Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Ken, een jonge man van 26 en woon nu reeds 2 jaartjes naast mijn schoonouders. Regelmatig spring ik na mijn werk eens binnen om dag te zeggen.
Het was een zonnige dag als ik wat vroeger dan gewoonlijk thuis kwam van het werk. Ik kleedde me even om en ging daarna even langs bij mijn schoonouders.
Toen ik binnenkwam langs de achterdeur was er niemand te zien in de keuken of de woonkamer. Ook in de wasplaats en garage was niemand te vinden. Daarom ging ik maar terug naar buiten maar toen zag ik boven achter het venster van de badkamer wat beweging.

Daarna ging ik terug naar binnen, deed mijn schoenen uit en ging vervolgens naar de traphal. Ik hoorde wat lawaai boven en ging om mijn kousen de trap op.
Bovengekomen zag ik dat de deur van de badkamer op een kiertje open stond.
Ik zette enkele stappen door de gang en keek kort even binnen in de badkamer.
Daar zag ik mijn schoonmoeder Viviane zitten op de rand van het bad en had ze een witte handdoek in haar handen. Ik bekeek haar naakte lichaam eens heel goed van kop tot teen. Ze was ongeveer 1m70 en was zeer slank gebouwd. Ze had kort haar wat hier en daar al wat grijs begon te kleuren en ze droeg een brilletje.
Haar borsten waren niet zo heel groot, ik vermoed een A-cup, maar wel mooi en boven haar poesje hing een klein bosje schaamhaar.Terwijl ik haar daar zo zag zitten terwijl ze zich aan het afdrogen was raakte ik er zelf wat opgewonden van. Ik droeg die dag een korte sportieve broek waardoor je dit ook vlug kon zien. Toen ze plots recht stond en de indruk gaf naar de deur te willen gaan schrok ik even en duwde per ongeluk tegen de deur waardoor deze helemaal opende. Zo stond ik tegenover mijn volledig naakte schoonmoeder die ook even schrok.

Eerst leek ze kwaad te willen reageren maar dan keek ze even omlaag naar die bobbel in mijn broek. Ik kon van het verschieten niets meer zeggen.
"Oh" zei ze, "zo te zien vond je het leuk wat je allemaal zag"
Nog steeds kon ik geen woord zeggen. Daarop pakte ze met mijn pols vast, trok me in de badkamer, deed de deur dicht en draaide deze in het slot. Nog voor ik het goed besefte duwde ze haar lippen tegen de mijne en gaf me hierbij ook een lange tongzoen. Aangezien ik direct met mijn handen geen blijf wist legde ik ze dan maar op haar kontje. Zijzelf greep me daarna stevig beet in mijn kruis en begon er wat over te wrijven. Ik vond dit zo lekker dat ik even kreunde van genot waarop zij stopte met wrijven en kussen.

Ze zette een stap achteruit en trok mijn t-shirt uit welke ze in een hoekje gooide. Daarna nam ze mijn broek beet en trok die zeer vlug omlaag. Geen seconde later had ze ook mijn boxer vast en trok deze ook omlaag. Ook deze kleren verdwenen in een hoekje. Hierna pakte ze direct mijn stijve penis beet en begon hem zachtjes af te trekken. Ik genoot hiervan en begon zelf ook haar lichaam te ontdekken met mijn handen. Zelf zag ik dat ze hier ook enorm van genoot en zette me vervolgens op mijn knieƫn voor haar. Zij bleef rechtstaan waarna ik mijn lippen tot aan haar poesje bracht en begon met kusjes te geven. Zij opende haar benen iets meer waardoor haar vagina beter bereikbaar werd.
Het duurde dan ook niet lang voor ik bezig was met haar stevig te likken. Zelf merkte ik dat ze steeds meer en meer ervan begon te genieten.

Na een 15tal minuten zette ze een stapje achteruit waarna ze me even mee recht hielp. Ze keek me even aan en ging vervolgens aan de lavabo staan met haar gezicht naar de spiegel gericht. Ondertussen spreidde ze haar benen en stak ze haar kontje wat achteruit. Ik ging achter haar staan en duwde mijn stijve penis tegen de buitenzijde van haar vagina. Omdat ze ondertussen al zo nat stond gleed ik heel gemakkelijk bij haar binnen. Na enkele zachte stoten was ik zo opgewonden dat ik vlug begon met lange diepe stoten te geven. In de spiegel kon ik haar gezicht zien, haar ogen dicht, mondje een klein beetje open en zichtbaar aan het genieten. Terwijl ik haar nog steviger begon te penetreren greep ik haar borsten beet welke door het stoten tamelijk bewogen.

Ik voelde een ontlading komen en zei dat ik ging komen. Zei antwoordde hierop dat ik het mocht doen. Nog enkele stoten en daarna voelde ik mezelf heerlijk klaarkomen in haar. Daarna trok ik me terug uit haar waarna nog wat sperma uit haar vagina via haar been op de grond terecht kwam. Ze draaide zich om, pakte mijn penis beet en begin met het laatste beetje sperma op te likken. Voldaan ging ik op de rand van het bad zitten waarna ze voor mij kwam staan en me nog een kus op de mond gaf.

Tenslotte zei ze nog tegen mij: "de volgende keer kom je niet stiekem gluren maar kom je gewoon binnen voor wat lekkers." En sindsdien kom ik wel regelmatig op bezoek voor een avontuurtje in de badkamer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen