, ‘’oké, dat onthoud ik wel, de mooiste meisjes van de manege!’’ ‘’Evert, dat was mijn broer, dit was zijn paard, hij is helaas omgekomen in Afghanistan, een bermbom, sindsdien noem ik het paard Evert!’’ 

Daar liet de majoor het bij, voorlopig althans, hij ging de eigenaar van het complex maar is op zoeken, hij keek nog even naar de zwoegende meisjes. ‘’Aha, Tom, jou zocht ik juist!, die drie meiden die jij daar zo hard aan het werk hebt gezet, wat voor types zijn dat?’’ ‘’Hoe bedoel je dat precies, Henk?’’ ‘’Nou, uit wat voor een milieu komen ze, en hoe belangrijk is paard rijden voor die meisjes?’’ ‘’Je ziet het niet aan ze af, elke cent dat ze overhouden besteden ze aan kleding en hun uiterlijk, en hun paard rij spullen, ze komen uit achterstandswijken, vader werkloos, je kent dat wel!!’’ ‘’Nou je ziet dat ze er alles voorover hebben om te kunnen paard rijden!’’ ‘’Ja, ze zijn zich in het zweet aan het werken, zag ik!’’, zei de majoor, lachend. ‘’Ze zien er goed uit ook, trouwens, niets mis mee, lekkere strakke lijfjes, rond waar het rond moet zijn!’’ ‘’Ja’’, zei Tom, ‘’er mochten alleen maar slanke meisjes op jouw paarden, He!’’, en hij knipoogde. ‘’Zeg, Tom!, kun je het hun niet wat moeilijker maken, door gewoon te zeggen dat het financieel wat minder met de manege gaat?, dat ze dus nog meer werk moeten verrichten, en toch meer betalen voor de lessen!!’’ Tom keek hem aan, ‘’nog meer werken?, dat zal niet gaan, ze zijn hier nu al bijna alle vrije uren!’’ ‘’Je begrijpt me wel!, zet ze maar flink onder druk, de rest regelt zich vanzelf wel, dan!’’ ‘’Ik vind vooral die donkerblonde een stoot!, die heeft al aardige grote tietjes voor haar leeftijd!’’ ‘’Je bedoelt Angela, ja die mag er zijn, je zou haar is moeten bekijken als ze naar school gaat, maar waarom wil je dat ik het hen moeilijk maak?’’ ‘’Tom, je wilde toch volgend jaar de Nederlandse kampioenschappen Indoor, proberen binnen te halen?’’ Tom begreep de hint gelijk, ‘’oké, ik zal het vanaf volgende week een stuk moeilijker maken, voor ze!‘’, zei hij, zuchtend, want die kampioenschappen, waren toch wel ff wat belangrijker dan een paar meisjes. 

De drie meiden waren klaar en hadden hun laarzen gereinigd, ze begonnen net zo als de rest de paarden te zadelen, goed strak aantrekken, paarden houden hun buik bol als je met het zadel bezig bent, als je klaar bent snel nog even iets aantrekken, zodat je straks niet met zadel en al er af glijd. Na de les hoeven schoonmaken met een hoeven krabber, paard borstelen enz, enz. Met zijn allen nog even in de kantine wat drinken. Tom had weer met plezier les gegeven, hij stelde het gesprek met de drie meisjes nog even uit, niets vermoedend fietste ze dan ook naar huis. 

De volgende morgen, het werd die dag nog warmer. Majoor Henk Draf stond met zijn auto bij de school, hij zag de honderden leerlingen naar buiten komen, zijn blik was gericht op Annemieke, Angela en Xanthe, vooral Angela trok zijn aandacht. Ze waren alle drie luchtig gekleed, maar Angela had wel het kortste rokje aan. Henk zag op afstand dat ze een platte band had, even later kwam ze weer naar buiten met een fietspomp, hiervoor moest ze zich behoorlijk bukken, Henk keek nu tegen haar slipje aan, het was een groene, wat zat die lekker strak om haar ronde billen. Hij voelde weer wat jeuken in zijn kruis, hij wist dat het meisje alleen bij haar vader woonde, en dat ze het niet breed hebben. Hij wilde ze alle drie wel, maar dan vooral die donkerblonde, hij vond haar een geil sensueel pijp mondje hebben, zou ze al pijpen?, je wist het maar nooit bij die meisjes, ze schijnen zich tegenwoordig nogal losbandig te gedragen, mede door het feit dat er de pil was. Hij zou haar is laten observeren door een detective! Sinds die avond stond er een vreemde auto aan de overkant in het pad, de mensen die daar woonde zagen de auto er wel regelmatig staan, maar sloegen er verder geen acht op. 

We zijn nu een week verder. ‘’Dames!, kunnen jullie even komen!’’, riep Tom. De drie meisjes lieten de kruiwagen staan en zette de bats en greep tegen de muur, in de kantine kregen ze een sinas. ‘’Meiden, ik moet jullie helaas teleurstellen, het gaat financieel niet zo goed, paardenvoer maar ook hooi en stro zijn flink in prijs gestegen, ik moet jullie lesgeld verhogen!’’ ‘’Dat, dat, kunnen ze thuis niet betalen?’’, paniekte, Annemieke gelijk. ‘’Nee, de mijne ook niet!’’, zuchtte Angela. Xanthe sprongen de tranen in de ogen. ‘’Nou dan gaan jullie toch eenmaal in de twee weken paard rijden?’’, zei Tom. ‘’WAT??, nu hebben we twee keer in de week, en dan nog maar eenmaal in de twee weken?’’, was hun reactie. ‘’Ja, meisjes is niet anders, ik kan zo wel goed betalende leerlingen krijgen!’’ Teleurgesteld fietsten ze na de les naar huis. 

Detective Harm Been, kwam met een map het kantoor van majoor Draf binnen. ‘’Zo, zo, heb je iets interessants te melden??’’ ‘’Ja zeker, majoor, kijkt u eens!’’, hij gooide wat foto’s op tafel. De majoor begon te stralen, daarop was Angela op een erg kort rokje na, volledig naakt te zien, de foto’s lieten geen twijfel, ze lag o.a. op haar knieën haar vader te pijpen, en een foto waarop haar hoofd niet in beeld was, maar ze met gespreide benen een harde lul in haar lichaam geboord kreeg, je kon er van uit gaan dat zij het was. ‘’Dit kan ik heel goed gebruiken!!, dank u!’’, god wat had hij nu een klemmende erectie in zijn broek, dat sletje liet zich neuken en pijpte als een volleerde hoer. 

De majoor kwam de drie meisjes in de stad tegen, de meiden dachten aan toeval, maar van toeval was geen sprake. God, wat zagen ze er weer lekker uit, het kwijl liep ,m al uit de mond, snel veegde hij dat met zijn zakdoek weg. ‘’Hallo, dames, geen stallen schoonmaken vandaag?’’ ‘’Wij krijgen nog maar eens in de twee weken les, kan niet meer uit!, ga niet goed daar!’’, hoorde hij aan. ‘’Kom, kom meisjes, laten we even op het terras hier gaan zitten!’’ Ze zaten net, of er kwam al een ober naar buiten, ‘’wat zal het zijn?’’ ‘’Kies maar een lekkere grote coupe ijs uit, van de lijst!’’, zei Henk. Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen, onderwijl kletste de majoor door, ‘’komen jullie Zaterdag maar de hele dag op mijn landgoed, daar is genoeg te doen in de tuin!’’ 

De majoor was Zaterdag amper wakker of de drie meiden stonden al voor de deur, hij deed snel zijn ochtendjas aan. ‘’Nou eerst maar koffie, zonder koffie ben ik geen mens!’’, zei hij, toen ze binnen waren, hij kon nu gewoon tussen hun tietjes kijken, vooral die C cup gaf al heel wat prijs. ‘’Ik heb een kranten wijk, daar heeft me vader voor gezorgd, dat kwam ik even vertellen!’’, zei Xanthe. ‘’O?, dus jij hoeft niet meer?’’ ‘’Nee, ik ga zo naar huis, ‘’ik ga ook naar huis!’’, riep Annemieke, ‘’mijn papa wil niet dat ik voor rijke stinkerds ga werken!’’ ‘’dan maar minder paard rijles!’’ ‘’En jij?, Angela!’’, vroeg Henk, hij hoopte maar dat ze bleef, desnoods maar heel even, meer had hij niet nodig. ‘’Ik rij heel graag paard, en me vader kan het niet schelen wat ik doe!’’ Henk voelde wat groeien onder zijn ochtendjas. Annemieke en Xanthe fietsten na een half uur weer naar huis. 

‘’Wat moet ik allemaal doen in de tuin?’’, vroeg Angela. ‘’Nou, om eerlijk te zijn, heb ik voor de tuin, twee tuinmannen in dienst’’ Angela keek hem teleurgesteld aan, daar gingen haar paard rijlessen, waarom had hij dat dan voorgesteld, vroeg ze zich af. ‘’Sta is op, en kom is naar mij toe!’’, riep de majoor, met een al hese stem. Angela stond op en liep om de tafel heen. 

Ik betaal al jou lessen zelfs tot drie keer in de week! 

Wat, wat moet ik daarvoor dan doen? Henk sloeg zijn ochtend jas open, Angela schrok, ze zag dat hij een harde pik had, niet veel kleiner dan die van haar vader, ‘’pijp mij eerst maar is lekker diep af!!’’, kreunde hij er bij, het voorvocht borrelde al naar buiten. ‘’J, jj. Aa mm maar!’’, stotterde ze. ‘’Doe maar, pijp mij maar goed en diep af, jij kan het sletje!’’, en hij gooide de foto’s op tafel. Angela kreeg een rood hoofd, hoe kwam die daar dan weer aan?, de gordijnen waren altijd dicht geweest. ‘’Als jij drie keer in de week bij mij komt en doet wat ik wil, en jij laat mij mijn gang gaan, betaal ik alles van paard rijden!!’’ ‘’Als je niet wil, dan gaan deze foto’s ergens heen, dan komt je vader in de gevangenis en jij in een tehuis waar ze wel raad weten met sletjes zoals jij, dus op je knieën nu en pijpen!!, of opgesodemieterd!!’’ 

Ze twijfelde nog even, maar omdat ze toch al pijpte en zo!, en het aanbod was best wel interessant, alles van paard rijden, betekende dan ook wel alles van paard rijden. Kwestie van tijd dan zou die oude majoor zelfs een paard voor haar moeten kopen, ze zou hem totaal afhankelijk willen maken van haar geile lichaam, ze was er zelf geil genoeg voor. Angela zakte dan ook op haar knieën, tussen zijn gespreide benen, het zag er uit als zeer hoge nood, zo lekte de harde lul al, smakelijk likte ze eerst het hevig borrelende voor vocht er af. De eerste aanraking met haar tong aan zijn eikel, deed hem hevig kreunen en trillen, ze keek hem met haar groene ogen geil aan, hij kon nu helemaal goed tussen haar tietjes kijken. Haar tong drukte op zijn plas gaatje, en raakte het toompje, weer kreunde hij hevig, en het eerste geil spatte al uit de kop, hij stond al op het punt van een totaal orgasme. Ze keek hem nog een keer geil aan, gaf een stevige ruk aan zijn harde lul en daar spoot hij zich al zichtbaar leeg in haar mond. Hij zag zijn sperma stralen met kracht in haar mond schieten, hij zag haar slikken, ‘’oooooo jjaaaa gg geile sss .. Ss let.. Oooooohhhhh g geil sstuk vv vreten dd dat je eeerr bb bent.., oooohhhhhhh!!’’ 

Ze had hem binnen drie minuten totaal leeg gezogen, hij schokte en trilde. 

‘’Ik kom morgen weer, ja?, moet je niet zo tegen me mopperen hoor?’’ ‘’Nee, nee is is gg goed sletje, ooohhhhhh ww wat ben jij le lekker!!’’ 

De volgende dag na schooltijd fietste ze gelijk naar de majoor, ze had nu een topje aan waarbij haar buik en navel ook bloot waren, het rokje kon haast gewoon niet korter, haar tietjes werden door een ingebouwde push-up, in haar topje naar boven geperst, zodat het nog wat meer leek dan het al was. 

Onderweg werd ze toe gefloten door een aantal bouwvakkers. De majoor zag haar de oprijlaan opscheuren, en kreeg een acute verharding van zijn penis. Ze kwam naar binnen, ‘’hoi ben er, ga je mij nu neuken??’’, de majoor was totaal afgebluft. Hij zag haar, het slipje met veel moeite van haar heerlijke billen en dijen afpellen, ‘’goh?, ik ben al nat!’’, hoorde hij haar zeggen. Als die griet haar mond niet houd spuit ik mijn broek vol, dacht de majoor. ‘’Hier ruik maar is, hoe geil ik al ben???’’, gooide ze nog wat olie op het vuur, hij kreeg haar vochtige slipje onder zijn neus gedrukt, gretig snoof hij de heerlijke lucht naar binnen, en voelde gelijk zijn ballen leeg schieten in zijn onder broek. Angela zag even later, nadat ze de majoor hevig hoorde kreunen, de sperma al van onder zijn broekspijpen lekken. ‘’Wat, doet u nu?, nu al klaar, en ik dan, wil geneukt worden, hoor??’’ 

Sorry, sorry, jij bent ook zo geil!! 

Sprak hij, met van geilheid en lust weg getrokken stem. ‘’Je, je moet maar is een hele middag komen, dan….. Dan kan ik me weer opladen!’’ Zucht,’’zaterdagmiddag dan maar?’’ ‘’Ja, dat is prima!’’, hij baalde als een stekker dat ie nu al klaar was. ‘’Je moet gewoon bij de huisarts van die blauwe viagra pillen vragen, krijg jij vast wel voor elkaar??’’ Wat zei die geile slet nu weer?, gaf ze hem opdracht om viagra te slikken, hem mankeerde niets aan de oren. ‘’Nou tot morgenmiddag dan maar, ach moet thuis papa mij maar ff klaar neuken, He!, doe me slipje ook niet meer aan, kan hij er zo op!!’’’ Hij zag haar het slipje gewoon in haar handen houden en het huis uit wandelen, die zat in haar blote kontje op de fiets, hem totaal overbluft achter latend. Hij kon nu al haast niet meer zonder haar!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen