Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Annemiek was zeker niet lelijk, mooie tieten, aardig figuurtje, maar op de een of andere manier was ze nog niet erg populair bij de jongens. Ze was 16 jaar en al haar vriendinnen hadden al vriendjes met wie ze vreeen en zoenden. Sommigen zelfs hadden het al "gedaan", (zeiden ze tenminste.)
Ze keek weer in de spiegel en bestudeerde zichzelf, "niet zo slecht toch", dacht ze een beetje moedeloos. Ze trok haar T-shirt uit, een bh had ze niet aan. Ze streelde haar tepels en die kwamen snel overeind, ze stak haar hand in haar spijkerbroek en onder haar string en voelde hoe haar kut vochtig was. Ze had haar vriendinnen wel over vingeren horen praten, maar had het nooit geprobeerd. "Ik ben behoorlijk geil", dacht ze, en voorzichtig stak ze een vinger in haar kut. Ze voelde zich steeds meer opgewonden. Ze maakte aanstalten om haar spijkerbroek uit te trekken, toen er op haar kamerdeur werd geklopt. Vlug deed ze haar T-shirt weer aan en opende de deur. "Het is zo,n mooie dag en je zit al de hele dag op je kamer", het was haar vader, hij werkte thuis vandaag, maar ze had hem nog niet gezien. Annemiek knikte, maar zei niets. Haar vader keek haar aan en vroeg:"is er iets"? Ze schudde van nee:"niet echt, maar ik verveel me, al mijn vriendinnen zijn met hun vriend op stap en ik heb niemand".
Haar vader ging op bed zitten en trok haar naast zich, hij sloeg zijn arm om haar heen, "met dat soort problemen kan ik helaas niet helpen", zei hij. Annemiek legde haar hoofd tegen zijn schouder en voelde haar vaders warmte. Ze voelde zich nog steeds geil en haar vaders nabijheid voelde goed. "Ik wilde dat jij mijn vriend kon zijn", zei ze zacht. Haar vader trok haar nog wat dichterbij en gaf haar een zoen, bedoeld voor haar voorhoofd, maar omdat ze net opkeek, belandde zijn mond op de hare. Onbewust opende ze haar mond en voordat ze beseften wat ze deden, waren ze elkaar aan het tongzoenen. Ze wisten niet van op houden en toen voelde Annemiek haar vaders hand onder haar T-shirt glijden, hij kneedde zachtjes haar tepels, die zich weer stijf oprichtten. "oh, dat is lekker", zuchtte annemiek, "niet ophouden alsjeblieft" Ze draaide zich meer naar haar vader toe en sloeg een been over hem heen, zodat ze op zijn schoot kwam te zitten, met haar gezicht naar hem toe. Even hield ze op met zoenen en stak haar armen omhoog en haar vader trok haar T-shirt over haar hoofd uit. Hij nam een van haar stijve tepeltjes en zoog erop, beet er zachtjes in en Annemiek steunde van plezier en genot.

Annemiek kroop nog dichter tegen hem aan en voelde zijn erectie door zijn broek heen. "Weet je zeker dat je dit wel wil, vrijen met je vader"? "Het is het liefste wat ik wil, en nog wel meer ook", hijgde Annemiek.
"0o, pap, je mag alles met me doen, wat je wil, ik heb nog nooit een vriend gehad en ik wil dat jij de eerste wordt" Ze stapte van hem af en trok haar spijkerbroek en daarna ook haar string uit, ze stond nu naakt voor haar vader. Hij keek naar haar en voelde dat zijn lul bijna uit zijn broek barstte. Ze was prachtig, haar kleine maar harde tietjes staken recht vooruit, de rose tepeltjes gezwollen van geilheid. Haar kutje was nog goed te zien omdat er nog bijna geen haar op zat. "Nu moet jij je ook uitkleden, pap, ik wil je lul zien en dan wil ik hem aftrekken, zo noemen jullie dat toch"? Ze duwde haar vader achterover op bed en trok zijn overhemd uit en daarna zijn broek. Hij lag nu in zijn onderbroek en duidelijk was de grote bobbel te zien. Nu trok Annemiek ook zijn onderbroek naar beneden en zijn pik schoot omhoog en stond stijf overeind. "Laat me zien , hoe je jezelf aftrekt", vroeg ze. Hij nam zijn gezwollen lul in zijn hand en begon zich af te trekken. Annemiek keek geboeid toe en ging naast hem op bed liggen. "kan je mij vingeren terwijl je met je zelf doorgaat", sprak ze schor. Hij stak zijn andere hand uit en begon met haar klit te spelen. Annemiek bewoog langzaam haar heupen en steunde zacht, ze schoof dichter naar haar vader en nam nu zijn lul in haar hand, "mag ik nu even aan je lul trekken, nog nooit eerder heb ik een lul gezien, laat staan in mijn hand gehad". Haar vader begon nu harder te kreunen en ze vroeg zich af of hij ging klaarkomen. In al zijn geilheid was hij opgehouden haar te vingeren en dat beviel haar niet zo. Ze trok haar vader over zich heen en fluisterde:"wil je me nu neuken, pap, ik wil die grote lul van je in mijn kut voelen" Hij ging tussen zijn dochters wijdgespreide benen zitten en vroeg haar weer, "weet je heel zeker dat je door mij geneukt wil worden"? Ze knikte alleen maar, pakte zijn pik en bracht hem voor haar kutopening, "begin maar, pap, ik ben zo geil, duw hem maar voorzichtig naar binnen". Hij stootte zacht naar voren, annemiek voelde hem, maar wilde hem dieper in haar voelen, ze bracht haar heupen omhoog en sloeg haar benen om haar vader heen, "nu pap, neuk me diep".

"je bent nog maagd", hijgde hij. "Nu nog wel, over een paar seconden niet meer, ik voel die heerlijke geile lul tegen mijn vliesje drukken, ik ben er klaar voor , nuuu pa, stoten", gilde Annemiek.Pa trok zijn stijve kloppende gevaarte een beetje terug en stootte toen in een keer naar binnen. Annemiek schreeuwde het uit, "hij zit erin, hij zit er helemaal in, ik voel die dikke pik van je in me zitten. Je hebt me ontmaagd, oh wat lekker"
Haar vader begon nu langzaam te bewegen en Annemiek begon met hem mee te bewegen. Hij zat nu diep in haar en zij had haar benen over zijn schouders gedrapeerd en ze bewogen als een geheel. "neuk me, pappie, neuk me hard, harder, harder, ik wil klaar komen" Ze lagen nu als gekken te naaien. "Ik kom, ik ga je kut volspuiten", riep hij en Annemiek kwam ook, ze voelde zijn zaad warm in haar kutje, langzaam begonnen ze rustiger te bewegen om tenslotte onbeweeglijk, nog steeds in elkaar, tot rust te komen. Annemiek lachte naar hem, ze vroeg zich af of hij nog een keertje zou kunnen, ze had van haar vriendinnen gehoord dat mannen soms even moesten wachten voordat ze weer een stijve lul konden krijgen. "kan je nog een keer"?, vroeg ze geil aan haar vader. Hij lachte en zei:"Als je verschrikkelijk geil ben zoals ik nu, is een tweede keer geen probleem" Hij trok zijn lul uit zijn dochters kut en schoof wat hoger over haar heen, zodat zijn alweer bijna stijve pik boven haar mond hing, hij lekte nog steeds sperma en aneemieks kutvocht. Ze begreep zijn bedoeling en richtte zich een beetje op, zodat ze zijn lul in haar mond kon nemen. "Ik zal hem lekker schoonlikken en weer stijf maken", mompelde ze, met een mond vol lul. Na een paar minuten kreunde hij:"Als je wil dat ik in je mond kom, moet je doorgaan, wil je nog een keertje geneukt worden, moet je stoppen" Ze liet pa's apparaat uit haar mond glijden en draaide zich om, ze ging op haar knieen zitten met haar hoofd in haar handen, haar kleine kontje stak uitnodigend naar achter, haar nu wijdopenstaande, rose kutje wachtend op een volgende beurt. Deze keer was het geen enkel probleem, zijn harde lul gleed naar binnen, nauw omklemd door zijn dochters nauwe, heerlijke kutje.

"oh, pap, het voelt nog veel beter dan de eerste keer, naai me nu langzaam, ik wil je heerlijke pik langzaam in mijn kut op en neer voelen glijden". Een paar minuten bewoog hij langzaam op en neer, hij trok hem er bijna uit, om dan weer langzaam zo diep mogelijk te stoten, Annemieks kut was kletsnat en iedere keer als hij diep pompte, ving ze hem op door haar kont naar achtern te stoten.
Plotseling voelde ze haar vader versnellen, ze voelde dat hij ging komem en spoorde hem aan:"o, pap, ik voel dat je gaat komen, kom, kom, naai me weer zo hard als je kan". Hij schreeuwde het uit:"Ik neuk je zo hard ik kan, ik pomp mijn lul zo diep mogelijk in je, wat een heerlijke geile kut heeft mijn dochter, ik ga weer komen, waar wil je het hebben"? Annemiek liet zich plat op bed vallen en draaide zich om, "in mijn mond, ik wil je geile sperma drinken", riep ze. Even later kwam hij en straal na straal warme sperma mikte hij in haar mond, Annemiek slikte zoveel mogelijk, maar haar gezicht zat onder de klodders geil van haar vader. Ze kreunde, "ik moet nog komen, pap, wil je klaarlikken"? Hij knielde tussen zijn dochters benen en begon haar schaamlipjes en haar klit te likken. Annemiek lag onder hem te kronkelen en duwde haar kutje zo ver mogelijk omhoog. "Bijna, pap, bijna", hij stak zijn tong zover mogelijk in haar kut en bewoog hem snel heen en weer. Annemiek schreeuwde weer, "ja, nu, nu, ik kom klaar". Minuten lang lagen ze nog na te genieten. "wat was dit lekker, pappie, kom je me voortaan iedere dag neuken" "Ik moet wat voor je moeder bewaren", zei hij, "maar misschien kunnen we ooit wat met zijn drieen doen"?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen