Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Judith kreunde luid terwijl ze haar onderlichaam omhoog wierp. Genotsgolven schoten door haar jonge lichaam en stuwden haar onverbiddelijk naar een hevig orgasme. Ze trok haar benen op en klemde het hoofd van haar één jaar oudere zus tussen haar dijen. Die trok zich daar niets van aan maar bleef haar kutje met haar plagende, prikkelende tong bewerken.
Kronkelend van genot bereikte het vijftienjarige meisje haar hoogtepunt, eerst snakkend naar adem en toen onbeheerst kermend van verrukkelijke genot. Haar heupen schokten onbeheerst op en neer terwijl ze in haar haast ondraaglijke genot onwillekeurig tegen Esthers gezicht op reed.
Langzaam kwam het meisje op het bed tot rust, ondanks Esthers nog steeds likkende tong. Het duurde even voor ze haar adem weer terug had.
‘Oh! Oh god!’, wist ze eindelijk uit te brengen. ‘Dat was heerlijk, Esther! Het lijkt elke keer wel heerlijker te zijn!’
Haar donkerharige zus trok haar mond van haar kutje en keek haar over de lichte welving van haar onderbuik heen grijnzend aan. Ze kroop op het bed en over Judith heen zodat ze haar innig kon zoenen. Judith proefde haar eigen geil en huiverde ongewild.


‘Dat had je wel verdiend, zusje!’, zei Esther na hun hartstochtelijke zoen. ‘Jij hebt mij ook zo heerlijk klaar laten komen!’
Judith glimlachte en sloot haar ogen, nagenietend van hun onstuimige vrijpartij. Sinds die avond onder de douche kropen de meisjes regelmatig samen in bed. Het was haast vanzelf gegaan. Judith en Esther hadden altijd al de gewoonte gehad om samen te douchen waardoor elkaars naakte lichaam al lang geen geheimen meer voor de meisjes had. Maar die avond was het toch anders gegaan. Het was begonnen met een spelletje waarbij ze elkaars lichaam uitgebreid inzeepten en keken hoe ver de ander daarbij durfde te gaan. Maar al gauw hadden ze in elkaars armen gelegen, elkaar intiem liefkozend en zoenend.
Hoewel het die eerste keer bij wat onschuldig gestreel en gezoen was gebleven, waren de zusjes de dagen daarna hoe langer hoe verder gegaan, tot ze allebei toch vrij onverwachts een orgasme beleefden, de eerste in hun nog jonge leven. Hun aanvankelijke schrik was al gauw voorbij en maakte plaats voor een heerlijke verrukking. En nu flikflooiden de meisjes bijna dagelijks met elkaar en ontdekten daarbij steeds meer heerlijke dingen. Gelukkig waren hun vader en moeder vaak van huis. Ook nu hadden de zusjes het huis voor zichzelf.
Judith opende geschrokken haar ogen toen ze haar oudere zus naast zich een kreetje hoorde slaken. Haar ogen werden groot toen ze zag wat daar de oorzaak van was en ze kwam haastig tot een zittende houding overeind.
‘Boef!’, riep ze uit.
Zonder dat de meisjes het gemerkt hadden was hun hond hun slaapkamer binnen gekomen. Het dier was ongetwijfeld aangetrokken door de geur van sex die onmiskenbaar in de kamer hing. Onderzoekend was hij naar het bed gelopen en had pardoes zijn snuit tussen de dijen van het oudste meisje gestoken. En nu stond hij met lange halen van zijn tong het kutsap van Esther op te slobberen.
Die wist niet wat haar overkwam en lag luid hijgend op haar rug op het bed, haar benen onwillekeurig gespreid voor het dier. De ruwe tong van de hond streek stevig langs haar tere kutlipjes en zette haar binnen de kortste keren in vuur en vlam. Regelmatig drong hij dieper in haar kutje, als om het prikkelende vocht uit haar schede te likken. En toen vond de kronkelende tong toevallig haar klitje en was de extase van het meisje compleet.
Judith keek stomverbaasd toe hoe haar zus haar heupen omhoog wierp en genotszuchtig haar kutje tegen de snuit van de herdershond duwde. Het was wel het laatste wat ze had verwacht. Ze had gedacht dat Esther het dier weg zou duwen, verontwaardigd of misschien wel beschaamd lachend. Maar in plaats daarvan spreidde ze haar benen juist meer en bood ze haar kutje aan de hond aan. Weer slaakte ze een gilletje, maar nu van verrukkelijke genot.
‘Oh! Oh, Boef!’, kermde Esther luidkeels, met grote, donkere ogen van wellust naar de hond tussen haar benen kijkend. ‘Wat lik je me heerlijk, lieverd! Oh, ja! Wat heb je een zalige tong! Oh, Judith! Het is ongelooflijk! Oh ja! JA! Ik kom klaar! IK KOM NU AL KLAAAAAAARRR!!!’
Met grote ogen keek Judith toe hoe haar zus knallend klaarkwam onder de likkende hondetong, zich daarbij met beide handen aan het laken onder zich vastgrijpend. Haar heupen schokten op en neer en haar borstjes zwoegden onder haar gejaagde ademhaling. Haar kreten van genot en extase wonden het jonge meisje ongewild op en ze merkte dat ze onwillekeurig dichter naar het vreemde paartje toe kroop om het allemaal nog beter te kunnen zien.
Eindelijk kwam Esther tot rust en ze duwde Boef van zich af. Met een rood gezichtje kwam ze overeind, nog helemaal vol van het onverwachte gebeuren.
‘Oh jee.’, stamelde ze. ‘Dat was helemaal de bedoeling niet. Maar ik kon me echt niet meer inhouden.’
Judith voelde haar hart wild in haar borst kloppen en moest even slikken voor ze zei: ‘Nu ik! Ik wil ook door hem gelikt worden! Kom Boef, kom hier!’
Nu was het Esther haar beurt om verbaasd te kijken, maar niet voor lang. Ze pakte de herdershond bij zijn halsband en leidde hem naar Judith die haar dijen al voor hem spreidde. Meer aanmoediging had de hond niet nodig. Zijn lange, lenige tong kwam te voorschijn en begon onmiddelijk te likken.
Judith was meteen verloren. Het meisje was nog maar net bekomen van haar eerdere orgasme en de ruwe, bijna raspende tong van de hond die over haar overgevoelige kutje streek bracht haar in alle staten. Haar billen spanden zich toen ze haar onderlichaam omhoog drukte, naar de genotschenkende tong van het dier. Ze klemde Boef z’n kop tussen haar dijen, zoals ze eerder het hoofd van haar zus tussen haar dijen had geklemd.
‘Oh ja, lik haar, Boef!’, moedigde Esther hun hond ondertussen opgewonden aan. ‘Ja, maak haar maar lekker klaar met je tong, jongen!’
Genietend keek ze toe hoe de hond zijn tong met lange halen langs het kutje van haar zusje liet gaan. Judith lag al gauw kronkelend van genot op het bed, wild schokkend met haar heupen. Het meisje had de kop van de hond tussen haar handen genomen en trok het dier nog dichter naar zich toe. Luid kermend en kreunend gaf ze zich over aan haar intense genot, snakkend naar adem zodat haar borstjes snel rezen en daalden.
‘Oh… oh, god!’, bracht Judith uit, haar lichaam gespannen als een boog. ‘Ik kom… ik kom nu al klaar. Ooooohhhjaaaahhh!!!’
Het jonge meisje werd overvallen door een ongekend hevige orgasme en reed in haar genot vol wellust tegen de snuit van de hond op. Die maakte slobberende geluiden terwijl hij het geil uit het kutje van het meisje likte. De likkende hondetong maakte haar genot bijna ondraaglijk en steeds wanneer de ruwe tong haar nu uiterst gevoelige klitje raakte trok het meisje in reactie haar onderlichaam even terug, om haar kutje meteen weer tegen de hondesnuit te duwen.
Eindelijk kwam er een einde aan haar hoogtepunt en kwam het jonge meisje langzaam op het grote bed tot rust. Snakkend naar adem lag ze een poosje naar het plafond te staren, nog helemaal vol van het gebeuren.
Toen keek ze haar zus met een glimlach aan en zei: ‘Volgens mij kan Boef toch beter likken dan jij, Esther!’
Esther lachte eveneens en beaamde: ‘Ik denk het ook. Maar hij heeft dan ook een veel langere tong!’
Ze keek met een blik vol liefde naar hun hond en toen werden haar ogen groot.
‘Moet je kijken! Hij heeft een stijve gekregen!’
Judith keek nu ook en voelde haar mond open vallen. Inderdaad hing er een grote, dikke penis tussen de achterpoten van de herdershond.
‘Jeetje, wat is hij groot!’, stamelde ze. ‘Volgens mij is hij wel twintig centimeter!’
‘Langer nog.’. dacht Esther, met opgewonden blik naar de grote hondepik kijkend. ‘Ik wist niet dat een hondelul zo groot kan zijn!’
‘Wat ziet hij er raar uit.’, vond Judith. ‘Zo’n vreemde lul heb ik nog nooit gezien!’
Esther lachte en zei: ‘Dat is logisch, want volgens mij heb je nog nooit een lul gezien!’
‘Wel joh!’, verdedigde haar jonge zusje zich. ‘Weet je dat boekje nog dat we toen hebben gevonden?’
Esther knikte begrijpend. Ook zij vond dat de hondepik er maar vreemd uit zag. Hij was donkerrood, bijna paars, en vreemd gezwollen. De eikel was puntig in plaats van stomp. Aarzelend stak ze een hand uit en nam de grote roede in haar hand.
‘Hij is heet.’, voelde ze. ‘En helemaal hard! Hij heeft echt een stijve!’
Judith keek met grote ogen toe hoe haar één jaar oudere zuster haar hand langzaam op en neer begon te bewegen, de hondepik strelend. Boef begon genoeglijk te hijgen, met zijn lange tong uit zijn bek. Met schokkende bewegingen begon hij te stoten, tegen de hand van het meisje oprijdend.
‘Hij vindt het lekker!’, kirde Judith, met blosjes van opwinding op haar wangen. ‘Kijk Esther, hij neukt je in je hand!’
Esther begon haar hand nu sneller op en neer te bewegen, de hond doelbewust aftrekkend. Ze slaakte een kreetje toen ze kleine straaltjes vocht uit de puntige eikel zag spatten, de vloer nat makend. Eerst dacht ze dat de hond al klaarkwam, maar toen begreep ze dat het geen sperma was. Van de foto’s die ze had gezien wist ze dat dat er toch heel anders uit zag.
‘Kijk, hij spuit al allemaal voorzaad!’, zei ze opgewonden, kijkend naar de kleine straaltjes vocht die nu onophoudelijk uit het pisgaatje van de puntige eikel leken te spatten.
‘Ja.’, zei Judith, eveneens opgewonden. ‘Volgens mij is hij net zo geil als wij!’
‘Kom, trek jij hem nu even af.’, zei Esther terwijl ze de grote, dikke hondelul los liet en de herdershond begon te strelen.
Judith keek even naar de zwaaiende en licht schokkende hondepik en aarzelde toch even voor ze haar hand uitstak. De hondelul zag er toch wel erg vreemd uit. Ze wou echter niet onderdoen bij haar zuster en sloot haar vingers rond de grote roede. Verbaasd voelde ze hoe heet en vooral hard de hondepik aanvoelde. Hij was echt helemaal stijf en voelde bijna massief aan.
Langzaam begon ze haar hand op en neer te bewegen zoals ze Esther eerder had zien doen. Ze glimlachte toen Boef weer met zijn onderlijf begon te stoten, tegen haar pompende vuistje oprijdend. Weer spatte er een straaltje voorvocht uit de dierlijke eikel en ze voelde een paar druppels op haar blote dij spatten. Het voelde heet aan.
‘Volgens mij komt hij zo klaar!’, vermoedde Esther, met grote ogen naar de steeds feller stotende herdershond kijkend.
Boefs hondelul vloog nu in en uit Judiths hand, dik en gezwollen. De hond kromde zijn rug en bewoog zijn bekken raggend naar voren en achteren toe, duidelijk overmand door een heerlijke genot. De meisjes konden hem horen hijgen en soms piepen van genot. Hij zou zichzelf zeker naar een zaadlozing stoten, tenzij Judith hem eerst zou loslaten. Maar dat was het meisje niet van plan.
Pompend met haar hand bracht ze de hond in alle staten. Ze kneep ritmisch met haar vingers, het dier op die manier nog meer prikkelend. Door de felle stoten van het dier gleed de puntige eikel van de hondelul regelmatig tot in haar hand terug zodat haar vingers al gauw nat en glad waren van zijn voorzaad. Het geil werd door haar pompende hand over de grote hondelul uitgesmeerd, zodat die vochtig begon te glimmen. De hondepik gleed hierdoor steeds makkelijker in en uit haar hand, waardoor de hond nog sneller ging stoten.
‘Jeetje, hij wordt nog dikker!’, riep Judith uit toen ze de hondepik in haar pompende hand voelde opzwellen.
‘Dan gaat hij klaarkomen!’, wist Esther zeker. ‘Blijf hem aftrekken, Judith. Hij komt zo klaar!’
Het jonge meisje liet haar hand nu nog sneller op en neer gaan, daarmee de herdershond verder ophitsend. De herdershond maakte als dolgeworden felle, snelle stootbewegingen met zijn onderlijf, zich raggend tegen Judiths pompende vuistje op bewegend. Zijn grote, gezwollen hondelul vloog in en uit haar hand, steeds meer van het voorgeil op de vloer lozend.
Opeens verstrakte het dier, luid jankend van genot. Zijn onderlijf schokte één-, tweemaal en toen begon de hond weer te raggen.
‘Ja! Daar komt het!’, riep Judith uit, nog steeds driftig met haar hand pompend.
‘God, wat veel!’, bracht haar zus onder de indruk uit.
De eerste dikke straal sperma werd onmiddelijk gevolgd door een tweede en toen een derde. Daarna leek de zaadlozing van de hond af te nemen. Judith bleef hem echter aftrekken en wist nog een paar stralen van het dikke geil uit de hondepik te melken. Die waren lang niet zo dik en krachtig als de eerste stralen, maar toch spatte het sperma met klodders tegelijk op de vloer.
‘Ja, toe maar, jongen!’, fluisterde Judith, terwijl ze het tempo van haar op- en neergaande hand vertraagde. ‘Kom maar lekker klaar! Spuit je zaad maar op de grond!’
Hijgend bleef de hond zich tegen haar pompende hand op bewegen, maar zijn stoten werden al trager en onregelmatiger. Met een laatste hevige siddering spoot het dier nog een klein straaltje van zijn zaad op de vloer, maar toen was zijn zaadlozing voorbij.
Judith liet de grote hondepik los en keek met een tevreden glimlach toe hoe Boef zich op de vloer oprolde en zich schoon begon te likken. Ze keek naar haar hand en zag hoe een beetje sperma van het dier aan haar vingers kleefde. Ze rook er even aan en trok haar neus op.
‘Jech!’, zei ze. ‘Mijn hand zit helemaal onder!’
Esther lachte en zei: ‘Het was ook zoveel! Nooit gedacht dat een hond zoveel zaad in zijn ballen kan hebben!’
‘Kijk, hij blijft gewoon helemaal stijf!’, zag Judith.
‘Hij is echt groot!’, vond Esther. ‘En zo dik!’
Judith knikte en vroeg zich af: ‘Hoe zou het nou zijn om zo’n lul in je kutje te hebben?’
De meisjes hadden de laatste tijd vaker gefantaseerd hoe het zou zijn om het met een jongen te doen. Vooral nadat ze het sexboekje hadden gevonden. De penissen die daarin hadden gestaan waren zo groot en dik geweest dat ze zich nauwelijks hadden kunnen voorstellen hoe dat aan moest voelen in hun kutje.
Esther keek met rode wangen van opwinding naar Boefs grote hondelul en zei opeens: ‘Waarom proberen we het gewoon niet?’
Judith keek haar oudere zus met open mond en grote ogen aan.
‘Meen je dat echt? Wil je je echt door Boef laten neuken?’
Esther dacht nog even na, maar knikte toen.
‘Waarom niet? Hij is niet groter dan de lul van een man. En ik wil eindelijk wel eens weten hoe het nu is om geneukt te worden. Als we op de jongens moeten wachten zijn we volgend jaar nog steeds maagd. Wacht even.’
Ze had haar besluit genomen en stond op. Naakt verliet ze hun slaapkamer en liep de gang op. Judith keek haar na, maar richtte haar blik toen weer op de grote hondepik van Boef. Ze moest bekennen dat de gedachte om door die grote hondelul geneukt te worden haar toch ook opwond en voelde een verwachtingsvolle spanning.
Ze keek haar zus nieuwsgierig aan toen die terugkwam.
‘Waar heb je die vandaan?’, vroeg ze, doelend op het condoom die het meisje in haar hand hield.
‘Van pa.’, zei Esther ronduit.
‘Van pappa?’, vroeg Judith verbaasd. ‘Doen pa en ma het dan met een condoom?’
Esther knikte en legde uit: ‘Mamma kan niet zo goed tegen de pil. Daar krijgt ze hoofdpijn van. Vandaar dat ze een condoom gebruiken. Dat vertelde ze me toevallig toen ik aan de pil ging.’
Judith keek nieuwsgierig toe hoe haar zus het condoom uit zijn verpakking peuterde.
‘Zullen ze hem dan niet missen?’, vroeg ze.
Esther schudde haar hoofd en zei: ‘Ze hebben een hele doos vol. Eentje missen ze echt niet.’
Ze had het condoom eindelijk uit zijn verpakking weten te krijgen en knielde naast Boef neer.
‘Nee, blijf maar liggen, Boef.’, zei ze toen het dier aanstalten maakte om overeind te krabbellen. ‘Op je rug.’
Ze nam zijn nog steeds helemaal stijve hondepik in haar hand en richtte hem op zodat hij recht overeind stond. Met haar andere hand schoof ze het condoom over de puntige eikel heen waarna ze hem met beide handen verder omlaag rolde. Hij bleek precies te passen en spande zich stevig rond de dierlijke roede. Esther spuwde even in haar hand en smeerde haar speeksel uitgebreid over de sidderende hondelul uit zodat het rubber begon te glimmen en goed glad werd.
‘Zo.’, zei ze, overeind komend. ‘Kom maar, Boef.’
Ze pakte het dier bij zijn halsband vast en trok hem met zachte drang overeind en mee naar het bed.
‘Help me even, Judith.’, zei ze, terwijl ze zich op haar rug op het bed uitstrekte, haar billen op de rand van het matras.
Ze spreidde haar benen voor de hond terwijl Judith het dier van haar overnam. Het meisje leidde de herdershond tussen de benen van haar zus, zelf net zo opgewonden als Esther. Ze kon haar ogen nauwelijks van de grote, in dun rubber verpakte hondelul afhouden.
‘Kom maar, Boef. Klim maar op haar!’, moedigde ze het dier aan, hem nog verder naar voren leidend.
Even duwde de hond zijn snuit weer tegen het kutje van het meisje, alsof hij haar weer wou gaan likken. Toen verhief hij zich op zijn achterpoten en beklom haar.
Esther duwde haar onderlijfje verlangend naar de grote herdershond toen hij op haar schoof. Ze voelde hoe Judith zijn grote, dikke hondelul tegen haar kutje duwde en sloeg haar benen rond de onderlijf van het dier, niet in staat nog langer tegen haar verlangens te vechten. Terwijl haar hart wild in haar borst klopte trok ze met haar onderbenen de hond naar zich toe.
Boef z’n hondepik drong met een enkele beweging tot aan de wortel in Esther haar kutje. De puntige eikel doorboorde moeiteloos haar maagdenvliesje. Het meisje voelde een kort moment van pijn toen ze zichzelf zo met de grote, dikke hondelul ontmaagde. Maar dat moment was al snel voorbij en maakte plaats voor het allesoverheersende gevoel geheel door de hete, sidderende hondepik opgevuld te zijn. Ze had het gevoel alsof de dierlijke erectie tot in haar keel zat, terwijl hij haar van binnen openrekte en op een ongekende manier tegen haar kutwanden duwde.
Voor het meisje bekomen was van de overvloed aan gevoelens die haar zo opeens overspoelden begon Boef op zijn beurt te reageren op de druk op zijn hondepik. Instintief sloeg hij zijn voorpoten rond het slanke middel van het jonge meisje en begon met felle stoten van zijn onderlijf tegen haar op te rijden. Zijn grote hondepik vloog in en uit het kutje van het meisje, haar onmiddelijk in alle staten brengend.
‘Oh! Oh, god!’, riep Esther uit, zich geheel willoos aan de raggende herdershond vastklampend. ‘Hij neukt me, Judith! Hij neukt me echt!’
Judith kon niets anders doen dan stom knikken, terwijl ze met grote ogen en open mond toekeek hoe de grote en dikke hondelul in en uit het kutje van haar zus vloog. De hond ontzag het jonge meisje geen moment en dreef zijn pik als dolgeworden in en uit het kutje van het meisje. Ze kon zien hoe Esthers kutlipjes zich strak rond de raggende hondepik sloten en wist dat haar kutspieren de dierlijke roede druk aan het melken waren.
‘Jeetje, wat neukt hij snel!’, bracht ze eindelijk uit. ‘Dat hij nog niet klaarkomt!’
De herdershond hijgde luid terwijl hij zich in en uit Esthers kutje bewoog, fel stotend met zijn onderlijf. Esther voelde zich drijfnat worden en huiverde opgewonden toen ze de pik van het dier soppende en zuigende geluiden kon horen maken in haar schede. Haar kutsappen maakten het rubber van het condoom spekglad zodat de hondepik moeiteloos in en uit haar kutje kon glijden.
‘Oh… oooohhhgggooooddd!’, riep ze uit, terwijl ze onder de raggende hond verkrampte. 'Ik kom… ik kom klaaaaaarrrr!!!’
Haar heupen begonnen als vanzelf te schokken en naar de nog steeds raggende hersershond omhoog te stoten toen ze overvallen werd door haar ongekend hevige orgasme. Haar benen zaten nog steeds rond de onderlijf van het dier en in haar genot trok ze de hond dicht tegen zich aan. Boef kon haar niet meer neuken, maar dat hoefde ook niet. Sidderend van kop tot staart loosde de grote hond zijn zaad in het condoom, met wilde schokken van zijn onderlijf. Zijn snuit zat in de hals van het meisje begraven en Esther voelde hoe hij haar daar likte terwijl hij in haar kutje klaarkwam. De druk in haar kutje werd haast ondraaglijk toen de hondepik nog meer opzwol.
‘Oh… oh, Boefje!’, hijgde ze terwijl golven van genot haar nog overspoelden. ‘Je… je hebt me heerlijk geneukt!’
Langzaam kwamen het meisje en de hond weer tot rust. Esther ontspande haar benen en de herdershond trok zich langzaam uit haar terug. Judith voelde haar hart wild kloppen toen ze zag hoe de grote, dikke hondepik uit het kutje van haar zus gleed. Hoewel het condoom strak rond de erectie van het dier zat was hij van binnen bijna helemaal wit van het sperma. Eindelijk glipte de puntige eikel tussen Esthers gezwollen kutlipjes vandaan.
‘Goh, hij zit helemaal vol zaad!’, bracht Judith uit.
Ook Esther zag dat het zaadreservoir bol stond van het sperma dat erin zat. Ze huiverde verrukt. Toen pas drong het volledig tot haar door wat ze gedaan had.
‘Ik heb geneukt met een hond, Judith! Ik heb me echt door een hond laten neuken! Jeetje, hij heeft me nog ontmaagd ook!’
Toch had het meisje er geen moment spijt van. Ze kon nog steeds voelen hoe de grote hondelul van Boef in en uit haar kutje had gestoten en haar onverbiddelijk naar een heerlijk en ongekend orgasme had gevoerd. Ze was er opeens zeker van dat een jongen haar nooit zo heerlijk had kunnen neuken.
Trillend op zijn poten stond de hond naast het bed, blijkbaar net zo vol van zijn paring met het meisje als Esther zelf. Judith knielde naast hem en sloeg voorzichtig haar hand rond de nog steeds licht schokkende hondepik. Zachtjes begon ze hem af te trekken, in de hoop dat hij dan stijf zo blijven. Het was een vreemd gevoel om de hond af te trekken terwijl er nog steeds een condoom rond zijn pik zat, gevuld met zijn zaad.
Boef begon weer te hijgen en korte stootbewegingen met zijn onderlijf te maken als reactie op de pompende hand van het jonge meisje. Tot haar grote verrukking bleef zijn hondelul dik en stijf.
‘Jeetje, Boef!’, bracht ze onder de indruk uit. ‘Je kunt er echt geen genoeg van krijgen, hè? Wacht, dan haal ik het condoom van je lul!’
Voorzichtig schoof ze het dunne rubber beetje bij beetje van de grote hondelul, iets wat niet makkelijk was nu de dierlijke pik nog helemaal stijf was. Maar eindelijk had ze hem in haar handen, een rubber zakje dat bol stond en zwaar was van het hondesperma. Ze had het zaad van de hond eerder vies gevonden, maar nu wond de aanblik ervan haar vreemd genoeg op.
‘Kijk eens hoeveel het is!’, zei ze, terwijl ze het condoom voor Esther omhoog hield.
Esther glimlachte opgewonden, met een trots gevoel beseffend dat Boef dat in haar kutje had gespoten. Nieuwsgierig nam ze het condoom van haar zusje over om het zelf te kunnen wegen.
‘Het ruikt vreemd.’, vond ze, haar neus even optrekkend.
Voorzichtig deponeerde ze het volle condoom in de vuilnisbak in de hoek, ervoor zorgend dat er niets van het vele zaad uit kon lekken.
Judith hield zich ondertussen al weer met hun hond bezig. Ondanks het sperma dat nog aan de hondepik kleefde was ze liefdevol bezig om hem af te trekken. Esther zag dat het meisje haar hand maar net rond de hondelul kon sluiten, zo dik was hij.
‘Ga op je handen en knieen zitten.’, stelde ze voor. ‘Dan kan Boef je van achteren neuken!’
Judith was zo opgewonden dat ze zich geen moment bedacht. Op haar handen en knieen zittend keek ze vol van verlangen over haar schouder en zag dat Esther Boef al bij zijn halsband had vastgepakt. Het meisje leidde de grote herderhond naar haar toe en Judith zag zijn grote hondelul dik en indrukwekkend tussen zijn achterpoten zwaaien. Even voelde ze twijfel, bedenkend dat ze toch een jaar jonger was dan haar zus. Maar haar opwinding en verlangen waren te groot om nu nog terug te kunnen krabbelen. Daar kwam nog bij dat ze toch niet onder wilde doen bij haar oudere zus.
‘Ga maar op haar, Boef!’, moedigde Esther de hond aan terwijl ze hem achter haar zusje leidde. ‘Ja, goed zo!’
Judith moest toch wel even slikken toen ze voelde hoe Boef van achteren tegen haar opsprong en zwaar op haar kwam te liggen. Ze besefte nu pas hoe groot en sterk de hond was. Het dier sloeg zijn voorpoten rond haar middel en Judith wist meteen dat ze zonder hulp nooit meer onder hem vandaan zou kunnen komen. Ze slaakte ongewild een kreetje toen ze de bekken van de hond hard tegen haar billen voelde slaan.
Boef had geen verdere aanmoediging of instructies nodig. Zich aan het jonge meisje vastklemmend begon hij vanzelf tegen haar op te rijden, met felle, snelle stoten van zijn onderlijf. Zijn hondepik schoot tussen de dijen van het meisje en begon daar wild te stoten. Judith voelde haar dijen nat worden van de voorzaad van de hond en keek langs haar lichaam naar achteren.
Een golf van opwinding en verlangen ging door haar heen toen ze de grote, gezwollen hondelul van Boef tussen haar dijen zag zitten, wild stotend alsof het dier al in haar kutje zat. In een opwelling sloot ze haar benen, de hondepik tussen haar dijen vangend. Meteen kromde de hond zijn rug en begon nog feller te raggen, zijn hondelul als dolgeworden tussen de dijen van het meisje stotend.
‘Voorzichtig, Judith!’, maande Esther haar zusje aan. ‘Zo komt hij nog tussen je dijen klaar voor hij je kan neuken! Spreid je benen eens, dan zal ik hem helpen.’
Boef kwam meteen weer iets tot rust toen het jonge meisje haar dijen opende en zijn hondepik ontsnapte. Zwakjes stotend bleef hij over haar heen staan, zoekend naar de opening van haar kutje. Esther boog zich naar hem toe en stak een hand tussen zijn onderlijf en de billen van haar zusje. Ze wist zijn grote, zware hondelul te vangen en leidde hem met een snelle beweging naar het kutje van Judith.
Die verstijfde toen ze voelde hoe de puntige eikel van het dier tussen haar van verlangen gezwollen kutlipjes drong.
‘Ja! Ja, kom in me, Boef!’, riep ze verlangend uit terwijl ze zich al naar achteren, naar de hond bewoog.
Met een felle schok wierp de herdershond zijn onderlijf naar voren toe, het jonge meisje onder zich met een enkele, harde stoot helemaal penetrerend. Judith gilde het uit toen de grote, dikke hondelul tot aan de wortel in haar buik schoot, haar net zo moeiteloos ontmaagdend als Esther even daarvoor. Het was eerder een gilletje van schrik dan van pijn, ondanks dat ze het had verwacht. Happend naar adem probeerde ze verwoed om aan de grote, dikke hondepik in haar kutje te wennen, maar voor ze dat kon begon het dier al te stoten.
Met felle, razendsnelle stoten van zijn onderlijf begon Boef tegen zijn jonge bazinnetje op te rijden, zijn grote hondelul in en uit haar kutje drijvend. Aan niets was te zien dat het dier al twee keer klaar was gekomen. Hij neukte Judith alsof het zijn eerste keer was. Al gauw lag het meisje schreeuwend van genot onder hem, niet in staat om de ongekende gevoelens die haar overspoelden de baas te blijven.
‘Oh! Oh, Boef!’, riep ze uit, bijna bezwijkend onder het gewicht van de hond en zijn harde, nietsontziende stoten.
Alleen Boefs sterke voorpoten hielden het meisje overeind. Met elke harde stoot van zijn onderlijf trok hij het willoze meisje moeiteloos naar zich toe, zodat zijn hondepik steeds tot aan de wortel in haar kutje drong. Judith voelde het voorzaad warm in haar buik spatten en schreeuwde haar genot en extase uit. Nu pas bedacht ze dat Boef geen condoom om had, veel te laat. Maar op dat moment kon het haar niets meer schelen. Ze wou dat de hond zijn zaad in haar kutje spoot, ze wou het hete sperma in zich voelen spatten met harde stralen en dikke klodders tegelijk.
Esther kon niets anders dan ademloos zitten toekijken hoe Boef haar jonge zusje dekte. Vol verbazing en ontzag zag ze hoe zijn grote, dikke hondelul in en uit Judiths kutje vloog, als een dolgeworden zuiger. Ze kon zich niet herinneren ooit eerder zoiets geils te hebben gezien en genoot met volle teugen van het perverse schouwspel.
‘Ja! Neuk haar, Boef! Neuk haar met je heerlijke hondepik!’, moedigde ze hun hond aan.
Maar Boef had helemaal geen aanmoediging nodig. Judiths strakke kutje en voortdurend knijpende kutspieren dreven hem tot het uiterste en maakten hem haast wild van dierlijke lust en genot. Onvermoeibaar bleef hij zijn grote lul in en uit haar kutje drijven en hij zou dat blijven doen tot hij klaar was gekomen.
‘Ooooohhh… oooohhhhgggooooddd!’, riep Judith opeens uit, verstijvend onder de raggende hond. ‘Ik kom! Ik kom nu al klaar! Ja! GOD JA! NEUK ME, BOEF! NEUK ME! KOM IN MIJN GEILE KUTJE KLAAAAAARRR!!!’
Met een schok besefte Esther nu ook dat de herdershond het meisje zonder condoom neukte. Hij zou in haar klaarkomen! Hij zou zijn sperma in haar kutje spuiten! Ze voelde haar hart op hol slaan bij die gedachte en merkte dat ze strak naar de raggende hondelul keek, verwachtend elk moment het sperma uit Judiths kutje te zien gutsen.
Dat was het moment waarop de herdershond boven het jonge meisje verstrakte. Als een gespannen boog stond hij over haar heen, terwijl zijn onderlijf eenmaal, tweemaal wild schokte. Toen begon het meisje te brullen en wist Esther dat de grote hond zijn zaad in haar kutje aan het spuiten was.
Judith wist niet wat haar overkwam. Het was alsof Boef z’n hondepik diep in haar kutje ontplofte. Een hete golf leek in haar buik te spoelen, gevolgd door meerdere golven toen de hond zijn zaad straal na straal in haar kutje spoot. Als een wilde begon de hond haar weer te neuken, vol overgave zijn grote, klaarkomende hondelul in en uit het kutje van het meisje rammend. Judith was nauwelijks bestand tegen dit geweld en moest zich wel voorover op haar ellebogen laten zakken, zodat haar kontje omhoog stak en ze de herdershond nog meer bewegingsvrijheid gaf.
Esther keek met grote ogen naar het zaad dat nu uit het kutje van haar zusje begon te sijpelen. Het bedekte langzaam maar zeker de raggende hondelul zodat de felrode pik nu helemaal wit begon te zien. Een dikke sliert van het geil hing van één van Judiths kutlipjes en bungelde onder haar wilde bewegingen heen en weer. De draad van geil brak en het zaad spatte tussen haar gespreidde knieen op de vloer.
Eindelijk kwam de herdershond op het jonge meisje tot rust. Sidderend van kop tot staart bleef hij een moment zwaar op Judith liggen. Toen schudde hij wild zijn kop en gleed van het meisje. Esther zag hoe zijn gezwollen hondelul uit Judiths kutje gleed, gevolgd door een flinke hoeveelheid van zijn zaad. De gedachte dat het dier haar zusje had gedekt en zijn sperma in haar buik had geloosd wond haar mateloos op.
De volgende ochtend zou hun moeder het gevulde condoom in de vuilnisbak vinden en zouden de meisjes een hoop uit te leggen hebben.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen